Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

10.12.2013
------------

KOMMENTTI: Hei kuule....mä luin sun Paskapuhetta kirjan. Sinähän olet ihan loistotyyppi. Ei tollasii ole varmaan olemassakaan missään Oli pakko kollata sun ajatuksia enemmänkin sua ei kuule varmaan moni tohi ymmärtää, mutta ihan loistavahan sinä olet ! Marille terkut ja äidillesi. Heidänkin on oltava jotakin ertyilaatuista !

VASTAUS: Sekasin ne on kaikki. Koko lähipiiri.

------------

KYSYMYS: Joko olet eksynyt kuuntelemaan Clashin London Calling albumia? Jos siinä on liikaa kimoilua niin suosittelen The Clash albumia siinä ei ole kimpoilua, Et kadu, ja rahat takaisin jos et kadu.

VASTAUS: London Calling oli ihan kauheeta paskaa. Vittu, tyypit vetää jotain Brand New Cadillacia! Hyi vittu. Ja sitten jotkut vielä pitävät sitä maailman parhaimpana levynä.

------------

KOMMENTTEJA VIRGIN OILIN KEIKASTA: Huippu keikka Virginissä! Meillä oli "kymmenenvuotiskeikka" ja setti oli siihen oikein sopiva!

KOMMENTTI 2: Laitetaanpa palautetta myös eilisestä Virgin Oilin keikasta. Jos kerran on menty haukkumaan, niin kyllä pitää vastavuoroisesti kehua silloin kun aihetta on ja nyt on! Hienon keikan veditte eilen, suuri kiitos siitä! Nyt homma toimi ihan toisella lailla kuin jokunen aika sitten Espoossa. Soititte hyvin yhteen (tai oikeastaan jopa puoli kahteen, ellei jopa vähän ylikin). Eikä biisien sanoissa tapahtunut unohduksia ja settilistakin oli kattava. Tämmöisiin KT-keikkoihin minä olen tottunut vuosien saatossa ja eiköhän näitä saada vielä paljon lisääkin.

VASTAUS: Ei, kyllä ne on kaikki peruttu.

------------

KYSYMYS: Miten voi olla, että hakusanalla "Hynynen ei muista sanoja" ei löydy mitään höpöä?

VASTAUS: Teistähän se on kiinni. Miksi ette kuvaa keikkoja?

------------

AAMU-TV -KOMMENTTI: Viiniä & kania aamupalaks erittäin leppoisan juttelun lomassa. Miun aamusta tuli iha just paljo parempi,on se Jouni kumma mies,ku saap nii hyvälle tuulelle ja näin aamulla. No eihä se iha aina nii mee...lyhyt haastattelu,mut sitäki kivempi!

KOMMENTTI 2: Kiitos aamuisesta!! Niin samaa mieltä asioista, ensinnäki tää yhteiskunta on perseestä! Kaikkeen pitäis pyytää/saada lupa ja mitään ei saa /voi tehdä varsinkaan mitä tahtoo, ajattele nyt joku v---n tv-lupakin verotuksessa!! Hah!! Ja päättäjät siirtää paperipinoa pöydältä toiselle ja olevinaan tietää kaikesta kaiken, jopa melkeen sen millon ihmisen kuuluu käydä vessassa ja saavat vielä huimaa liksaa siittä. Mä jos voisin, eläisin mökillä, kasvattaisin ite pottuni ym.vihreet pitäisin pari kanaa ja vuohia tai jotain nelijalkasia ja olisin vaam ja nauttisin elämästä mut EI ei niin voi tehdä, kun sit et ole yhteiskuntakelpoinen äiti kasvattamaan lastasi,.. no joo juttuu piisais vaikka kuinka mutta tärkein viesti sulle:jatka samaan malliin, ole oma ittes ja laita porukka kyykkyyn! Hieno mies hieno tyyli ja rohkeus! Lisää teikäläisiä ni mulleki löytyis

VASTAUS: Kokeilkaa joskus lasten aamupiirrettyjä. Niistä tulee aina paljon parempi mieli kuin ns. asiapuheesta. Puhumattakaan oikeista uutisista.

------------

KOMMENTTI: Enhä mie tiiä varmasti että tuleeko tää viesti teille perille, mutta laitampa lämppäribändi ehdotuksen. Eli tämmöne ku Wings Fall Down https://www.facebook.com/wingsfalldown saattaa kyl olla kovempi ku työ.

VASTAUS: No, eihän me sitten sitä oteta. Mut jos ne on kerta niin hyviä, miksi ne ei tee omia keikkoja?

------------

KOMMENTTI: miten sä voit noin lapsellista ladella Harkimon ohjelmassa. oon ollut 33 v naimisissa - ja tiedän mitä arki on. Se kuuluu elämään. Haista paska. Ihan sun omalla tyylillä. ja vielä respectia aikuiselta naiselta....

VASTAUS: ...jonka lääkitys hakee vielä.

------------

SEKOPÄÄ: Viesti Jouni Hynyselle, voisitteko toimittaa etiäpäin Kiitos. Ostin lipun KT keikalle ens la, Sibeliustalolle. Voin kuvitella saapumiseni sinne olevan täynnä mutkia ja haasteita, mutta tulen olemaan paikalla Voisitko Jouni laittaa infoa myös Antti Hyyryselle ja kenties Viikatteen Kallellekkin jotta ellei kundeilla ole muuta menoa niin olisivat paikalla myös? Toivoisin. Ainakin näin naisena näkisin että semmonen sydämen purkaminen tapahtumien osalta olis loistava juttu. Olen Jouni huolissani myös susta, koko bändistä. Toivottavasti ootte edes suht ok

VASTAUS: Mitä vittua nää akat taas sekoilee? Joo, ilman muuta Viikatteen ja Stam1nan tyypit tulee meidän keikoille, eihän niillä muutakaan tekemistä ole! Mikä vitun lääkkeen puute siutakin vaivaa? Ja miksi nää sekopäisimmät kommenttien laittajat on aina naisia? Mistä tässä viestissä yleensä edes puhutaan?

------------

KOMMENTTI: Onnittelen muusikoja ja kiertuehenkilökunnan nötköttiä tasokkaasta laulu- ja soittotilaisuudesta jota olin tilaisuudessa todistaa mennä perjantaina Virgin Öljy -päihdehuoltiksella! Pukujengin sakeudesta päätellen ylempi keskiluokka on löytänyt musiikkinne. Sepä mukavaa! Avaa aivan uusia ulottuvuuksia taiteellenne. Voitte tehdä Cheekin kanssa joululevyn. Tai sitten unohtaa juutalaiskristillisen uskontomytologiakuvaston ja sanoittaa et säveltää mielenterveysongelmista, päihderiippuvuudesta, P. Himasen tulevaisuusvisioista ja tarpeesta kukistaa vallitseva rahavetoinen yhteiskuntajärjestelmä. Kirjoistaan päätellen sanoittaja Hynynen ymmärtää näiden asioiden päälle. Julma Henri ja Teemu Bergman varmaan konsultoisivat. Haluan kehua Aaltosta, lahjakkaan oloinen muusikko. Osaako hän soittaa alttoviulua? Hän voisi harkita soolouraa: Miitri Alttonen. Hälle pisteitä myös lavaliikehdinnästä, Mariinski-baletti saattaisi olla kiinnostunut. Siellä hän esiintyisi nimellä Dmitri Aaltonev. Entä se portsariksi pukeutunut kitaristi muutaman sävellyksen ajan? Hän soitti varmaan prepaidista, kun 118kaan ei osannut kertoa. Ei kai hän ollut Tauski Peltonen? Yleisön joukossa pieni mutta leveä nuorimies yritti sinnikkäästi yksin perustaa moshpitiä. Mis työ tarviitte hyvää taustatanssijaa, siin ois teil semmonen, saatoin miettiä kun kyynärpäätä tuli toista kertaa kylkeen. Ehdotinkin hälle esittäytymistä teille vaikka sävellysten välissä, mutta hän ei uskaltautunut. Miten paljon lahjakkuutta menee hukkaan liian itsekritiikin vuoksi, kamalaa. Turhaan Ransu väheksyit muuten pientä punatoppista tyttöä, sillä oli kivat kahvat, olisitte voinu tarttua kiinni ja panna... jenkaksi... Kätisen vielä pakolliset lipun hinnasta, 20 v sitten snickers ja halvin tuoppi maksoi saman mitä nyt mutta sen ajan satasella sai metallitskaa ja kaupan päälle vielä jotakin cureja ja suisidal tendenssejä raittiissa ulkoilmassa. Nykyään pitää tietysti elättää teidän ja kapakan lisäksi s-ryhmän sijoittajatkin, kuppa heidät syököön. Kiitos kuitenkin kun ette esiintyneet Bohemiassa, jossa katselin joskus esitystänne, olitte siellä sellaisessa aidatussa karsinassa, vähän Korkeasaari tuli mieleen. Valot oli myös hienot, aivan muistui Rautiainen ja Niskalaukaus jostain ammoilta. Toivottavasti muistitte soittaa isälle isänpäivänä, soittomiehet. Kaikkea hyvää

VASTAUS: "Sanoittaa päihderiippuvuudesta ja mielenterveysongelmista" jäi ensi lukemalta mieleen. Meidän tuotanto perustuu tähän, tiedoksi vaan.

------------

KOMMENTTI: Kiitos eilisestä Mikkelin keikasta ja samalla myös syksyn muista keikoista. Fani edelleen liekeissä keikan jäljiltä, jälleen kerran. Hyvät syksynjatkot teille kaikille.

VASTAUS: Mie en enää oikeasti tiedä mikä vuodenaika on menossa. Vauhti on kova.

------------

KOMMENTTI: Terve mieheen, Koskas se Hynynen meinaa omaelämänkerran kirjottaa? Ku olet näitä kirjottajamiehiä. Se vois olla melkosta luettavaa. Lueppa Lemmyn elämänkerta, siinä on sellasta tyyliä että mitä on hauska lukea ja välillä naurahtaakki. Kirjota kuitenki, jos et vielä, niin ku olet elävien kirjoissa. Monelta on jääny kirjottamatta. Ps. Ollaanha tätä varmasti monesti kysytty, ellei pohdittu, mutta vittuilleessaan kysyin kun en tiä.

VASTAUS: Mitä vittua? Mie olen 43, enkä ole saanut elämässäni aikaan mitään merkittävää. Miksi siitä pitäisi kirjoittaa tämän enempää mitä nyt teen? Ja tiedoksi vaan, että Lemmy-kirja on harvinaisen paska ja tylsä elämäkerta. Tuollaiselle rokin valtiopäämies-tyypille siis.

------------

KOMMENTTI: Kävin vaan sanomassa et hynynen ei osaa laulaa ja On keskivertoa vittumaisempi "julkkis" . siis aivan turha jätkä

VASTAUS: Olen täysin samaa mieltä. Ollut aina. Ja olen sen monta kertaa myös julkisesti sanonut. Hyvä, että se menee tuollaiselle vähän tyhmemmällekin viimein läpi.

------------

KYSYMYS: Morjens Jouni! Ei taida ihan kuulua teidän normisettiin, mutta olisikos mitenkään mahdollista pyytää teitä soittamaan edes lyhyt pätkä biisiä Kolmekymppinen Revontulen keikalla pe 22.11.? Olemme tulossa kaveriporukalla teitä kuuntelemaan Revontuleen ja aviosiipallani on samana päivänä 30-v. synttärit. Järjestän hänelle yllätyssynttärit ja sen kruunaisi tuon biisin kuuleminen. Perinteenä on ollut aina laulaa se karaokessa, mutta huomattavasti paremmaltahan se teidän esittämänä kuulostaisi..! Kiitos ja iso kumarrus, jos tällainen kunnia suodaan! Ja jallupullo tarjotaan toki tuosta hyvästä, jos se onnistuu. Keikkaa odotellessa

VASTAUS: Joo, kyllähän mie jallupullosta heittelen voltteja ja runkkaankin kaikkien edessä.

------------

KOMMENTTI: Jouni, Jos/kun haluat olla hyvä ihminen sun täytyy tavata ja kuulla Pauli Kananen, Kuopion konsrervatoriosta. Ja kuultuasi Paulin laulavan ymmärrät miksi meidän muiden pitää olla turpa kiinni. Sorry,

VASTAUS: Mikä vitun sorry? Puhu suomea, kun Suomessa ollaan! Nerokas viesti muutenkin. Jos mie kuuntelisin tuolla asenteella kaikkia miuta parempia laulajia, joita todella riittää, niin enhän mie tai kukaan muukaan musan tekijä vois tehdä yhtään mitään. Keskity sie vaan konservatorio-tarjontaan, me muut keskitymme rokkiin.

------------

KYSYMYS: Mikähän perkele siinä on kun ei meikäläisellä kasva parta ollenkaan? Vituttaa tämä viiksien kasvatus Movember-buumi joten ajattelin itse kapinnallisesti kasvattaa helvetin ruman parran. Olen tässä yrittänyt kuukauden ajan juoda keskikaljaa ja supstraalia, mutta ei helvetti niin ei. Aloitin jopa lenkkeilyn, notta aineenvaihdunta parantuisi, mutta naamaan ei ole tullut kuin millin sänki. Tehostin lenkkeilyä myös kuuntelemalla napit korvassa teidän uutta levyä, mutta alkaa vain tekemään enemmän mieli olutta? Onko Jounilla vinkkiä tähän, siis parran kasvattamiseen - vai pitääkö kääntyä lääkärin puoleen? -Epätoivoinen

VASTAUS: Nuole pillua.

------------

KOMMENTTI: RANANANNANNAARANANANNANNAA Kone on kyllä ylivoimasesti KT:n paras biisu. Ja musavideoki on sopivan miehekäs.

VASTAUS: Niin. Sehän ei siis ole meidän oma biisi. Se on Motelli Skronklea.

------------

KOMMENTTI: tulkaa takasin pihtiputaan shellille

VASTAUS: Miksi? Ja tiedoksi vaan, että mie nukuin bussissa silloin kun muut jätkät kävi siellä. Luulit kuulemma Aaltosen Miitriä minuksi. Nero.

------------

KOMMENTTEJA OULUN KEIKASTA: Kiitos eilisestä Oulun keikasta!

2: kiitti mahtavasta teatrian keikasta.

3: Oliha se taas hyvä keikka Oulussa, kiitos! Iankaikkinen ja Jos sanon oli kyllä mukava kuulla. Encoresetit oli kyllä parasta, poislukien Helevetisti itn.

4: Lyhyet kiitokset illan keikasta Teatrialla! Alkuun tuntui, että Radiopuhelimet oli vetänyt teidät (ja yleisön) hiljaiseksi mutta löytyihän se meininki sieltä. Siitä puheenollen, ihmiset taisivat tajuta antaa teidänkin seurata keikkaa rauhassa. Hyvä niin. Mustaa kuuta ja Tuhon enteitä jäin yhä kaipaamaan, niitä ei kuulunut Qstockissakaan kesällä, mutta toisella kertaa sitten. Outoja aikoja sen sijaan toimi hyvin. Kysyn vielä jotain mitä en muista täällä nähneeni, eli kuinka paljon ennen keikkaa settilista yleensä syntyy?

VASTAUS: Kiitos näistä. Settilista syntyy Sinkkosen toimesta noin 3-1/2 tuntia ennen keikkaa.

------------

KYSYMYS: Terve. Paria asiaa olen tässä miettinyt, elikkä milloinka saamme tietää lisää noista(?) Vankilakeikoista? Onko sekä Turussa että Huittisissa vai mitä mielessä? Ja mahdatteko ottaa taustatukea kiertueen viimeiselle keikalle Tampereelle? Miitri ois kiva, miksei Tuomaskin!

VASTAUS: Kuka vittu on Tuomas? Miitri on mukana, ja kun Pronssinen Pokaali lämmittelee, niin muutakin luultavasti tapahtuu. Ainakin kännisekoilua. Vankilakeikkojen infot on jo keikkalistassa, mutta mitä sie niillä tiedoilla teet. Nehän on yksityistilaisuuksia, jostain kumman syystä.

------------

KOMMENTTI: Teillä kun on kumminkin syynne, miksi teette cover levyjä niin ajattelin että saattaisi kiinnostaa tällainen ajatuskulku joka itselle tuli: Piti näköjään kasvaa 30 vuotiaaksi että tajuaa Eppu Normaalin punkin salat.Aiemmin olisin kironnu että "Vittu kun ei ole Kotiteollisuuden versiota juutuubissa". Nythän se KT versio kuulostaa vähän turhalta huutelulta. (Vaikka bändiä (KT) syvästi rakastankin.) Tältä pohjalta sanon että tehkää kolmaskin Sotakoira jos jossain vaiheessa löytyy sopivia biisejä. Ei toki väkisin. Kiitos. Mikko (joka ei ole kovin yhteiskuntakelpoinen)

VASTAUS: Huokaus. Me olemme versioineet jo kolme Eppu-biisiä, eiköhän se riitä.

------------

JONE NIKULAN VÄLITTÄMÄ VIESTI: MORO! Nyt kun sain huomiosi, tekisitkö fanillenne palveluksen ja välittäisit seuraavan viestin Hynyselle (veikkaan jotta sulla Jounin meilios. tms.)... Olen 37-vuotias Pohojanmaan Häjy, joka nykyään vaikuuttaa Lahdessa, mistä löysin vaimon itselleni. Perheenlisäyksen johdosta, emme ole käyneet / päässeet ulos- tai keikoille 1,5-vuoteen!!! Nyt saimme järjestettyä yhteistä laatuaikaa että pääsemme Kotiteollisuuden keikalle 13.12.2013 Treelle. Olisi kiva yllättää vaimoni ja tehdä reissustamme ikimuistoinen (hän ei ole käynyt missään keikoilla kuin pari kertaa, itse 15-v Hellsingissä asuneena ravannut senkin edestä) pyytäisin siihen apuasi: Olisiko mahdollista että huomioisit hänet jotenkin keikallanne (pyytäisit lavalle / nimmarit päkkärillä tms.)? Tekisit hänet Very, VeryHäpyksi ja minut siinä sivussa

VASTAUS: No, jos se ei ole keikoilla käynyt, niin minkä takia se meidän huomiosta liikuttuisi. Ajattele joskus asioita naisesi kannalta, älä omaltasi.