Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

18.10.2013
------------

KOMMENTTI: Luin uusimman kirjasi. Ei tainnut olla yhtään sellaista asiaa, joista olisin ollut erimieltä. Ikea on mielestäni helvetin esikartano. Kerran kävin ( tampereella) enkä ole vieläkään toipunut siittä reissusta.bKiertelin ja katselin, olin jos jonkinnäköstä mööpeliä, purnukkaa ja lamppua. En saanut siittä rojumäärästä mitään kiksejä. Lähinnä ahdistuin. Tahtoo pois, ei saatana oikeesti, ei näin!! Facebookissa toki hengailen, enkä tiedä, miksi. On alkanut vituttamaan entisten tai nykysten työkavereiden päivitykset. Yhestä sun toisesta on tullut mummo tai pappa, isi tai äiti, voinysaatana sitä lässytyksen määrää! En tiedä, saati ymmärrä, enkä haluakaan ymmärtää, miksi tuo kaikki kiinnostaa ja ketä se kiinnostaa? Ideoita? Ennen nämä kovaakin kovemmat mimmit ( noin esimerkkinä ) ovat yhtäkkiä, jonkun toukan takia, muuttuneet salkkareita + sun muuta potaskaa katseleviksi pullamössöiksi. Meneekö se niin, että kun ihmisestä tulee mummo/pappa/isi tai äitee, nupista valuu kaikki se neste pois ( aivoiksi vissii kutsutaan paremmissa piireissä ) ja tilalle tulee orvokin tuoksuisia ajatelmia siittä pienestä ihmisenalusta? Onhan se ok, että välittää lapsestaan tai lapsenlapsestaan, mutta onko ihan pakko huudella siittä kaikille? Noi nytten esimerkkinä. Kirjan edetessä, aloin pitämään sinua ylijumalana (saatan hiukan liioitella, anteeksi ). On kuin olisin itse kirjoittanu kyseisen kirjan. Rokkipiireistä en tiedä mitään, toki sujuvasti sitä kuuntelen. Ainiin, olen muuten nainen, saattaa olla, että nanosekunnin ajan mielessäsi saattoi käydä ajatus, että tässähän oiva äijä, tai hullu. Joskus toisinaan sitä tulee mietittyä, että oisinpa syntynyt mieheksi, ei sillä, että elämä sen helpompaa olisi, mutta silloin meikäläistä ei ehkä katseltaisi niin kieroon, kuin nyt. EIHÄN NAINEN VOI TOLLALAILLA AJATELLA!! No tottahelvetissä voi, meikäläinen ainakin. Ollaan molemma samaa sukupolvea, 43v elämää nähty, ehkä siinä yksi syy, miksi nähdään tämä maailma hiukan toisellalailla, kuin nämä tietokoneitten ääressä aikaansa kuluttavat herrantertut, pirkot ja pekat. Äiteeni puolelta suku on kotosin Lappeenrannasta, siellä on paljon hauskempaa kuin täällä hämeessä. Ikäni täällä olen asunut, enkä vieläkään tunne itseäni hämäläiseksi. Temmon menemään, sanon mitä ajattelen ja jälkikäteen saatan miettiä, mitä tulikaan tehtyä ja sanottua. Yleensä ei kiinnosta. Karjalaiset ovat kaikki sekaisin, ja se on hienoa se. Olen siis tainnut tulla sukuuni.Ei tästä nyt pitänyt mikään sukuseuran s-posti tulla. Pointtini on siis se, että olet oikeassa mm kaikesta mitä kirjoitit. Toivottavasti teet vielä lisää kirjoja. Kiitos!

VASTAUS: Toisilla on aikaa kirjoittaa niin pitkiä kirjeitä, ettei niitä kukaan jaksa lukea.

------------

KOMMENTTI: Moi Uusin kirjasi ei ollut paskapuhetta, se oli vitun hyvä! Luin sen kerralla ja nauroin räkäisesti melkein yhtä paljon kuin Mies ja alaston ase -leffoja katsellessa. Tälläiselle herkälle taiteilija nuorukaiselle teki hyvää lukea kirjaa, jossa on painettuna (melkein) kaikki se mikä ottaa päähän, mutta joista ei kehtaa alkaa ääneen urputtamaan.

VASTAUS: Ja toisilla taas on aikaa "urputtaa" ääneen, kirjoittaa siitä jopa kirja ja hulluinta on se, että kirjaa lukee joku ja minä saan siitä jopa jonkinlaisen palkkion.

------------

KOMMENTTI: Hei, olen kuunnellut musiikkianne, ja latasin sen netistä maksamatta.. Nyt haluaisin maksaa siitä bitcoineilla. Lähetin 30-50e (Riippuen kurssista). Olette olleet merkityksellisessä osassa elämässäni. Kiitos siitä. Tässä on lompakko: ......... Voitte muuttaa euroiksi täällä: https://bittiraha.fi/ Jos rahoja ei ole lunastettu kuukauden sisällä, ne palautuvat automaattisesti minulle.

VASTAUS: No, toi on nyt vähän liioittelua. Pidä rahas.

------------

HUMORISTI: Onneksi et hukkunut Imatrankoskeen, vaan törmäsit Perankoskeen, kiva että säilytit partasi ja hiuksesi, koska eihän joulupukkikaan olisi mitään ilman partaa. T:Majavanraitin ex-naapuri jaxuhaleja vaan ja vain eläämää, ei sen enempääääää

VASTAUS: Tuota runollista helmeä olet pyöritellyt varmaan pitkään.

------------

KYSYMYS: Miten keikkapalkkionne määräytyy? onko paikalla tai matkalla paikalle väliä? ja meneekö kaikki saatavat tasan koko porukan kesken, vai jääkö ite soittajille se mitä roudareille jne..maksetun jälkeen jää?

VASTAUS: Aika paha ja monimutkainen kysymys. Yritän avata vähän. Keikkapaikan sijainti ei yleensä vaikuta keikkaliksaan, mutta keikkapaikka toki vaikuttaa. Keikkapaikan koko lähinnä. Festarikeikoista saa enemmän yleensä kuin klubikeikoista. Sitten on paikkoja, joissa maksetaan liksa myytyjen lippujen määrän perusteella (tosin harvemmin enää nykyisin), toisissa taas on määrätty tietty takuusumma, joka maksetaan joka tapauksessa (yleensä on näin) menköön lippuja sitten miten vähän hyvänsä. Yhtä kaikki: ensin maksetaan tekniikan jätkien liksat, hotellit ja matkakulut (bensat) ja me soittajat saamme sitten mitä jää jäljelle. Viimeisin tilini muutamasta keikasta oli 0,08 euroa, joten siinä vähän faktaa niille, jotka luulevat, että teemme tätä rahan takia.

------------

KOMMENTTI: Hynynen Perkele! Surkea keikka eilen tai pitäisikö sanoa tänään aamuyöstä Espoossa!!!! Pitääkö vetää lärvit ettei kykene edes välttävään suoritukseen? Hongisto.. hyi..hyi... Ette jaksaneet/ viitsineet soittaa edes settilistan kaikkia viisuja. 53 euroa (pääsyliput+ narikka 3 hlö) riistohinta! Olen nähnyt ennenkin teidän esityksen ja on ollut hyvä/ loistava. Ette taida uskaltaa Tavastialla esittää tuommoista paskaa mitä täällä "maalla" Espoossa.

VASTAUS: Olet oikeassa, keikka oli paska. Mutta aina ei vaan kulje. Keikkalippujen hinnoista on turha marista meille, sen määrää keikkapaikka. Settilista on aina viitteellinen ja elää tilanteen mukaan. Encoreita soitetaan, jos sattuu huvittamaan ja jos yleisö on erityisen halukas niitä kuulemaan. Ja lopuksi: me soitetaan suurin osa keikoistamme "maalla", joten tuohon on turha vedota. Me emme lajittele keikkapaikkojamme hyviin tai huonoihin, siihen ei tässä maassa ole varaa. Aina ei vaan voi olla paras, nyt kävi näin.

------------

KOMMENTTI: Olen ollut paremmillakin keikoilla kuin Espoo eilen .

VASTAUS: Niin minäkin.

------------

KOMMENTTI: Tänään oli Espoossa tällaista, jonain päivänä jotakin toisenlaista! Mutta kunniamaininta ja pisteet Jounille, niinkuin se häntä oikeasti kiinnostaisi, siitä, että tuli keikan jälkeen bussista ulos keskustelemaan!!!

VASTAUS: Tulinko? Ei mitään muistikuvaa. Vai oliko tämä ironiaa?

------------

KOMMENTTI: Hei Jouni. Kiitoksia hyvästä Lutakon keikasta ja hienoa että poistit sen typerän keskustelun sivuiltasi. Oletkin varmasti hienon musiikkiurasi aikana havinnut monelaisia luupäitä ja meinasi minullakin alkaa hermo mennä siihen E... M....seen. Kuuntelen pääasiassa Deathmetallia, mutta uutena tulokkaana levyhyllyyni on ilmestynyt jo kaksi teidänkin albumia ja täytynee todeta, että tykkään ja arvoston korkealle KT:n musiikin. Sanoitukset on kerrassaan loistavia ja aivan mahtavaa ironiaa ja kritiikkiä ihmisten ulkokultaisuudesta ja ahneudesta. Uusimman levyn kappaele Musta kuu on aivan huippu ja ehkäpä siitä tekee niin hyvän se, että itse olen kokenut ns. uskovien taholta sellaista Raamatulla päähän paukuttamista, että kyseisen kappale parodioi heitä niin loistavasti… Tänään oli tarkoitus lähteä tuohon Helvetinkolulle tallustelemaan rouvan kanssa, tuo reitti on kuulemma nimetty sen sinun biisin mukaan, mutta sade taisi estää suunnitelmat. Tsemppiä päivääsi!

VASTAUS: Kiitos, mutta pari korjausta. Ensinnäkin: minä en ole poistanut mitään keskustelua sivuiltani (tässä viitataan Liken ja minun ylläpitämiin fb-sivuihin), se on poistettu Liken tai kyseisen henkilön toimesta. Toiseksi: Musta kuu ei kerro uskovaisista, mutta tulkinta on toki vapaa.

------------

KYSYMYS: Are You Guys Coming To USA??

VASTAUS: Why should we? It´s too far away and we are too old and tired. Finland is big enough for us.

------------

KOMMENTTI: Syksy saapuu ja mieli alkaa painumaan sinne synkemmälle puolelle. Yritän pysyä lääkkeistä erossa. Syystä tai toisesta saan ammennettua voimaa teidän biiseistänne. Tällä hetkellä taustalla soi Satu peikoista non-stoppina. Vielä on voimia uskoa parempaan huomiseen. Kaikkea hyvää Teille.

VASTAUS: Tämän meilin otsikko oli "jotain turhaa". Hei, ei tuo ole mitään "turhaa"! Voimia sinne, mutta muistutan, ettei lääkkeet välttämättä pahasta ole. Ei kai niitä turhaan määrätä.

------------

KOMMENTTI: MOI GUYS! Come to Georgia! I should take some pics with you after gig:))))))

VASTAUS: Naked? Yeah, sure! We are coming!

------------

KOMMENTTI: Moikka Jouni. Ihmetyttää kun täällä tietyt hemmot kautta eräs kauniimman sukupuolenkin edustajakin alkoivat huikean väittelyn kun ihmettelin sinun arvostelujasi tietyistä ohjelmista mitkä kaikki ovat sinulle silkkaa paskaa. Miksi ei saisi olla sinun arvoasteikostasi julkisesti eri mieltä, olethan sinä vielä julkisemmin tuonut oman kantasi esille. Ei minulla ihmisenä ole sinua tai KT:tä vastaan yhtään mitään, jokainen oman makunsa mukaan!

VASTAUS: Mitä vittua sie minulle siitä mariset mitä muut ovat sinulle sanoneet? Minäkö niitä ohjailen?

------------

KOMMENTTI: Hei voi v**** ette te voikkaa tulla mun autotalliin soittaa ja möykkää sillo 25.10 (se Radio Rockin kilpailu) ku olen reisus! Juotan ne viinat (joista en ite tykkää) teille sit joku toinen kerta. Naapurit olis kyl tykänny...

VASTAUS: Mie en tajua tästä taas mitään. Miksi jengi olettaa, että mie tietäisin jostain vitun Radio Rockin kilpailusta, eihän miulla edes kuulu kyseinen kanava? Ja mikä vitun autotalli? Vittu, että jätkä on sekaisin. Sitä paitsi me ollaan 25. päivä muistaakseni Varkaudessa.

------------

KYSYMYS: Karmeita totuuksia (kysymyksiä): 1. Onks teistä ihan pakko tykätä? 2. Soitatteko silti? P.S. Monelta alotatte huomenna ?!

VASTAUS: 1) Ei. 2) Ei. 3) Klo 7.

------------

KOMMENTTI: Jumaleissoni mikä keikka Savonlinnan Mefistossa!KIITOS VIELÄ!!Sinkkoselle erityis kiitos vietävän loistavasta (jällee kerra) biisi setistä, Taivaankaunis oikeesti kosketti. Miitrille myös kiitos mukana olosta!

VASTAUS: Kiitos. Sehän kulki.

------------

KYSYMYS: Outoja aikoja tuli Savonlinnan keikalla.Yritin kovasti saaha selvää mitä Hynyne siinä välissä sano,mutta ei. Yhä ei levyltäkkää sua siit selkoo. Kerro nyt mitä siin sanotaa?

VASTAUS: Siinä sanotaan: "Ota jatkojohtosi ja käy."

------------

KOMMENTTI: Moi, kysyit,"what is somber?". Sanakirjan määritelmä on "serious,sad,depressing" ja vastaavat sanat ovat " gloomy, joyless,melancholy". Ehkä täällä paras suomalainen sana on "synkkä". Ohimennen sanoen, vastauksesi kysymykseeni oli erinomainen . Olit aivan älykäs kyetä sanoa "Norja on helvetti" ja "Norja ei ole huonoa paikkaa" samanaikaisesti «ac~dc muutos ». Mutta, nyt en tiedä,jos olit kiva vai ei, kun sanoit "olet Norja ". Sanotko elokuvan lainaus vai oletko vain pikkuisen hullu ? Hullu on hyvä : Follow me into madness", Tarot

VASTAUS: Tarot? Those fuckin´cards?