Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

1.12.2016
------------

KOMMENTTI: ehkä se paras kt levy on kuolleen kukan nimi !

VASTAUS: Toinen tykkää äidistä, toinen Sinkkosen Ugosta.

------------

KOMMENTTI: Hervantaan keikalle. Tairan uskaltaa paikalle. Onneks oon lihonu sen verran ettei kukaan tunnista.

VASTAUS: Kuulin huhun, että sie olet nykyisin niin läski, että kun käännät sängyssä kylkeä kellot kääntyy kesäaikaan. p.s. kuka on Tairan? Tarzanin veli?

------------

KOMMENTTI: On se loistava. Nyt on luettu Koposen tarina. Oli ensimmäinen kerta, mutta ei viimeinen.

VASTAUS: Se ei ole tarina. Se on yhdentoista päivän amok.

------------

KOMMENTTI: Tässä flunssan kaatamana makaan sohvan pohjalla ja vedän droppia, että tervehdyn ylihuomiselle Tuiskulan keikalle, jota olen odottanut kuin kuuta nousevaa. Uusi levy on ollut tehokuuntelussa ja on aivan loistava, kiitos jälleen kerran hyvästä musiikista arvon herrat! Ja Jounin romaani on työn alla, hymyilytti sivu 88... Miitrille pistinkin postia jo eilen.. Järjestän takahuoneeseen jotain pientä kun tulette, niin ei jää perinteet välistä Nivalan keikalla. Eiköhän teihin saa upotettua taas osan tilistä kun koitan pistää pöydän koreaksi, vaikkei nyt ns. "kotikenttäetua" olekaan kun ei olla Puustellissa... Tervetuloa tosiaan lauantaina legendaariseen Tuiskulaan, paikka on uudistettu viimeisen päälle siitä kun viimeksi siellä olette käyneet joko v. 2004 tai 2006, en muista tarkkaan... Karaokebaarin seiniltä voi käydä ihailemassa vanhoja keikkailmoituksia, joista on tehty sinne tapetit. Ami teki kulttuuriteon kun pelasti Tuiskulan ja on remontoinut sen uuteen loistoonsa. Onhan sillä niin mahtava historia, että olis ollut sääli jos paikan olisi annettu rapistua... Lemmylle kun sais vielä eteisaulaan muistolaatan niin olisin täysin tyytyväinen. Miitrille kirjoitinkin vähän enemmän paikan historiasta... Ihana nähdä pitkästä aikaa, ikävä tässä on jo ollutkin. Vielä kun tästä taudista selviää niin lauantaina on taas sydän onnesta käppyrällä teidän vuoksi.

VASTAUS: Joo, ”pienimuotoinen” profiilin kohotus oli Tuiskulassa tosiaan totta.

------------

KYSYMYS: Onkohan missään välissä mahdollista saada nimmareita lauantaina? Miehelläni kun on 30-vuotissyntymäpäivä samaisena päivänä kun olette täällä keikalla. On se sen verran hartaasti lukenu tuota teijän Kotiteollisuus.com kirjaa ja kun olen aika huono ostamaan lahjoja.

VASTAUS: Juu, mihin aikaan siulle sopisi? Kerätään miehelles lahjakorttirahat äänd ja leivotaan kakku. Tykkääköhän hää mansikoista? Pitääkö olla laktoositonta?

------------

KOMMENTTI: Paljon kiitoksia uudesta levystä! Sehän oli timangia. Ajankohtaista pohdintaa nykymaailmanmenosta. Hynynen, olet melkoinen filosofi ja ajattelija. Selvästi omaat tietynlaista herkkyyttä ja henkisyyttä, tylyn ja vittuuntuneen ulkokuoren lisäksi. Eli suuri kiitos koko poppoolle.

VASTAUS: Minäkö muka vittuuntunut? Älä nyt kehtaa.

------------

KOMMENTTI: Jouni hei! Olen juovuksissa ja olen heterosexuaali.

VASTAUS: Moikkis! Epäilen, että olet myös idiootti.

------------

KYSYMYS: Mooorrooooo! Saisko nivalassa soimaan tämän taivaan alla? Kiitos!!!

VASTAUS: Me vedimme sen ja tyyppi ei edes kiittänyt.

------------

KOMMENTTI: Tulkaa ny saatana pelastaa meät tältä DJ:ltä. Oikiasti.

VASTAUS: Tää on varmaan Nivalasta myös. Pohijanmaalla on AINA paskimmat DJ:t. Se on ainoa asia mihin voi maailmassa luottaa.

------------

KYSYMYS: Moikka Kotskateollisuus, mietiskelin tässä että harmittaaks Jounia koskaan että Yrjänä aina matkii kaikki hänen idiksensä? Ensimmäisenä mieleen tulee mm. musiikki, sanoitukset, runokirjat, päiväkirjat ja jopa kysy-palstan se Yrjänä meni julkaisemaan kirjana!

VASTAUS: Yrjänä matki myös ylipainon.

------------

KOMMENTTI: Hyvä keikka oli Kemissä, kiitoksia. Oulussa muutaman viikon päästä, siellä nähään taas.

VASTAUS: Onko se välttämätöntä?

------------

KOMMENTTI: Pitää vielä kiittää lauantain keikasta, joka oli aivan loistava! Kaaduin sunnuntaiaamuna keikan jälkeen sänkyyn ja kuumeessa makasin sitten vielä eilisen päivän. Mutta vaikka olotila oli uupunut ja kaikkensa antanut, olin onnellinen hymy huulilla kun vuoden tärkeimmän päivän olin saanut hoidettua kunnialla loppuun. Olette niin rakkaita, ettei sanat riitä. Mutta tätä samaa hoen joka kerta, kyllähän työ sen jo tiedätte. Pitäs tässä iässä jo vähän rauhoittua, mutta teidän kohdalla en vaan voi sitä tehdä. Se on vähintä, mitä voin tehdä ja osoittaa kunnioitukseni maailman neljänneksi, vai viidenneksi parhaalle bändille... (heti Black Sabbathin, Led Zeppelinin, Uriah Heepin ja ehkä jopa AC/DC:n jälkeen...) Nyt ei muuta kuin hyvää loppuvuotta ja nähdään varmaan ensi vuoden puolella jollakin keikalla. Marille kans erityisen rakkaat terkut, samoin Bromanille. Hyvä mies on tanssimaan, hyvin vei naista, joka ei osaa paritanssia ollenkaan... Ja Jannelle erikseen vielä lämmin halaus täältä, olet rakas! Voikaatten hyvin ja halataan kun tavataan!

VASTAUS: Uriah Heep? Hyi helvetti.

------------

KOMMENTTI: Ukko perkele, Tuonelan koivut, Kivireki, Pullon henki ja muut tärähtää soimaan. Iankaikkinen albumin julkaisusta tänään 10 vuotta. Levy mikä siivittäny monesti elämää ja yhä on loistavaa kuunneltavaa.

VASTAUS: Eikö loistavuus liity enemmänkin näköaistiin?

------------

KYSYMYS: moro. mitä rokki äijät? Ootte aika hyvii ja biisitki on kohillaan. tämä musavideo on minun lemppari minkä tiiänkää teiltä: https://www.youtube.com/watch?v=iFAsziS_G4Q p.s. mukavaa loppu vuotta

VASTAUS: Hyvä, että tiedät edes jotain.

------------

KYSYMYS: Saisko kuulla Taivas on auki -kappaleen tulevalla Oulun keikalla. Muuta en vaadi. Tuomas Holopainen ja Satu peikoista ois kyllä kiva lisä!

VASTAUS: Tuomas Holopainen ei oo meidän biisi.

------------

KOMMENTTI: Niin se vaan on että yks suurimmista positiivista energiaa antavista asioista on sun sanotukset. Niistä tulee hyvä olo. Oon kotona. Mulla on se tunne liian harvoin. Osaan arvostaa entistä enemmän sitä mitä laitat paperille. Uskallan tehdä paluun ja syventyä levyihin mitkä jääny väliin.

VASTAUS: Oha se varma. Kunhan uhoat.

------------

KYSYMYS: Heipä hei kikkeli(t)! Ootkos vielä ollut ÄIÄ kaveriis yhteydessä, eli siis Jone Nikulaan? Onko kaveri nykyään ihan täysi aisankannattaja vai syökö se jätkä estrogeenejä? Kummallisen takakireältä vaikuttaa näin mitä julkisuuteen on antanut ymmärtää. Hehkuttaa M'talicaa rockilla ja haukkuu Trumpin joka oli kahdesta pahasta se vaihtoehto joka ei kuse koko maapallon politiikkaa kerralla vaan ajaa jenkit suohon.

VASTAUS: Sinähän se fiksu jätkä olet.

------------

KOMMENTTI: kiitos kirjasta maailmalle, Kadonnutta tavaraa etsimässä oli mieheni ääneen nauramisesta päätellen nappi valinta lahjaksi! Niijaten; J

VASTAUS: Ostat miehelle napin?

------------

KOMMENTTI: Saatana tapat ihmisiä täll' Biisillä Satu peikoista muija sulaaaaaaaaaaa

VASTAUS: Tuo se meidän takahuoneeseen.

------------

KOMMENTTI: Vituttaa, kun ei olla puoleen vuoteen nähty. Olen kuitenkin täällä. Elossa. Ehkä joulupiparissa sitten. Teidän laulut soi. Ja Jannen basso.

VASTAUS: Olet vähään tyytyväinen.

------------

KOMMENTTI: En tiedä, olenko vaan helevetin tyhmä, mutta lappeenrannan marketeista ei uutta levyä tunnu löytyvän niistä metrin pitusista levyhyllyistä. Perseellään koko touhu, jos pitää uskaltautua keskustaan levyä ettimään, liekö siellä levykauppaakaan enää missää. Ei muuta, säätana!

VASTAUS: Vittu, jätkä on sekaisin. Marketeistako sie levyt ostat, kun ne pitäis hakea kivijalkaliikkeistä, jotta ne pysyis pystyssä? Jätkä on Bermudan kolmiossa koti-työ-Prisma. Onnea vaan matkaan.

------------

KYSYMYS: Terskamelaheppis! Olisi yksi kysymys. Onko yhtyeen jäsenistössä havaittavissa minkäänlaista viidenkympinvillitystä tai keski-iänkriisiä?Tai onko sellaista kenties odotettavissa? Nimim. Katkolla kajahtaa

VASTAUS: Joo, molemmat alkavat ylihuomenna.

------------

KYSYMYS: No moro pääurpo;) nii meinasin ku ootte tulos anjalan mariksee esiintyy ja miä oon tämmönen köyhä ja mitä todennäköisemmin ei oo ku teijän keikka-päivänä rahaa ku pussi kaljaan...ni voisit laittaa nimen listaa ni pääsen kuuntelemaa teijän paska musaa ihan livenä...ni ei tartte levyltä...ps:nii toi akkaki kysy samaa...

VASTAUS: Tässä on malliesimerkki siitä miten ei pidä toimia. Tuommoinen ääliö pitäis tunkea takaisin kumihanskaan ja runkata uudelleen.

------------

KOMMENTTI: Kiitos erittäin hyvästä ja " lämmittävästä" rannesuojasta! Pesukoneessa pyöräinyt 50×, Sopii myös hyvin PUHELIMENSUOJAKSI

VASTAUS: Mikä vitun niksipirkka tämä on?

------------

KOMMENTTI: oot tehny hyvän kirjan missä on koponen tuu käymää haminan kannusjärvellä maaseudulla täällä se jouni koponen asuu... lähtösin sieltä lappeenrannasta.

VASTAUS: Tunnen miehen. Mutta kirjassa sekoilee Jari, ei Jouni. Yritähän erottaa faktat fiktiosta. Ja mitä vittua mie siellä muka tekisin?

------------

KYSYMYS: Muistaakos Hynysen Jouni Lappeenrannasta opettajaa nimeltä Riitta Häkkänen. Vietimme viime lauantaina hänen 70-vuotis synttäreitä vaikka varsinaiset päivät ovat vasta piakkoin. Meinattiin pyytää sinuu käymää juhlapaikalla kun olitte tulossa samana päivänä Kouvolaan ja juhlat pidimme Anjalassa. Se olisi ollut semmonen yllätys Ridelle.

VASTAUS: En ole ikinä kuullutkaan kenestäkään Riitta Häkkäsestä. Ja mitä vittua minä hyödyn tiedosta ”meinattiin pyytää sinuu käymää...”? Palstan lopuksi kerron nyt kaikille, että meinasin äsken käydä suihkussa, se olisi ollut yllätys kanssaihmisille, mutta en sitten jaksanutkaan.