Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
KOTITEOLLISUUDELTA UUTTA TUOTANTOA JA NIMIKKO-OLUT
12.2.2013
Lähde: Sinebrychoff

Kotiteollisuuden seikkailut elintarvikkeiden maailmassa jatkuvat. Tällä kertaa yhtye aloittaa yhteistyön Koffin kanssa julkaisemalla oman nimikko-oluensa. Kaupasta tuotetta saa 18.3.2013 lähtien, mutta Emma-gaalan kutsuvierasväelle olutta pakkojuotetaan jo 1.3.2013.

- Sille porukalle maistuu vaikka kusi jos siinä on viinaa seassa, joten oluen menekki heti kättelyssä on taattu, toteaa Kotiteollisuuden lauluholisti, valtakunnan ykköskyrpä Jouni Hynynen.

Kotiteollisuus-KoffKotiteollisuus-KoffKotiteollisuus-Koff

- Kenttätyötä ja -tutkimuksia oluen maailmassa olemme tehneet aktiivisesti jo 80-luvun puolivälistä lähtien, joten tiesimme tarkkaan minkälainen olut tästä maasta puuttuu. Kun sitten saimme tarjouksen Koffilta omasta oluesta, tartuimme tilaisuuteen välittömästi. Koemaistelusessiot olivat armottomat! Pian voitte nauttia lager-oluesta, jossa on sopivasti väriä, luonnetta ja potkua. Kotiteollisuuden Rock-olut menee helposti alas ja takaamme, että tämä olut maistuu myös hameväelle. Parasta tässä on se, että kun rakko on täynnä ja kusi on noussut päähän asti, se on tapahtunut oman oluen ansioista, Hynynen jatkaa.

Kotiteollisuus-KoffKotiteollisuus-Koff

Yhtye aktivoituu myös musiikillisesti. Viime syksynä ilmestynyt Sotakoira II -coverlevy kolkuttelee jo kultalevyn rajaa, mutta nyt bändi iskee omalla tuotannollaan. Yötä vasten -single julkaistaan 1.3.2013. Biisi on maistiainen Kotiteollisuuden kesällä julkaistavalta levyltä, jonka äänitykset alkavat maaliskuun puolivälissä.

- Uusi kappale on sekoitus tuttua Kotiteollisuutta, DAD:tä ja ZZ Topia. Mielessä oli tehdä rento rock-biisi, jota on hyvä kuunnella vaikka autoillessa tai pohjia juodessa ennen baariin lähtöä. Itse asiassa koko tuleva levy tulee olemaan sellaista, kuvailee Hynynen. Rentoa, vanhojen ukkojen rokkia, jolla saa takuulla pillua. Ongelma on siinä, että tällä iällä ei vaan enää jaksa, mies jatkaa.

- Totuttuun tapaan levyä äänitellään Kiteen viidakoissa Holopaisen Tuomaksen kotona. Linnoittaudumme muutamaksi viikoksi sinne ja keskitymme ainoastaan rokkaamiseen ja nimikko-oluen kittaamiseen. Palaamme ihmisten ilmoille muuttuneina ja entistäkin turpeampina miehinä, avautuu yhtyeen bassovirtuoosi Janne ”Sukka irti” Hongisto.

Levyn äänitysten lomassa Kotiteollisuus tekee muutaman keikan pääsiäisenä, mutta muuten koko kevät keskitytään uuden tuotannon valmistamiseen ja hiomiseen sekä juuri uudestaan avatussa Tikkalan Kassan baarissa istumiseen. Kesän keikat puolestaan alkavat 7.6.2013 ja niitä tehdään aina joulukuun puoliväliin asti. Tarkemmat päivämäärät ja paikat ilmoitetaan myöhemmin, mutta Karmilaa karkuun -kiertueella kolutaan seuraavat kuumaakin kuumemmat keikkamestat:

Ke 27.03.2013 Kuopio, Henry´s Pub
To 28.03.2013 Vaasa, HulluPullo
Pe 29.03.2013 Kauhava, Tiikeri
La 30.03.2013 Nivala, Puustelli
Su 31.03.2013 Kokkola, Kaarle


www.cisionwire.fi