Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

29.10.2012
------------

KYSYMYS: Hei pösilöt! Mitä mahtaa teidän suosiosta kertoa se, kun Bookplussassa Kotiteollisuus.com maksaa signeerattuna 3 valuuttayksikköä vähemmän kuin töhrimätön versio. Ja muutenkin, miksi paskasta maksetaan aina vähemmän kuin kelpo tuotteesta? Ennenhän hevonpaskakin oli kysyttyä tavaraa..

VASTAUS: Onhan se vieläkin. Katso vaikka Suomen virallista albumilistaa.

------------

KOMMENTTI: Perkele Jouni ku toi iänkaikkisen lyriikat kertoo ihan täysin mun elämästä!!!!!

VASTAUS: Minunpas.

------------

KOMMENTTI: muija näki mun persvaon ku kumarruin ottaan jotaki lattialta nii se tuumas että "kato perkele hynynen hymyilee" muahhahhah!!!

VASTAUS: Ja tämä oli siun mielestä niin hyvä juttu, että se piti jakaa meidän kaikkien kanssa?

------------

KOMMENTTI: Hämmentävä kokemus. Katoin eilen kone-musavideon ja kuulin samalla biisin ekaa kertaa. Paria hyvää persettä lukuunottamatta tuli olo että onpa perseestä koko pörinä. Miten se KT nyt näin. Sitten se ravisti aamuyöllä klo 4.40 hereille kun päässä soi"yössä kulkee kone" hokema. Painui näköjään alitajuntaan kypsymään, tätä se kait on kun ei mene kerralla jakeluun. Armottoman huippu biisi ja tulkinta. Nyt on soinut päässä koko päivän. Aivan vtun hyvä! Onnittelut jälleen onnistumisesta. Nyt lääkkeitä hakemaan.

VASTAUS: Tyhmät tajuavat hyvyydenkin vasta vähän myöhässä. No, hyvä että edes joskus.

------------

KOMMENTTI: "Lasten tehtävä on säntäillä metsässä räkä poskella ja tehdä asioita, joissa ei ole päätä eikä häntää." -Jari Sinkkonen

VASTAUS: Epäilisin, että tarkka siteeraus kuuluisi "poikien tehtävänä..."

------------

KOMMENTTI: Syksyn kiertueelle Kummitusjuna ja Unilaulu settiin mukaan.

VASTAUS: Kummitusjunaa on vedetty jo pari kertaa.

------------

KOMMENTTI: Generoit jotakin merkittävää, olet voimaa lataava alkulintu henkiseen maailmaan. Näkijä, ylhäinen ja voimakas portaali suuriin ulottuvuuksiin. Saat heltymään ja murtumaan. Sirkiöit ydinkehräämeni puolustusmekanismin läpi. Tuo viisautesi ja nerokas kirkkautesi loihtii John Lennonin tavoin järjellisen kappaleen vaikka appelsiinista ja hiilenpalasesta. Vakaa on sisimpäsi ja silmiesi palo, joka ei anna periksi -ei millekään. Ei hetken rauhaa, mutta kun saat palapelin valmiiksi, se tunne on lahja, mahtavin tunnetila kaikesta tuosta luovuuden tuskasta ja ilosta. Osuinko edes hiukka lähelle totuutta?

VASTAUS: Et. Generoin lähinnä viinaa kitusiin.

------------

KOMMENTTI: Hello I am a very great fans of metal- music. Please send me 3 original autographs of the Band Kotiteollisuus. Many thanks in advance for your trouble and help.. I am looking forward to your early reply.

VASTAUS: Why?

------------

KYSYMYS: Miten te ootte eksyneet tulemaan tänne pikku paikkakunnalle? vammalaan

VASTAUS: Ai siun mielestä pienet paikkakunnat pitäisi jättää väliin ja pyöriä vain Helsingissä, Tampereella ja Turussa? Nerokasta.

------------

KOMMENTTI: Sotakoira II oli hieman pettymys. Pari ihan kelpo rallia, mutta aika paskaa muuten. Listasijoituskin ihan ansaittu Tuulin ja Robinin jäljessä. Eikö olisi jo aika lopettaa SK levyjen teko. Tehkää kokeeksi lapsille suunnattu levy, ne on muotia. No harmittaa kun pistin rahani sotakoiraan enkä vain ladannut netistä. Olisi kannattanut ostaa koppa kaljaa mielummin. Törmäsin Raskaat veet videoon. oli ok. Tuli tarve ostaa muovinen mehu flinda. Miteeikää tuota lasten levyä, oikeesti.

VASTAUS: Joo, varmasti mietitään, urpo. Tunge sinä nyrkki perseesees ja yritä pieraista. Ansaittu listasijoitus, mitä vittua?! Enemmänhän se kertoo teistä ostajista kuin meistä. Vittu mikä nero.

------------

KOMMENTTI: Tervehdys Olette varmaan tätä jo joskus miettineetkin, mutta akustinen levy olisi kohdallaan. Ja livenä. Paikallisessa baarissa toissa (Pub Markus) kesän Keitelejazzeilla, jossa muuten tekin esiinnyitte, oli yhtye nimeltä Tapio (Suomi-punkkia). Soittivat ensimmäisen setin akustisena Eppujen Aknepopin biisejä. Jumalaista meininkiä.

VASTAUS: Lastenlevyjä ja akustista? Tyttöjäkö täällä nykyisin vain pyörii?

------------

KYSYMYS: Kysyisin vaan millon tulee ikärajattomia keikkoja kun vituttaa kun kaikki on K-18? Oikeesti heittäkää enemmän ikärajattomia keikkoja <3 Työ ootte ihania <3 T. 16wee tyttö savosta :D

VASTAUS: Lastenmusiikki-yhtyeet on erikseen.

------------

KOMMENTTI: Kone on niin pyllyineen päivineen parasta pitkään aikaan, että oli pakko kirjoittaa. Toki suomalaisena pelästyin alastomuutta ensin. Mutta siihen tottuu. Suomalaisuuteen. Pusuja

VASTAUS: ...perseelle?

------------

KOMMENTTI: Tervetuloo karvanaamat Sastamalaan. Vedetääs sit kunnon setti tai kännit. Vitut, kun molemmat.

VASTAUS: Näin kävi.

------------

KOMMENTTI: Äijät vois tulla joskus pitkään jussiin kurikkaan keikkaileen  eiks jeh

VASTAUS: Miksipä ei. Ei ole kyllä kysytty. Tai sitten siellä ei ole tarpeeksi rahaa.

------------

KOMMENTTI: Terve, löysin huikean kotisivuni jälleen, siellä on kolme kuvaa vuodelta 2004. http://www.kolumbus.fi/m.kari/koti/kotiteollisuus

VASTAUS: Kiinnostaako jotain? Minua ei ainakaan.

------------

KOMMENTTI: Hei! Tuhannet kiitokset eiliestä keikasta Uudessakaupungissa, aivan upea meininki ja coverit toimivat hienosti. Parasta oli teissä näkyvä soittamisen riemu.

VASTAUS: Hakee vielä hieman, mutta kieltämättä riemua on ilmassa.

------------

KOMMENTTI: Moi! Eikö olekkin upeaa rummutusta Hyrkäkseltä Mokoman uudella levyllä? Vapise Jari Sinkkonen!

VASTAUS: Heh, Sinkkosen ja Hyrkkään vertailu on vähän sama jos minun soittoani verrattaisiin Alexi Laihoon.

------------

KYSYMYS: heipä hei hynynen ja kumppanit! haluaisin tietää että milloinkas te päätätte seuraavat keikkanne, meinaan ensi vuoden alkuun? olisin tulossa suomeen tammikuun lopussa ja olisi aivan loistavaa nähdä teidät livenä, koska viime kerrasta onkin jo monta vuotta aikaa. jos sais tavastialle keikan joskus tammi-helmikuun vaihteessa, niin olisin taivaassa! kiitos ja kumarrus.

VASTAUS: Ensi vuoden alussa ei tehdä keikkoja. Pitäisi aloittaa levyn teko.

------------

SEKOILUA: Hynynen! Anteeksi, että näin ahdistelen, mutta tässä teille olisi juuri sopiva biisi levyn päättöbiisiksi jollekin levylle. Tai ehkä Sotakoira III -albumille? Tietysti lyriikat voivat olla vähän pehmeät, mutta ette kai tekään maailman kovimpia jätkiä ole. Meinaan jos tämän sovittaa, erityisesti kertosäkeen, raskaampaan rokkiin/metalliin, tulisi _aivan_ loistava biisi, etenkin teikäläisten "touchilla". Samalla tavalla tehtynä kuin loistava "Syli" mutta erilaisella otteella/teemalla. Haastettahan tässä on jopa teille vaan onko kiinnostusta, toivottavasti otatte edes harkintaan! http://www.youtube.com/watch?v=P3Btjq2ktfk Tietysti tässä 70-luvun alun biisissä kitarariffit ovat mitä ovat, mutta se vain luo teille laajempaa pohjaa omalle coveroimiselle. Jos pelkäätte että maineenne menee Irwiniä coveroidessa, niin eiköhän se ole jo mennyt, olettehan yhtä kovia ottamaan viinaakin, eli se siitä.

VASTAUS: Meinaatko, että me jäädään loppuelämäksi covereita tekemään? Eiköhän ne nyt ole tehty.

------------

KYSYMYS: Olisiko mahdollista ojentaa 08.12. 2012 jyväskylässä taideteos ennen keikkaa. Kunnianosoituksena teille ja teidän musiikille.

VASTAUS: Jos se taideteos löytyy jalkojesi välistä, nainen.

------------

KOMMENTTI: Pistäkääs äijät kanadalaiselle psykiatri/biker Meghanille ja taapero Harley Kaarinalle jotain terkkuja kun hää tykkää teistä niin kovasti. Ei kyllä osaa paljon paskaakan suomea, mutta kerroin, että ootte kauheita natseja ja persuja...ei vittu uskonut.

VASTAUS: No, ei me sitten laiteta.