Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

18.7.2012
------------

KYSYMYS: Oletteko tulossa millonka tai koskaan enää varkauteen keikalle? Kun viime kesänä olitte, mutta keikasta en pahemmin muista kun tuli vedettyä viskipullo ennen teidän keikkaa. Kaverilta löytyy onneksi löytyy video siitä illasta kun huudan täysillä Hynysen nimeä kymmenen minuuttia kaljatuoppi kädessä. Seuraavan kerran lupaan juoda vain puolikkaan viskipullon..Röyh.

VASTAUS: Emme tule sinne enää koskaan.

------------

KYSYMYS: Moi Jouni, Haluisin kovasti yllättää tulevan mieheni ja tuoda hänet teidän Himos festari keikalle. Saisiko mahdollisesti sinun kautta kaksi lippua teidän keikalle? Se ois mahtavaa, ja voisin sanoa että mieheni Juha olisi intoo täynnä. Juha on teidän suuri fani, lukenut Sinun kirjoittamat kirjatkin ja kierrellyt paljon keikoilla. Juhalla on myös jussina nimipäivät, mikä olisikaa paras lahja, kun nähtäisiin yhdessä Sinut. Valitettavasti minun kaikki rahat meni provinssiin, joten tarvisin apuasi. Pystytkö auttamaan :)? Minulle voi soitella ja laittaa sähköpostia koska vain!

VASTAUS: Joo. Jätkällä on oikein nimipäivät! Ilman muuta soittelen tuntemattoman tyypin takia tuhat puhelua hattu kourassa ja pyydän festarilippuja, joita me emme edes saa.

------------

KYSYMYS: Kiljua ja sahtia äijät ! kuullu huhua että sotakoira II tulossa suomi hc- klasikkoita. vitun siistii KAAOSta !!! pitääkö paikkansa ??KYTÄT ON NATSISIKOJA !!!! tuleeko keikkaa kesällä, ssyksyllä Sotakoiralla???

VASTAUS: Myö tullaaaaaaan! Nyt! Siun reisille!

------------

KOMMENTTI: Hei Jouni! En oo koskaan kehdannut mitään tänne kirjoittaa, mielessä on pyörinyt monesti. Ensin, kiitos Nummirockin keikasta, se oli jälleen sellainen nautinto jota kannatti odottaa. Toivon, etten kuulosta nyt aivan idiootilta. Tai oikeastaan voin suoraan myöntää, että kuulostan juuri siltä, pahoitteluni. On tullut kuunneltua nuo levyt tässä vuosien mittaan niin moneen kertaan että sanat muistaa yleensä ulkoa. Joskus kun elämässä tapahtuu jotain, sitä löytää jonkun biisin uudelleen, sanat aukeaa jotenkin ihan uudella tavalla. Joskus säkeistö tai ihan kokonainen biisi tuntuu kertovan omasta elämästäni ja sanoituksissa omat tunteet on puettu sanoiksi paremmin, kuin itse ikinä osaisin. Eiväthän ne tietenkään musta kerro, mutta joskus se vaan tuntuu osuvan niin kohdalle. Nyt viimeksi "Tuomittu" sai aikaan tämän tunteen. Sitten kappale on kuunneltava uudestaan ja uudestaan, pakko myöntää että nyt pääsi vähän itkuakin. Asioiden käsittely helpottuu ja se tuoo niin helpottuneen olon. En ole tätä kirjoittaessani kännissä, en ole surkuttelevainen luonne enkä teini-iässä. Haluan vain ihan vilpittömästi kiittää. Kiitos.

VASTAUS: Ole hyvä. Tiesitkö muuten, että oikeasti Tuomittu kertoo sodomiasta?

------------

KOMMENTTI: Moikka Jouni kiva ku nähtii salessa kiva tyttö siulla. Näin kirjoitti miun serkku joka näki siut vihdoin ihan livenäkii eikä aina vaa telkkarissa. Hää halus kirjottaa siulle viestin kun sillo salessa kissa vei kielen nii antaa pikku pojan puhua (4vuotias)

VASTAUS: Ja tämä kovin tärkeä informaatiotulva piti minulle saakka laittaa.

------------

KOMMENTTI: Terve, En oo fakepookissa enkä tuu. Mutta hyvästä musasta tykkään ja mitä tämä tämmönen on kun ei olla tulossa JOENSUUHUN 2012, olitte kumminki Lieksassa 2002, jolla legendaarisella keikalla tapasin nykyisen vaimoni(kiitti vaan), mulla oli filtterit korvissa kun soititte niin lujaa laittoman pienessä baarissa(bonanza tai jotain)....no....nykyisin kuulo onkin jo mennyt kiitos 2 älämölö lapsen...että Jouni olisiko hyvityksen paikka? häh? Eihän tästä muuten mitään tuu, mieti mie kirjottelen tässä juhannuksena... epätoivosena... miehenä ja isänä...kyl sie tiiät....pitäs päästä jonnekin edes jollain tekosyyllä. elin nyt sitten keikkakalenteriin muutos ja Joensuuhun mars, mars, Eiköstä niin? terveisin mies miehelle ps. oo kuunnelut myös äänikirjasi...öö...hyvä se oli, onneks luit itte...ei siihen muut ois kyl pystyny

VASTAUS: Muistan Lieksan ja vaimosi. Nyt tunnustan: olet ns. rokkarin liukkailla. Onko esikoisesi muuten noin 10 v.?

------------

KOMMENTTI: Terve mieheen (jälleen kerran ;D)! Älkää ikinä lopettako musiikintekemistä (menikös jo jumalani, Hynysen lanttuun?). Mahtavia kappaleita albumista toiseen ! Oon pari kerettaa läh'ttäny viestii teille, mut pakko lähettää viestiä aina sillon tällöin, minkäs teet kun on niin helvetin suuri fani.. Tai no, tässä tapauksessa ihan PERKELEEN suuri sellainen! Vaasaan sieltä ja vähän äkkiä! Jumalauta jos ootte lopettanu kun pääsen kiertää keikoilla.. Niin ja vittu, nimenomaan TEIDÄN keikoilla! Ei keksi muuta. Mut Joo.. t. Minä

VASTAUS: "Ei keksi muuta"? Kuule, tuossakin oli jo liikaa.

------------

KYSYMYS: Missä on kauan odotettu, legendaarisen Nosori! :n paluu?

VASTAUS: Norjassa.

------------

KOMMENTTI: Moi. Hynynen kirjoitti studiopäiväkirjassa 2.1.2011 (studio 2010 osa 5): " Tekstiin ilmestyy myös mun -sana, ensimmäistä kertaa Kotiteollisuuden historiassa" Vastasinkin tähän ruusut ja risut 17.1.2011 –kollaasiin: " Ja perkele kun jäi hämäämään toi "mun" -sanan käyttö. Ihan kuin olisin jossain biisissä sen kuullut ja ihmetellyt kovasti" Hynynen ei tietysti tähän vastannut mitään mutta mua on hämännyt tää siitä asti. Ja jumalauta! Nyt se arvoitus ratkesi kun fiilistelin juhannusreissulla vanhempaa Kotiteollisuutta. Muistuuko "Olen valmis luopumaan - Sinä pakotat mut katsomaan" –sanaparsi jostain biisistä. Perkele, nyt voin kuolla rauhassa. Hyvä mie. Kiitos ja anteeks, PS. Elä vittuile sanamuodosta. Kyllä tuo lasketaan!

VASTAUS: Jätkä käyttää energiaansa aika hyödyllisiin asioihin.

------------

KOMMENTTI: Hei Jouni, I'm writing this e-mail because i'm willing to move to Finland and play in a band. I'm 24 years old and i play keyboards and piano for 10 years now. Well, my real goal is to play keyboards for Kotiteollisuus but i guess Mr Holopainen has been doing that for years on stage, if he decides not to do that, well i can jump on a plane to Lappeenranta instantly, you know i'm seeking for my music carreer (and dreams too), i'm very familiar to finnish music and heavy metal, that wouldn't be a problem for me. Please, if you read this e-mail and feel you can help in a way, i'm opened to receive any kinds of helps, recommendations, etc... I know there are lots of keyboard players like me in Finland, maybe thats just ordinary, but my biggest dream is to breath some finnish air and do what i love most, i'm sure i'd honour every second of it and make the best time ever. Thank you

VASTAUS: You want to move here? Think twice.

------------

KYSYMYS: Koska ilimestyy tabulatuurit Kalevan miekka-EePeelle? En suostu googlettamaan vaan kerranki oon uskollinen persehomo ja ootan että tänne semmosia ilmestyis. Ai nii ja tervetuloa Karkkilaan. Täälä kannatetaan SDPtä. eikäkö näitä vasemmisto näitä mitä nämä on. politikkoja.

VASTAUS: Mikä vitun Karkkila? Ja mitkä vitun tabulatuurit, mihin sairauteen ne auttaa? SDPhen?

------------

KYSYMYS: Hei Pyydän erittäin isoa palvelusta sinulta. Erittäin hyvä ystäväni täyttää kohta 40v ja on mies puoleinen. Ja on teidän uskollinen fani, joten pyytäisin sinulta. Jos voisin ostaa teidän levyn nimikirjoituksella ja lausella joka viittaa vähänkin vanhemiseen. Olisin todella kiitollinen ja ystäväni olisi kanssa. Hän on tulossa teidän keikalle nyt huomennakin Kotkaan. Voin maksaa tilille sinulle rahat, jos vaan tämä iso palvelus onnistuisi sinulta.

VASTAUS: Joo, kaiken muun kiireen ohella haluan ryhtyä vielä levykauppiaaksikin.

------------

KYSYMYS: Moi! Meitä on kolme noin nelikymppistä naista, jotka juuri päättivät tulla katsomaan teitä elokuussa Naantalin Kaivohuoneelle. Suunniteltiin olevamme yhtä kännissä kuin Hynynen Ruississa 2010. Jos me tullaan bäkkärin ovelle, kirjoitatko Hynynen nimmarin tisseihin?

VASTAUS: Kyllä. Merkkaan rintanne rakkauden nektarilla. Laitan teille nektarin puhelimeen.

------------

KOMMENTTI: Luen tätä varmaankin ja vältän kaikkia kirosanoja niinkun vittu paska perkele ym kun ihana 2v tyttö saattaa jo kohta Iskää matkia vieressä ja kauniilla vaimolla rankaistu kai poika vielä tulossa vai eihän sitä sais tietää paitsi joku kälynen kätilö vahingossa sanoi ja pisti lapsi-ilmoituksen. Vittu mikä Bitch! En julkaise nimeä mut harrastusten vuoksi joutu vaimo koville ja vitutti kun on näköjään laki muuttunut että laittomasti saa penkoa toisten tiedot. : Äijäkään ei saa juoda kaljaa tai jotain mitä ihmettä ne oikein sössehtelee. Turhaan siis. Kattovat aamulla soskutädit 2kpl oikein et pariskunta on ok vaikka toinen kuunteleekin Kotiteollisuutta. Toinen kirjas, en myöntänyt. Leikki sikseen mut ollaan kun ripillä kävisi. Mihin tää soskupaska on menossa kun yrittäjiä vainotaan kokoajan??? Mie epäilen et HynyJ. on vähä sama tissuttelija ku ite eikä tarttee lapsista huolta kantaa kun ollaan niin hyviä Iskiä (ainakin kun Äitit hoitaa)- (Huom. Ite kun juo vaan kaljaa omissa oloissa ja tekee omat duunit eikä muuta.) Meinas ottaa päähän mut asia hoidettu asiaankuuluvalla tavalla. 300m2 omakotit nurmikot meni nopsaan ympäri kun iski stiigan tulille ja sinkkonen paukutti korvalapuilla niin ei kuulunu jos vähän kivet lenteli perkele;) Turha ilmo oli.. Extremoduro ja Dover (tyttöbändi) takas spaniaan 10 years ago. Joka maassa oma homma taitaa olla. Ja se valivali, oltiin samoissa kuvissa , ainut vaan ettei ollu lettii sillon. Uppoaako Devil Came to Me? Dover. Katottiin Malagan härkätaisteluareenalla ja sinnehhän teidät sonnit pitäis päästää mylvimään. Ei mitään asiaa kun pitäkää hauskaa mut Jääkö se parta vetskarin väliin? ;) (toim. huom. kyllä koski ja naurattaa kaikkia vaikka ei ite oo kun letti joskus suussa kummeli tyyliin.) Niin jääkö se? T:PR PS. Tuu Tykkimäelle 8.7. niin katotaan ottaako joku tommosen rapapultsarin kyytiin. (Itellä ainakin 3d varattu 2d autossa).. Ei tullu keikkatarjousta sit. No, Pitää mennä kattomaan dad. kai ne osaa paremmin kun joku hunune. Kuiteski kattovat ettei niillä oo varaa. No ei oo kun koiratkin kusee nykyään kintuille. Se on tää dalai-lama. Oleppa siinä sitten joku pikan omistaja , ainiin se arkun naula sit yks puuttu kai? Laita postissa niin akka hakkaa. T: Se nuori-3- alkava keski-ikäinen miespuoleinen(valitettavasti kai sit?)
onkosenyt fani, ei diggaa käy, no entiiä mut ihan hyvältä kuulostaa jotkut teidän biisit. PS. Jos Iron Maiden On Pelle Miljoonabändi niin olkaa vaan kateellisia. Run To The Hills;)

VASTAUS: Kaksi ekaa "lausetta" riitti tätä sontaa.

------------

KOMMENTTI: Mie oon tosi pahoillani teitä kohdistuviin juttuihin. Sitä saa mitä ei halua. Keep Up The Good AssHoleSituation!

VASTAUS: Tää jätkä ei osaa suomea eikä englantia.

------------

KOMMENTTI: Haluan kiittää Kotiteollisuus-yhtyettä siitä hienosta työstä, jota teette. Oon ostanu levyjäkin ja käyny keikoilla, koska kiitoksella ei soittaja elä. Ootte pelastaneet monta mustaa päivää. Kiitti!

VASTAUS: Mites vaaleanpunaiset päivät?

------------

KYSYMYS: Otateko miitrin ja tuomaksen mukaan Ouluun Qstockiin

VASTAUS: Ei me taideta jaksaa tulla sinne itsekään. Hurjan kaukana se Oulu.

------------

KOMMENTTI: Hei vedynimijät! Koska olen kylän toiseksi kovin myyntimies, haluaisin ehdottaa tällaista tuotetta: Kotiteollisuus-kondomi! Oisko muuten vähän hyvä vetää käteen kotiteollisuus-kortsun kanssa? Itse ainakin voisin hyvinkin kaivata tuollaista tuotetta, varsinkin jos siinä kortsun nupissa olisi KT-logo. Voisin jopa laittaa ennakkotilaukseen pari pakettia (kokoa S jos XS ei ole mahdollinen). Ja toinen asia, mutsini (äiskäni) täyttää 70 vuotta lähiaikoina. Haluaisikohan Hynynen antaa lahjaksi kovan paketin? En ole keksinyt (mie en oo keksiny) parempaakaan lahjaa. Äiskä niin tykkää Hynysestä. Ja Kuupolle terveisiä.

VASTAUS: Tää jätkä on nero! KT-kortsuja on ollut myynnissä vasta vuoden verran.

------------

KYSYMYS: Morjesta! Teiltä Suomalaisen musiikin jumalilta Hynyseltä, Hongistolta ja Sinkkoselta haluaisin pyytää apua, tukea ja suoraa palautetta. Nimittäin Te olette tulossa ilman force majeurea esiintymään "Euran" Sieravuoreen esiintymään lauantaina 7.7.2012. Samana päivänä ovat paikalla meidän polttariväkemme. Siksi nöyrästi polvillani kyselen, voisitteko Te keikkanne aikana muistaa mahtavaa päivänsankariamme, kyseessä on kuitenkin mies, kenestä varmasti löytää sanottavaa. Toki saatte häntä muistaa keikan ulkopuolellakin. Perjantaista sunnuntaihin kestävissä polttareissa jaamme miehelle hankittua prepaid-liittymän käyntikorttia, josta saa tilata palvelua kuin palvelua, kun paikalla olemme. Kolmen lapsen isänä voi miehellä hoitaa kotityöt ja käsityöt. Millä tahansa paikalle tulette, on auton puhdistus mukava tilata meiltä, hierontaa, saunan lämmitystä, kaiuttimia kantamaan ym. ym.

VASTAUS: Joo, unohdetaan ne keikat. Alamme kiertää Suomea pelkästään polttareiden, häiden, syntymäpäivien ja nimipäivien merkeissä. Nimim. Tunnen itseni apinaksi -70

------------

KYSYMYS: Haluaisin kysyä, että onko mahdollista saada kotiteollisuuden, tai edes sinun nimikirjoitukset. Olin hesassa muutaman kaverini kanssa ja eräs tyttö oli myös meidän mukana. Kaverini lähtivät käymään ulkona ja minä jäin sisälle tämän erään tytön kanssa. Aloin laulaa "tämän taivaan alla" kappalettanne ja yht´äkkiä tämä tyttö alkoi laulaa minun kanssani. Tilanne oli sanoin kuvaamaton (kuten varmaan nyt ymmärrän mitä tarkoitan) ja jos jonkin yhtyeen kappale saa aikaan tuollaisia tilanteita ja tunteita... Yhtye on jotain elämää suurempaa...

VASTAUS:
Kotiteollisuus on lumivalkoinen.

------------

KOMMENTTI: Tähän asti oon luullu että kotiteollisuuden viihdearvo perustuu aika vahvasti omaan humalatilaan, mutta Metsä rokkaa tapahtumassa olin kuskina ja jäi helvetin hyvät fiilikset teidän keikasta. Kannattaako nyt lopettaa viinanjuonti kokonaan vai oliko tää säännön vahvistava poikkeus? Ps. Heitin teille tippiä pari euroa lavalle, löytykö?

VASTAUS: Me ei mitään vitun hiluja maasta poimita.

------------

KYSYMYS: Nonii. Eura. Mahtaisko siul olla tietoo soittoajasta Sieravuores? Mie taas kuskina. Saako sen Itken seinään päin settii joskus täl vuosituhannel?

VASTAUS: Soittoaika on se minkä paikka määrää. Loppu on meidän jumalolentojen päätösten varassa. Ehkä vain päätämme viskoa ihmissaastaa salamoilla.