Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

10.6.2014
------------

KYSYMYS: Tulkaahan soittamaan mun äidin pihalle minä olen- ja muutakin biisejä? Paljo maksaa... jos tuutte martinniemeen? Eli? Haukiputaan entiseen (kuntaan) Katsokaa Wikipedia: Haukipudas... kyselen ku jos tulisitte ni paljo maksaa? Kysyn vaa? Köyhäkun olen 36-(68) - 50? Euroo? Mikä ois sopiva hinta?

VASTAUS: Sadalla tonnilla saat puolet bändistä. Neljälläsadalla tonnilla koko porukan. Tekniikka maksaa sitten erikseen. Ja se, että soitamme jotain.

------------

KYSYMYS: Moro. Mikäs on kun ette ole himoksessa ollut tänä vuonna ollenkaan. 3 vuotta olette ainakin kerran käyneet keikalla. Ja Juhannusfestareilla ei ole teidän nimeä. Mitä ihmettä. Olen 3vuotta siellä teitä käynyt jussina katsomassa (himoksessa siis) kai te nyt sinne olette tulossa ? Terveisin Huolestunut fani

VASTAUS: Viime vuonna tajusimme, että eihän siellä enää pyöri muita kuin Stigejä ja muita lökäpöksyjä. Antaa siis olla.

------------

KYSYMYS: Millon teidän kesän keikat julkistetaan? Eihän tässä pysty saatana kesän työvuoroja suunnitteleen, ennen ku ne tulee...

VASTAUS: Kotisivuilla lojuu. Ainakin suurin osa niistä.

------------

"HUUMORIA": Kitaristi: On se kumma, kun aamulla aina sojottaa pystyssä. Basisti:
Samanlainen se on minunkin tukkani.

Mitä eroa on muusikon häillä ja hautajaisilla? No hautajaisissa on yksi humalainen vähemmän.

Kitaristi virityspuuhissa kysyy basistilta: "Anna A" Basisti: "Mä join jo kaikki..."

Mistä tietää, että vessan lattia on vaakasuora? Basistin kusi on kummallakin puolella pyttyä

Kuinka määritellään kitaristi? Kitaristi on sellainen henkilö, joka osaa kertoa kolme basistivitsiä.

Mitä yhteistä on ihokarvoilla ja basistilla? Jolleivat ne haittaa, niin antaa olla.

Mikä tulee basistin ja blondin lapsesta? Turkulainen roudari.

VASTAUS: Mut meilläpä on turkulainen miksaaja. Kannattaa muuten jättää noi huumorihommat niille, jotka sen osaa.

------------

KOMMENTTI: Haku ammuntaa mut jos ei yritä, ei voi voittaa. Oltiin Viitasaarella kaverin kans teitin keikal ja mää niin löysin mun makuun olevan miehen ainakin ulkoisesti...Teidän poppoon uusi jäsen. Nimee en tiiä, kauheesti ei silmäpeliikää voinu pitää ku se saakelin valotolppa vei mun näkökyvyn.... Mutta.... Mä kyl olisin erittäin kiinnostunut kyseiseen henkilöön tutustuun hieman paremmin ,. Olin etualalla kaverini kanssa (pieni ja tatuoitu), Itslläni oli sellaset kissan korvat luulen että kovin monella ei ollut. oon aina ollu niin heikkona pitkiin miehiin ja tollasiin pitkätukkaisiinn ja aijai... mut joo tosiaan jos uteliaisuus yhtään heräs näin lyhyellä läsyn läsyn viestillä acebookin kautta ni jipii... jos tän haluu ottaa fanipostina, ni ok. Kivaa että tuli hyvä mieli. Mutta jos haluaa kuulla ja lukea lisää persoonallisesta neitokaisesta täältä jostain ni yhteyden saa sähköpostIIN: ..., tai viestii voi täälläkin laitta ihan rohkeesti vaan Että näin... toivottavasti oli lämmintä vettä Viitasaarella!!!

VASTAUS: Se oli kylmempää kuin ex-vaimot ja -tyttöystävät. Välitän Miitrille terveiset. Ootsie se, jolla on ihan älyttömät melonit?

------------

KOMMENTTI: Voimabiisejä tosiaan hyvät herrat. ...en ollut kuunnellut ukonhauta levyä ollenkaan ja nyt ammennan oikein todella voimaa arkeen. ..Upeat kitarat-kiitos!!Taas jaksaa♡♡♡♡Arki raskas kantaa on....

VASTAUS: Ei pitäisi olla.

------------

KOMMENTTI: Taidan olla sämpylän velkaa ja nöyrimmän anteeksi pyynnön kohtalaisen sekavasta ja hyvin humalaisesta käytöksestä ...kotiäitejä ei pitäisi päästää irti ei edes sillon tällön kun lopputulos on vähintäänkin kaoottinen. Jos ylläpito voisi välittää terveiset pojille sikäli mikäli eivät itse näitä viestejä lue...seuraavalla kerralla lupaan ottaa kännivahdin mukaan

VASTAUS: En yhtään tiedä mistä on kyse, mutta terveiset on välitetty. Eikä muuten kukaan muukaan tiennyt mistä on kyse. Eli ota rennosti vaan.

------------

SEKOILUA: 1. ootteko te juonu viinaa himin jätkien kanssa? 2. mitä mieltä ville valosta? tietääkö ville valo kuka vittu kotiteollisuus on? 3. kummalla on parempi peba? ville valolla vai hongistolla? kummalla karvasempi? 4. mitä mieltä ootte tuomaksen mikki hiiri levystä? joko kuunnelleet olette? 5. kuka mitä häh? saunassa veteli ja ketä mitä häh? 6. mistä juomasta tulee paras jysäri? juomia sekoittamalla vai miten? kertokaa niin kokeillaan. 7. kertokaahan kaikki nolot kokemukset keikkamatkalta?keneltä on tullu paskat housuun lavalla tai lavan takana juomisen takia? tai keikka bussissa? 8. haluutteko lisää somaleita/neekereitä suomeen? 9. mitä mieltä skinhead / rasisteista ja white power tyypeistä? 10. kiinnostaako ketään muuta ku hynystä poliitikon ura? kaikki vaan ehdolle perussuomalaisiin ja ura urkenee kaikille muusikko hommien jälkeen.rahalla saa teidän kaikkien päät kääntämään puolta ja muuta. 11. mikäs on hynysen ja sinkkosen ja hongiston mieli cd juuri nyt? jokaiselta oma suosikki. 12. mitäs mieltä jutta urpilaisesta? tykkääkö hynynen vielä?panisitko pyllyyn jos jutta pyytäis? 13. paljonko teidän alkolasku on ennen äänityksiä ja niiden aikana? 14. joensuun paras baari? 15. joensuun paras panopaikka ulkoilmassa?testattu sellainen. 16. montako sukupuolitautia bändi/roudarit on levittänyt ympäri suomee/maailmaa? 17. olitteko peruskoulussa kiusattuja / kiusaajia? saitteko turpiinne? 18. uskotteko jeesukseeen? 19. hipit jyrää? 20. onko pojilla peräpukamia? 21. joskus rakkaus on liikaa? 22. onko mul kukkaa soittanu?

VASTAUS: 1. Miksi oltais? 2. Hyvä jäbä, ja tietää. 3. Hongistolla. 4. En ole kuullut. 5. Sie ja äitiäs. 6. Kotiviinistä. 7. Urpo, jos osaat lukea, lue keikkapäiväkirjat. 8. Vittu, kun sie olet urpo. 9. Säälittäviä. Mutta ei niin säälittäviä kuin sinä. 10. Vitun paskanaama, ammu ittes. Miuta on jo kysytty, ja arvaa kiinnostiko. 11. Mistä vitusta minä tiedän. Ei meistä kukaan ole kuunnellut musiikkia enää vuosiin. 12. Siellä puhuu mies, joka ei erota faktaa fiktiosta. Eli luultavasti olet alle 25-vuotias. 13. Mitä vittua se siulle kuuluu, apina? 14. Mistä me se tiedetään? Kukaan meistä ei asu siellä. 15. Yritätsie olla hauska? 16. Kysy äidiltäsi. 17. Oltiin ja saatiin. 18. Kuka se on? 19. Hipit rautaa. 20. Ainakin miulla ja Miitrillä on. 21. Joskus kirjoitustaito ja itsensä ilmaiseminen selvästi on liikaa? 22. Tuskin edes äitisi.

------------

KOMMENTTI: Yö on jo pitkällä, mutta uni ei vaan tule silmään! Niinpä tuli mieleen tämä asia, joka ollut mielessä jo jonkin aikaa. Kävitte duo kummitusjunana täällä Nurmeksessa, P-Karjalassa muutama viikko sitten. Keikka oli loistava, olosuhteet huomioonottaen.. Olet varmaan törmännyt monenlaisiin paikkoihin, mutta toivottavasti et sie tai Miitri tai ihana Heidi saaneet kammoa tähän tuppukylään!? Täällä on paljon KT-faneja paikkakunnan kokoon nähden, sillä olihan viime kesänä Bomballakin melkolailla porukkaa Mutta summa summarum: toivoisin, että tulette tänne uudestaan tulevanakin kesänä, jos ei koko bändinä niin edes duona sie ja Miitri Ja hyviä hetkiä uusien biisien tekoon toivoo nainen Karjalasta <3

VASTAUS: Häh? Mehän olimme harvinaisen kotona siellä. Mahtava meininki. Tullaan heti takaisin, kun pyydetään.

------------

KOMMENTTI: Hei, Kiitoksia lauantain Kaustisen keikasta. Oli todella mukava fiilis vaikka porukkaa olisi saanut olla enemmänkin, mutta pääsipähän lähemmäs lavaa. Aivan loisto biisi lista ja sainkin ottaa kuvan siitä miksaajaltanne, kiitos siitä hänelle. Kiitos vielä Miitrille juttu tuokiosta. Mukavaa lomaa koko poppoolle olette sen ansainneet.

VASTAUS: Kaustinen näytti jälleen kerran karut kasvonsa. Mutta kivaa oli.

------------

KYSYMYS: Hei, Miksi Tommi Karvisen tekemää videota biisistänne Taivaankaunis ei ole saatavilla enää? Tommi oli hyvä ystäväni ja olen katsonut videota youtubesta useasti ja nyt se on hävinnyt... Tommi tappoi itsensä 2011 juhannuksena ja aina kavaitessani häntä katson kyseisen videon...

VASTAUS: Joo, se ei ole meistä kiinni, minä en YouTuben säännöistä tiedä. Mut Itärintama-dvd:ltä se löytyy ainakin.

------------

KYSYMYS: Morjens. Hei mistäs olet löytänyt tuollaiset mustat housut mitkä sulla on päälläs tuossa päiväkirjassa: Kuvassa "haet lohtua".

VASTAUS: Kaupasta.

------------

KOMMENTTI: Terveiset täältä Koillis-Thaimaasta, melkolailla keskeltä ei mitään. Istun riippukeinussa ja kuuntelen Kuolleen Kukan Nimi levyä. Satu Peikoista tulee olemaan parhain biisi mitä KT on koskaan tehnyt. Ei toimi niin hyvin livenä mutta albumi versio saa puoliheijarin aikaan.

VASTAUS: Puoliheijari on housuissas. Eiku...

------------

KOMMENTTI: Siellä on näemmä keikat julkastu. Ja taas toi Pulisuudelma Kraak, oi miksi...

VASTAUS: Sieltä saa pillua.

------------

KOMMENTTI: Aamupäivän musiikkihetki kyynelehtien. On nää raskaushormonit vaan niin ihquja. Lämmittelyksi Kotiteollisuuden Kivireki. Sitten Arkunnaula ja vetistely alkoi. Padot aukes Iankaikkisen kohdalla. Ei oo helppoo.

VASTAUS: Kuuntelehan Unilaulu. Se on tehty miun tyttärelle, kun nukutin sitä sen ollessa vielä vauva.

------------

KOMMENTTI: Hei! Ei voi muuta kuin kiittää hulvattoman hauskasta roast illasta. Voin vaan kuvitella, että saattoi pikkasen jännittää, mutta lopputulos oli kyllä huikea. Sinkkonen ylitti kyllä itsensä myös. Kiitos! Eturivin tytöt on aina eturivissä oli sitten mikä keikka tahansa. Tai pitäis kai paremminkin sanoa eturivin rupsahtaneet tädit. Ja tsempit kesän keikoille, kiva kun jaksatte.

VASTAUS: Jaksetaanko me? Niinhän sie luulet.

------------

KYSYMYS: Hei arvon runkkari(t). Olisko teillä tarvetta kesän keikoille ym Linja-autonkuljettajaa? Olisin joutilaana, kun ei huvita "oikeita" töitä etsiä. Olen 33v nuorimiäs. En jaksa runoilla tähän enempää, mutta jos haluutte hyvän kuskin, niin soittoo tähän suuntaan ja kaljalle.

VASTAUS: Ai, kuski haluaa kaljalle? Mietihän vähän tarkemmin tuota "työhakemusta". Sellaisia ei kannata aloittaa sanoilla "hei arvon runkkarit". Samoin kannattais miettiä tuota "ei huvita oikeita töitä etsiä" kohtaa. Mitä sie luulet mitä meidän kuski ja tekniikka oikein tekee?

------------

AVAUTUMINEN: Yön pimeinä tunteina töistä kotiin raahautuneena, mietin, miksi en tehnyt mitään? Miksi, oi miksi en antanut itseäni rakastamalleni köriläälle? Olen tullut siihen tulokseen, ettei siinä olisi ehtinyt. Jos olisin alkanut kiihkeästi rakastelemaan tuota jumalaista miestä, olisi siinä vierähtänyt tunti jos toinenkin. Ensimmäiseksi olisi pitänyt lähteä vatkaamaan kermavaahtoa keittiön puolelle, että olisi todella voinut härnätä ja leikitellä miehen pyörryksiin (ja samalla vetää sisuksiinsa lukemattoman määrän kaloreita...). Aikaa oli rajallisesti ja vaikka kaihoten katselin unelmieni ukkomiestä sängyllä makaamassa, en pystynyt toimimaan eläimellisten vaistojeni mukaisesti. Kaiken lisäksi kävin välillä huolehtimassa, että kaikilla muilla osapuolilla oli aamukahvia riittävästi ja aamupalaa syötäväksi. Aina uudelleen palasin kuitenkin kaihoten katsomaan ja herättelemään tuota ihanaa miestä, että pääsisi jatkamaan matkaa seuraavaan paikkaan, hurmaamaan lisää naisia, jotka huutavat nimeänne. Ihan vain jo esileikkiin olisi kulunut aikaa niin jumalattoman kauan, että rakkauden kielellä sopertaminen olisi jäänyt puolitiehen ja Ukonhauta olisi startannut ennen aikojaan ja vienyt tuon adoniksen mennessään, itse jäädessäni kylmeneviin lakanoihin nyyhkimään. Sitä ei ehkä olisi sydämeni kestänyt, liika romantiikka saattaa pysäyttää rakkauden puutteesta riutuvan naisen sydämen kokonaan. Mutta JOS aikaa olisi ollut riittävästi, olisin rakastellut miehen uuvuksiin kerta toisensa jälkeen ja pessyt hänet sen jälkeen lämpimän suihkun alla hellästi suudellen joka paikkaan, jalat kiedottuina vartalon ympäri, suudellen niskaa, hengittäen sisään hänen tuoksuaan, väristen häntä vasten kosteana kutsuen uusintaan yhä uudelleen ja uudelleen. Mutta ei, aikaa ei ollut riittävästi. Jatkan haaveilua ajatuksissani, ehkä joskus koittaa se päivä kun pääsen toteuttamaan kuumimmatkin haaveeni tuon upean miehen kanssa. Hänen kanssaan kusivehkeiden hierominen vastakkain saattaisi räjäyttää tajunnan kun oikein vauhtiin pääsisi. Kalajoelle näytätte tulevan heinäkuussa, varaan tuon päivän kalenteriin enkä suostu tekemään töitä tuona päivänä! Tulen kiihkosta palavin silmin katsomaan keikkaanne, armaat Karjalan adonikset! Kait tässä pitäisi nukkumaankin kohta mennä, kello käy kohta neljää aamulla ja kahdeksan tunnin päästä pitäisi hypätä junaan ja matkustaa kohti Turkua. Pakkaaminenkin vielä alkutekijöissään. Periaatteessa väsyttää, mutta uni ei vain tule. Jäin miettimään tuota edellistä tekstiä ja vajosin jonnekin haaveisiin, ei aivot pelitä sitten pätkän vertaa, silmissä outo samea katse kaukaisuuteen... Hmm, vaikiaa tämä naisen elämä. Käytin tahallaan tuota tämän alueen murretta, koska sehän on ihan hanurista, Miitrin kanssa sille naureskeltiin silloin kun olitte täällä. "Otakko kahaviin maitua?" "Täällä haisee lehemänpaska ja rattorilla ajellaan rallia pitkin kyllää". Jannelle jäi näyttämättä aika paljonkin, mutta oli puhetta että olis pitäny aamutuimaan "käyä kahtomassa Miina Äkkijyrkän tekemää lehemäpatsasta kirkon kuppeessa"... Voi tsiisus, taidan "oikiasti" olla tosi väsynyt kun suostun vapaaehtoisesti kirjoittamaan tätä junttimurretta tähän - shoot me down! (päässä alkoi samantien soida Nancy Sinatran Bang Bang, my baby shot me down...) Minnuu on aina vituttanut tämän alueen murre (Stadista muuttaneena pikkulikkana) ja olen yrittänyt taistella sitä vastaan, ettei kovin paljoa tarttuis puhekieleen. Mutta 26 vuoden asuminen näillä lakeuksilla on tehnyt tehtävänsä, puheessa on jo pahasti kuultavissa tämä junttimurre, kirjoittamaan en ole suostunut sitä ennen tätä. Mutta nyt nukkumaan hetkeksi. Palataan taas! Halit kaikille!

VASTAUS: Nainen on auki. Ja pihdit.

------------

KYSYMYS: Jouni, onks tää sun oikee postis, tuuko perille?

VASTAUS: Ei.

------------

KOMMENTTI: Rasisti, sovinisti, homofoobikko. Mieleeni tulee Tony Halme. Kiitos mielenkiintoisista näkökannoistasi, olet harvinaisen rehellinen. En rinnasta sinua Halmeeseen tai Petri Nygårdiin, mutta samaa rehellisyyttä teissä on. Kiitos 1984- ???? Otso

VASTAUS: Mielenkiintoinen näkemys. Onnea elämään vaan. Jätkältä puuttuu ironian taju täysin.

------------

KYSYMYS: Hyvää Eurooppa-päivän ja äitienpäivän välistä päivää! Kiitos Miitrille ja itsellesi huippuhyvästä keikasta Totemissa eilen! (hitokseen sydämiä ja hymiöitä) Onko Aaltonen kieltäytynyt kotiteollisuus-sähköpostiosoitteesta, kun en sitä sivuilta löytänyt?

VASTAUS: Sitä ei ole muistettu vielä sille järjestää. Järjestetään, kunhan palaan lomilta. Toisaalta en ole varma, että jaksaako se tätä törkyä lukea ja purkaa. Janne ja Jari eivät ainakaan jaksa.

------------

KYSYMYS: Sieg heil..Monen aikaan huomenna duo rupee tulkitsemaan? pakkohan se on tulla kuuntelemaan, miltä kuulostaa akustisena, mutta eniten jännittää että osaako yleisö olla vittu hiljaa eikä mölissä nappiverkkareissa ja karjala- lippiksissä omia toiveitaan pikkupikku hiivassa..

VASTAUS: Mitäs se haittais? Duo-keikoilla se on ihan jees. Pääsee kontaktiin.

------------

KYSYMYS: Hyvää iltaa. Tulet kaiketikin huomenna Miitrin kanssa duona aivan tuohon meidän takapihalle, ja nyt kun kerrankin ootte miun reviirillä uskallan pyytää. Olisiko mahdollista päästä vieraslistalle, huomenna siis, mie ja Mika?

VASTAUS: Joo, ilman muuta mie laittelen tuntemattomia ihmisiä vieraslistalle. Ootsie sekaisin? Tai oikeastaan kysymys kuuluu: miten sekaisin sie oikein oot?

------------

KYSYMYS: En tunne sinua henk koht, mutta uskalsin tälleen kuitekin lähestyy. Mie oon täällä Puolan pääkaupungissa ja oli yllättävä huomata ku nää ossaa laulaa suomee ja kotiteollisuutta...Keimo on miun vanha tuttu ku miekin oon valitettavasti josku työskennelly levy-yhtiössä ja hää on vissiin jollain tavalla tekemisissä teijän kaa. Eikä paineita, en loukaannu, jos et hyväksy minnuu. On se komia toi HItler

VASTAUS: Kuka vitun Keimo? Never heard. Tai Hitler?

------------

KOMMENTTI: 10.5.14 Totemin naisten vessassa kuultua: "Ei täällä ole Kotiteollisuus, vain Hynynen." Kommentoin, että on täällä puolet Kotiteollisuudesta, mutta taisin profiloitua vain häiriköksi. Kiitos keikasta.

VASTAUS: Häiriköitä olimme mekin.

------------

KOMMENTTI: Mietin sitä että...Overkill (US) vuoden 1999 julkaisullaan Necroshine vetäsee viisun Black Line (kova ralli, *****) ja heti perään 2013 Suomessa Kotiteollisuus saa kovasti samankuuloisen setin napattua biisin alkuun (vrt Overkill kertsi). http://www.youtube.com/watch?v=BAqqrtXMtuE ja 
http://www.youtube.com/watch?v=oYDDqnNjutE

VASTAUS: No, jos sie kuulet noin, niin onnea matkaan vaan. Nimittäin parivuotisten musiikkikerhoon.

------------

KOMMENTTI: Kaapista löytyi 2 avaamatonta soppapulloa,hejjaa ukko tulipunainen.Toisen lahjoitan kotiteollisuudelle vittumaisen hyvästä meiningistä rockcock-ssa tietäs vain miten…Meitä oli kolme veljestä minä,pirú ja haudankaivaja. t-sorbaano

VASTAUS: Jos et keinoa keksi, niin voidaan kyllä olla ilmankin.

------------

KYSYMYS: Kaveri oli kerubissa syöny Hongiston, Tarviitteko uutta basistii?

VASTAUS: Aina.

------------

KYSYMYS: Onks teen bussi pöllitty vai vedättekö steelfesteillä yllätyskeikan maskit naamalla?

VASTAUS: Vuokrattiin se köyhille.

------------

KOMMENTTI: haistakaa homot paska terveisin entinen fani

VASTAUS: Nyyh, kyllä nyt itkettää.

------------

KOMMENTTI: Seurasin KT:n "vastauksia" osiota vuosia sitten. Silloin (kysymysten ja vastausten perusteella) ihmisillä meni huonosti ja ihmiset olivat pelottavan typeriä. Mikään ei ole muuttunut.

VASTAUS: Mennyt vuosi vuodelta pahempaan suuntaan miun mielestä. Paitsi kovimmat hullut, jotka olivat lähes poikkeuksetta naisia, katosivat sen jälkeen kun harvensin tv-hommia.

------------

EHDOTUS (turha): Terve, ei tässä tämän kummempia kun: seuraava suomiprogen helmi olis jo korkee aika päivitellä uuteen uskoon, ja vaikka tuo "rukous" lyriikoissa mainitaankin niin kyseessä ei oo todellakaan mitkään seurakuntanuorten kokoontumisajot..-> omilla aivoilla on aina paljon kivempi ajatella jne. No juu, pelkkä ehdotus mut tuohonkin liittyis yks pieni ja ehkä härskikin? "pykälä": Tämä ko. Hynninen haluais mieluusti hoidella ton "soolo"-osuuden ihan itekseen. lähinnä tästä 15v. kestäneestä makkarikitaroinnista johtuen.. (ts. se kauan himoittu nk. muusikkoneitsyys on vielä korkkailematta vaikka neljääkymppiä tässä kohta lähennellään, ja se suoraan sanottuna vituttaa, säälittääkö?) (no tuskin) Sitä seikkailunhalua teiltä tuntuu kyllä löytyvän mut mihin asti se jaksaa sit todellisuudessa riittää? :D Em. viesti ei sit sisältäny tippaakaan sarkasmia, saati vittuilua ym. tulkinnanvaraisuutta. harmi vaan että näistäkin joutuu jokaiselle erikseen muistuttelemaan, mut ihan vaan varmuuden (ja kokemusten) vuoks tällä linjalla joutuu tallailemaan.. https://www.youtube.com/watch?v=oJpfLIPCQ2A

VASTAUS: Aikuinen mies kaipaa huomiota. Eikö äiti sitä koskaan antanut?

------------

KOMMENTTI: Joo ei näin. Oulu ja Tampere puuttuu kokonaan kesäkuvioista. Alan mököttään.

VASTAUS: Tuun Miitrin kanssa kyllä Tampereelle. Mut en muista päivämäärää. Ja luultavasti vain naisiin. Päästäänkö siun luokse yöksi?

------------

KOMMENTTI: Voi rakkaus sentään! Nyt oon osunut ja uponnut, kun oot hyljännyt... U

VASTAUS: Mitähän tämä nyt tarkoittaa? Kuka sie oot? Ja just kun kehuin, että sekopäät ovat täältä hävinneet.

------------

KOMMENTTI: "Samat biisit vuodesta toiseen", "kolmen soinnun bändi", "toistaa itseään". Vaikka soittaisi 25 vuotta puolentoista soinnun biiseillä yleisöille, jotka nauttivat, himmaavat, nauravat, itkevät, riehuvat, komppaavat, elävät mukana mitä sitten. Narisijat narisevat.

VASTAUS: ...ja karavaani kulkee. Näinhän se on.

------------

KYSYMYS: Ettekös vois esiintyy Koria rokissa lauantaina eikä perjantaina..kouvola muutenki paha paikka ettei tarvis kahtena päivänä sinne raahautuu...

VASTAUS: Sori, asia ei ole meidän päätettävissämme. Olemme kiitollisia, että tällaiset vanhat kehäraakit huolitaan nykyään edes johonkin.

------------

KOMMENTTI: Tuli vaan mieleen että jos satutte susirajalla liikkumaan niin Cafe Sillan Baarilla on Suomen parhaimmat/ täyttävimmät pitsat. Olut on kylmää ja sitä piisaa. Baarin vieressä on myös rantasauna jonka voi vuokrata omaan käyttöön. Ei tarvitse katsos kaukaa sauna kaljoja etsiä jos kesken loppuu. Siellä pääsee myös kokeilemaan viikinkikirveen heittoa, allekirjoittaneen opastuksella. Tappelua myös tasatunnein puolen yön jälkeen. Jos kurvailette Savonlinna-Punkaharju akselilla niin suosittelen. https://fi-fi.facebook.com/CafeSillanbaari ps. siellä on myös paljon kauniita naisia, ainakin loppuillasta. Aamulla ne ei enää kylläkään ole niin kauniita. Väittäävät olevan teitin fanejakin,mitä en kyllä ymmärrä. No, ehkä vähän. Joskus.

VASTAUS: Miten helvetissä sie voit kuvitella, että meillä on töissä aikaa saunoa, istua baarissa, painia tai heitellä jotain vitun viikinkikirvestä?