Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

29.8.2012
------------

KYSYMYS: Tervehdys. -päätä itse, millainen. Ihan ensin kiitokset, kun vaivauduit opastamaan tyhmempääsi itkiessäni sinulle isoista Kotiteollisuus -vaatteista. Neuvomasi itkukanava ei tosin tuottanut tulosta. Ei kuulemma isoja vaatteita kannata pitää myynnissä, kun eivät mene kaupaksi. Noh, se siitä. Tai ei ehkä ihan... Kun kerran virallista paitaa ei ole saatavana, saisinko jollain anomisella ja nöyristelyllä luvan -ja ehkä jopa tiedostonkin- omalla kustannuksellani painattaa itselleni epävirallinen KT -logopaita? Seuraava kiitos tulee, vähän jälkijunassa tosin, Karkkilan keikasta. Vähän oli havaittavissa koneen hyytymistä jossain puolivälin jälkeen mutta se on mielestäni pieni murhe, kun ottaa huomioon sen että veivasitte samana päivänä kaksi keikkaa. Ihailtavaa esiintymiskuntoa siis. Encorea olisin toivonut, mutta taisi olla järjestäjän antama soittoaika enemmän esteenä kuin pienehkö yleisö? Tuon keikan jälkeen olen yrittänyt parhaani mukaan perehtyä "syvällisemmin" tuotantoonne ja julkisiin esiintymisiinne. Tästä oikeastaan sainkin kimmokkeen mietiskellä, missä kulkee raja Jouni Hynysen ja Kotiteollisuus yhtyeen laulajan Hynysen raja? Onko sellaista olemassakaan? Oletan kyllä vahvasti, että Jouni Hynynen ja Hynynen ovat eri henkilöt.

VASTAUS: Ei, kyllä me ollaan ihan sama tyyppi, me molemmat. Nimim. Skitso -70. P.S. KT-logo on rekisteröity tuotemerkki, mut jos et jää kiinni, niin tee toki oma paita.

------------

KYSYMYS: ootko punkkari nähny Dead Kennedys orkesteria lavalla

VASTAUS: Olin täysi-ikäinen vasta 1988. Ja vielä silloinkin asuin maalla.

------------

KOMMENTTI: Akustista kitaraa ja Jounin pehmeää laulua olis joskus kiva kuunella yhden cd:n verran. Uskon, että moneen muuhunkin kyseinen juttu kolahtaisi.

VASTAUS: Oha se varma. Yök. Mutta uudella Sotakoiralla on yksi sellainen biisi! Sen nimi on kryptinen: Vittu.

------------

KOMMENTTI: Vittu, nyt on kovaa kamaa!!! jos toi vasta äskön huomaamani muistiinpanoja studiossa pitää paikkansa sotakoira kakkosen osalta? Toivottavasti, voi perkele kun syyhyää jo... vituttaa vaan kun ei pääse elomessuille, saatana! Tai pääsis mut vasta lauantaina kun siellä on se saatanan persereikä mamba... voihelvetinhelvetinhelvetinperkele!!!! ..vaihtakaa nyt vittu sen mumbasan kanssa paikkaa?!?! miksei onnistu???!!!

VASTAUS: Koska sinä kysyt.

------------

KOMMENTTI: Kiitos. Teidän musiikkinne on parasta mitä tiedän. Kaikki albumit loistavia kokonaisuuksia. Erittäin paljon pidän vanhasta synkkyydestä ja uudemmista sanoituksista ja melodioista. Kt sopii joka paikkaan. Iloon ja suruun. Helvetisti oon tahkonnut tuota Kalevan miekkaa. Ihanan suomalaista! Älkää lopettako. Vielä ei ole huonoa levyä tullut joten tuskin jatkossakaan. Teil on asennekkin kohdillaan!!!!!!

VASTAUS: Niin onkin. Ja se asenne on huono.

------------

KYSYMYS: Yritin Youtubessa käydä kattomassa teidän videon "Pappi puhuu" mutta se ei näy, koska se on blokattu tästä maasta...??? Mitä vittua Hynynen, Hongisto ja Hongisto? Ryssikse menitte saatana

VASTAUS: Se on nähtävissä ainoastaan Norjassa.

------------

KOMMENTTI: Morjensta, Täälläpä ei Äijiä olekkaan kukaan harmiksenne muistanut ottaa esiin aikoihin? Minulle tämä tuli mieleen, ja piti oikein juutubessa käydä kurkkaamassa kuinka iso kuusi kaadetaan. Saman moinen kaato tuli tuossa ammattilaisten opastuksella itse suoriteltua, metsurit on kyllä kovia ukkoja. Olihan se elämäni isoin kaato, jollei vaimoa lasketa.... Ps. Hei Elomessuilla Hämeenlinnassa on muuten Kotiteollisuus perjantaina ja MAMBA!! lauantaina, tulkaa huudeille jos ei oo mitään muuta.

VASTAUS: Mamba pitäisi kyllä oikeasti nähdä joskus. Tai lähinnä sen yleisö. Voisi olla järisyttävä kokemus.

------------

KOMMENTTI: Mörö, laittakeehan Pappi puhuu-videou toimimaan myös täällä kotimaassa ilman (d)EMIn urputteluja, kiitos. Levyt löytyy ja siihen malliin, mutta tuo video on jotain parhautta ja vaadin näkeväni sen 666dennen kerran. Hyviä jatkoja, hieno oli keikka Qstockissa. Ja viime vuonna. Ja on kait ne aina.

VASTAUS: Se ei taida olla meistä kiinni.
WEBMESTARI: Näkyy taas

------------

KYSYMYS: Terve! Ootteko te ikinä soittanut "Pää kylmänä" kipaletta livenä?

VASTAUS: Monesti. Kerran telkkarissakin, jossain Radio Rockin tapahtumassa. Minulla oli ylläni kiltti ja Popeda-nahkaliivi.

------------

KYSYMYS: Terveiset Roomasta! Absurdia kuunnella Kotiteollisuutta täällä, mut positiivisella tavalla. En voi edes sanoa, et missaamani Kaivohuoneen keikka harmittais. Ens kerralla sitten. Ensimmäisenä täytyy kehua ukkojen vetoa qstockissa. Vittu veditte hyvin. Tais se ukkojaki siellä lavalla naurattaa. Toisennakin tuossa äijiä katsellessa huomasin että sulla on ainakin kakkos kauden alussa jumalattoman komea nahkatakki, mistä moisia saa?

VASTAUS: Kaupasta.

------------

KOMMENTTI: Heippa! Iso kiitos Puumalan, Naantalin ja Harjavallan keikoista! Olitte mahtavia! Nähdään taas syksymmällä!?

VASTAUS: Kyllä, mieluusti. Tissit!

------------

KOMMENTTI: Enpä tiedä puumista, mutta ainakin yksi kesänainen oli ja se melkein jyräsi minut jauhelihaksi aidan läpi. Oli ilmeisen himokas amatsooni ja kohteekseen valinnut Miitrin. Kauhea karjuntani ei hetkauttanut tuota punatukkaista tissivää naista, vaikka minä karjuin kuin vain tällainen kääpiö voi. Karjunnan välissä jopa pompin ja "vähän" heilutin tukkaakin, mutta kesänainen ei perääntynyt. Viis siitä, annettakoon hänellekin huvinsa.Tunnelma oli eläimellinen ja setti täydellinen. Kiitos siitä J,J &J sekä Miitri ja taustaväki!!! halihali ja pusipusi ps. Pienen punaisen bussiautonne perässä tuntui turvalliselta karauttaa kohti kotoa täysikuun loisteessa. Mihin lie seikkailuihin kaartoi Vuoksenniskan suuntaan. Mie jatkoin omalla punaisella sotaratsullani sinnikkäästi Lappeenrantaan asti. pps. Näittekö lähtiessänne ääntäni taikka kuuloani? Olisi mielenkiintoista tietää, että missä ne seikkailivat muutaman päivän...

VASTAUS: Menimme Vuoksenniskalle naisiin.

------------

KYSYMYS: Kauhistus! Luin tuotantoasi ja huomasin, että sinut on kloonattu.sohvallani asuu sama mies.Tyydynkö kohtalooni vai pakenenko vuorille? Kysyy Maarit tuntureitten tyttö. Ps. Milloin tulette Ouluun (Eläkä sano EI KOSKAAN!!)

VASTAUS: Juokse, juokse henkesi edestä vielä kun voit! Oulun keikka taisi olla marraskuun lopussa.

------------

KOMMENTTI: Äsken muuten tuli iPodilta Tuonelan Koivut ja aloin spontaanisti itkeä! Eli kiitos. Jouni!

VASTAUS: Kiitos siitä, että itketin sinua? Sairasta.

------------

KYSYMYS: mikä on KT:n paras kappale?

VASTAUS: Mistä mie tiedän. Sano sie.

------------

KOMMENTTI: Lueskellut puoliväliin tuota teidän kotiteollisuus.com vittuilu palsta-kirjaa. On muuten loistavaa lukemista kun istuu paskalla. Sopivan lyhyttä ja vähä-älystä tekstiä. Ja toimii myös hätä-paskapaperina! Ei sillä että teidän vastaukset olis paskimmasta päästä...

VASTAUS: Nimim. Veriset pukamat?

------------

KOMMENTTI: Hei komistus! Kiitos Kalajoen keikasta vielä kerran, oli erittäin viihdyttävää katsottavaa, etenkin keikan loppupuoli. Jannelta ainakin lähti mukavasti "vene irti laiturista", ihanat suomalaismiehen muodot olivat suloisesti esillä. *huokailua* Teidän vetonne oli loistava, samaa en voisi sanoa yleisön osallistumisesta. Tai siltä se ainakin vaikutti siinä eturivissä ollessa, kyllähän te muutaman kerran mainitsitte yleisöstä, meno oli kyllä yhtä kova kuin tönkkösuolatuilla silakoilla purkissa. Näytti muutenkin olevan junttifestarit niin mitenpä sitä voisi olettaa, että yleisön osallistuminen olisi ollut kovin innokasta. Iteltä sentään ääni lähti laulamisen ja huutamisen vuoksi... Ennen keikalle lähtöä piti vaihtaa jo toiset pikkarit ja nyt menee teidän takia kolmannetkin vaihtoon vuorokauden sisällä, notta kiitosta vain kiihottamisesta. "...kun sinä lähdet, tulvii pohjanmaa..." =) Sotakoira 2:sta odotellessa... Hyvää jatkoa ja nähdään taas! Luv ya!

VASTAUS: Pohjanmaalla tulvii, Karjalassa on kuivaa kuin Saharassa. On se niin väärin.

------------

KOMMENTTI: moro.luen rillipäätä ja läskiä ja mieheni sanoi että eikö se tommi seurustele sen katri helenan kanssa.tämä uutinen minulle ja varmaan myös sinulle. .t, maarit tuntureitten tyttö 69

VASTAUS: Tommi Liimatta ja Tommi Liimatainen taitavat olla eri henkilö.

------------

KYSYMYS: Morjesta! Hynynen kun ainakin on myöntänyt olevansa vanhan suomalaisen punkin ystävä, kerkesitkö tutustumaan Kakka-hätä 77n tuotantoon kun hyö vielä potkivat männynkäpyjä virallisena bändinä? Ihan vain mielenkiinnosta T: punkin ja kotiteollisuuden suurkuluttaja.

VASTAUS: Tuotanto löytyy hyllystä kyllä. Vielä kun jaksaisi kuunnella sen läpi.

------------

KOMMENTTI: Tuossa hetki taaksepäin päätin sivistää itseäni lukemalla herran kirjoja joita on poksahdellut aika ajoin ilmoille musiikki jo vuosia on ollutkin tuttua rautaista menoaa ja olivatpa ne kirjatkin hyvää ajankulua olet verbalikkan nero velho rokin sanatavaalta olin hämmentyneen oloinen lukiessani erästä pätkää kirjastasi josta tunnistin itseni oli aika hämmentävää olla kotimaisen musiikin ykkösnimen ja oman idolin kirjaan präntätty edelleen hämmentynyt "iso liivimies seinäjoelta joka tarjoilijan välityksellä tarjosi parit kylmät jekut" Ps: vaikka turhaahan se on isäänsä naimaan opettaa heitän silti ilmaan drinkki idean campairia 8cl jäitä limensiivu ja swepen tonicia päälle... Parempaa ku aplarimehul..

VASTAUS: Älä nyt innostu, mainitaan siellä moni muukin henkilö.

------------

KOMMENTTI: Ruusuja! Elomessut täällä Hämeenlinnassa, hiljaisten mummojen luvatussa kaupungissa. Viimein pääsin ihan livenä katsomaan ja kuuntelemaan, ja nauttimaan karismaattisista esiintyjistä ja hyvästä musiikista. Voe mahoton että oli mieletön fiilis! seuraavaa keikkaa innolla odottaen!

VASTAUS: "Siellä housu kastuu... Nakkihan on varma."

------------

KOMMENTTI: aivan helvetin hyvä että ootte olemassa!

VASTAUS: Niin minustakin. Kiitos, puolalaiset! (tämä "vitsi" aukeaa uusista päiväkirjoista)

------------

KOMMENTTI: Koska olette vähän niin kuin Suomen Bon Jovi, ja Karmila on vähän niinku Suomen Desmond Child. Niin haluaisin kysyä, voisiko joku teistä kysyä Neumannillta, jos tapaatte jossain hipoissa, että tuleeko se meille soittamaan ensi lauantaina? Kuudelta olisi hyvä. Saa tulla aikaisemmin, mutta silloin porukat ovat kotona vielä. Tekin voitte tulla soittamaan. Mutta OPM (omma pullo mukaan). Rakkain terveisin, Liisa

VASTAUS: Desmond Child on biisintekijä, ei tuottaja. Muuten ihan asiallinen viesti.

------------

KOMMENTTI: Sig Heil! Sotakoira kolmoselle voisitte tehdä omia versioitanne tunnetuista Norjalaisista juomalauluista. T. Keba B

VASTAUS: Parempiakin ideoita on kuultu.

------------

KOMMENTTI: Menetimme tyttäremme 5 kuukautta sitten.Hän oli menehtyessään 7,5-vuotias. Vaikka hänen syntymästään saakka tiesimme, että hänen elämänlankansa on ohuempi, kuin muiden, oli kuolema silti suuri sokki ja suru ja ikävä on pohjatonta edelleen.Olimme katsomassa keikkaanne Tammerfesteillä tänä kesänä ja haluan kiittää teitä siitä, että saimme nauttia hetken "aivot narikkaan"- meiningistä, oli hienoa päästä hetkeksi irti kaikesta muusta ja viihtyä loistavassa säässä hyvän bändin kanssa.Kiitos siis, että saitte meidät hetkeksi irti surustamme. Erityiskiitoksen haluan lausua biisistänne Ei kukaan, joka on ollut erityisesti miehelleni kovin tärkeä tyttäremme kuoleman käsittelyssä.

VASTAUS: Huh, nyt mennään syvälle. Otan osaa suruunne. Ja mahtavaa, että meistä on ollut edes pientä apua.