Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

25.6.2012
------------

KYSYMYS: Kuule, mua kosittiin teijän keikalla. Mieheni oli ympäripäissään, kielsin kosimasta sellaisessa kunnossa, mutta saat ilmeisesti suomalaisen tosimiehenkin herkistymään. Eli jos yhtään hääkeikkoja suostutte tekemään olis hyvä yllätys, aiheutetaan samalla vähän pahennusta noille sukulaisille. Onneks kavereita on tulossa. Mitä tällainen maksaisi? Viinaa ja ruokaa on niin paljon, että teillekkin riittää. Häät pidetään 29. kesäkuuta 2013 Piikkiössä. Toivottavasti ehtisitte!

VASTAUS: Oikein viinaa ja ruokaa! Niitähän me ei muuten saadakaan. Kyllähän me ehdittäis, mutta mistään hinnasta ei tulla.

------------

KYSYMYS: Moro, olis kiva tietää paljonko Kotiteollisuus yhtye tienaa yhdestä keikasta? Ja paljonko yleensä tulee liksaa kun teette levyn?

VASTAUS: Vittu, mikä kysymys. Paljos sie tienaat? No, tää on kuitenkin varmaan monista tirkistelijärunkkareista niin mielenkiintoista, että avaan vähän. Ei levyn tekemisestä mitään liksaa saa. Jos levy ilmestyy keväällä, ensimmäiset sen myynneistä kertyneet royaltit tulee syksyllä. Niillä ei elä, vaikka levy myisi platinaa, koska summa jakautuu meidän kolmen kesken. Kotiteollisuutta pyöritetään keikkaliksoilla, jotka vaihtelevat paikan mukaan. Festarikeikoista saa yleensä enemmän kuin baarikeikoista. Baarikeikkojen lopullinen liksa määräytyy monesti lipunmyynnistä, joskin kiinteä keikkaliksa, ns. "takuu", on joka tapauksessa varmuus, vaikka paikalle ei tulisi ketään. Näin siis meidän tapauksessa, tämä ei päde kaikkiin bändeihin. Keikkaliksoista maksetaan palkkaa neljälle tekniikan hemmolle, maksetaan hotellit (joskus keikkapaikka järjestää majoituksen), bensat, äänentoistokamojen ja valojen vuokrat ja muita juoksevia kuluja (esim. kielet kitaroihin ja muut käytössä kuluvat soittorojut). Me soittajat otamme liksaa, jos summasta jotain jää. Eli ei muuta kuin kultaa vuolemaan! Ryhdy sinäkin muusikoksi. Tämä on niitä hommia, jota tehdään rahasta!

------------

KOMMENTTI: Tervehdys! Ajattelin vain kiittä sinua ja muitakin siitä, että työ jaksatte tehdä hyvää musiikkia. Ja kiitois noista studio päiväkirjoista. Niitä on mielenkiintoista lueskella. Ja siitä myös, että te jaksatte näitä sivua päivitelläkin usein (kiitoksen anstaitsee kai myös webmestarinne?). Hyvä jatkot ja törmäillään keikoila!

VASTAUS: Nomikäettei!

------------

KOMMENTTI: Tervehdys Kun sulla on hienoja kannanottoja maailmanmenosta , ota kantaa tähän Tuuli/Salaisuudet lapsitähteen, on se niin perseestä. Niillä sun kannanotoilla on merkitystä, niitä lukee monet ja myös arvostaa.

VASTAUS: Enpä oikein usko. Ei miun kommentit mitään muuta. Maailma on paska paikka.

------------

KOMMENTTI: Haluan täten kiittää todella hyvistä ja nopeasti päivittyvistä netti-sivuistanne. Osoitat mielestäni suurta välittämistä faneistanne, kun jaksat näin Facebook-aikakaudellakin kirjoitella myös pidempiä päivityksiä. Ihanaa kesää koko orkesterille. Uusia kirjotuksiasi odotellessa

VASTAUS: Pusi pusi ja hali hali.

------------

KOMMENTTI: Molo, vedin tässä kalsarikännit kun en uskaltanut lähteä ulos, ei mitään muistikuvia eilisestä. Satuin tarttumaan teokseesi karjalainen ruletti, oloni parani samaa tahtia kirjan sivujen edistymisen kanssa, toki promillet kehittyi samaan tahtiin mutta silti KIITOS!!!! olisi tämäkin lauantai ollut muuten tylsempi.

VASTAUS: Mie en ole uskaltanut lukea sitä vielä. Tulee paha olo. Ainakin kirjoittaessa tuli.

------------

KYSYMYS: Heiii pojat, Ihan uteliaisuuttani kyselen, että onko periaatteessa seuraavanlainen ajatus mahdollista toteuttaa... Eli kun 30 tulee täyteen niin tiedossa on kunnon juhlintaa ja suuri haaveeni olisi saada teidät paikalle jonkinlaisen "keikan" merkeissä!!! Jos moinen haave kävisi toteen niin täytyykö ensin voittaa lotossa, vierailla pankissa vai voisiko ihan säästämällä sukan varteen saada teidät mukaan...!?!?

VASTAUS: Voita lotossa, vieraile pankissa, säästä sukan varteen, harrasta anaaliseksiä... Tee vaikka kaikkia yhtä aikaa, mut meistä et mitään synttäriviihdyttäjää saa.

------------

KOMMENTTI: Varmaan ihan vitun hyvä biisi. Ei oo feisbuukkia.

VASTAUS: Pidä toi. Hyvä!

------------

KYSYMYS: Kuvassa Hongiston viimesyksyn synttäripulloa ihailee porukkaa. Kuka ukko tossa Hongiston vasemmalla puolella seisoo? Nahkaliivit, klanipää, leukaparta?

VASTAUS: Se on Jumala.

------------

KYSYMYS: Heippa Hynynen & Kotiteollisuus! Olemme hulluja kotiteollisuusfaneja poikaystäväni kanssa ja tahtoisin yllättää hänet 19v syntymäpäivänään 22.7. joten kysymys kuuluu olisiko mahdollista saada kauttanne tilattua maksua vastaan tietenkin uusinta levyänne onnittelu omistuskirjoituksella. voin toki ostaa levyn itse kaupastakin ja lähettää postissa jonnekin? jos tämä onnistuu olisin todella kiitollinen ja saisi poikaystäväni kerrankin mieluisan lahjan.
VASTAUS: Tekijänkappaleita jaetaan meille noin viisi levyä/soittaja. Meinaatko, että niitä olisi vielä tallessa? Tai vaikka olisikin, niin niitä jaettaisiin tuntemattomille lapsille? Anna sille pillua, toimii paremmin.

------------

KYSYMYS: No hei Hynynen. Teillä on kiva bändi mutta etteks te oo jo aika vanhoi ja silleen.. Millon tuutte Virtasalmelle, vitsi eiku vittu ku täällä ei tapahtu mitään. Popedat kävi mutta ei ne sit jääny mut te kuulemma aina ootte ja pääseeks sit sinne takahuoneeseen yhen Virvan kaa. joka on kyllä aika hyvännäkönen, semmonen musta tukka ja tykkäätteks te enemmän niinku rpunasist vai mustist tukis, mä voi kyl värjää:)

VASTAUS: Aja kaljuksi. Et uskalla!

------------

KYSYMYS: Hei te homot Lappeenrannasta, oletteko huomanneet että, jos laittaa hullu ukko ja kotiteollisuus -levyn soimaan ja menee paskalle niin ei erota tuleeko se pörinä perseestä vai kaiuttimesta?

VASTAUS: Tämä vuosia kehittelty ja kypsytelty huumorin kirkkain helmi tuli meidän kaikkien iloksi Teemu Happoselta. Onnea!

------------

KYSYMYS: Hei, Tiedän, että lähestyn vähän huonoon aikaan vuodesta, kun keikkoja on todella paljon. Ajattelin nyt kumminkin uskaltaa kysäistä seuraavaa: isäni Kari täyttää 24.8. 60-vuotta ja itselläni on käynnissä projekti kerätä hänelle lahjaksi mahdollisimman paljon syntymäpäiväkortteja hänen lempiartisteiltaan. Jos siis sinulta millään aikaa liikenee moisen kortin kirjoitteluun, niin olisi mahtavaa jos voisit osallistua. Lähetän kyllä mielelläni postimerkillä varustetun palautuskuoren haluamaasi osoitteeseen, jos sellaisen annat.

VASTAUS: Mene metsään ja huhuile Mustanaamiota. Pian paikalle tulee Duran Duran -niminen natsikääpiö, joka vie sinut suuuuuuuren kiven juureen. Laita palautuskuori ja suurehko summa rahaa sinne ja pakene.

------------

KYSYMYS: Miksi nussiminen ei enää innosta? Harvoin törmää kaveriin, joka " suorastaan rakastaa melan heiluttelua" keskellä kirkasta päivää! Milloin tämmöinen on päässyt tapahtumaan ja kysyn, että Miksi? Onko Tiina kauniimpi kuin Susanna? Perse-seksi sinänsä on houkutteleva aihe, mutta " kannattaako se"? Suorastaan vitulla mua on päähän lyöty vaiko pullolla?

VASTAUS: Luultavasti molemmilla. Ja vaikutukset kyllä näkyvät.

------------

KYSYMYS: Milloinkohan keskinkertaisella lyriikalla varusteltu mukamas vittumainen Hynynen kirjoittaa blogiinsa jotakin vähemmän teennäistä?

VASTAUS: Tyyppi, joka käyttää termiä "keskinkertaisella lyriikalla varusteltu" arvostelee muiden kirjoittamista? Aika kova itsevarmuus siulla.

------------

KOMMENTTI: Peer Gunt 1984-2005 aina ja ikuisesti, don`t mess with the countryboys. Olen puhunut.

VASTAUS: Ehdotan silti jo siirtymistä vuoteen 2012 sieltä 80-luvulta.

------------

KOMMENTTI: Lämmin kiitos tulisuudelman keikasta! Olihan se jo tullut vähäsen ikäväkin kun jäi harmillisesti vapun virgin oilin keikka välistä.kiitos erittäin epämiellyttävän hampaan poiston jota en toivottavasti joudu kokemaan enää koskaan.. onneksi tällä kertaa eturivissä ei ollut pahempaa liskaamista/tönimistä. Vaan pystyi keskittymään vain ja ainoastaan nauttimaan hyvästä musiikista josta saa jokaisella kerralla paljon valoa ja iloa elämään. Lämpimät halaukset ja hyvää kesää!

VASTAUS: Kotiteollisuus tuo valoa ja iloa elämään? Mitä vittua!?

------------

KYSYMYS: Moro, Sellaista lähtisin jo utelemaan, että joko teillä on jo uusi albumi suunnitteilla? Koska, vanhan liiton KT fanilla olisi sellainen toive, kun te olette nyt tehneet nuita hempistely biisejä jo jonkin aikaa. Niin miten olisi pitkästä aikaa taas sellaista kunnon louhimis meininkiä? Sellaista, kun vanhoina hyvinä aikoina. Ei sillä, että nämä pappi puhuu ja ei kukaan yms. biisit huonoja olisi. Mutta biiseihin kaivattaisiin enemmän näitä huuto osuuksia ja raskaampia kitara riffejä.

VASTAUS: Kuka kaipaa? Sinä? Kuulehan, pentu. Ei biisejä tehdä niin, että päätetään etukäteen, että "teenpä nyt rankan rypistyksen". Biiseistä tulee sellaisia kun niistä tulee. Kuuntele niitä vanhoja tai tee itse, mut turha tulla ammattimiestä neuvomaan.

------------

KOMMENTTI: Moi, Hyvältähän tuo kuullosti, Raha ei oo mun valuuttaa. Itse tässä kesällä tosin muutoin kuunnellut hieman leppoisampia sointuja, esim J.Karjalaista. Youtubesta löysin kymmenenvuoden takaisen Kesäkatu esityksenne. Tuossahan olisi aineksia Sotakoira II levylle saakka??
VASTAUS: Se on siun mielipide. Ja se on yllättäen väärä.