Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

15.10.2012
------------

KOMMENTTI: Terve. Tulkaa Valamon luostariin saunomaan. Luostari tarvitsee teitä. Kotieollisuus voisi tulla käymään valamossa ja tukea luostaria, ostaa muutamat valamon viinit ja käydä rantasaunassa.Niin ja oli mulla asiaakin, haista vittu!

VASTAUS: Myö tullaan Valamon luostariin juomaan ja nussimaan.

------------

KOMMENTTI: Arvoisa vastaanottaja, Odottelin ns. kulli kankeena teidän versiota Juicen virrestä koska me teimme ko. kappaleesta ns. yhden illan ihmeen videoineen päivineen joitakin vuosia sitten juuri KT-hengessä. Tähän itse asiassa kipinä lähti näistä Kuolleet Leskiset –jutuista jotka on aivan parhautta kuten kaikki tietää. Mutta palautteeseen: Petyin kovasti tähän teidän version "eeppisyyteen" ja ennenkaikkea demppikitaroihin. Olisitte vaan runtannu suoraan niin olisi ollut varmasti parasta. Muuten levy on saatanan hyvä. Sarjasen coverointi on ehkä kauneinta mitä olen kuullut. Eipä tässä muuta. Hyviä pakkasia!

VASTAUS: Olette tehneet sitten paremman version vai? Kenen mielestä? Siun äidin ja siun? Mitä vittua mie teen tällä tiedolla? Imeskele spurgun verisiä peräpukamia pillillä!

------------

KYSYMYS: Kuullanko Sotakoira kolmosella Mikko Alatalon tunnetuksi tekemä kappale nimeltään Ihmisen ikävä toisen luo?

VASTAUS: Ei.

------------

KYSYMYS: Odotan jännityksellä milloin orkesterinne yhteenlasketun painon keskiarvo ylittää 100 kg. Aloitatteko treeninne yhteisellä ruokailuhetkellä? Mielestäni ylitankkaus jo kuuluu soitossanne. Olisiko aika nauttia homohessit?

VASTAUS: Bändin paino on ollut laskemaan päin viimeiset kaksi vuotta, urpo. Sadan kilon keskipaino ylitettiin jo vuosia sitten eli koettu on. Vittu mikä nero. Katso kotisivujen päiväkirjakuvia ja vertaa. Ja mitä vitun väliä sillä on? Jos haluat anorektikkoja, niin katso Huippumalli haussa -ohjelmia. Niitähän sie, homo, varmaan katsot muutenkin. Ja kuuntelet vikiseviä brittibändejä, jotka on niin perkeleen hoikkia ja pukeutuu villaneuleisiin, mustiin pillifarkkuihin ja tennareihin.

------------

KYSYMYS: Kumpi saa enemmän pillua, Hynynen vai Simo Frangen?

VASTAUS: En tiedä, mutta yksi asia on varmaa: molemmat saavat sinua enemmän. Tai kaikki saavat.

------------

KYSYMYS: Miksi työ ootte nii vittumaisia

VASTAUS: Vittuilu on välittämistä. Ei ole meidän vikamme jos vastaanottaja on niin tyhmä, ettei tajua. Kuten sinä.

------------

KOMMENTTI: Moro, Kiitos. Uusi tuotoksenne vetää jälleen hiljaiseksi ja nöyräksi. Ensimmäinen kuuntelukerta tuo aina tunteen, ei perkele en tajua tästä mitään (Ei voi mitään, että on yksinkertainen). Tämä lupaa usein hyvää ja niin tälläkin kertaa. Albumin kokonaisuus on hienosti rakennettu, vaikken minä muusikista mitään ymmärrä. Mutta se tunne, kun kokonaisuus aukeaa pala kerrallaan. Maallikon tuntemuksia levyltänne. En malta odottaa seuraavaa levyänne. Tämä Sotakoira II levy on kuin Kotiteollisuuden hiekkalaatikko, jossa on turvallista kokeilla erilaisia tyylejä ja kuitenkin muodostaa siitä kokonaisuus. Kone biisi on kuin Killing Jokea. En ole nähnyt ja kuullut kuin heidät kerran, kun ne lämmitteli teitä vai miten se meni. Haltin hään alku hämmensi, mutta aukeni kuitenkin. Lempilauluni alku, Enkeli Levyltä löytyy tuttua huutoa ja rauhallista pimpin haku sointua. Jutustelut on ollut omalla tavalla hauska lisä mutta mutta kaikeen tottuu, vetäkää vaikka runo loppuun. Kiitos Sinkkoselle biisilistojen teoista. Kävin keväällä autolla putkeen 3-4 keikkaa ja ne oli aina erilaisia. Kyllähän teitä pystyy selvinpäinkin kuuntelemaan. Teidän musiikista saa käsittämätöntä energiaa. Jopa 4- vuotiaamme kuopus poikamme on ymmärtänyt sanomanne, altistuttua aina vahingossa teidän musiikillenne. Sarvet itää lauletaan sormet sisään...

VASTAUS: Sepä hassua. On ne lapset niin sööttejä. Mut ihan kiva analyysi.

------------

KYSYMYS: Hyvää iltapäivää herrat! Odotanko turhaan vai aiotteko tulla keikalle pääkaupunkiseudulle vielä tämän vuoden puolella ellei lasketa mukaan joulukiertuetta kera Viikatteen? Kiitos jos viitsitte vastata ja superkiitos ja pusut jos tänne päin vielä tulette!

VASTAUS: Ei tulla.

------------

KYSYMYS: Moi homot Kannattasko seuraavan julkaisun yhteydessä satsata ulkonäköön, nyt en tarkoita sitä sitä omaa vitun kuontaloa, vaan tämän läpyskän ulkonäköä. Musa on kohillaan, mutta se levyn ulkonäkö..... Perkele, kyllä sie tiiät T. Arska tehtaalla

VASTAUS: Ootsie joku homo tai stailaaja? Ulkonäön takiako niitä levyjä ostetaan? Ostatko tuotteen vai musiikkia?

------------

KYSYMYS: Onko muuten Hongisto jatkanut tuota endurotouhua tuon jälkeen -> http://youtu.be/G_xhiIesjYk? Täytyy jotenkin ihailla häntä siinä että mies uskaltaa laittaa itsensä likoon eri asioissa,ajattelematta sen suuremmin mitä muut ajattelee. Mielestäni häpeän tunne suomalaisessa miehessä estää sen suuruuden, mitä suomalaisessa karvapallissa voisi olla. Toisaalta voisi ajatella että,jotain voisi jättää pois...Mutta silloin jäisi omasta persoonallisuudesta paljon jakamatta. Katsokaa nyt tuota/noita mestareita,antakaa hänen/heidän olla onnellisia tai onnettomia ja olla olemassa!

VASTAUS: Ei Janne kerkeä enää harrastaa, kun se treenaa niin kovin bassoa. Janneeee, treenit alkaa maanantaina, onko biisit hallussa!?

------------

KOMMENTTI: Kyrväkästä vetoa…nimittäin kuolemajärvi-biisissä: "sairasta pilaaa,koko elämä,yksinäisyys halauksena ympärillä". loistavaa toimintaaa, tullee hyvä menneisyys mieleen. Kaikkea hvyää Jouni sinulle, ja koko Kotiteollisuudelle. Olin siellä Kempeleen kirjastossa vajaa vuosi sitten spedeilmässä mukana. Ja jos vastaat, älä vittuille, tää on vakavaa.

VASTAUS: Niin miekin valehtelin äidillesi, kun sinua teimme.

------------

KOMMENTTI: Moi Jouni Näin nykyisin melkein viisikymppisenä, 90-luvulla vielä Imatralaisena (siis karjalasta kajahtaa!) edustanen vanhempaa fanikaartianne ja Eppuja on tullut kuunneltua jo silloin kun poijat vielä taputteli paskaa hiekkalaatikossa. (VASTAUS: Tällä hetkellä: 1) Pois meluun ja tuiskeeseen 2) Tähdenlennon tiellä 3) Peto minussa 4) Kultaista sadetta 5) Roudan rutinaa) Hyvät valinnat eppu-biiseistä. Lisäisin vielä kärkeen mykistävän: "Pari kaunista riviä". Mitä mieltä olet siitä? Valkoinen kupla, Imperiumin vastaisku ja tietenkin rupisia riimejä.... Siinähän ne on kaikki parhaat! Vanhoista "Elävänä euroopassa"-puhkisoitettu. Teidän paras taas on ehdottomasti: "Tuonenjoutsen". Vaikkakin mm uusimmaltanne "Kone"-cover on myös hieno. Hyvät syksun jatkot!

VASTAUS: Pari kaunista riviä mykistää lähinnä paskuudellaan.

------------

KOMMENTTI: Ootte valinneet tosi hyvät biisit Sotakoira II levylle. Kiitos, mahottoman mukavata!

VASTAUS: Niin. Olisikin mielenkiintoista tehdä joskus sellainen levy, johon valittaisiin mahdollisimman huonot biisit. Siitäkin on ollut puhetta kyllä. Alunperinhän, ennen ensimmäistä Sotakoiraa, meidän piti tehdä cover-ep, jossa olisi Mambaa, Neon Kakkosta ja Suurlähettiläitä.

------------

KOMMENTTI: Living in England all the songs on Sotakoira II are new to me. Is it a good thing never to have heard their previous forms or am I missing out on an appreciation for your work here ? Any idea which songs you might use in a live set? As part of my mid-life chrisis I am coming to Finland next month for a weekend to the gigs inTurku and Kouvola and like to try and sing along with a few choruses at least - age and being English are not on my side for learning stuff ( we are genetically crap at languages I'm sure). If anyone reading this is going to either gig and wants to say "Hi" to the mad English woman that would be nice as I am travelling by myself and won't know anyone. By the way I was tortured with Country music as a child - perhaps there is inspiration for a song on Sotakoira III? Second thoughts... no... If I actually liked the version I might end up confused and more fucked up. Cheers guys. (p.s if you reply it doesn't have to be in English -it will be good for me to try and work it out.There are some FInns over here (wives of guys in my beginner's Finnish class) who will help me if I fail in the attempt).

VASTAUS: Luke, I´m your father. Me Tarzan, you Jane. Are you talking to me? I must kill Bill.

------------

KYSYMYS: Miksi sinulla Hynynen on noita sormuksia niin saatanasti, ainakin joka kuvassa missä pasteeraat nyrkki ojossa kohti kameraa, eli about kaikissa. Eiks noi peukalosormukset varsinkin ole vähän lasten juttuja. Mustanaamiollekin riitti vaan kaks. Mut joo. Sotakoira kakkosen kuuntelin ja tajusin ekaa kertaa että "Jossain" -biisissähän on oikeasti helvetin hyvät sanat. Ja tattis myös siitä että löysin miehen nimeltä Jarno Sarjanen ja hänen tuotantonsa ekaa kertaa.

VASTAUS: Sormuksetko ne on herran suurin ongelma? Voi saatana, jossain nähdään nälkää!

------------

KOMMENTTI: Ehtoota komistus! Olen pitänyt Ooppelissani tehokuuntelussa Sotakoira 2:sta siitä asti kun sen postilaatikostani kaivoin ja revin paketin auki ja täytyy sanoa, että helvetin hyvän levyn ootta menneet taasen tekemään! En koskaan nuoruudessani ollut innostunut suomipunkista enkä mistään muustakaan punkista, mutta nyt teitin kauttanne saattas alkaa kiinnostamaan kaivelemaan vanhoja sävellyksiä sen saralta ja ottaa asia niin sanotusti haltuun. Ja se Reijo Kallion biisi, kai sinä Jouni tiesit, että sillä kappaleella sulatat viimeisenkin vastarintaa tekevän naisen sydämen tässä maassa? Eli kilpasiskojen määrä keikoilla tullee lisääntymään, etenkin niiden +35-40 vuotiaiden naisten (joita työ niin kovasti sinne halajattekin: "mieluummin niitä äitejä kuin tyttäriä"...), teinejä tuskin kiinnostaa tämä levy eikä heille muutenkaan vielä vuosiin tule aukeamaan näiden biisien merkitys eikä sanat ja sehän on vain hyvä... Jopa muriseva mieheni piti levystä ja se on suuri tunnustus teille hänen osaltaan! Hänen mielestään olen kuin riivattu Kotiteollisuuden uhri, jolle ei koskaan olisi pitänyt aikoinaan soittaa ensimmäistäkään säveltä teidän tuotantoanne, sillä nyt peli on menetettty - naisensa on hullaantunut teihin kuin narkki päivittäiseen kokkeliannokseensa ja sitä on vaikea saada vieroitettua immeisestä poies. Ja tässä kohtaa voisi laulaakin kuin edesmennyt Amy Winehouse "I don´t wanna go to rehab, I´d say no no no...!" =) Notta kiitoksia hienosta levystä ja mukavata syksyä, toivottavasti näemme pian! Jannelle ja Jarille taas haliterkut! Luv ya så mycket!

VASTAUS: Arvoisa KT-narkkari. Arvostan avautumistanne.

------------

KOMMENTTI: tämä konevideo vie kyllä ja rytmi. hyvä suoritus. vaikka ihan perseestähän se video on. asia mikä on vaivannut - pitääkö olla perkele huolissaan sun viinanjuonnista. sitähän on pakko ottaa kun keikka alkaa ja sitten lisää kun alkuasukkaat repii sinne tänne. sie ole vuoden nuorempi ja meillä pitäs taivaltaa vielä jokunen aika. itellä meni höpöksi juominen. pakko rajoittaa. vapaus mikä erämaassa on, ja siihen viina jota vieraat tuo - huono yhdistelmä. ja tekosyynä se että menee akan kanssa huonosti.teidän keikkaelämä ja viina - aika sama homma. naisistasi en tiiä voi vinetto. mitä tehään

VASTAUS: Tee sinä mitä lystäät. Miun tekemiset ei kuulu siulle tai kenellekään. No, ehkä korkeintaan parin muijan aviomiehelle.

------------

KOMMENTTI: Sie olet herra Hynynen hieno hahmo. Harmittaa vaan vähän kun se teidän rumpali ja sit se toinen jää vähän siun varjoon, mut kai ne selviää.

VASTAUS: Kyse on valinnoista. Piti valita meistä kolmesta se joka uhrautuu. Kaikki ei voi olla spedejä. Omituisinta tässä on vaan se, että mie olen meistä ainoa, jolla ei oikeasti olisi siihen aikaa.

------------

KOMMENTTI: Moi, Biisi on mahtava. Musavideo on mahtava (jos bändin jäsenet sais vielä pois siitä) ja joku vitun hymiö perään....

VASTAUS: Huumori on vaikea laji.

------------

KOMMENTTI: ihan paskaa musaa. onneks kukaan ei ole vielä älynt vääntää kt biiseistä tämmöstä! kuullostais varmaan vielä paskemmalle (tässä oli joku säälittävä linkki johonkin...)

VASTAUS: Jätin linkin pois, koska tää oli selvästi jonkun makuuhuonekitaristin epätoivoinen keino päteä.

------------

KOMMENTTI: Moro Jouni. Kuuntelin pitkästä aikaa Iankaikkisen. Olin unohtanut kuinka hyvä tämäkin levy todellisuudessa on, oikeastaan ainut heikompi hetki on Kaksin Käsin-kipale. Niin kuin yleensäkään teidän biiseissä lyriikoiden teemat eivät hirveästi vaihtele, mutta niin ne vaan silti toimivat. Se on helppoa unohtaa välillä ja varmaan monelta meneekin kokonaan ohi. Toiseen Sotakoiraan ei ollut oikein mitään odotuksia, pidin koko hommaa vähän turhana, mutta tämähän perkele on parempi, kuin ensimmäinen. Siitäkin huolimatta, että en tunne kuin puolet alkuperäisistä biiseistä. Ymmärsin, että teilläkin oli lähtökohtana vähän nopeammin suoriutua koko projektista, mutta paneutuminen kyllä kannatti. Levy menee nyt ostoon, onneksi ensin sai ottaa tyypit Levykauppa Äxän sivujen kautta. Kone-biisi on yksi onnistuneimmista vedoista, hienoa, että yhtä onnistunut on myös sen video. Heh. Himokselle ja Lutakkoon sitten syssymmällä.

VASTAUS: Ai jaa. Mitäs sie siellä? Tykkään muuten itsekin kovasti Iankaikkisesta. Tai tykkäsin, kun viimeiksi sen kuulin. Taisi olla vuosi 2006.

------------

KOMMENTTI: Kuuntelin teidän Sotakoira II levynne autossa, kun ei radio kuulunut. Aika hyvin laulaja yrittää kopioida Sepi Kumpulaista, mutta alkuperäinen on parempi. Teillä taitaa nykyään olla hyvä miksaaja tai studio soittajat, jotka osaavat asiansa. Ei se hyvältä kuulostanut, mutta OK. Toi Kone video on niin ruma, että ymmärrän hyvin miksi se poistettiin YouTube:sta.

VASTAUS: Olitpa hauska. Isi varmaan saneli, sinä kirjoitit.

------------

KYSYMYS: No niin, nyt on sitten julkaistu Sotakoira II. Milloin on luvassa tuolle loogista jatkumoa, eli levy, jolla coveroitte itseänne?

VASTAUS: Taitaa mennä ensi syksyyn. Aikaisintaan loppukeväästä 2013.

------------

KOMMENTTI: terve mun on pakko myöntää että en ole paskaakaan tykänny aikaisemmin kovinkaa paljoon teidän musiikista mutta ton kone biisin myötä alkaa teidän muutkin kappaleet kuulostaa hyvältä mut toi kone biisi on sairaan hyvä yksinkertainen mutta mahtava kappale

VASTAUS: Niin, se on Motelli Skronklen biisi, ei meidän.

------------

KOMMENTTI: perkele! kone! yössä kulkee kone!

VASTAUS: Juuri noin äitisikin sanoi kun tapasimme.

------------

KOMMENTTI: Kiitos, että toitte tietoisuuteeni yhtyeen nimeltä Psychoplasma. Teidän versionne olisi mitäänsanomaton alkuperäisen rinnalla ilman suomenkielisiä tekstejä.

VASTAUS: Niin kuin cover-versiot yleensäkin. Kerro jotain uutta.

------------

KYSYMYS: Teidän viime kokkolan keikka oli aivan mahtaWa, olis pirun kiva tietää millos teitä karjalan karjuja nähdään taas koolassa?? Ps. ei kirkkoon vaan kapakkaan.

VASTAUS: Ei enää koskaan.

------------

KOMMENTTI: Onneksi olkoon vuoden positiivisimmalle lappeenrantalaiselle ja James Bondille

VASTAUS: Mitä vitun onnittelemista noissa on?

------------

KOMMENTTI: Perkele! oli jo aikakin näyttää närhen munat. "kyllä kone vielä saa" Siihen kun vielä saisi eevan peritö meininkiä, niin hyökätään ruotsiin heti;)

VASTAUS: Mitä sie sieltä Ruotsista kaipaat? Taidat olla homo.

------------

KOMMENTTI: Moi! Kuulepas Jouni. Osta pullo Glenmorangieta ja Nick Caven Murder Ballads. Kuuntele ajatuksella ja et naukkaa liikaa. Ei haittaa vaikkaa pullo menee viikossa ja kuuntelet levyn kymmeniä kertoja. Eikä toisaalta haittaa, jos Glen maistuu liikaa - kuuntele kuitenkii Nickin hommia muutamana iltana. Ei ne murhat sitten oo se juttu vaan se ajattelun kaava. Se voisi olla myös Viina Ballads. Tai Nyrkki Naamaan Ballads. Tai Ompelen Vaimolleni Hameen Ballads. Tai Ne On Vaan Päättänyt Ballads. Tai Tein Muutaman Väärän Käännöksen Ballads. Jaa että mitä tämä tarkoittaa? Tämä viesti. No. Tämä on palaute. Olin" rippoomassa" teidän seiskaa tietokoneelle ja siitä luurille, mutta se on maalattu (kai vittuillessaan) niin epätasapainoon se levy ettei sitä pysty aseman lukupää lukemaan. Levy rämisee, vaikka 30 muuta edellistä ripattua levyä ei vastaavaa tehnyt. Aika paksu kerros on maalia, joten en keksi muuta kuin, että se kerros on epätasainen. Jep. Eipä muuta. Terv. Kivipää PS: Ensimmäinen herääminen taisi olla 2001. Vittumainen virkamies heräsi Provinssissa ja työ soititte.

VASTAUS: Mie olen kuunnellut Murder Balladsia jo silloin kun sinä olit vain kaukainen kuumotus isäsi palleissa.

------------

KOMMENTTI: kuuntelemme sotakoiraa ja naapuritkin tuntuu tykkäävän,tasanen komppi kuuluu seinästä.muttaihmettelen että taiteiliat ovat löytäneet ne minun lempi biisit vuosien takaa ja pilaamatta niitä,päinvastoin nöyrä kiitos.t. maarit 69 ps.kuulostiko perseen nuolemiselta,jos niin se oli tarkoitus.

VASTAUS: Nuole, nainen, nuole!

------------

KOMMENTTI: Luin tuossa levyarvostelun desibeli.netistä. Arvostelijana joku Jarmo Panula. Mies kertoi:"Seuraan nimittäin Kotiteollisuuden tekemisiä siksi, että olen hynysfani. Häpeilemättä myönnettäköön, että olen ihastunut häneen nimenomaan mediapersoonana.Hyllystäni löytyy kaksi Hynysen kirjaa, mutta vain yksi Kotiteollisuuden pitkäsoitto." Ja tämä vitun urpo antoi uusimmalle 2/5 ja raukka ei tiennyt edes mitä arvosteli! Mie voisin esim. arvostella jonkun Miina Äkkijyrkän taidetta, vaikka en ole nähnyt kuin sen ison peltilehmän kympinuutisissa vuonna joskus, koska pidän Miina Äkkijyrkästä persoonana ja olen Miinafani! Vittu jos on pelkkää ulkomusiikillista paskaa referenssinä arvioidakseen bändin uuden levyn, niin ei ole riittävän pätevä arvostellakseen bändin musiikkia, perkele! Syy miksi tämän kerroin on, ettei ole mitään syytä. Alko vaan vituttamaan siun puolesta ja piti avautua.

VASTAUS: Iso mies ja itkee. Älä sie ota noista paineita, kun mekään ei oteta.