Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

26.7.2013
------------

KYSYMYS: Onko Hynysellä joitain biisejä omasta tuotannosta, jotka nousevat ylitse muiden? Oma vaatimaton mielipiteeni on, että "Meren mutaa" on parasta mitä Kotiteollisuus on ulos tunkenut. "Yksinpuhelu" pääsee myös lähelle. Hynynen ilmeisesti lauloi tuon Yksinpuhelun jossain paskataudissa tms. Ainakin näin muistelisin joskus päiväkirjasta lukeneeni. Ehkä sen takia se kuulostaakin niin hyvältä?

VASTAUS: Joo, paskaa tuli molemmista päistä. Ja päälle vielä oksennusta. Omaa tuotantoa on pikkusen vaikea arvottaa, suosikit vaihtelee. Nyt tietysti uudet biisit kolisee kovimmin.

------------

KOMMENTTI: Olen niin pahoillani tän iltasen keikan johdosta. Veditte todella rankoissa olosuhteissa mahtavan keikan, mut minä onnistuin pilaaman kaiken, siitä ennenkaikkee anteekspyyntö Jannelle ja kaikille mukana olleille.

VASTAUS: Häh? Tämä tuli siis Nurmeksen keikan jälkeen. Olihan siellä kuuma, mutta ei sitä pidä anteeksi keneltäkään pyytää.

------------

KYSYMYS: Milloin on keikkoja helsingissä?

VASTAUS: Vittu, että turhauttaa. Justhan me siellä oltiin.

------------

KOMMENTTI: Soitatte Kotiteollisuus ihanaa musiikkia ja pidän tavastasi Jouni puhutella toisia Mutta voisitteko soittaa enemmän kappaletta 'Ukko Perkele' keikoillanne..? :p T. 29v nainen Joensuusta <3

VASTAUS: Miksei. Mutta onhan sitä soitettu ihan saatanasti. Ei tosin tänä vuonna.

------------

KOMMENTTI: Kiitos Nurmeksen keikasta! Bomba-talon hämähäkinseitit sai kyytiä. Hyvältä kuulostaa uudet biisit, vanhat vaan paranee. Tervetulloo toistekkii!

VASTAUS: Se oli kesän ensimmäinen todella hyvä veto.

------------

KOMMENTTI: Kollektiivinen tervehdys! Teillä ei liene tiedossa suomirockin suurinta salaisuutta; paras linja-automekaanikko on Sami Koivisto Urjalan Nuutajärveltä. Tällä kyseisellä miehellä on vuosikymmenien ja tuhansien ja taas tuhansien työtuntien jälkeen suurin linja-autojen korjauskokemus, mitä Suomesta löytyy. Olkaa viisaita ja käykää kotimatkalla Karjalaan Samin luona Turun Ruisrockin keikan jälkeen diagnosoimassa, että mikä sitä teidän autoa oikein vaivaa... Sami on se mies, johon kaikki ovat yhteydessä aina siinä vaiheessa kun mikään muu ei enää auta, ja aina on autot saatu korjattua. Siellä on nyt Popedan vanha Miina vuosihuollossa, jos haluatte nähdä sen kaunottaren samalla.

VASTAUS: Emme halua. Kiitos tiedosta kuitenkin.

------------

KOMMENTTI: Terve, Ymmärrän, että teillä on raskaat duunit ja ei ole lomaa. Mutta niin on meilläkin täällä tehtaalla. Takana 3 viikkoa 15h:n päivää ilman vapaapäivää, tiukalla aikataululla töiden organisointia ja helteinen sää ei ole yhtään helpottanut savottaa. Mutta on meillä tietty lomatkin ja allekirjoittaneella alkaa kolmen viikon päästä kolme viikkoa. Mutta kiire ja kiire…se on aina niin suhteellista. Kun Hännilässä on hätä, niin Kurjalassa jo kuollaan =)Se harmittaa, etten päässyt Bomballe, mutta toiveissa on vielä tänä kesänä toisen kerran nähdä orkesteri. Rakuunarock?  Tai sitten syksyllä.. Näytti olleen itselläkin hieman rentoutuessa vauhtia ja siksi samat tarinat aiemmin melkein kahteen kertaan. Mutta sellaista se on mäenlasku kesällä. Kiitokset Vuoksenniskan puolesta videolle pääsystä. Melkoinen yllätys! Vaikka etsittekin mahdollisimman ankeaa paikkaa. On se Niska joskus ollut eläväisempi kaupunginosa. Hyvä meininki ja kesänjatkot kiireistä huolimatta!

VASTAUS: No, ei tätä meidän puuhastelua oikeisiin töihin voi verrata. Kiire on kovempi, mutta rankkaa tämä ei ole.

------------

KOMMENTTI: Moi! Ei käynyt Jounia isommin kateeksi Kokkolassa, kun yritit katsoa Mokoman keikkaa. Se yksikin pallopää oikein soitti kaverilleen sun edestä "tuu kattomaan, täällä on Hynynen, sitä voi kätellä" Ihan niinkuin joku eläin aitauksessa, rapsutettavana. Meillä täällä isolla kirkolla annetaan julkkiksien olla rauhassa. Ainakin yleensä. Että on niitä näköjään sun duunissakin huonoja puolia. Teiltä on kadonnut taustakangas keikoilta? Tai on se musta tausta, mutta ei mitään kuvaa. Toimii noinkin. Levy ja keikat helvetin hyviä. Kiitos ja tsemppiä!

VASTAUS: Olin eilen siellä ”ison kirkon” keskustassa ja sadan metrin matkalla miut pysäytettiin kolmesti ja kahden baarin terassilta huudeltiin perään, joten se siitä rauhassa olosta.

------------

KYSYMYS: Kiitoksia jälleen loistavasti levystä ja RTB:n keikasta. Syssymmällä lisää keikkapuolta. Oletteko tutustuneet Anssi Kelan tuoreimpaan? Siinä on myös yksi kovimmista tämän vuoden julkaisuista tässä maassa.

VASTAUS: Sanotaanko nyt vaikka niin, että en kuulu kohderyhmään.

------------

KYSYMYS: Höö! Mitä juipit? Joko Hynysellä pysyy sisällä muutakin kuin kolomihaarakoukut, eli pureeko Nexium? Kokkeilitko sitä Underbergiä? Oli asiaakin ja varsin tärkeää sellaista. Viritelkäähän myyntiin bändin virallisia pitkiäkalsareita. Sesonki on pian eessä ja kuten tiijätte niin varsinkin meijän yli nelikymppisten pitää huolehtia rauhasesta. PS: Pipo on komia. Kehtaa kepitellä kylillä se päässä. Junijorit on kateellisia. Terveisin: Hullu Sauvakävelijä.

VASTAUS: Hän oli Sauvakävelijä-mies.

------------

KOMMENTTI: Höö taas! Tuli tuossa yöllä pieharoidessa vielä mieleen ne pitkät Kotiteollisuus kalsarit. Painakaa niihin teksti "kännikalsarit". Aatelkaapa! Ja vot kylläpä kelapaa vietellä synkkää syyspäivää "kännikalsarit" jalassa ja siemailla pitkiä siivuja munalämmintä kossua! Tämä hitti-idea on vapaasti hyödynnettävissä. Korvaukseksi riittää yhdet parit edellämainittuja kalsareita, mieluiten kokoa-M. Terveisin taas: Hullu Sauvakävelijä

VASTAUS: Hän oli yhä Sauvakävelijä-mies. Ja vielä hullu.

------------

KOMMENTTI: Vastauksia 7/7: Some people don't like you. However , if you put Maailmanloppu album lyrics on the website (or e-mail to me ) before my next festival then I (at least)  will believe that the sun does shine from your arse and your shit smells of perfume (carried away in cute parcels by angels) .Please help so that I sing along with the right words .( I wait for book version due after the festival .) Koff Rock. Nice -  but I like  dark beer best . Is there a Finnish dark beer to try also ? Kiitos .

VASTAUS: Siellä lepää.

------------

KOMMENTTI: Moro Vittu mitä paskaa te nykyään soitatte, vielä 2009 osasitte soittaa, nykyään teiltä ei tuu muuta ku paskaa. hah tiiän jo mitä Hynynen tähän vastaa ”voi voi kyllä itkettää vaihda bandiä” mutta hei niihän mie teenkin osaan nimitäin äänestää lompakolla sen verran että enää en osta teidän paska täytebiisejä enkä muuta sontaa, tässä oon koettanu vittu monta vuotta ootella että millon teillä tulee niitä entisiä hyviä kappaleita joissa on meininkiä, mutta ei kaippa se on uskottava että työ ootte jo sen ikäsiä vanhuksia joilla ei ääni aukea ja rummut laula, saatikka että säröä ees löytys kitarasta. Ei ku vaan onnea että ootte saanu pilattua bändin näinkin surkeaan kuntoon, vittu pitäkee ees viikon tauko ryyppäämisestä ja miettikää millasta menoa se oli sillo ku soititte ”Tomusta ja tuhkasta, kuolleen kukan nimi” levyjä siinä oli sitä menoa, nykyään lähinnä lasten tuutulauluja. Ei muuta ku moro, pitäkää ihtenne miehinä jos teissä etes ripausta siitä on enää jäljellä.

VASTAUS: Sami Hiltunen, aikuinen mies, joka kaipaa huomiota kuin pieni lapsi. Miksi vitussa sie ostat meidän levyjä, jos et niistä pidä? Ääliömäistä toimintaa.

------------

KOMMENTTEJA LEVYSTÄ: IHANAA SAATANA!!!KIITOS TAAS, HERKKUPALOJA LEWY TÄYNNÄ, MUSTA KUU, TUHON ENTEET, HYVIEN PUOLELLA...REISILLE TULEE JUSTIINSA ... :P

Hyvien puolella. Kaunista.

Hyvänen aika. Teitte taas täydellisen levyn. Ekaa kertaa kuuntelen läpi, ja potkii kuin eläin. Kiitän kauniisti!

Jumalauta nyt on ukot louhinu semmoisen levyn, että alta pois PERKELE!!! Kiitosta niin paljon, että varmasti riittää...

Täytyyhän sitä itekin kiittää. Olette saaneet aikaiseksi sellaisen levyn ,että oksat pois!!! Olen LIEKEISSÄ!!! Kiitos!!!!!!!!

Tulihan se tännää, pelasti miun muute nii vittumoisen päivän. Olotilakii on ku maailmanlopu tulis, joku tauti jyllää ja hiki valuu, huimaa, paha olo nii musahan soppii loistavasti parantamaan. Ootte taas onnistuneet! Biisien nimet loistavia, mahtavia soundeja, Holopaisen koskettimet nannaa, mullikuoro toimii kute aina, mahtavaa kitarointia, myös sitä tuttua soundia löytyy. Kerrassaa loistavaa! Sanoituksista huokuu paljon, kauniita, osuvia, puhuttelevia, Hynysen murheilua. Tätä kannatti oottaa!! Paita oottaa vielä, et saan tän kipeys turvotuksen pois, ehkäpä sit mahun siihe.. Nii ja niille urpoilijoille, jotka esim. yötä vasten tai maailmanloppu biisin perusteella on bändiä arvostellu /meinaa jatkaa iha tiedosks ja vinkiks: kuunnelkaa levy kokonaan ja puhukaa sen jälkee!!! Kotsan ukoille rokkia, loistavaa turvallista maailmanloppua, tonteilla nähää, toivottavasti!!!

Kiitos. Taas kerran kannatti odottaa uutta KT levyä, vaikka biiseissä on tuttu käsiala, siitä huolimatta tämä on täysin erilainen levy kuin aiemmat. Ovelia jätkiä kun samoilla nuoteilla pystyy uudistamaan meininkiä. Silmä silmästä, hammas hampaasta lopun kosketinsoittimet, ne on täydelliset ja biisissä on hienot kitarasoundit. Kepeitä multia biisi on kuin vittu parasta Hurriganesin Marcus studion rumpusoundia ja lisättynä Motörheadin suoraa jyrää. Koko levyssä on semmoinen meininki että mennään riman yli ja väliin jää reilusti ilmaa.  Hieno levy.

Voin sanoo jo muutaman kuuntelukerran jälkeen että ootte kyllä tehny ihan vitun hyvän levyn. Toivottavasti vedätte näitä Maailmanlopun biisejä kans tulevilla keikoilla! Jatkakaa miehet!

VASTAUS: Kahdeksan biisiä kymmenestä on soittokunnossa, joten kyllä te niitä kuulette.

mörö möröt kiitoksia paljon maailmanloppu levystä kuulostaa perkeleen hyvältä

Moikka. Ostin ton uuden levyn ja mietin taas et jos joku vois tehdä meidän eli 20v.+ sit= omaa paskaa=15 minutes of "lapsuuden" biisit kun työ tarviitte ihan selkeesti uutta. Ei millään pahalla. Kaikki haluaa Teitä varmasti mut nää kappaleet jos ei ole hyviä, (vain kolme) niin mie tarjoon ainakin kotona kaljat vaikka laatikon mieheen kunhan ette tee Lemmyjä prkl. Samaa ennalta arvattavaa oli koko levy, tietty videot kattoneena mut kaikki muut. Voi olla et on liikaa kuunnellu yleensä ja varsinkin hallissa kaikui ihan helevasti niin olis voinu rummut sinne keskelle viedä ja hakata ittensä kuuroks. Sen verran tuli siitä plussaa.. Vette taustalle vielä jytisemään. Jätkät on tehnyt hienoa työtä ennen aina ja kirjat on ollut iltalukemisina. Olinpahan niin laiska kun 12t. hallia (jotain 386m2) putsailin (esim. betonilattian maalausta varten vuokralaiselle, aika kiva homma..) ja eikun nurden leikkuuseen kotio, 190 tölkkiä piti viedä sitä ennen kun pakkasin ne sysleriin, neito anto citymarketista laatikosta ja tupakista viela rahaa takas;) Mullahan menee hyvin! Vielä kun sais ne biisit veivattua pois päästä. Kaveri tulee Ilorokkiin ihan hesasta asti kun nykyään joku lakimies, olevinaan ja 40v. maissa. Vieläkin treenaa tunnin päivässä kitaraa. (ei paha) Ite vedän rumpuja huumorilla kun ei kunto kestäis keikkoja, menis kaljotteluks koko homma. Niin jos nää mairittelevat alkuspiikit tarttu kun luu kurkkuun niin voi vastata mitä huvittaa: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Lyhyesti: PR, (Pertti Keinonen) on/oli rumpali, Sakari Östermalm (mitä se vihaa Saku) antais miten ne menee.Ammattilainen jos en sanois.  Itekkin jotain osaa korvakuulolta huonosti epävireisellä kitaralla ehkä säkällä nousuhumalssa.  Nuoteista koskaan välittänyt. Biisit olis jotain (TM by PR): Pojat Baariin kipittää ja Muijat meille ipittää.. , Hot Metal on kova pändi, Ja jotain ilman sanoja jotka tulis aika nopeella. On valitettavasti sellanen vika huttusellakin kaljapäissään. Eipä muuta kun Hyvää Jatkoa, Rakkaudella PR välillä!  Pertti Kurikan nimipäivät jos käytte kattoo rokissa niin sovitaan treffit, oikein seksuaaliset. Äh, no, siinä on jotain erinlaista (jos elää ilman naista-biisistä omasta...) Vaimo saattais laittaa hanttiin.  Voin mie antaa numeronkin mut ei se kuulu siellä kuitenkaan, paras olis ei ruuhka-aikana kun kaikki bajamajat meilläkin täynnä hotlapuolella.  Oli muuten kiva katella kun poutapilvet tappeli teijjän myrskypilvien kans sieltä etelästä. Ihan salamoita vaihtelivat keskenään.

VASTAUS: Tällaista tajunnanvirtaa kun osaisi kirjoittaa itsekin. Minua pidettäisiin vielä nykyistäkin hullumpana.
 

KYSYMYS: Jäikö teillä uuden albuminne levytyssessioista muita ylimääräisiä biisejä (Selkärangan ja Kultaisen vasikan lisäksi), joita julkaisette jossain muodossa tulevaisuudessa?

VASTAUS: Ei.

Terve! Suuri kiitos pirun hyvästä tuoreesta Maailmanlopusta, joka tuli silloin kuin oli ennustettukin! Soundit ovat kirkkaan terävät, rummut kumisevat, basso seikkailee musiikkiviidakossa ja kitara huutaa hoosiannaa siun laulaessa tai karjuessa kaiken yllä - siihen kun lisää vielä välillä esiin nousevat Holopaisen koskettimet, niin ei paremmasta väliä. Lyhyesti sanottuna: kiitos mahtavuudesta! Muutama kuuntelukerta on jo takana ja koko ajan paranee. Näillä fiiliksillä on hyvä lähteä armeijaan tänään. Joka tapauksessa, kaikkea hyvää koko bändille ja vielä kertaalleen kiitos! P.S. Jos muistan oikein, niin neitsyyteni lähti touhun melskeessä toukokuussa teidän bändipaitanne lentäessä sängystä lattialle.

VASTAUS: Jätkä on saanut pillua. Onnea!

Lähetän virtuaaliset selkääntaputukset tätä kautta. Uudella levyllä on jotain sellast höystettä, mikä tekee tästä mulle erityisen. Ihan yksiä teidän parhaimpia plättyjä!! Vitti mää rakastan teit ja sillee!!

Maailmanloppu on hieno biisi. Itse tosin olisn vetänyt ne dingomaiset nuotiopetemäiset lopun syntikät roheemmin. Kukas ne syntikät sinne sovitti....varmaan asiasta keskusteltu. Toimii vaan tulee tosiaan tulee Dingo mieleen...Siihen olis pitänyt laittaa deeppurplemaiset nousevat urkutaustat. Mutta siis hieno biisi ja kun tätä kymmeniä kertoja kuuntelee niin tämmöiset pikkuasiat pulpahtaa mieleen.

VASTAUS: Jeesus sovitti syntimme, mutta kuka ne sävelsi. No, kukakohan ne syntikat sinne soitti ja sovitti. Eikös se siellä levyssä lue?

KYSYMYS: Mikä on syntikkä? Kopioin tämän suoraan seinältänne. En viitsinyt tältä Heikkilältä itseltään ruveta kyselemään, kun tää on varmaan näitä musiikkiammattilaisten termejä.. "Nuotiopepemäiset syntikät roheemmin". Priceless.

VASTAUS: Jos puuttuisin kaikkiin kirjoitusvirheisiin, myös omiini, niin en kerkeisi muuta tekemäänkään. Mutta hyvä, että jollakin on aikaa.

Tuo teijän uus levy on vähän ku pillu. Ei yks kerta riitä.

Heikkilä taas rutisee! Ostin levyt ja muu systeemit ja sitten taas itse klikkaan jotta Maailmanlopustakin video. Miksi ihmisiä tönitään...niin no ruotsalaisia. Se jäätelötötteröhomma oli huono, ei toimi edes esteetttisesti saati symbolisesti vaan muuten noin videot pitää tehdä! Pikkasen alkaa tolkku tulla teillekin päähän. Komeeta!

VASTAUS: Haukut siis tytärtäni rumaksi. Takuulla tulee turpaan, jos joskus siut näen. Eikä siinä mitään vitun symboliikkaa ole.

Ihan saatanan hyvä tuo teitin uus albumi! Tulee ihan vanha KT mieleen, erittäin hyvä! Odotan että pääsee elokuussa Poriin ja Loimaalle kattoon!! Tuhon enteet teidän paras biisi pitkään aikaan!

Pirun hyvä on tämä uusi lätty. Kyllä rokkaa. Nyt onkin mukava jäädä odottelemaan kun ihmisiä käy itkettämään että eihän tämä ole KT:tä. Varmaan samat ihmiset ovat vollottaneet ääneen että KT tekee aina samanlaisia biisejä/levyjä. Parasta on se että KT:llä on jonkin kriitikon mukaan vain yksi biisi. Mikä se muuten näistä kaikista on? Onko sitä koskaan kukaan selkeästi viisaampi kertonut?

VASTAUS: Sekin on väärin. Meillä on kolme erilaista biisiä, joita varioimme loputtomiin.

Aivan loistava tämä uusi levy Maailmanloppu! Eipä paljon musiikki tuosta parene...

Kotiteollisuuden MAAILMANLOPPU ostettu! Helmi yhtyeeltä! 19e paikallisesta S-marketista. Siitähän Hynynen sää 19 olutta jonkun keikan alkajaisiksi.

VASTAUS: Ei ne levy-royaltit ihan noin hyviä ole.

Kuuntelin Maailmanloppu levyn rupesi väsyttää kun kuuntelin sen ei sen takia että olisiko se paska vaan sen takia että aika rentouttavaa musiikkia

Ensinnäkin onnea uudesta levystä! kuuntelukertojen kasvaessa täytyy sanoa että olen hurmoksessa! Levy iskee oikein mukavasti luihin ja ytimiin, ja täytyy sanoa että muistuttaa meiningillään helvetistä itään-albumia. yksi ylitse muiden on outoja aikoja. Single ainesta olisi, onko ollut ehdolla missään vaiheessa? Biisi pärisee alkuriffeistä lähtien, kokonaisuutena parhautta. Oli mulla toinenkin

------------

KYSYMYS: Mitä mieltä olette bändistä rytmihäiriö, uppoaako? pillurikasta kesänloppua! Ihanaa saatana ihanaa! 

VASTAUS: Rytmiksen kaksi viimeistä levyä on ihan timanttia.

------------

Kyllä oli taas mahtavia levyarvosteluja. Toimittajat ne on vasta hassuja epeleitä. Heitetään syvää luotaavaa ytimeen porautuvaa analyysia levystä ja yhtyeestä. Kotiteollisuus kuulostaa itseltään. Aivan mahtavasti keksivät joka levyn jälkeen verrata AC/DC orkesteriin, joka ei koskaan muutu. Miltä kuulostaa Antti Tuisku? Aivan, Antti Tuiskulta! Miltä kuulosta PMMP? Vitsi, se ei kuulosta Antti Tuiskulta, vaan PMMP yhtyeeltä. Mutta tämä pitää ottaa esille joka kerta. Mahtavaa neroutta. Sitten sopulit miettivät kuinka siihen saisi lisättyä, että KT tekee Helvetistä itään laulusta aina uuden version. Kiedotaan se johonkin humoristiseen sävyyn mutta pakko se on mainita. Niin ja niillä taustalla pyörii se Karmilakin. Siitä on pakko mainita. Sen työnjälki näkyy aivan liikaa. Kiitos levystä. Kyllä se toimii. Loksahtaa kokonaisuuteen aivan mahtavasti. Jokaisella levyllä on niin omat sielunsa. Pari typerää kysymystä lopuksi. Kuinka paljon biisejä tehdessänne mietitte keikkojanne ja kuinka ne tullaan siellä vetämään? Uudessa levyssä mielestäni onnistuessaan on kirjoitettu ylöiselle oma laulu (huuto osuus) joka voi keikalla räjäyttää potin. Tuleeko teille koskaan yllättyksenä (jos ammattilaisille voi tulla), että tämä biisihän toimii sata kertaa paremmin livenä? Alkuun kun itse kuulin pahanilmanlinnut se kuulosti korvaani aika sysipaskalta. No livenä kun kuulin sen pari kertaa, siitä tuli lempibiisejäni.
T. Entinen läski rillipää

VASTAUS: Mie en mieti biisejä tehdessäni yhtään mitään, annan tulla vaan. Keikkasovitukset tulee jos on tullakseen, mutta aika nopeasti jo levyä äänittäessä tajuamme, mitä biisejä kannattaa keikoille sovittaa.

Heippa ja kiitos taas uudesta albumista. Aika monta kertaa meni kuunnella se läpi ennen kuin siihen pääsi kunnolla sisälle, mutta nyt sisältöä alkaa lopultakin hahmottua tarkemmin. Albumi onkin tällä kertaa aika suoranaista rockia. Edellisellä levyllä uskallettiin kokeilla vähän uudenlaisia juttuja, mutta nyt on selkeästi palattu taas perinteisemmälle linjalle. Vaikka itse tykkäsinkin edellisen albumin tyylinvaihtelusta enemmän niin ei tämä kuitenkaan mikään pettymys ollut, kun levyn "teema" oli tiedossa jo ennalta. Viimeinen biisi poikkeaa tästä toki hieman ollen albumin ainoa herkitystelyosuus ja hieno päätös tälle albumille. Hyvä juttu, että yksi tällainenkin biisi laitettiin mukaan. Maailmanloppu on albumin selkeästi heikoin kappale, kuten teidän albumien aloittavat biisit noin yleensäkin (mistähän johtuu?). Muuten sisältö on kuitenkin juuri sitä tuttua Kotiteollisuutta, jota oli lupa odottaa. Olkoonkin media ja kriitikot sitä mieltä, että soitatte koko ajan samaa biisiä, mutta jos se kuulostaa tältä ja pidän siitä, sillä ei ole väliä. Kiitos vielä ja keikoilla nähdään!

VASTAUS: Väärin. Viimeinen biisi on se, joka aloittaa koko levyn ja sen teeman.

Mitäs tämä on ? olen kuunnellut kotiteollisuuden uuden levyn pari kertaa läpi enkä löydä siitä yhtään huonoa biisiä loistava levy kiitos Hynynen, Sikkonen ja Hongisto !

VASTAUS: Kiitos näistä, hyvä meininki!