Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

29.11.2012
------------

KYSYMYS: Kiitos hienosta Turun keikasta! Jumalolennon äänikin sitten kesti, juuri ja juuri... Mutta Jouni, kerrohan esiintymispaitasi tausta..? Ei se varmaan ketään häirinnyt saatika moni edes tunnistanut mutta ihan mielenkiinnosta!

VASTAUS: Mitäs kertomista siinä on. Natsi mikä natsi. Aatu was right!

------------

KYSYMYS: MIksei Kotiteollisuus / Hynynen ole tässä ihanassa, ihqssa! VAIN ELÄMÄÄ ohjelmassa (nelonen jossa kaikki yhtä hienot artistit ku te tulkitsee toisiaan) Tämä olis luonteva jatke kaikelle mitä ootta tehnynnä!

VASTAUS: Arvaapa kysyttiinkö? On muuten paskin ohjelma koskaan. Äijien ohella.

------------

KOMMENTTI: You are a real rock band!!! Just know you have fans out of Suomi and Europe!! näkemiin!!

VASTAUS: But who cares?

------------

KYSYMYS: : Do you have an english translations of your songs for the fans from another countries?

VASTAUS: No. Is there any other countries than Finland?

------------

KOMMENTTI: 10.11.2012 House of Rock Kouvola. Kiitos hienosta keikasta, erityisesti Hynyselle joka veti koko keikan läpi melkein kadonneesta äänestään huolimatta. Tätä ei voi kuin arvostaa ja paljon.

VASTAUS: Tein parhaani, kuten aina. Nyt se oli vain tavallista vaikeampaa.

------------

KOMMENTTI: Olin lienee baarin työntekijöiden lisäksi ainoa selvinpäin oleva henkilö Kouvolan keikalla ja en voi kuin nostaa kiilahattuani korkealle karvaisen kalloni yläpuolelle Iso J:n kunniaksi. Tuskin suurin osa yleisöstä olisi edes huomannut laulusta että ääni oli melko romuna ellet olisi välispiikeissä kähissyt kuin Radio Rockin Laura Vähähyyppä ikään. Se että kertooko se enemmän yleisön kunnosta vai normaalistikkin rikkonaisesta äänestäsi jääköön sen enempiä spekuloimatta. Jos tapahtunut olis ollu jokin urheilu suoritus niin olisi ollut paikallaan hehkuttaa Talvisodan hengestä mutta kun kyseessä oli korkeakulttuurinen spektaakkeli niin jätän moiset vertaukset Ylen urheilu lähetyksiin. Kiitos hienosta keikasta, joulupiparia odottaen!

VASTAUS: Kurkusta tosiaan roiskui verta kuin Raatteentiellä. Mutta nyt ollaan kunnossa taas. Nuha lähti nussimalla.

------------

KOMMENTTI: Thanks to you and the guys for the great gigs in Turku and Kouvola. When you could hardly speak I would have understood if you had cut short the set in Turku and then cancelled Kouvola. I had travelled a bit more than most people there but shit happens and people get sick - it's always a risk when booking flights, trains and hotels just to see a gig. But you didn't -you gave everything you had and more and even looked like you were having fun whilst feeling like so crap. A British guy would have been lying in bed "dying" at the first sneeze of a cold - we call that "man-flu". I believe you can buy "Imaginaerum wine" from the Nightwish store - perhaps whatever evil looking substance you were drinking between songs should be added to the Kotiteollisuus merchandise collection. I haven't sold my soul ( and personal details with it) to the facebook machinery so I haven't seen the comments of anyone else but I hope everyone else enjoyed the shows and appreciated it and importantly that you all enjoyed playing for us. It was worth the trip and I bought my first bottle of Salmiakki Koskenkorva at the airport on the way back . I now have a drink problem ... it will be gone soon.....(god,that stuff is nice!)

VASTAUS: Thanks, maaaaan! But "man-flu"? I have that all the time. Between my legs. Auts, it hurts!

------------

KYSYMYS: Hei! Jouni!! Kuinka voit? Tämä on hyvä uutinen. Ei ollut syöpää CT tarkastus syyskuuta. En siirtää oikea käsivarsi on kipeä huhtikuusta. (lihastulehdus) Ja sitten tuli jäätynyt olkapää. Saatana....Minä haluan tulla Suomeen. Mutta pelkään lymphedema tapahtuu kun olen lentokoneessa. Lääkärit, he eivät välitä minun jalka ja jäätynyt olkapää, koska se ei ole sairas heille. Olen erittäin terve lääkäreille (nauraa) Luulen, että olen kunnossa, kun jäätynyt olkapää kovetetaan. Jouni, Minä haluaisin kysyä jotain. 1) Onko tämä kommentti totta? Jouni oli sydänkohtaus. KOMMENTTI: Hei vain. Näin tässä yks yö unta, missä Jouni sai sydänkohtauksen ja jouduin elvyttämään sitä. VASTAUS: Elvytä minut vaginallasi, nainen! 2) Onko erityinen merkitys kun Jouni kirjoitti "Me Tarzan, you Jane." Jouni oli kirjoitettu kommentteja Britannian naiset. ( Kateus vain?!...)3) Minä haluan nähdä "Kaamos"!! milloin? vain joulukuu?4) Ensi vuoden keväällä, aloitat kiertue pääsiäistä?Minä olen aina välitän sinusta. Hyvää jatkoa sinulle.

VASTAUS: Onpas täällä nyt paljon ulkomaalaisia liikenteessä. Tämä on Japanista. 1) No, I didn´t have heart attack, it was only someones dream, "hopedream" maybe 2) For a moment I thought I was Johnny Weissmuller. Sorry. 3) October and November I think 4) Yeah, that´s true!

------------

KOMMENTTI: Olisi hyvä jos seuraavaan albumiin saisi just aatteen tapasia biisejä. lyhyitä ja ytimekkäitä, koska biisi on mielestäni yksi bändin parhaimpia. Kivireki on muuten toinen aika mahtava biisi. Mutta suahan ei tämä kiinnosta tietenkään paskan vertaa mutta lähetämpä tämän silti.

VASTAUS: Joo, koska sie tykkäät tietyn tyylisistä biiseistä, niin ilman muuta me tehdään sitten sellaisia.

------------

KOMMENTTI: Kiitos urheasti suoritetusta Kvl:n esiintymisestä! Soitto kulki mallikkaasti ja showta kelpasi seurata. (Tosin pikkasen sydämmen tykyttelyä aiheutui vierivästä lampusta ja melkein syliin kaatuvasta Hongistosta.) Naiset eivät vaan rohjenneet näyttää paljasta pintaa, harmi teidän kannalta. Kaveri yllytti ja kävin jo vähän nostelemaan paidan helmaa, mutta sitten se kamu käänsi takkinsa. Joten päätin säästää sen myötähäpeältä ja teidät sen kauhean näyn aiheuttamalta sokeutumiselta. Sitä joutunee sitten heittämään uusintakäynnin Kouvostoliittoon täältä Lappeenrannasta syssymmällä. Vaan ottaisittekos tällaisen äiskän matkustamaan vaikkapa bussiautonne tavaratilassa?

VASTAUS: Meillä on ollut tapana naulata naismatkustajat bussin seinään tai tehdä heistä keulakoriste.

------------

KYSYMYS: Moro, kuules sellaisen asian kanssa lähestyn Herra Taiteilijaa/urheilijaa, että miten ois fanitapaaminen? Ollaan tulossa melkein koko perheen voimin (äiti jäi kotia) kuuntelemaan Kotiteollisuutta Himokselle nyt perjantaina 16.11.2012. Ois kiva nähdä sut ja/tai koko bändi ihan neuvoa antavan oluen tmv. tiimoilta vaikka sitten ennen keikkaa jos tämä mitenkään ois mahdollista....Ajattelen tässä lähinnä etukäteisjoululahjaa velikullalle. Jos ei jaksa / jouda / kiinnosta niin nou hätä, jäämme henkiin. Mitä parhainta keikkaa ja jallut, merloot ja tukat ojennukseen! Hyvät voinnit koko bändille!

VASTAUS: Ei jaksa/ jouda/ kiinnosta.

------------

KYSYMYS: Tuleeko ikinä ongelmia sanoitusideoiden kanssa? Eikö tiedä mistä sitä tällä kertaa mokeltaisi? Onko kaikki jo sanottu kolmeentoista kertaan? Ei hätää, sillä internetissä on tähänkin ratkaisu: http://www.punkinfinland.net/forum/viewtopic.php?f=10&t=87798

VASTAUS: Tämähän hymyilytti. Kerrankin kannatti katsoa linkki.

------------

KYSYMYS: Päivää! Ootte tänään illalla Himoksella. Voisiko toivoo kappaletta, kun tullaan emännän kanssa kuunteleen teitä jo 4ttä kertaa Himokselle ja ens viikon tiistaina olis hääpäiväkin? Vaimo haluaisi kuulla Yö päivää keinuttaa. Osaa sanat ja laulaa mieluusti sitä enkelimäisellä äänellään. Hyvää keikkailtaa!

VASTAUS: Aina voi toivoa. Toiveen takia ei sitä sitten vedetty.

------------

KYSYMYS: Meillä on tapaaminen Himoksessa. Minkä aikaan

VASTAUS: Jätkä elää unelmien ja fantasioiden maailmassa. Tapaile hanskaas.

------------

KYSYMYS: Uskaltaako Hongiston edessä pyllistää? Tarkoitan, jos me sattuisimme yhtä aikaa Hongiston kanssa suihkuun ja minä yrittäisin hamuta saippuapalaa lattialta perse Hongistoa päin, niin mitä tapahtuisi?

VASTAUS: Minkä vitun takia sie yleensä sattuisit samaan aikaan suihkuun Jannen kanssa? Jätkä on ihan sekasin!

------------

KYSYMYS: Hyvä Kotiteollisuus-yhtye! Hermot tiukalla ennen keikkaa? Rentoutusta kaivataan? Eipä hättee, Hanskun puuteri- ja pensselipuodin rentouttava ja hemmotteleva jalkahoito odottaa teitä! Tarjous on voimassa Joensuussa 23.11. ennen Kerubin keikkaa. Hinnasto on ohessa, mutta teille sopinee, jos maksu tapahtuu hemmottelun jälkeen ihan vaan kaljatuopposen äärellä. Varaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin, jotta tiedämme ottaa tarvittavat välineet mukaan (olemme siis tulossa keikalle). Eikun rohkeasti vaan yhteyttä jompaan kumpaan allekirjoittaneeseen! P.S. Käsihoitojakin olisi tarjolla, mutta sen jälkeen teidän näppöset olisi niin livakat, jotta sormet ei pysyisi kitaran kielillä.

VASTAUS: Jalkahoito? Eihän siihen tarvitse muita välineitä kuin silkkisukat. Nehän teillä on varmaan muutenkin.

------------

KOMMENTTI: Kiitos mahtavasta Himoksen keikasta!

VASTAUS: Mutta missä oli tissit? Paljon sanoja, vähän tekoja.

------------

KOMMENTTI: Luen kirjaanne > Rillipää ja Läski! Liimatan jutut/kirjoitukset jätän jo lukematta/välistä - "liian" älyllistäkö"? No, enpä tiedä. Juttusi enemmän tästä(samasta) maailmasta. Kiitos siitä - saatan jopa vähän piristyäkin?! Sivulla 127 toteat että Tampere on varmaan mukava paikka asua/elää! 12 vuoden kokemuksella voin kertoa ettei ole! Pohjanmaan poika ei kotiudu/tutustu näihin hitaisiin hämäläisiin(LUE;outoihin). Tämä on - nykyään varsinkin - ISO PERSEREIKÄ asua ja yrittää pysyä hengissä(edes hetken vielä? > viinoja juomatta!)! Olen siis työtön ja vanhakin vielä(49!). Eli samalla voinkin kysyä että, olisiko Kotiteollisuudella antaa minulle töitä? Esim. ABCeD-ajokortti vielä löytyy... Eipä paljon muuta > kirjoitus & lukutaito, juuri ja juuri. Ai niin - kuuntelen(pidän) myös musiikistanne. Meinasi unohtua. Näin tuli samalla haettua töitä ja työkkärin tätikin kiitttäisi, jos käytöstavat (siellä joku?) omaisi?!

VASTAUS: Otettais siut muuten töihin, mutta olet työtön ja syrjäytynyt.