Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

27.12.2012
------------

KYSYMYS: unohtu kysyy et jos on kasvis syöjä nainen tai mies , voiko se ottaa suihin sillä sehän ottas silloin lihaa suuhun?eihän se olis silloin vege jos ottas. ei muuta moi.tää vaan vaivannu mua.anteex ja kiitos jos vastaat.

VASTAUS: Suuhun otto ja syöminen lienevät kaksi eri asiaa.

------------

KOMMENTTI: Kiitos Kotarit ja kiitos Viikate. Joulupipari maistui. Loistavat kemiat ja hieno meininki jonka yhteissetti lopussa kruunasi. Jouni Mömmö lienee pilvenreunalla ylpeä toisen Jounin suorituksesta myös.

VASTAUS: Toivotaan niin. Mut miten niin loistavat kemiat? Eikö loistavat fysiikat?

------------

KOMMENTTI: Moro!Mahtavan suuri kiitos Lutakon keikasta! Nii hurmosta ja tykitystä alusta loppuun kaikki! Vieläki nii fiiliksissä. Kannatti Savonlinnasta lähtii,kokea jotai oikeesti suurta!Huomasin,et olin unohtanu Hynyselle annetusta pussista jäger pullot siel piti Ne oli tark.antaa eka keikan aikana,mut se vähä unohtu. Sisältö ei varmaa päätä huimaa,mut pitihä sitä oikeeta piparia teille antaa.Hei ja salmiakit on helvetin hyvä krapulaan. Loistokasta loppu vuotta,toivottavasti elämä hymyilee ja saatte levätä! Siel piti olla 3 pientä jäger pulloa.Kortti osu silmiin Jyväskylän rautatieaseman R- kioskilla.Hyny sano Aamu tv:ssa,et oottaa joululta et saa nukkuu.Kortin kuvasta tuli jotenki se mieleen. Varmasti oli onnistunu&loistava Piparikiertue,sen näki lavalla!

VASTAUS: Turha meille on mitään paketteja tuoda. Mie en ole ikinä nähnyt yhtäkään. Ne vaan katoaa jonnekin.

------------

KYSYMYS: Kirjoitin youtubeen hakusanat: kotiteollisuus live. Sain tuloksena 3 vuotta tai sitä vanhempia livejä. Olenko minä ajasta jäljessä vai oletteko te? Ja Kaisa Mäkäräinen on hot, ettäs tiedätte.

VASTAUS: Kuka on Kaisa Mäkäräinen? YouTuben livet on kai enimmäkseen fanien kuvaamia, ei me niistä vastata. Bändejä katsotaan baareissa, ei YouTubesta. No, nörtit on erikseen.

------------

KYSYMYS: Voitteko arvon herrasmiehet ystävällisesti kertoa kuumat terveiseni sille hämmästyttävän seksikkäälle neidille, jonka Lutakon Joulupiparikeikan yhteydessä teidän seurasanne näin. Sain nauttia kyseisen neidon seurasta heti narikan jälkeen hetken ja myöhemmin myös anniskelupisteen läheisyydessä. Monicako hänen nimensä oli? Oi, oisinpa vielä kerran nähnyt ne kasvot keikan päätteeksi, mutta neitiä ei lavalla näkynyt. Etukäteen kiittäen nimimerkki: Silmienvaihtaja

VASTAUS: Mie seurustelen sen kanssa, joten jää terveiset kertomatta.

------------

KOMMENTTI: Tervehdys. kiitokset että sain ojentaa henk.koht. taulun sinulle, oli mukava viettää iltaa teidän kanssanne. unohdin pyytää "puumerkin" takkiini sinulta, kerään siihen muusikoiden nimmareita muistoksi itselleni, en tiedä tulenko saamaan sitä, mutta savolaiseukko yrittää ainakin, jos onnistaisi

VASTAUS: Onnea matkaan. Mutta oot viettänyt iltaa meidän kanssa? Aika vahvaa liioittelua, mie en nimittäin muista mitään.

------------

KOMMENTTI: Moro! Pari vuotta sit piti letittää sun parta täällä Tampereella. Täytyy tutkia teidän keikkakalenteria koska ootte täällä. Tätyy siillä aikaa odotella pukkia... Terkut Mansesta!

VASTAUS: Justiinsahan me siellä oltiin. Oot niitä Tampereen turhan uhoajia. Niitä siellä on riittänyt veljessodasta lähtien.

------------

KOMMENTTI: Huomenta! Olin aina ollut sitä mieltä, että pipari ei ole miun juttu, mutta itsenäisyyspäivän ja viikonlopun jälkeen mieli muuttui. Maistui kerrassaan erinomaiselta, iso kiitos! Lykkyä tykö jalkaleikkaukseen,

VASTAUS: Kiitos. Hyvin paranee, viikon jälkeen pystyn jo kävelemään ilman keppejä.

------------

KYSYMYS: Tervehdys! Juuri ostin oman lippuni Virgin Oilin keikallenne ja nytpä kyselenkin, saisinko raahata järjestelmäkamerani mukaan ja kuvata teitä keikalla? Lavan edusta riittää minulle kuvaustantereeksi, mutta olisin todella otettu jos mahdollisuuksien mukaan saisin nousta esim. lavan sivulle, teidän tasollenne. Koettelenko liikaa onneani ja sinun kärsivällisyyttäsi jos anoisin takahuonepassia? En juo viinojanne, en kysele tyhmiä. Toivoisin vain saavani häiritä bändiä muutaman valokuvan verran, siinä kaikki.

VASTAUS: Passia et saa. Virginin takahuone on sen verran pieni, että me mahdutaan sinne itsekin vain just ja just, eikä sinne tuntemattomia kaivata muutenkaan. Lavallekaan ei ole mitään asiaa. Tai voithan sie yrittää, jos haluat tutustua Janiin. Muuten voit kuvata niin paljon kuin haluat.

------------

KYSYMYS: Missäs mister hynynen jalkansa telonut?

VASTAUS: Urheillessa. Rasitusvamma, joka piti leikata.

------------

KOMMENTTI: Terve! Oon viime aikoina lueskellut sun kirjojas, Karjalan Ruletti ja Kesämies, Niistä innostuneina oon hieman tutustunu musiikkiis paremmin kuin vain radiosta kuultuna ja kerran pari kännipäissään jossakin festareilla kuulleena. Täytyy sanoa, että meininki on kova ja asenne kohdallaan. Tuli just itellä viiskymppiä täyteen, samassa setissä uus vaimo jne. Mitä tämä tähän liittyi?? Ehkä siksi, että varmaan harvemmin saat fanipostia viiskymppisiltä ukkomiehiltä. Musiikki on kyllä ollut aina mulla läsnä, soittelin bändeisssä, sen jälkeen omaksi ilokseni ja muitten vitutukseksi. Sittemmin nuoremman poikani bändien roudarina olen häärännyt vaihtelevasti ympäriinsä. Kaikki vähänkin kiinnostavat ulkomaanelävät olen yleensä käynyt bongaamassa, viimeksi eilen huikeen Musen. Syy miksi kirjoitan on se, että jotenkin tuo innostukseni KT:n musiikkia kohtaan todellakin lähti noista kirjoista. Aikaisemmin kun biisejä kuuntelin, odottelin B-osan alkua tai kertsiä kun A-osa yleensä vaikutti hieman synkältä. Nyt on kuitenkin ruvennu ne alutkin kolahtamaan eri tavalla. Ja biisien kokonaisuus hahmottua. Kovaa tavaraa!!!! En viitsi lässyttää enempää, ettei Siuta rupea vituttammaan;) Joka tapauksessa aivan hiton hyvää jatkoa, jaksamista ja tsemppiä teille. Harmi, että missasin joulupipariturneen, huomasin vasta äsken sellaisen olleen. Näkemisiin, kun satutte sopivalle hollille!

VASTAUS: "Jäkälät joraa." Mistä kirjasta, kuka tietää? Ja vaikeutetaan vähän: kenen kommentti? Laitan jonkun kivan paketin sille, joka tietää. Ja Pahkasika ei ole oikea vastaus, sieltäkin tuo laini löytyy, Vanhoista herroista.

------------

KOMMENTTI: Moikkis, haluan kiittää tanssiorkesteri Kotiteollisuutta kuluneesta vuodesta. Omaan vuoteen on kuulunut ylä- ja alamäkiä, pääsääntöisesti ala, mutta nyt pelkkää ylämäkeä. Teidän musiikki ja keikat on ollut mulle edelleen todella tärkeitä. Niin ilossa kun surussa. En osaa kuvailla sitä kyllin tarkkaan. Mutta tärkeitä ootte. Ja ettei menis ihan siirapiks niin haistakaa vittu! Ja en levitä eteen

VASTAUS: Luojalle kiitos siitä.

------------

KOMMENTTI: Ois hienoo kuulla teidän versio miljoonasateen piru ja sen isoäiti kappaleesta. jos miljoonasade rokkaa niin tehän sit vasta rokkaisitte.

VASTAUS: Eiköhän tässä ole covereita tehty vähäksi aikaa ihan riittävästi. Nyt alamme keskittyä omaan tuotantoon. Uusi levy tulee kesällä jos kaikki menee putkeen.

------------

KYSYMYS: Morjensta muusikko, voipi olla, että olet tähän kysymykseen jo vastannut miljoonasti, mutta kysyn silti. Vastaat, jos jaksat. Voisitko valottaa, että minkälaisilla kamoilla nykyään soitat? Kitarana näyttää olevan useimmin Gibson, mutta entäs vahvistinosasto ja efektit? Ei mulla muuta.

VASTAUS: Ei efektejä, ne on nysväreille ja homoille. Gibsonin Les Paul, joko Standart, Voodoo tai Custom. Vahvistimina Peaveyn 5150 ja MesaBoogien Triple Rectifier, josta kylläkin käytän vain kahta kanavaa. Säröä, joka on kovalla ja toista, joka on vielä kovemmalla.

------------

KYSYMYS: Hei, Joulupukin tarvisi löytää kokoa xl miehelle, joka on kateudesta vihreä kavereilleen, koska niillä on tuo paita ja itsellä ei ole! eihän tuollaista mies raukkaa, ilman paitaa kestä katsella… Nettikauppa joka myy tuotteitanne kertoi ettei heillä ole kuin naistenkokoa, kuka myy keikoilla ko tavaraa? Onko mahdollista että käyn teettämässä mallinne mukaisesti tuollaisen paidan?

VASTAUS: Nettikauppa hoitaa myös keikoilla myynnin, joten jos heillä ei ole niin sitä ei ole. Väärinhän se on jos itse teet, mutta en mie siuta voi siinä estää. Enkä edes halua.

------------

KOMMENTTI: moi.ostimme mersun valtakunnan kansleri sinkkosta ajatellen.tuunaamme kotiteollisuus auton ja koska olemme köyhiä se on diisseli siitä nimi kivireki.kun tulette seuraavan kerran ouluun saisimmeko verhoiluun singneeraukset,lupaamme vasta palveluksena huonoja naisia, jaloviinaa ja pilluajelua siitäkin huolimatta että ette tykkää ajelluista pilluista

VASTAUS: Pillu ku pillu. Karvat tai karvattomuus ei sitä faktaa muuta.

------------

KYSYMYS: Miksi Herra Hynynen vittuilee jatkuvasti Herra Hongistolle?

VASTAUS: Koska se soittaa väärin, eikä muista koskaan maksaa meidän palkkoja ajoissa. Käsittääkseni siinä on syytä ihan riittämiin. Muuten kyllä hyvä jätkä. Tai paras.

------------

KYSYMYS: Moro Laitan postin nyt sinulle, vaikka asia koskee Kotiteollisuutta laulu ja soitin yhtyeenä. Voisitteko auttaa mua kollektiivisesti jotenkin muistamaan parhaan kaverin (Pekka) avioliittoon lipumista? Levy nimmareilla tms. Luonnollisesti kulut tilaajalle (minulle) Ystäväni ja minä ollaan suuria kotimaisen teollisuuden ystäviä ja siksi työskennellään panimoteollisuudessa ja pannaan ihan vitusti karjalaa ja lapin kultaakin joskus... Olisin ystäväni puolesta hyvin onnellinen ja feng shit olis kohallaa koko vuoden 2013 vittu joo. MAKSAN KULUT

VASTAUS: Me olemme taiteilijoita, emme levy- tai paitakauppiaita.

------------

KOMMENTTI: Heippa Pikkasen jännää tehdä 4 v. poijjaalle "rajua rokkia" levyä ilman ihan liian raisuja sanoja.... Kuolleen kukan nimi - levystäOnneks on teidän lisäksi toi Beastie Boys "kun ei tajua liikaa ulukomaan kieltä" mitä poju huolii levylleen ja jotain fatboyslimiä..... täytyy salaa pistää jotain Ministryäkin. Mutta Hittojako tää teille kuuluu, mutta itellä hauskaa...

VASTAUS: Pitääkö tähän vastata?

------------

KOMMENTTI: Hei komistus! Raskaan duuni-illan päätteeksi piti vielä kirjoittaa rakastamalleni bändille lyhyet jouluterveiset täältä pohjoisesta. Harmi kun ei ole ollut saumaa lähteä syyskiertueelle saatikka sitten tälle joulupiparikiertueelle, on pitänyt vain Youtubesta fiilistellä teitä herroja. Ehkäpä ensi keväänä taas flaksi käy ja pääsen huutamaan nimeänne eturiviin, ellei ensi perjantaina koita povattu Mayojen maailmanloppu... Mikäli näin käy niin haluan tässä vielä korostaa, kuinka paljon teitii rakastan koko pienestä mustasta sydämestäni! (En ole tummahipiäinen, syämmein on vain elämän tummentama ja hajalle revitty) Rakkaat terkut siis myös Jannelle ja Jarille, olkoon joulunaika teille armollinen. Tässä olisi vielä mukavan näköisiä leivoksia, jotka herättänevät makeannälän miehessä kuin miehessä... =) http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQRKYDqsp7sVgfRiP-zlQVm-F3nsVtR94hASHFMwnQ3ZIquIqma8Q Luv ya, toivottavasti nähdään pian!

VASTAUS: Se näkeminen taitaa olla enemmän siusta kiinni kuin meistä.

------------

KOMMENTTI: Koko orkesterille mitä parhainta joulua. Liitän mukaan loppuvuoden (ehkä, jopa ensi vuoden) suurimman hitin, jonka toivon tuovan sanomaa niin köyhälle kuin rikkaalle. Eli: Dingo, Facebookissa http://www.youtube.com/watch?v=_X89rg2E_jE Kuunnelkaamme hartaudella ja hiljentykäämme.

VASTAUS: Joo, kuulin jo alkupuolen tästä aikasemmin, se riitti. Tai siinä oli liikaakin.

------------

KYSYMYS: Laitatteko te tahallaan kaikki järkevät kysymykset piiloon vai minkä takia teidän kysy/vastaa/kommentoi/tjms. palsta on niin kauheaa paskaa nykyään? Se oli joskus ihan hauska. Ei sillä, enpä minäkään yhtään parempaan pystynyt. Anteeksi.

VASTAUS: Älä valita minulle, en minä näitä kysymyksiä ja kommentteja kirjoita.

------------

KOMMENTTI: Nyt nolla englantilainen sanoja (toivottavasti tämä on oikein). Yritin olla vitsikäs - ehkä luet ja hymyilet . Selvästi minä epäonnistuin jos et ymmärrä, mitä olen kirjoittanut.Sori. Hyvää joulua!

VASTAUS: Too much finnish words.

------------

KYSYMYS: Soihdut sammuu, ...kaikki väki nukkuu....Tuliko "silkkisukka" -paketti perille?

VASTAUS: Tuli. Tungin sen perseeseen. Sinne se sujahti, Prisman pihalla seisovien autorivien ja norsun viereen.

------------

KOMMENTTI: Terwe ukot! Rakas mummoni kuoli 4.12 ja pahalta tuntuu vieläkin. Olimme seuraavana päivänä Hämeenlinnassa kattomas Joulupiparikiertuettanne, saatiin vähän muuta ajateltavaa ja se kyllä auttoi. Loistava ilta, yks parhaimmista ikinä! Olen kuunnellut Satu Peikoista-biisiä viime aikoina, se on vähän helpannut..On se vitun hieno taideteos. Aattelin, että en ikinä kirjota tälle palstalle, mutta nyt oli pakko kiittää loistavasta musiikista ja nettisivuista+kirjoista, ne on oikeesti auttanut paljon mua elämän eri tilanteissa. Jotenkin vaan iskee niin pirusti teidän tekeleet. Suurin osa kaikesta tuotannostanne löytyy. Luen aina kaikki vastaukset ja päiväkirjat, joista erityisestä tykkään. On kiva lukea mitä teiän keikkapäiviin kuuluu aamusta lähtien. Viime lauantaina oli hautajaiset Liperissä ja illalla oltiin viä Jokelassa, joka sai nyssi eilen purkutuomion, paska juttu!!mut oli kai jo niin homeessa talokin kuuleman mukaan, mutta en siltikään ymmärrä loppuun asti miksei ois voinu rempata, oli niin hieno mesta. Oon muutaman kerran tullu jutullekki, ootte aina ollu ystävällisiä, kiitos siitä!!Nyt soi Meren Mutaa ja Casal Garciaa menee, pitäkäähän ittenne hengissä! T: Suurkuluttajanne Forssasta

VASTAUS: Kiitos. Tarvitsin tuota kaiken tän paskan keskellä.

------------

KOMMENTTI: Hei moi Jouni, Se Circuksen keikka oli tosiaan aivan mahtava ja sitä todellakin kannatti odottaa, veto oli kova. Ilta oli muutenkin kokonaisuudessaa todella onnistunut. Niko Kivelä ja Tzaani pitää käydä tuijottamassa joskus uudestaan, Viikatteen näin ensimmäistä kertaa ja olin myyty. Sitten taas te.. En tiedä mitä sanoisin... Villiinnyin ja ujot rintanikin meinasi tulla paidan kauluksesta ulos. Yritin vähän pitää niitä aloillaan, mutta ei sitä aina kaikkeen pysty. Toivottavasti tästä tulee perinne! Kiitos todella paljon tästä mahtavasta vuodesta koko poppoolle ja toivottavasti nähdään pian,

VASTAUS: Perinteestä en tiedä, käteen ei nimittäin jäänyt tuosta rundista kuin hyvä mieli. Mut tällä kertaa sekin riitti. Just juttelin Kaarlen kanssa puhelimessa ja oltiin molemmat vieläkin ihan tulessa.

------------

KYSYMYS: I am writing to you to ask if there is any chance to get an autograph and Fan Pack Kotiteollisuus ? Respectfully Przemysław Kulasek

VASTAUS: Dear Przemyslaw. It´s not possilble. Because I´m tired and very, very old man.

------------

KOMMENTTI: Moro! Teidän helmikuun keikka Stadissa vaihtunut Nosturista Virgin Oiliin. Helvetin hyvä homma. Jätkät pääsee kesällä lämppäämään Rammsteinia Hietsuun. Vai kumminpäin se menee? Eikös ne Die Toten Hosenin pojat aikoinaan ihmetelleet Jounin kitarointia jossain festareilla? Taas saattaa olla saksalaisia ihmettelijöitä louhintaa kuulemassa.

VASTAUS: Tuskin. Enkä ole itse kuullutkaan, että ollaan oltu muka Nosturiin tyrkylle.

------------

KOMMENTTI: Rananannaa...yössä kulkee KOSTO! Muutama vitun kyrpä saanut jo pataan, vittu mitä paskahousuja ja selittäjiä ilman kavereita... Enhän mä mitään.. Smack!...Vittu ku muutkin...Smack, smack...snyff, mä soitan kytät, Wohoo, Smack, smack, whack!

VASTAUS: Käy apteekissa. Nopeasti!

------------

KYSYMYS: Mitäs me Hynynen tehään sen mailmanlopun kaa ?

VASTAUS: Mie tein siitä just biisin.

------------

KYSYMYS: "Vieraiksi saapuvat huippukokki Jyrki Sukula ja huippumuusikko Jouni Hynynen." Mistä lähtien Hynynen on muka ollut huippumuusikko?

VASTAUS: Minäkö ne telkkarin esittelyt kirjoitan? Eikö jätkä tajua Jokelaisen (Uutisvuodon vastaava käsikirjoittaja) vittuilua? Miten voi olla noin saatanan tyhmä?

------------

KYSYMYS: Miksi Hynynen on jäänyt uhmaikäisen henkiselle tasolle?

VASTAUS: Huono kasvatus? Idiootit fanit?

------------

KOMMENTTI: Ensiksi: te olette paska bändi. Toiseksi: hynynen on pelle, pellekö te kysytte, jep. Mies pyörii tv;ssä tämän koukkunokkasen omaa ääntänsä rakastavan pellen kanssa meikattuna kun hämeenkadun huorat ja selittelee jossakin NRJ joulukerhossa miten tuhkaluukku on vitun jees. Seuraavaksi ollaan varmasti jossain koto sarjassa Anu Harkin kanssa kutomassa jotain vitun villa pipoja ja taittelemassa origameja. Haistakaa vittu.

VASTAUS: Koukkunokalla viittaat varmaan Nikulaan? Joo, viimeiksi pyörin sen kanssa telkkarissa muistaakseni joskus 2008. Yritähän siekin jo päästä tähän päivään. Ja miuta ei ole meikattu ikinä yhteenkään tv-lähetykseen. Kova krapulapunotus on joskus peitetty puuterilla, mikä on normaali käytäntö. Jos se siuta häiritsee, niin jätä kattomatta. Sillä siitä pääsee.

------------

KOMMENTTI: Pitkällisen lippujen kyselyn päätteeks sain liput Lutakkoon! Tuli mielee,ku appiporukoilla katselin uusinta 7 lehteä,siinä Hynynen ja näyttelijä Mari joku (vaalea nainen) ollu jossai baaris ym.Jos se oli Hynysen vaimo joka oli Kiteellä ns.takahuonees Nii on tosi paljon yhtäläisyyttä ulkonäössä. Muutama muute ihmetteli Kiteen keikalla,et missä on Hynysen vihki sormus,mies keikalla ilman sitä. Siis miulle ei kuulu onko kuka naimisis kenen kaa tai ei.mut ihmiset vaan on nii helevatun kiinnostuneita lähes Kaikesta mitä teiän yksityis elämäs myös tapahtuu,et kyl siinä varmasti on välil hermo kireel tai sitte alkaa tosiaa ottaa päähä ku kysytää kaikkee. Varsinki ku työ ootte pitäny musiikki ja yks.elämänne nii erillää. Tsemppiä keikoille! Lauantaina nähdää!

VASTAUS: Tasan tarkkaan kukaan muu ei tuotakaan asiaa ole miettinyt kuin sie. Vitun ärsyttävää akkamaista spekulointia ja uteliaisuutta.

------------

JOULUKOMMENTTEJA: Hyvää joulua ja uuden vuoden musiikillisia kujeita odotellessa, nauttikaamme nyt kinkusta ja terästetystä glögistä! Kiitos, kumarrus ja pusu!

Karjalan rautaiselle tykistölle maukasta ja lepposaa joulua! Toivottavasti saatte nukkua ettekä vaan tonttuilla.

Hei Jouni Hyvää joulua! Toivon, että 2013 on hyvä vuosi sinulle. Olen innolla konsertteja.

VASTAUS: Jep, kiitos. Näihin on hyvä lopettaa. Vaikka niin ihania olettekin, ajattelin pitää näihin vastailussa nyt määrittelemättömän tauon, joku muu saa hoitaa jos jaksaa. Mie en nyt jaksa. Kommentteja ja kysymyksiä saa silti laitella entiseen malliin, kyllä ne läpi katsotaan.