Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

12.9.2012
------------

KOMMENTTI: ois kiva päästä parin kaverin kanssa fanitapaamiseen teidän kanssa kalajoen keikalla ja kattoo millaset juomat ja mille ne maistuu ennen keikkaa  kun ollaan oulusta sinne tulossa teidän takianne

VASTAUS: Miusta olis kiva nussia siun äitiä.

------------

KOMMENTTI: Terve! Tänään lapseni vanhempainillassa saattaa koulunkatto räjähtää ilmaan, kun pääsen vauhtiin." Jos sanon"-siivittämänä ruoskin jo ennakolta itseni tilaan, etten edes uskonut minusta löytyvän tämmöistä raivoa. Kiitos KT. Tästä hyvästä palaan keikoillenne aina kuin mahdollista! t:nimimerkki:" Kiusaajat pitäisi ampua kolmannen käännytysyrityksen jälkeen"

VASTAUS: Kaikki pitäis ampua. Kaikki uuniin!

------------

KYSYMYS: Moro Ootteko huomannu et naispopparien paremmuus selviää kun kattoo ihan kenen tahansa naisen haaroihin? Onhan se paljon parempi jos siellä on Pink ku Lady Gaga. Oonkohan humalassa?

VASTAUS: Et. Oot vaan ihan vitun tyhmä.

------------

KOMMENTTI: Hei KT:n poppoo, ajattelin vain ehdottaa kun coveriversioita kovasti teette että miten olisi Duo-panisin Kotiteollisuus cover?

VASTAUS: Eiköhän ne coverit ole taas muutamaksi vuodeksi tehty. Ehkä ikuisiksi ajoiksi.

------------

KYSYMYS: Terve! Millainen on syksyn keikkojen ohjelma? Ilmeisesti tulossa Viikatteen kanssa yhteiskeikkoja? Entä sotakoirien osuus keikoilla?

VASTAUS: Nukketeatteria ja bassosooloja luvassa.

------------

KOMMENTTI: Huomasin tuossa yksilta, kun arvoin levyjä soittimeen, että KT toimis varmasti parhaiten "rankan" työviikon jälkeen. No niin toimi. Koitin kuunnella kaikenlaista, mut KT:sta tuli jotenki kotoinen olo. Helppo kuunnella, kotoisa, lämmin, jopa yllätyksetön, mutta siksi niin omaperäinen ja luotettava. Kuten -80 luvun savuttava Toyota Corolla hieman isommalla moottorilla, muttei missään nimessä tuunattuna. Tähä loppu miun kännipaska. Mut sitä hain, että älkää muuttako mitään! Teiät keikoilla useesti nähneenä, on mukava aina teiän musaa kuunnella ja se on tavallaan sellanen tuki ja turva. Hienosti vejättä perketti!

VASTAUS: Tätä on haettu. Hyvä.

------------

KOMMENTTI: ..ja tapahtui sinä kesäisenä iltana, leudon läntisen tuulosen hellästi kuivatellessa minun sekä "sydämeni Waltiattaren" alastomia kehoja maatessamme kartanomme kasteisella takapihan nurmella..takanamme jälleen useamman tunnin kestänyt lemmen-palvelus(wrestlingiä ja nuolentaa..mmm)..juuri sellainen johon aina väistämättä ajaudumme kuunneltuamme Mamba-yhtyeen taidetta..olo oli kuin katujyrän alle jääneellä, sydämet kuitenkin onnesta pakahtumaisillaan...löysäsimme arafat-huivejamme ja nautimme lisää halpaa(mutta aina niin laadukasta Tallinnasta tuotua..)punaviiniä..leikimme hellän hilpeästi toistemme nipukoilla yms.kivoilla ulokkeilla..pohtien samalla mikä Tero Vaaran upeasta säveltuotannosta mahtaakaan olla "SE" taideteos joka sytyttää sinun ja rakkaasi lemmentoteemin/luolaston villiin roihuun?..meillä takuuvarmasti toimii Teron mestariteos: "Saa koskettaa"... ..jospa pääasiallinen paskanjauhanta-osuus olisikin tuossa. Nimittäin lähetin sinulle liitteenä töherrykseni(en edes yritä kuvitella sen aiheuttaman inhimillisen kärsimyksen määrää..)..jonka tausta on tämä; joskus on tullut töherrettyä enemmänkin omaksi ja muidenkin iloksi/kiusaksi, mutta viime vuosina ei juurikaan ole paperille mitään kuvallista syntynyt..olimme kesällä "Wanajafest":ssä katsomassa keikkaanne, jonka jälkeen ranta-paviljongin terassilla aloimme(tietenkään ei millään päihdyttävillä aineilla ollut osuutta asiaan..) leikitellä ajatuksella miltä näyttäisi KT:n 35v-juhlakonsertissa tyyliin (non)Rolling Stones(suom. Elävät Wainajat)..ja kuten huomaat alkuperäisestä ideasta ajauduttiin lopulta varsin kauas...inspiraatio oli kuitenkin sen verran itsepintainen että se oli pakko siirtää paperille...ehkä joku voisi todeta, ettei olisi kannattanut..mutta mikäpä muu tässä elämässä kannattaisi paitsi tietysti Mamban kuuntelu..seuraamuksineen.. ..vittuilurikasta syssyä..

VASTAUS: Se oli hieno kuva, kiitos. Yritin julkaista sen facessa, mut jostain syystä ei onnistunut.

------------

KYSYMYS: Terve! Nyt olis sellanen juttu että olisko teidän puolesta tehdä tai vaikuttaa asiaan niin että Seinäjoen tapahtumasta tulisi ikärajaton?

VASTAUS: Voisimme vaikuttaa, mutta emme halua.

------------

KYSYMYS: Hojohojo! Tuolta jostain luin, että kävit karaokessa laulamassa Jipun Tuonelan Koivut ja tulipa mieleeni, että siitä saisi mahtavan kuvallisen tallenteen. Oletko nähnyt tuon neidin esittämässä (=raiskaamassa) kyseistä kappaletta? Voisipa olla naurussa piteleminen, kun Hynynen samalla tavoin kuin Jippu huokailisi ja hieroisi itseään sekä kiemurtelisi posket punoittaen. Jep, sen tahtoisin nähdä! Pystyisitkö ihan pokerinaamalla? Mikäli satut kokeilemaan, niin muista myös ajoittain töröttää huulia seksikkäästi... ps. Voisi toimia rouvan kanssa makuukamarissa. Ainakin, jos tahdot naurattaa rouvan tainnoksiin.

VASTAUS: No, noinhan mie sen just vedin.

------------

KOMMENTTI: Terve. Tässä Jounille jouhea joululahja, tarpeettomana. Vielä on paskaa jäljellä.

VASTAUS: Mikään ei vituta enemmän kuin se, että miulle laitetaan biisien tekstejä kuvitellen, että ne olisi hyviä. Vittu, kai mie niitä osaan tehdä itsekin. Hyviä ja huonoja.

------------

KYSYMYS: Moi! Mieheni bongasi Kotiteollisuus dvdltä sellasen paidan missä luki: "Kiinnostaa ihan vitusti" ja hihassa oli Kotiteollisuus logo.Dokumentti oli useita vuosia vanha,mutta onkohan sitä mahdollista saada enää mistään??

VASTAUS: Ei. Se paita painettiin pelkästään tekniikan jäsenille ja muutamalle lähipiiriläiselle. Eli niitä on olemassa noin sheitsemän.

------------

KOMMENTTI: Hyvä Puliukko ja Kotiteollisuus. Noita teidän KTvisio-videoita katsellessa tulee hyvinkin mieleen, että alkoholinkäyttönne alkaa jo pikku hiljaa muistuttaa muinaisten egyptiläisten touhua: balsamoitte itsenne sisältäpäin ennenaikaisesti. Etenkin bassoaan lyömäsoittimena käyttävä J.Hongisto näyttää joissakin otoksissa aivan entisten aikojen faaraopatsaalta istuessaan tuolissa silmät tyhjinä ja suu auki. Balsamoinnin sivutuotteena on teistä myös havaittavissa myös nk. Aurinkojumala-syndrooma, koska tunnutte kaikki kolme olevanne humalassa kaikkien maallisten lakien ja rajoitteiden yläpuolella.
Toivottavasti vielä jonain päivänä pääsette samaan tilaan kuin Kyllikki Saari - ei selviä koskaan. Kiitos ja hei hei.

VASTAUS: Ai, humalassa maallisten ja rajoitteiden ulkopuolella? Kyllä mie olen sitä nykyisin selvänäkin. Olen jumalolento Kossus!

------------

KYSYMYS: moorjens. oisko mitenkään mahollista saaja listaa biiseistä joita soititte kalajoella, grand pappa drag race tapahtumassa. oisin erittäin kiitollinen.

VASTAUS: Ei ole. Joka setti on erilainen ja settilappu jää aina lavalle. Ei mitään muistikuvaa.

------------

KYSYMYS: Mitenkä paljon vituttaa teitä ku ihmiset (mukaanlukien itseni) haluaa kännipäissään youtuuuuben kautta jakaa KAIKKI teijän biisit?

VASTAUS: Ihan sama.

------------

KYSYMYS: hynynen saatana nyt on paniikki päällä. 15.9 olis häät ja perkele pändi teki oharit. mitenkä olisi jos tulisitte ukkeleitten kans ryyppäämään ja laulamaan,olis hyvät pileet tiedossa ja "rumia" akkoja. juhlat on kemissä

VASTAUS: Vittu, kun sie olet tyhmä. Vedä vittu päähäs. Miulla on seuraavaksi vapaata ensi toukokuussa, että lähdetään siitä. Kaljapalkalla en lähde edes äitini hautajaisiin, kyllä mie viinaa osaan ostaa itsekin.

------------

KYSYMYS: Joo, eli ensialkuun hyvää lomaa pojille, tämän vuoden keikat oli hyviä, kiitos ja kumarrus niistä! Kysymyksenä voisin esittää tällaista: Milloinkas tuon Sinkkosen piirrusteluja voi selailla enemmän kovien kansien välistä?

VASTAUS: Hyvä kysymys. Pitäiskö siun kysyä sitä Sinkkoselta.

------------

KOMMENTTI: Mie asun seitsemännessä kerroksessa, talo on numeroltaan seitsemän. Omistan seitsemän Kotiteollisuuden levyä. Puhelinnumerossani ei ole seitsemää eikä äiteessä. Ei miul muuta.

VASTAUS: Ja tällaiseen paskaan minä käytän olematonta aikaani.

------------

KOMMENTTI: Kultalusikka. Viimosen pääl hyvä biisi. T. täti ja Lähihoitaja Ai nii. Piti sanomani et vas.liiton riveissä ole ja fanitan ko.biisiä naamakirjas. Toverit.ho hoiiiii.

VASTAUS: Parvi tovereita on pöksyissäs.

------------

KYSYMYS: On näemmä Hynynen ilmaisen viinan perässä alkanut raahaamaan revohkaansa yksityisjuhliin (14.9 Turku). Kotiteollisuus covering all your favourites? Pääseekö yhteiskuvaan? Vaihtaako ihan raha omistajaa vai mennäänkö kilsakorvauksilla ja juomapalkalla? Onko tästä pääteltävissä että jatkossa voi pyytää orkesteria häihin, harjakaisiin ja rippijuhliin musioimaan?

VASTAUS: Vitun urpo, se on joku Radio Cityn tapahtuma. Minkä me sille mahdetaan, että sinne otetaan yleisö pelkän yleisökilpailun perusteella? Ja kyllä, meille maksetaan siitä vitun hyvin, ei kai me muuten tuollaiseen pistokeikkaan suostuttaisi kesken keikkatauon.

------------

KOMMENTTI: Radiossa soi Tuonelan koivut, kun poikani syntyi 29.7. Taisi olla järkytys, koska alkoi heti huutaa. Rauhoittui kyllä pian syliini kuuntelemaan biisin loppuun.

VASTAUS: Sillä lailla. Toiset ne ei tee syntymää lapselle helpoksi.

------------

KOMMENTTI: No kyllä! Nyt vituttaa! Nimittäin se, että joku urpo kyttää miehen ostoksia ruokakaupassa ja raportoi eurojen kiilto silmissään seiska- (paska-) lehdelle. Äkkirikastui varmaan niin, ettei enää tarvia töitä tehdä... Kaikki uuniin! No en todellakaan tilaa enkä osta kyseistä lehteä, töissä selailin ajankuluksi. Vaan ei niin paljon huonoa ettei jotain hyvääkin. Ensin vuoden Lappeenrantalainen ja tänä vuonna sitten positiivisin sellainen. No mikä ettei! Onnea! pusipusihalihali

VASTAUS: Minkä takia sie raportoit miulle tällaista? Ihan sama mitä paskalehdet "kirjoittaa", ei miuta kiinnosta.

------------

KYSYMYS: Ketä pitää nussia suuhun niin että perse sattuu et pääsee tonne turun yksityiskeikalle?

VASTAUS: Äitiäs. Ja naamaan.

------------

KYSYMYS: Kuuntelin tossa töistä ajaessa Radio Rockia, missä olit DJ vieraana. Olit varmaan joskus ollu aiemminkin, kun muistaakseni aikasemmin oli paljolti punk osastoa. Kiinnitin kuitenkin huomiota, että aika goottirock musaa oli paljon. Erittäin hyvä, diggailen paljolti noita somoja myös. Miten muuten The 69 Eyes toimii siulle? Aika jämäköitä rock biisejä löytyy paljon. Erittäin mukavia miehiä myös. Joskus ku päässy vaihtaa sanasen. Eivät kuitenkaan antaneet persettä, mistä olin loukkaantunut. Huorat!

VASTAUS: Miusta niillä ei ole yhtään hyvää biisiä. Eikä ne ole edes mukavia.