Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

9.8.2012
------------

KYSYMYS: Sainpahan lopulta tämän nörttien pippelinjatkeen (puhelin) toimimaan täällä korvessa. Tätä ennen ainoa kosketus ulkomaailmaan täällä mökillä on ollut Karjalainen ruletti kirja. Seurana on ollut konjakkilasti, kossua ja Benellin puoliautomaatti haulikko. On ne hyvä olla aina mukana. Jos vaikka tulee pingviinejä vastaan, tai jotain. Olen järkyttynyt kun olen lukenut uusinta kirjaasi. Koskien noita liikuntasuorituksiasi, mikä sinua vaivaa? Eihän sinusta ole vain tullut hermafrodiitti Rakkaudella Hynynen kirjan jälkeen? Hyi olkoon, lopeta moiset touhut heti! Oli ihan oikeetakin asiaa. Koskien teidän alkunauhaa. Mistä olet noin hienon version saanut Nälkämaan laulusta? En ole moiseen versioon missään törmännyt, ja etsin tuollaista versiota juuri. Tarvisin omaan käyttötarkoitukseen juuri tuollaisen version. Tulisi metsästys dvd:lle joka tulee täysin omaan käyttöön muistoksi ensi syksyn ohiammutuista ukkometsoista. Tuollaista versiota juuri tarvisin videon taustalle mm teerisuo kohtauksiin sun muihin. Ne versiot joihin olen törmännyt eivät kelpaa, ei saa olla laulua eikä muutenkaan liikoja kikkailuja. Mistähän tuon version saisi, tai kehtaatko lähettää sen mulle sähköpostiin? Jos et, niin kerrotko kuka sen on tehnyt ja annatko yhteystietoja, että saisin tekijältä kysyä lupaa? Aivan mahtava versio. Kiitoksia etukäteen, muista, liikunta on pahasta! P.s. Pojilla on penis, tytöillä vagina. Ja Ja Japani on aasian saksa.

VASTAUS: Se löytyy Kahdeksan Surmanluotia -elokuvan alusta.

------------

KOMMENTTI: Tilasin vyönsoljen longplaylta, eikä asiani ole nyt valittaa, jos sitä luulit! Huomasin että tohon saatanan lämiskään on käytetty työtunteja, hyvä! Käsittäen sen 5min nauhahiomakoneen ja 55min kahvittelua.Olen otettu! Kiitos sinulle, että jaksat taivaltaa musiikillisella tiellä, siitä on monelle iloa, myös minulle. Ei tässä muuta tsau ....

VASTAUS: Minä olen taiteilija, en soljentekijä.

------------

KOMMENTTI: Morjes. Julkaskaas kokonainen kirja noista Sinkkosen Jarin taideteoksista. Ovat hienoja ja hauskoja "Kotiteollisuus.com – Vittuilua jo vuodesta 2001 "- kirjassa. Luultavammin kuvia on enemmänkin jossain keikkabussin/bassorummun täytteenä?

VASTAUS: Puhu asiasta Jarille, älä minulle.

------------

KOMMENTTI: Saatanan hullu! Seittemän lasta, muija ei anna. Onko niin että helvetissä pillu hikoo? Toista koiraa odotellessa ja omaanne uutta. Hyvää ei jaksa vaan aina odottaa. Olisko heittää mitään vaihtoehto musaa, Tarja Lunnas on jo kuultu. Muorin pihassa sato muuten rakeita, soitti juuri. Täällä paistaa perse.

VASTAUS: Kokeile Tauskia.

------------

KOMMENTTI: vitun hyvä levy.Hynynen:helvetin hyvä kirja,taas kerran!elä anna vituttaa niin kovasti tän elämän "hahmot".ne hahmot kuitenkin ostaa siun kirjan..niinkuin minäkin;mie oon jounivani!!!!!!!!!!!!!

VASTAUS: Hahmotelmat pikemminkin.

------------

KOMMENTTI: Hynynen, Sinkkonen, Hongisto ja Karmila oli levyttämässä Kiteellä. Krapuloissaan he aamulla miettivät, että mitä tekisivät, kun ei jaksaisi soitellakaan. Hynynen huomasi Holopaisen kissan ja ehdotti, että pannaan kissaa. Joo pannaan kissaa ja kidutetaan sitä, sanoi Hongisto. Pannaan sitä, kidutetaan sitä, tapetaan se kissa ja pannaan sitä uudestaan, sanoi Karmila. Hetken oli hiljaista ja sitten kuului nurkasta värisevä Sinkkosen ääni: Miauu!

VASTAUS: Ei muuta kuin stand up -keikkaa tekemään. Onnea vaan.

------------

KYSYMYS: Moro! Tiedustelisin ihan sellasta, että teetkö soolona keikkaa synttäreillä? Kyse olisi sinun ja Kotiteollisuuden suurfanin ja isäni 50-synttäreistä, jota se kammoaa jo etukäteen yli kaiken koska ei mielestään ole niin vanha. Ajattelin, että olisi ollut ihan mahtava yllätys sille jos ilmestyisit vetämään vaikka ihan kaks biisiä (ei tartte laulaa paljon onnea vaan) yllätys-synttäreillä vuokratuissa tiloissa. Synttärit ovat vasta muutaman vuoden päästä, mutta ihan tosiaan tiedustelun merkeissä että onnistuisiko tällainen teoriassa ja minkälainen on ollut tälläisten keikkojen järjestely- ja maksupolitiikka meidän puolesta? Sinun/kotiteollisuuden faneja olisi puoli yleisöä täynnä, vieraita suunnilleen 70. Keski-ikä siellä 40 paremmalla puolella. Kyse ei ole mistään liikemies-illallisista tai muista jäykistelyistä. Esimerkkinä isäni parhaan ystävän ja kt-fanin synttäreillä vedettiin karaokena teidän biisejä levyjen päälle. Pahoittelut siitä. Linkkinä kuva esitystyylistä, vasemmalla isäni. On myös isäni syy miksi itsekin olen eksynyt teidän keikoillenne ympäri Suomea ja lukemaan pari kirjaakin aiheista Kotiteollisuus ja Hynynen. En voi edes kuvailla kuinka suuri juttu tämä olisi isälleni, mutta hän ansaitsee vain parasta (:

VASTAUS: Tietysti tulen jonkun tuntemattoman ukon synttäreille soittamaan. Ilman muuta. Pakkaan jo kamoja.

------------

KOMMENTTI: Auttakaa! Teidän Pappi puhuu -video on estetty YouTubessa! Tarvitsen sitä.

VASTAUS: Sellaista on elämä.

------------

KYSYMYS: Kuulin jokin aika sitten Mana Mana bändin levyä ja totesin miten samankaltaista siinä oli Kotiteollisuuden kanssa.Onko se ollut jonkinlainen esikuva teille?Sotakoirallahan on niitten biisi mukana.Vaarallista biisi kolahti tosi lujaa.

VASTAUS: No, ei kai me muuten sitä versioitaisi.
WEBMESTARI: www.facebook.com/Murheenlaakso

------------

KOMMENTTI: aika hemmetin hyvää musaa soitatte—kiitos siitä.sussa ja juicessa on jotain selittämätöntä samaa karismaa ja sana"runoa" jota ei kovin monessa ole /sukupolvi. ja täytyy tunnustaa ihan näin rehellisesti humalassa että fanitan kotiteollisuutta täysilä.(kuuntelen myös selvinpäin) eli kiitos.(musiikilla on kyllä ihmeellinen voima—kun oikein pätkii vanteille-niin kuuntelen esim Kaiholaa ja hetkessä kaikki onkin paremmin.)
kaikkea hyvää teille koko bändille ja perheillenne ja rantasauna aina lämmitetään jos liikutta täällä päin.(se on siitä dexviihteestä n. 59km länteen päin)

VASTAUS: Liian kaukana siis. Kaukana kaikesta.

------------

KYSYMYS: Aiotteko valloittaa Venäjän markkinat? Koska tulee Venäänkieliset webasivut. Aiotteko juoda siellä votkaa? Minkä merkkistä? Kuinka paljon desilitroissa? Myönnetäänkö teille ees viisumia?

VASTAUS: Emme. Ei koskaan. Eieieieieieiei.

------------

KOMMENTTI: Moro. Vedä hyvä keikka ensi lauantaina Kuopiossa, olen odottanut sitä. Tai tulen keikan jälkeen suutelemaan sinua homoeroottisesti järjestysmiehistä välittämättä... No, ainakin voisit välispiikkinä sanoa että Kuopio On Maaliman Napa, (myös persereikä). Ja soittakaa Jos Sanon, vanhalle ukolle pliis. Hyvät keikat, Terveisin, Mikko Kova faninne ps. 6 vuotta sitten Ankkarockissa rupesit juttelemaan ejakulaatiosta saunan kiukaalle... varmaan muistat, älä pliis enää sitä juttua kerro, emäntä ei oikein tykänny....

VASTAUS: Joo, ilman muuta muistan jotain kuusi vuotta vanhoja höpinöitäni. Kuusi tuntiakin on jo liikaa.

------------

KYSYMYS: Olihan loistava keikka. Kiitos! Tulemme paikalle taas Elomessuille. Harmitti vaan kun ei KT:n paitoja ollu myynnissä ja KT:n lippiskin katos Stam1nan Moshbitissä. Onko elomessuilla myyntiä? T.Vittupää

VASTAUS: Minä olen taiteilija, en paitamyyjä. En siis tiedä.

------------

KYSYMYS: Miten sie ja te jaksat tota kaikkee, miulla olis jo burn outti? Biisien ja levyn teot, keikat, kirjat, haastattelut, kt-visio, vastauspalstat, blogit yms. puhumattakaan ryyppäämisestä tai urheilemisesta. Vittu, mie en jaksais. Kiitos kuitenkin hyvistä kirjoista ja musiikikista! Kaikki on kuunneltu, osa katottu ja loput luettu.

VASTAUS: En miekään jaksa. Mutta osaan teeskennellä.

------------

KOMMENTTI: No niin oon jutti Pohjois-Karjalainen ja haastan teidät tekemään Biisin mikä ylittäs Satupeikoista. Sitä en ole löytänyt teidät biiseistä...

VASTAUS: Tee itse.

------------

KOMMENTTI: Moro. Piti melkein koko kaljalaatikko nauttia kuunnellessa (joten ei paljon kehumista) että sai idean. Sellanen älynväläys et monella 36v. äijänkäppyrällä on joku levy varastossa, toinen ehkä kirjahyllyssä, kolmas Amigahuoneessa, yks naarmuuntunut, pari ehkä autossa, viides toisen lattialla, kannet Corvetessa ja on niin patalaiska ettei vielä ole kaikkia edes? Kunnon halko olis siis tarpeen mitä pitäis sitten omassa boksissaan missä olis Kaikki. Sit lupais itelleen et laittaa ne levyt aina takaisin kiltisti eikä anna muumien päivällä sotkea tai kaljojen kaatuilla yöllä päälle. Sopuhintaan Äijän halko eli koko paska! Varmaan pari ottajaa olis? Aku Ankan Taskareissa oli niitä sarjoja josta tuli kuva monine kirjoineen hyllyssä, näin osais kännissäkin laittaa ne paikalleen kunhan on riittävän simppeli kuva;) Vittu naurattaa jo valmiiks idea mut esim random kokoelma on tylsä. No, idea on vapaasti käytettävissä vaikka sitten kun alkaa pukata harmaata. Eli koko paska tai ei mitään? Voin tietty pyytää omaa sarjaa jos on paljon ylimääräisiä levyjä/ kattoa mitkä on vielä jäljellä. Sit niistä kyhäelmistä satkun ehkä vois köyhä toiselle tarjota mut en usko että sielläkään kukaan jaksaa. Nimmareilla vielä, häh Ok. asia tuli varmaan pointiks. irklikset sille ja huomenna eli tänään uusia ideoita tekemään eli ok talon korjausremppaa. Jos jotain nappas niin voi laittaa viestiä. Tämä jos jäis vain bändin tietoon kiitos.

VASTAUS: Hyvä idea! Kaikki levyt sellaiseen metalliboksiin, jossa olisi kohokuviolla Lekamies. Ja hintaa niin vitusti. Samaan pakettiin KT-historiikki. Ehkä joskus kymmenen vuoden päästä.

------------

KYSYMYS: Onkos vielä tulossa Hynyseltä kirjallista tuotantoa jatkossa? Tuo uusin pokkari pisti hymähtelemään sn verran, että "kirjailijalta" voisi toivoa jatkoakin. Harjavallan keikkaa odotellessa. Harjavallan tuntien keikalla on n.25 henkeä, muut 200 vetämässä karaokea alakerrassa. Terv. metalli"soturi".

VASTAUS: Eiköhän tässä ole kirjat kirjoiteltu vähäksi aikaa.

------------

KYSYMYS: Terveppä terve tasamaantallaaja! Meinasitko muuten koskaan leikata tuota pitkää tukkaa pois? eikö se olisi mukavaa kun saisi kulkea ihan rauhassa ilman että tällaiset miunlaiset mulkut aina nykivät hihasta ja kysyvät tyhmiä? Kun et tuota näytä kaljuuntuvankaan niin kuin Hongisto. Soititte aikasta saatanan hienon keikan kuopion rokkikullissa,kiitos siitä ja kiitos että soititte Satu pekoista biisin jota joskus epäilin että ette soita koskaan livenä.

VASTAUS: Ollaan soitettu aika perkeleen monta kertaa. Kaapissako sie elät?

------------

KYSYMYS: Moi! Mietitkö Jouni koskaan, että miten tekemäsi biisit jää elämään? Että kaljoittelu ihmisillä on paljon hauskempaa, kun laittaa teidän levyn soimaan. Tai joku tapailis, vaikka Veisua, vähän karummissa leirinuotiohetkissä.Onko kunnia, vai osaatko ajatella asiaa? Oletko muuten koskaan lukenut, mitä teistä kirjoitetaan Wikipediassa? Onko miten osuvaa arviota? Kiitos Wanajan keikasta. Innolla odotellaan Sotakoiraa tänne Helssinkiin!

VASTAUS: Miksi helvetissä mie kävisin katsomassa mitä meistä kirjoitetaan jossain vitun Wikipediassa? Kai mie nyt tiedän meidän bändistä kaiken oleellisen itsekin. Enkä mie mitään ajattele. En mie osaa.

------------

KOMMENTTI: Kyl se vain niin on että Cafe Tivolikin tuli rovaniemellä kuopattua. Perkeleen harmillinen homma, ilmeisesti teidänkin soittokunta piti paikan meiningeistä. Olis kyllä mieluusti vielä vihon viimeisen kerran teitäkin siellä livenä todistanut, viime kerralla oli perkeleen kova keikka. Niin ne vaan hyvät keikkapaikat suomessa hiljakseltaan hiipuu.

VASTAUS: Onko näin? Harmi. Se oli kyllä hyvä mesta. Haisi rokille.

------------

KYSYMYS: No,kumpi olisi pahempi paljastus näistä kahdesta esitetystä? A.) Paljastuu että itse olette kirjoittaneet kaikki nuo pyynnöt joissa esitetään että,joku haluaa keikalla onnittelun tai jonkun autotallikeikan väsyneen miehensä 37 vuotispäiville. B.)Paljastuu että jokainen teistä on pannut Jippua,Hongistoa (liian väsynyt/järjissään sellaiseen) lukuunottamatta.

VASTAUS: Hongisto järjissään? Vittu, kun sie olet sekaisin. Lauloin muuten Harjavallassa Jipun Tuonelan koivut karaokessa.

------------

KYSYMYS: No niin Metalica teki sen Unfogivenistä... Miks ei työ... tai sie Satupeikoista2. Kun ei isä tietää pahemmasta kun oman lapsen menettäsestä... koettu on...

VASTAUS: Otan osaa, mutta eiköhän yksi osa tuota sorttia riitä.

------------

KOMMENTTI: Koeta hymynen tehdä biisi joka ylittää SatuPeKoista! Jotain löytyi siinä biisissä syvältä... Aina vaan parasbiisi ikinä.com

VASTAUS: Yhä: tee itse.

------------

KOMMENTTI: Moröö Jouni! Elomessujen keikalla saisitte soittaa KALEVAN MIEKKA teoksen. Briljanttia neroutta hipova kappale, jollaiseen en vielä törmännyt. Eikai tässä muutaku, että akat eivät meinaa jättää mieltäni rauhaan ei sitten niin maan ollenkaan perkele! Pimppiosasto tullut 100 % täyteen ja (vähän ylikin). Suosittelisitko siirtymään mieluummin korttipakan pläräämiseen? Naiset on muuten ihan vitun jees, mutta nyt ei vaan seiso. Onko syksylle luvassa lisää KT:n keikkoja tiedossa? Porno kiinnostais Vitun kuuma kesä ollunna

VASTAUS: Syksyllä tapahtuu vaikka mitä, muun muassa kimpparundi Viikatteen kanssa. Mutta siitä myöhemmin.

------------

KYSYMYS: 5 helppoa. 1)mikä oli mielestäsi Göden paras biisi ja onko sanoitukset vaikuttanut biisiesi tekoon. 2)onko jokin kommellus jäänyt erityisesti mieleen kt:n keikoilta 3)kirja, minkä suosittelisit lukemaan 4)mitä haluaisit tehdä/tekisit jos et olisi julkisuuden henkilö 5)kuka kt:n jäsenistä on paras pelaamaan biljardia (jos jätetään tasku pois) Kiitos!

VASTAUS: 1. Mahdoton kysymys, mutta Mäyrän vedän aina karaokessa. 2. Ei. 3. Edward Radzinskin Stalin tai Elviksen elämäkerran jälkimmäisen osan (nimeä ja kirjoittajaa en nyt muista) 4. En minä ole julkisuuden henkilö. Olen olosuhteiden uhri. 5. Minä olen paras molemmissa.

------------

KOMMENTTI: Moikkis Kootee. Teillä kun ei taida nyt olla mitään kiireitä niin voisitteko tulla tekemään minun muuttoa Ilomantsista Maarianhaminaan, Saisitte palkaksi kuusi pulloa olutta per mies, eli siis kuuskuuskuus heeiii vähän villii. Sitten kuin ois muutto saatu tehtyä niin veljellä olis häät Inarissa, se arvoistasi todella paljon jos tulisitte sinne soittamaan, sen lempibiisit teidän tuotannosta on Minä olen ja Ruoste. Ja mulla ois pöytälaatikossa lukion aikoihin tehtyjä runoja, että ne varmaan kiinnostaa niin voin lähettää niitä hynyselle, voitte niitä käyttää seuraavalla levyllänne (hyvää korvausta vastaan tietty, laitan tilinumeron myöhemmin sulle). Minun rakas plussakortti hajosi, voisitko tehdä sille jonkun runon tai biisin jotta jaksaisin selvitä näistä raskaista ajoista jotenkin, pliis ja kiitos.

VASTAUS: Tää oli hyvä! Kiitos piristyksestä.