Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
KinoTuska alkaa Helsingin Nightlife-Rockissa ke 12.10.
Menneen kesän Tuskan pölyn laskeutuessa ja seuraavan kesän festivaalia koskevia päätöksiä odotellessa käynnistyy raskaan musiikin runsasta audiovisuaalista tarjontaa esittelevä KinoTuska. Pääkallopaikkana toimii Kallion jo lähes legendaarinen Nightlife-Rock –ravintola, tapahtuma-aika on joka toinen keskiviikko 12.10. alkaen ja klubi-isäntänä Radio Cityn Rautakanki-ohjelman Teemu Suominen. Ensimmäinen valssi tanssitaan aina 21.00.
Kino Tuska tulee tulevaisuudessa esittelemmään raskaan musiikin visuaalista puolta ja tarjoamaan yhtyeille mahdollisuuden esitellä tuotantoaan. Ajankohtaisissa teema-illoissa pääosan saavat ensisijaisesti kotimaiset raskaan rockin dvd:t ja musiikkivideot, unohtamatta kuitenkaan ulkomaisia suuruuksia ja näiden tuotoksia. Iltoihin sisältyy myös mahdollisuus voittaa itselleen tuotepalkintoja, mainetta ja kunniaa teemojen mukaisissa kilpailuissa.
Keskiviikkona 12.10. KinoTuskan avaa aina ajankohtaisiin Kotiteollisuuteen ja Mokomaan pohjaava Iloinen Itä-Suomi-Ilta. Kotiteollisuus, jonka Rai Rai-dokumentti sai juuri ensi-iltansa, on tunnettu myös loistavista ja pysäyttävistä musiikkivideoistaan ja Itä-Suomi-Illassa tullaankin näkemään kaikki yhtyeen palkitut musiikkivideot. Luvassa on myös ennennäkemätöntä live-materiaalia Kotiteollisuuden tulevalta DVD-julkaisulta. Kotiteollisuuden lisäksi esillä on myös lähes yhtä sympaattinen ja vähintäänkin yhtä loistava Mokoma, jonka maineetta niittänyt DVD nähdään myös illan aikana. Tämän lisäksi paikalla Mokomia, arvontaa ja lämmintä tunnelmaa.
Toisessa KinoTuskassa, keskiviikkona 26.10. lämmitellään Nightwishin Hartwall Areena –keikan jälkilöylyissä. Luvassa ennennäkemätöntä Nightwish-live-materiaalia, tuore Sleeping Sun-video ja muita erikoisuuksia. Jos jäit vaille Areena-keikkalippua, KinoTuska tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden hieroa balsamia haavoille. Tai ihan mihin vain.

KinoTuska 2005 -päivämäärät:
12.10. Itä-Suomi-ilta
26.10. Nightwish-jälkilöylyt
09.11. TBA
23.11. TBA
07.12. TBA
21.12. TBA

Viimeisimmät KinoTuska-uutiset osoitteesta www.tuska-festival.fi
KinoTuska – Itä-Suomi-Ilta
Nightlife-Rock, Läntinen Brahenkatu 2, 00510 Helsinki
Ke 12.10. klo 21:00 alkaen
Liput 3 e. Kaikki jotka näyttävät ovella kesän 2005 Tuska-pääsylipun tai t-paidan saavat lippunsa 2 eurolla.

LISÄTIEDOT:
Teemu Suominen 040 573 3257, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
www.tuska-festival.fi

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.