Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
TIEDOTE 15.11.2005
Julkaisuvapaa heti!

Kotiteollisuus laajenee lehtibisnekseen

Karjalainen raskasrockyhtye Kotiteollisuus alkaa julkaista omaa
juorulehteä nimeltä NO SORI!. Aviisin ensimmäinen numero ilmestyy marraskuun 30. päivä Kotiteollisuus -dvd:n kylkiäisenä. Jatkossa värikästä ja runsaskuvaista lehteä aiotaan julkaista noin puolen vuoden välein ja sen oheen kaavaillaan myös verkkosivuja ja oheistuotteita.

NO SORI! tuo oman arrogantin lisänsä suomalaiseen keltaiseen lehdistöön.

- Kyseessä on julkaisu, joka on vailla minkäänlaisia pyrkimyksiä oikeasti tärkeään tai edes informatiiviseen uutisointiin. Kansan kielellä kyseessä on siis paskalehti, joka on paska lehti, kertoo julkaisun päätoimittaja, Kotiteollisuuden kitaristi-huutaja Hynynen.

Lehden synnyinsanat lausuttiin keikkamatkalla viime juhannuksena.

- Tajusimme kohulehtiä selatessamme, että näitähän voisi tehdä kuka hyvänsä. Miksemme siis mekin, kertoo lehden taittaja Aki Scharin.

Golden Urpo-esikoisnumerossa paljastuu muun muassa Kotiteollisuus-rumpali Jari Sinkkosen hammaslääkärihelvetti, basisti Janne Hongiston hätkähdyttävät sukujuuret ja kuinka biisintekijä Jouni Hynynen menetti neitsyytensä. Luvassa on shokkipaljastuksia useista muistakin tunnetuista muusikoista ja näyttelijöistä.

- Lehden periaatteena on kertoa kohupaljastuksia Kotiteollisuuden lähi- tai tuttavapiiriin kuuluvista ihmisistä. Kaikki meille tärkeät ihmiset eivät vielä mahtuneet mukaan, mutta jatkoa seuraa. Ja kenties tulevaisuudessa saamme ottaa vihjeitä vastaan myös paskalehtien toimittajista. Sitä varten perustimme oman vihjepuhelimenkin, paskaluurin, jatkaa Hynynen.

No Sorin! toimittajakuntana häärii siis Kotiteollisuus
lähipiiriläisineen, mutta jatkossa lehteä on tarkoitus synnyttää myös muiden muusikkoystävien ja bändien toimesta.

- Tärkeää on, ettei julkaisun taso nouse! Paperilaadun pitää olla paska, puhumattakaan tietenkään sisällöstä. Lehti pidetään mahdollisimman huonona, Hynynen vakuuttaa. - Mutta tärkein periaate lienee se, ettei alle promillen humalassa tulla toimitukseen.

Lehden kansikuvan voi katsastaa osoitteessa
http://www.kotiteollisuus.com/download/NO_SORI_kansi.pdf

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Jouni Hirn
045 6700 780
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.