Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

14.4..2016
------------

KOMMENTTI: RiffRaff MC:lle saa tulla 19 päivän keikan jatkoille jos herrat ovat Raumalla yötä. Noin kilometrin päässä ravintola putkasta. Ollaan tulossa kattomaan keikkaa.

VASTAUS: Joo tullaan, tullaan. Älä kuitenkaan huolestu, jos meitä ei näy. Saatamme mennä mieluummin naisiin. Tai otamme tiukan oteen jatkojohdosta.

------------

KOMMENTTI: Hyvin te veditte! Terveisiä miitrin parralle blondilta eturivistä

VASTAUS: Ai perkele, Aaltonen on taas niiiiiiiiiin antanut tytölle silmää. Vitin paha sälli. Mut mitä parta terveisillä tekee? Partahan halkaistaan.

------------

KYSYMYS: no soitto jo soikin mutta maistuiko salmiakkipommi? annatte sitten sille saparopäiselle puseromyyjällekin !!!

VASTAUS: ”Pusero?” Hieno sana, kaiku 70-luvulta.

------------

KOMMENTTI: loistava keikka jossain marttilan mettissä voimakas energia..yritin parhaani..toivon parasta..hmm..ehkä raskasta musiikkia mutta klamydia-keikalla on voimakkaampi energia..hmm..ei saa pahastuu... mutta toivon posiitivisen energian siirtyneen jamppaan jolla on hippasen raskaan energiat yllä.. kiitos lainasin sitä vähän yleisöltä..joojoo hoponhoppoo..allille terkut

VASTAUS: Hän eli täysillä, ei taas saa mitään tolkkua, nais -asiaa. Oon muuten aina tykännyt siitä, että meitä verrataan Klamydiaan.

------------

KOMMENTTI: Herra Hynynen, Suo anteeksi etten "allekirjoittanut meiliä". Lupaan, ettei tämä virhe enää toistu. Sarkasmi on vaikea laji ja sähköpostilla siinä harvoin onnistuu. En onnistunut minäkään. Meilini pointti oli siinä, että olitte harkitsemassa rundia tuon sekalaisen sirkuksen kanssa, mutta se kaatui oman mahdottomuuteen. Pointtini oli se, ettei tuollaisen karjalauman kanssa lähteä kiertueelle kun teillä riittää tekemistä muutenkin. Miksi en sitten niin kirjoittanut? Luulin, että viesti menee muutenkin perille. En epäile ettette keikkailee yhtä paljon kuin aiemminkin ja toivottavasti teidät nähdään kesällä myös isommilla festareilla. Ihan vitun synkkää kevättä silti.

VASTAUS: Ei meitä missään enää nähdä. Ne ajat ovat ohi.

------------

KOMMENTTI: Kuuntelin Tapio Rautavaaran laulaman "Pelimannin penkillä" ja kyl tuli elävästi mieleen Kotiteollisuus yhtye. Osattiin sitä ennen ja osataan näköjään nytkin. Kiitos koko pändille hienoista tunnelmista.

VASTAUS: Kiitti, hei! Ihanaa ja fantsua.

------------

KOMMENTTI: prkl ,Minä Olen biisiä kuunnellessa tulee mieleen ihan minä itse prkl ,kun tuli asuttua länsi-pasilassa ja kapakat sekä toisetkin iloiset paikat tuli käytyä tsekkaamassa

VASTAUS: Sen biisin ”sanoma” ei ole kiinni asuinpaikasta. Tai sen verran on, että kyse on Suomesta.

------------

KYSYMYS 1: Hei! Miten pojille iskee Stam1nan Elokuutio? Ainakin minulle levy on silkkaa melodioiden juhlaa, parhautta. Älkää te ainakaan jääkö kuutioon päänne vankilaan. Sosiaalinen media on perseestä!

KYSYMYS 2: Mites Hynyseen/muihin uppoaa Stam1nan uusimmainen?

VASTAUS: Me tehdään levyä, ei tässä ole mitään kerennyt kuuntelemaan. Syssymmällä sitten.

------------

KOMMENTTI: Jotain ihmeellisen ilahduttavaa vaikutusta on rumien, karvaisten ja hikisten miesten esittämissä synkissä lauluissa. Kiitos Kuopion keikasta!

VASTAUS: Kuopiossa on poikkeuksetta ollut kivaa.

------------

KYSYMYS: Milloin käytät sitä kiltti hametta? Ei aina tarvii housuja ?

VASTAUS: Ei ainakaan pannessa. Minulla on kolme erilaista kilttiä. Kassellaan kesällä, jos keikkoja jaksetaan enää tehdä.

------------

KYSYMYS: Moromoro Jouni Ensinnäkin, kiitos pitkästä aikaa hauskasta päiväkirjasta..sori mutta monet aikaisemmat on vähän haissut kiireessä viinahöyryissä kirjoitellulta..sitten se kysymys Miten löydät motivaation uusiin biiseihin ja keikkoihin kun kaikki on jo nähty? Äläkä please vastaa että rahan ja pillun vuoksi, vaan oikeesti..

VASTAUS: Viimeisimmät päiväkirjat on kirjoitettu täydessä kännissä, kun en niitä enää selvänä jaksa kirjoittaa, ei ole motivaatiota. Biisit tekee itsensä, ne vaan tulee.

------------

KOMMENTTI: Aivan huippu keikka Ilona kuopio!!! KIITOS!!!!

VASTAUS: Hyvä oli se. Kiitos.

------------

KOMMENTTI: Täti kiittää! Taas.

VASTAUS: Näytä tissit!

------------

KOMMENTTI: Hyvää nimipäivää Jouni

VASTAUS: Häh? Milloin miulla sellaiset oli?

------------

SEKOILUA: Oikea oikea? helevetti :D tänne ei kuulu kai niistä puhua..

VASTAUS: Perinteinen ”naisviesti”, josta ei saa taas mitään tolkkua.

------------

KOMMENTTI: I have no idea on what the lyrics or even song titles are about (without looking it up on google translate) but the music is awesome, now to find more of your music for sale in the UK...which is easier said than done.

VASTAUS: Spotify?

------------

KOMMENTTI: Itsemurhalentäjä on vitun kova biisi. keikkasettiin mukaan! ainaki tulisuudelmaan koska tämänpäivänen Lahen keikka taitaa valitettavasti jäädä näkemättä..vittu. ständappia ja kaikkee ois ollu. vittu.

VASTAUS: Ei ole mitään muistikuvaa, miten se menee. Mutta luultavasti se lähtee alennetusta D:stä.

------------

KOMMENTTI: Olen nähnyt livenä monen monta teidän keikkaa, sekä erilaisten keikkatallenteiden muodossa olen kuunnellut musisointianne. Koskaan, en koskaan ole todistanut sinkkosen mokaavan artistina. Arvostus on suuri ja muna pieni.

VASTAUS: Mokas se pari filliä viikko sitten Lappeenrannassa ja Sipoossa se aloitti eri biisin kuin me muut. Mut muuten on särmä jätkä kyllä. Paitsi himassa.

------------

KOMMENTTI: Yleensä aina huudatan Kotiteollisuuden biisejä kun ajan töihin. Työmatka kestää n. 30 min. Ei mulla muuta

VASTAUS: Siinähän se oleellinen taisi ollakin.

------------

KYSYMYS: Täällä Forssassa käy vaan pelkkiä sellasia bändejä jotka osaa soittaa, siitä tulikin mieleen, koska te tuute tänne?

VASTAUS: Jos tuo on kriteeri, ei enää koskaan.

------------

KOMMENTTI: Viikonloppuna oli pakko käydä kurkkaamassa pienen pohjoisen paikkakunnan suurinta turistinähtävyyttä Neuvostoliittoa

VASTAUS: Tähän viestiin liittyi myös kuvia meidän vanhasta keikkabussista. Kiva, että se on vielä elossa.

------------

KOMMENTTI: Myöhästyneet kiitokset Herra Taiteilijoille Mössön keikasta...oli toimiva paketti tuon "lämppäribändin" a´la Zaani & Rumputaiteilija kera...

VASTAUS: Varsinainen stand up koettiin vasta meidän keikalla.