Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

7.12.2014
------------

KOMMENTTI: Mitä jumppatrikoot, tapan!

VASTAUS: Ihanaa, että osaat ilmaista itseäsi noin selkeästi.

------------

KOMMENTTI: HOMOT½

VASTAUS: Nyt on ehkä vahvin kysymys/vastaus -palstan alku kautta aikain.

------------

KOMMENTTI: ..Saattaa olla Sorbusta taas tarjolla! Saap nähä miten toimii ääni tuolla wilhelmissä, ei muuta kun korvat soimaan! Sinkkoselle terveiset että Tuonelan koivut,Kuolemajärvi soimaan sitten. Hienoo nähdä teidät taas pitkästä aikaa Mikkelissä, tervetuloa! #oishansehienooollanimilistassa

VASTAUS: Nimi listassa? Millä verukkeella? Vittu, noin tyhmää tyyppiä ei päästetä sisään, vaikka ostaisit sheitsemän lipua.

------------

KOMMENTTI: suoraan sanottuna tiedä mikä olet oikeesti ihmisenä, mut tänään kävi aika vittumaiset minulle! En edes ollut kuuntelemassa teidän keikkaanne mutta jostain ihmeen syystä istahdin vahingossa sinun syliin. Ja sain tajuamatttani aika ilkeät lähtöpassit baarista ulos!!! En edes ole mikään teidän fani! Joka tapauksessa, ylpeyttä sulla riittää kun annat tuollaisen tapahtua toisille ja vain ja ainiastaan omasi kunnian takia! ( kun olet " rockStar") jos sul olis ollut mitään häpyä, olisit varmasti puuttunut asiaan jotenkin!

VASTAUS: Ei vaan, jos miuta olisi kiinnostanut, olisin puuttunut asiaan, vitun horo. Millä oikeudella tollanen kurahaara istuu ilman lupaa toisen syliin? Ihan oikein, että lensit vittuun sieltä. Vittu, mistä näitä skitsoja akkoja riittää? Jättäkää miut rauhaan, hullut!

------------

KOMMENTTI: Morjens, Kun Simpauttaja helähti ruutuun joskus aikoinaan 70-luvulla, tämä kohtaus sen syöppä paskas homman kanssa jäi ikiajoiksi mieleen. Meilläkin moni tuttu Varkaudesta lähti tuon vuosikymmenen alussa Ruotsiin autotehtaille tai Helsinkiin töihin ja Simpauttajan ajan kuva oli täyttä totta. Niin tyhjeni minunkin mummola kun mummo ja ukki kuolivat 8 kuukauden välein syöpään, vähän yli viiskymppisinä. Aina kun kävin siellä, se autius tuntui sielussa asti. Lapsuuden onnellisin aika oli ohi. Olin joskus 2003 tai 2004 Tampereella töissä ja kävin yksi ilta syömässä Hämeenpuiston Cumuluksessa, niin Esko Hukkanen oli siellä samoissa puuhissa jonkun kanssa, pienikokoinen mies, mutta jättiläisen kokoinen läsnäolo, en uskaltanut mennä kiittämään kaikista hienoista jutuista mitä hän oli tehnyt näyttämöillä ja televisiossa. Olisi kyllä pitänyt, mutta en ilennyt häiritä.
Oli miten oli Taivaisen Kuuno oli tiukka rupi.

VASTAUS: Hieno pätkä kyllä.

------------

KYSYMYS: Moro Te ootte tulossa 12.12 Jyväskylään keikalle,olisi pieni kaino pyyntö olisko mahdollista ennen keikkaa tavata pari poitsua jotka on silloin tulossa keikalle? sais höpistä hetken,ottaa pari kuvat ja nimmarit? On nimittäin pojan synttäri juhlimiset silloin ja poitsun selän takana ylläriksi tätä sille kyselen

VASTAUS: Hei. Olet menossa huomenna töihin. Olisiko mahdollista, että otan kaikki sukulaislapset mukaan ja tulen juttelemaan kanssasi kesken työpäivän, sillä serkkuni lapsella on syntymäpäivät puolen vuoden päästä? Pyytäisin nimmareita ja lätkyttäisin paskaa, vaikka mitään asiaa ei olekaan. Ihanaa nähdä!

------------

KOMMENTTI: Morjens No niin valmistui se iisakin kirkkokin ja samaten tämä ruokakirja jonka nimen ja reseptien nimet teidän biiseistä olen "lainannut". Tässä olen kysellyt painatuksesta ja kustantamisesta kiinnostuneita joten ehkä jossain vaiheessa lopullinen pökäle on fyysisesti myös käsissä. Ilmoittelen sitten lisää ja laitan teille omat kappaleet iloksi/suruksi.

VASTAUS: Mikä ettei. Olenkin aina halunnut tehdä ruokia, jotka on nimetty biisiemme mukaan. Hei oikeesti, tuosta on rokki aika vitun kaukana. Mutta onnea matkaan.

------------

KOMMENTTI: Tiedän että joudut kuuntelemaan tälläistä avautumis paskaa jatkuvasti, mutta et tiedäkkään kuinka paljon teidän musiikki merkitsee, missä kaikessa paskassa se on auttanut. Kaikissa heikoissa hetkissä, esim juuri eron, viisi vuotta yhdessä, itse olen 20v eli 1/4 osa elämästä. Teidän tuotanto on parasta mitä tiedän.mm. Viimeistä päivää on soinut nyt eron jälkeen paljon. kiitos ja anteeksi avautumisesta! T: Ehkä bongannutkin eturivistä lekamies tatuoituna käteen. Uutta levyä odottaen säätäna!

VASTAUS: Minä odotan sitä myös. Tulee nimittäin ihan säätänan kova lätty. Ehkä jopa kaksi.

------------

KOMMENTTI: Hei, pistäkee Varkaus sekasin tännään! Kalsarikänni-illaks mäni itellä tää päivä, ei pysty, ei kykene. Soittakee niin, että katosta rappaukset tippuu! Hyvvee keikkoo!

VASTAUS: Nössö.

------------

KYSYMYS: Soittoaika tänään Theft Cityssä??(varkaus)

VASTAUS: Sheitsemän.

------------

KOMMENTTI: Hullukukkoja Ukossa, eiku hullu-ukkoja Kukossa.

VASTAUS: Tällaiseen nerouteen voi törmätä vain Lappeenrannassa.

------------

KOMMENTTI: Iso kiitos varkauden keikasta,ja sinkkonen kiitos kapuloista!

VASTAUS: Suomi, kiitos krapuloista. Ja kapula on pöksyissäs.

------------

KOMMENTTI: Vitun hyvin soititte Klubilla! Kiitoksia siitä. Huomenna uusiks?

VASTAUS: Klubilla? Ei me mikään talon bändi olla, säätäna.

------------

KOMMENTTI: Tytär oli ollut tansseissa ja sinä olit siellä kuulemma ruokottomuuksia mikrovoniin puhunut. Siivohan sitä suutasi ja naamaasi, että miten ihminen voi ollakin noin ruokottoman näkönen!

VASTAUS: Joo, mutta minä saisin tyttäreltäsi pillua, sinä et.

------------

KOMMENTTI: Moro, tulee kyllä nyt melko lyhyel varotuksel, mutta..ette sattuis tartteemaa paikallista lämppäriä tonne Old Cockin keikalle. Meillä olis melkosen tiukka setti kasassa.

VASTAUS: Meillä on sen verran tiukka setti kasassa, että lämppäreitä ei tarvita.

------------

KYSYMYS: Jonkun aikaa äärimmäisen simppelin kuuloista KT-kamaa kuunnelleena tuli mieleen kuka on luuppejen plus extrasaundejen takana.Se että musiikki kuulostaa näin simppeliltä vaatinee useita extratunteja studiohomoutta.Kuka takana näissä? Yt,Äiti47

VASTAUS: Lue levyjen kansista.

------------

KOMMENTTI: 2011 veivasitte Raskaat veet -videon ja muistan kuinka jollain keikalla muistit muistuttaa "Hyvä Suomi!" kansaa siitä, että hieman myöhemmin äänestimme Jytkyn. Vuonna 2014 toimititte Helvetti jäätyy -biisin, jossa hyvä voittaa pahan, rakkaus vian tuhoaa. Tämän jälkeen ei tullut Jytky, vaan Tahdon. Sattumaako? Ei. On aika kiitoksen. Kiitos. Kiitos MM-95.

VASTAUS: Se on "vihan", ei "vian". Sitä paitsi sillä viitataan siihen, että helvetti jäätyy vasta sitten, kun näin tapahtuu. Mutta tulkinta tuokin.

------------

KYSYMYS: Moikka! Ja hyvää joulukuun alkua! Joululahja-asioilla kirjoittelen. Kummipoikani, kohta viisi vuotta, on nuoresta iästään huolimatta vannoutunut Hynysfani! Esiintyy vanhemmilleen leikkikitaransa kanssa ja on ilmoittanut että aikoo kuulemma aikuisena soittaa Sinun kanssasi yhdessä J Kysyisinkin nyt olisiko millään lailla mahdollista saada kuvaasi nimikirjoituksella varustettuna? Ja mahtavuutta olisi tietysti omistuskirjoitus! Jos suinkin on mahdollista, niin normi korttikoko olisi juuri sopiva. Kuvaan on tulossa eBay:stä löydetty hieno kitarakehys jossa kuvan maksimi koko on 13x18cm ja kuva pitäisi olla nimenomaan pystysuunnassa että sopisi kyseiseen kehykseen.. Melko vaativaa, eikö J Jos kävisi niin hienosti että tämä onnistuisi.

VASTAUS: Tietysti postittelen mielelläni kaikkea kivaa tuntemattomille ihmisille.

------------

KOMMENTTI: Voi helkkari! Ootte niin pirun mahtavia tyyppei!!! Kaikkea hyvää teille t. Minä ja Julia

VASTAUS: Iiik, ihquu! T: Minä ja Marianne (Chymos forever!)

------------

KYSYMYS: Moi, ja hyvää marraskuun viimeistä perjantaita! Kirjoitan tänne, onnea kokeillakseni koskien avomieheni 30-vuotis synttärikemuja, jotka järjestetään Helsingin Kalliossa, ravintola Om'pussa 20.12. klo 14.00 - (varsinainen päivä joulun alla 23.12.) Koska molemmat ollaan kotiteollisuusihmisiä, olisin kysynyt Jounin tai muiden jäsenten mahdollisuutta (jos sattuvat Helsingissä olemaan) tulla morjenstamaan 30-kriisistä kärsivää siippaani tuolloin, ja näyttää että on sitä rokkielämää vielä senkin jälkeen. Minua hän ei aina ihan usko. Avokkini on rahtilaivalla hommissa 15.12. asti joten ajattelin tätä asiaa hoitaa näin "rauhassa". Liitteenä vielä Jouni, uudenvuodentoivotuksineen minulle, sekä ....... Kouvolasta eli syntymäpäiväsankari sekä minä Ymmärrän toki jos joulun aikaan kiireitä on.

VASTAUS: Ei ikinä ole niin kiire, ettemme kerkeäisi lässyttämään paskaa tuntemattomille ihmisille. Olemme tosin Seinäjoella keikalla (et sitten vaivautunut katsomaan keikkakalenteria edes), mutta otamme toki taksin ja tulemme tervehtimään, säätäna.

------------

KOMMENTTI: Kiitos jannut lahden keikasta, teitte siitä miulle unohtumattoman illan, kiitos, nyt sain taas uskoa omaan tekemiseen

VASTAUS: Eli runkkaamiseen?

------------

KYSYMYS: Tervehdys Mikkelistä! Perjantaina 5.12. keikalle on tulossa melkoinen määrä mikkeliläisiä naisia. Heistä yksi on ystäväni, joka juhlii 40-vuotis synttäreitään. Tuo vetävän näköinen punapää on ollut teidän Mikkelin keikoilla tuttu näky eturivissä jo vuosia. Kysymys kuuluu: onko teidän mahdollista huomioida syntymäpäiväsankaria keikan aikana?

VASTAUS: Jos se näyttää tissit. Tai edes toisen säätäna.