Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

9.7.2014
------------

KOMMENTTI: Hei Jouni! Lainasin kirjastosta puhe-cd:n Mies katoaa ja kuuntelin sen muutama päivä sitten. Haluan vaan antaa palautetta, että minusta se oli kuunteluhetkellä ja jälkikäteenkin ajateltuna oikein mielenkiintoinen. Siitä ei jäänyt mieleen paljoa. Mutta koska se oli runo-osastolla ja osa runoilijoista joista minä pidän on kuolleita eikä heille voi antaa palautetta niin päätin lähettää tämän palautteen sinulle heti. Vaikka tästä palautteesta tuli väkisin sekava koska minulla on selvästi liian paljon ajatuksia. Ja vaikka tuntuu tyhmälle lähettää tämä.

VASTAUS: Mistä tiedät, että olisin muka elossa?

------------

KYSYMYS: Monelta soittoaika Kankaanpäässä 7.6.?

VASTAUS: Minä olen taiteilija, en ennustaja.

------------

KYSYMYS: Hello, i'm a mexican guy, i like your music. How much money charge for play here in mexico? I'm very interested

VASTAUS: Too much for you. Or anybody.

------------

KOMMENTTI: Hongisto on basisti.. ..rakkauden basisti.

VASTAUS: Hongiston basson soitto lähentelee jo alkemiaa.

------------

KOMMENTTI: Hey ho Pojat, Vanhana Kotiteollisuusfanina on hienoa huomata, että teidän ansiostanne olen alkanut kuuntelemaan Eppuja suurissa määrin. Valkoinen Kupla - coverinne sai minut kuuntelemaan Eppujen version, josta sitten olenkin lopulta levykaupasta haalinut 4 Eppujen levyä ja kuunnellut niitä viikkoja. Kiitos siitä siis!

VASTAUS: Olemme tehneet siis kulttuurityötä. Hienoa.

------------


KOMMENTTI: Terkkuja Kotiteollisuudelle turkulaiselta Jimi-fanilta: Kaarina-lehti/Saaristo-Open 2014. Kuvateksti: "Turkulainen Jimi Rinta-Jouppi piristi Saaristo-Openin tunnelmia entisestään puhaltamalla saippuakuplia yleisössä. Viisivuotias Rinta-Jouppi on kokenut festarikävijä ja Saaristo-Openissa hän odotti eniten näkevänsä Kotiteollisuuden. Yhtyeen laulaja olisi Rinta-Joupin mukaan kuitenkin ansainnut jäähyn, koska kiroili niin paljon."

VASTAUS: Kuulisittepa Aaltosen normijuttelua. Minäkin jään kakkoseksi.

------------

KYSYMYS: Hmmm ei mun voittoa ole kuulunu ? mitä voitin rocin arvonnassa joulukuussa?

VASTAUS: Mitä vittua? En minä vastaa Radio Rockin arvonnoista.

------------

KYSYMYS: Pyydä kaveriksi?

VASTAUS: En oo homo.

------------

KOMMENTTI: Täh, Martinniemessäkö joku muuki hullu tykkää KT:stä!? :D Harmi ku se Maakinen Martinniemi meni jo, ois hommattu pojat sinne soittaan. Oisin voinu osallistua keikkapalkkioon keräämällä tyhjiä pulloja, toki saattas joku tovi vierähtää, että sais noin paljon kasaan...

VASTAUS: Ainahan voit myydä persettä. Sitäkin joutuisitte kyllä myymään aika kauan.

------------

KOMMENTTI: Unilaulua ei nyt vielä tällä viikolla todennäkösesti päästä livenä laulamaan tulevalle kohteelle, niin tullaan sit todennäkösesti kuulemaan ukkoja livenä huomenna Vaasassa. Meidän porukan siis tunnistaa melko helposti, mun laaja keskivartaloni ja kolmipyöräinen liikkumavälineeni paljastaa olinpaikkamme.

VASTAUS: Unilaulu on pöksyissäs.

------------

KYSYMYS: Pohjalainen lehti kirjoittaa:"Kotiteollisuus,kotimaisen iskelmämetallin kestosuosikki"!! Vituttaako?

VASTAUS: Miksi vituttais? Mie olen jo vuosikaudet toitottanut varastavani melodisimmat biisimme iskelmistä. Tuo on uutinen ainoastaan teistä urpoimmille.

------------

KOMMENTTI: Helvetin hyvää musiikkia! Elokuun alus Vantaal kattoo !!!

VASTAUS: Tervetuloa vaan. Siellä on varmaan hyvännäköisiä naisiakin. Saattaa käydä flaksi.

------------

KOMMENTTI: Oli kylmä ja myrskyinen ilta.... Mutta silti Vaasa kiittää.

VASTAUS: Mutta yö oli vielä synkempi ja myrskyisempi. Sain kokea Indican koston ja paluun!

------------

KOMMENTTI: Nimeni on Miss iya olen kiinnostunut sinusta lukemisen jälkeen profiilin,
Voisitteko lähettää minulle sähköpostiosoitteesi täällä facebookissa minulle tavoittaa sinut takaisin enemmän keskustelua. thanks from iya

VASTAUS: Oha se varma.

------------

KYSYMYS: Mitkä ovat teidän mielestänne parhaat biisit Stam1nan SLK-levyllä? Itselleni parhaimmin iskivät Usko pois, Rautasorkka, jonka pianomelodia sai minut itkemään, samoin SLK:n kertsi, joka on jumalainen. Kyllä nuo pojat osaavat!

VASTAUS: "Usko pois" on aika heikko, muuten levy on kyllä timanttia.

------------

KOMMENTTI: Ostin tänään paikallisesta rismasta kotiteollisuus.com -kirjan kolmella eurolla. Paljon enemmän moisesta roskasta en olisi maksanutkaan. Jatkakaa samaan malliin.

VASTAUS: Minulle on siis ensi vuoden maaliskuussa tulossa huomattavat royaltit Sinkkosen kanssa. Hienoa!

------------

KOMMENTTI: Huomenta! Lueskelin pari tuntia sängyssä kirjaa Kirosäkeet. Sinun haastattelusi pelasti aamuni. Pystyin pieneltä osin samastumaan. Eräisiin toisiin en pysty samastumaan. Siinä on kyllä kirja, jota ei ole kirjoitettu turhaan. Tuntuu huojentavalta tietää, että oikeastaan on muitakin keitä keillä on ihmisenä ollut samanlaisia ja erilaisia vaikeuksia kuin minulla. Kirjan perusteella lääke vaikeuksiin vaikuttaisi olevan tekeminen. En keksi enempää sanottavaa. Lähetän tämän, vaikka varmasti kaikki muutkin kirjoittavat.

VASTAUS: Pitää lukea se joskus itsekin. Tuolla hyllyssähän se lojuu koskemattomana.

------------

KOMMENTTI: Äkkäsin, että niin paljon spedeilyä ja kaatuilua kuin esim. päiväkirjanne tällä sivustolla sisältää, tekstin ulkoasu on tasokasta ja jämerää. Saavutus se on sekin. Kuuntelin myös Maailmanloppu -levyä vähän tarkemmalla korvalla, jotenkin tuo uurivetoinen tunnelma ei iskenyt ilmestyessään. Mutta nyt tuli kiinnitettyä enempi huomiota teksteihin, jotka toki osoittautuivat elämänmakuisiksi. Tai sitten minustakin on tullut vanha. Se tunne kun kolmenkympin rajapyykki on tullut ohitettua, tajuaa että nuoruus on jäänyt taakse ja edessä on vain loppuelämä. Tunne on toisaalta kutkuttava, mutta toisaalta myös äärimmäisen kammottava.

VASTAUS: Kammottava on pöksyissäs.

------------

KOMMENTTI: moro!laitoin viestin teille tos hetki sitten ja pyysin teitä henk,kohtaisesti mun luo kyläilemään ku toi provinssi rock on tos,.se juttu vieläkin pitää paikkasa,osoite on simunamäe... seinäjoki.olkaa hyvät Herrat jos jotenkin eksyttä seinäjoelle,ja mun puh nro on sit 044... jos haluatta ottaa yhteyttä minuun.

VASTAUS: Kyllä on jätkä sekaisin. Eihän me edes oltu Provinssissa. Ja vaikka oltaisi oltukin, niin mistä sie luulet meillä olevan aikaa käydä vierailemassa tuntemattomilla ihmisillä, kun emme kerkeä vierailla tutuillakaan. Käsittämätöntä ajattelua.

------------

KOMMENTTI: sehän on S.R.hienoo ku kotari muistaa keihäänheittäjää ja mahtavaa sellaista!,toi on vissiin siintä kujanjuoksu kilpailusta,ku Bubi jahtaa seppoa!;)

VASTAUS: Housuissas on Bubi.

------------

KOMMENTTI: Etulinjasto kiittää ja niiaa Kiteen ihqusta, hikisestä, tiiviistä, voimauttavasta,loistavasta keikasta. En oo pitkää aikaa enää laskenu mobes keikka mikäkii ollu missä ihe käyny. Sit ku tulo taas pyöreet täytee joskus nii voiskoha sit olla vaikka sen Velhonaisen paikka?

VASTAUS: Ei.

------------

KOMMENTTI: Aivan mahottomasti hyvää!!! Terkkuja myös Mariskalle.

VASTAUS: Häh? Miten Mariska meihin liittyy? Kerro sie terveisiä Juha Tapiolle.

------------

KOMMENTTI: Tänään mua nauratti. Luin Hynysen kirjaa "Rakkaudella Hynynen". Kiitos.

VASTAUS: Kerran nauroin, se oli virhe. Sitä paitsi Liitolta tuli just uudet määräykset, että nauru on kiellettävä.

------------

KOMMENTTI: Elämä..perseel...mut kovan on lonkka...kiitos... vitu hymiöt ..sattuu kevyesti
..helmi kumarrus........mut ei diippi..juon mielelläni itteni putkaa:-D Se o on ddr sarkarsmia:-D mut meil o gambinaaa.. Kaikkee kunnioita paitsi paska rpuhujii jotn jounii ja jotn.. tauskiii... mut vääriin ymmärretty..kiitos tuomari nurmio. Sorii..vitiuttaa ku gamima mytkäs tyhjää Nooo..voiuu hu mahalauta. Olin samas mätööös ku poris oli keikka...kävitkö viimes hellicsen keikal Olen lege hölö;-);-) Kaveri oli suomizz wannnabi....

VASTAUS: Tämä tyyppi osaa kymmensormijärjestelmän.

------------

KYSYMYS: Ollaanko me kavereita vai ei?

VASTAUS: Miksi oltais?

------------

KOMMENTTI: Moi. Mahtavaa...kohta on perjantai ja taas saapi nauttia Kotiteollisuudesta. Kerubissa nähdään! <3

VASTAUS: Nauti hanskaas.

------------

KYSYMYS: Moi ! olisko liikaa pyydetty jos esittäsitte Tämän taivaan alla huomenna täällä joensuun keikalla se on yks minun lempi biiseistä & olisin iki onnellinen Terveisin ikuinen fani

VASTAUS: Olisi.

------------

KOMMENTTI: Youtubesta kahtelin Minä olen musiikkivideota ja hieman järkytyin miten sinkkonen on kehittynyt horisontaalisesti noinkin paljon kun vertaa tuoreimpiin musiikkivideoihin. Jätkät vetää kyllä hyvää settiä vieläkin!. Sanoisinko että papat jaksaa heilua! Kahtoin tuossa jotain vanhoja valokuvia ja löysin sinut poseeraamassa itseni kanssa seinäjoen duunissa joskus vuonna -08. Olit karvainen silloinkin ja onneksi vieläkin. Viimeksi taisin kännissä kysyä sinulta nuotteja Pappi puhuu kappaleeseen muttet niistä mitään silloinkaan ymmärtänyt joten tuskin aika on mitään muuttanut. Halusin vain kiittää kun vastasit viestiini silloin. Moni ei niin tee. Esim holopainen. (hällä on tietty enemmän faneja(ulkomailla)) Olette yhtyeenä täysin omiaan ja lyriikat suomalaisen Rock metallin parhaimpia! Jatkakaa samaan malliin ja pitäkää lippu korkealla! Tulen varmaan kirjoittelemaan humalassa ollessani useamminkin mutta lupaan olla viihdyttävämpi jatkossa. Wermutin tuoksuiset terveiset E-pohjanmaalta! Rytmikorjaamolla nähdään!
Kiitos! Tack!

VASTAUS: Viihdyttävämpi? Noilla lahjoilla? Tuskin.

------------

KYSYMYS: Soitatteko Pohjamaan kautta - biisiä vielä keikoilla? On vitun hyvä.. Loveen langennut- kappaleesta tulee taas mun ja alkoholin suhde aika hyvin mieleen.. Sama kun Raskaat veet, mikä kuvaa juopon touhua aika hyvin.. Oonko ihan vitun pihalla? No oonhan mie ainakii omasta mielestä.. Mut sitä,että kun väsäsit noita,niin oliko noi asiat yhtää mielessä(siis viinan juonti) vai ainoostan se,että miten niillä sais parhaiten pillua ??

VASTAUS: Raskaat veet -biisi ei varsinaisesti kerro kyllä alkoholista, mutta tulkinta tuokin. Pohjanmaan kautta -biisiä ei muistaakseni olla soitettu koskaan livenä. Voin toki olla väärässäkin.

------------

KOMMENTTI: Hieno keikka Raahessa jatkakaa samaan malliin!

VASTAUS: Tuntuu koko ajan vaan paranevan.

------------

KOMMENTTI: Surullista mutta totta. Ystävät kuoloo ympäriltä, kiitos sinulle, että oikeet biisit oot älynny tehä. Voihan elämä perkele.

VASTAUS: Elämä on kuolemista, sanoi joku.

------------

KOMMENTTI: Moi! Nyt ottaa aivoon ja suunnattomasti, ensi viikolle suunniteltu teidän keikka menee taas sivu suun, vaikka oli jo liput ja kaikki. Ja tää on jo kolmas keikka mikä peruuntuu omalta osalta. Voisiko nämä vastoinkäymiset viimein hellittää? Ja olisiko hyviä vinkkejä, millä saada mielialaa ylös kun kaikki mättää? Tirautan muutaman harmistuspisaran ja kömmin sänkyyn peiton alle mököttämään.

VASTAUS: Juo viinaa.

------------

KYSYMYS: Pitäiskö meidän käydä panemassa? Jos sitten loppuis nämä öiset kuumat unet ....

VASTAUS: Luulen, että sen jälkeen ne vaan pahenisi.