Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

1.6.2012
------------

KYSYMYS: Hei Jouni, olenkohan kuunnellut viime aikoina liikaa Kotiteollisuutta, sillä heräsin viime yönä kesken unien hyräilemään Meren mutaa -biisiä, enkä meinannut saada millään uudelleen unta, koska en muistanut kertosäkeen kolmatta riviä. Aamuyöllä heräsin, kun puuttuva pätkä ponnahti jostain mieleen. Hyräilin biisin päässäni loppuun, minkä jälkeen jatkoin unessani eroottisia seikkailuja Mr Hynysen kanssa.

VASTAUS: Toiset kutsuvat sitä seikkailuksi, toiset pitkästyvät kuoliaaksi. Jatka vaan niiden levyjen kuuntelemista, jos reaktiot ovat tuollaisia.

------------

KOMMENTTI: jännää, tosi jännää! Tahi uskomatonta ainakii. Taasha mie pääsin (paskoine) juttuineni nettiin, jo monennen kerran. Siitä päättelen, et teille ei ehkä kirjoitellakaan nii paljoa kuin olen luullut. Tai sitten sie, Hynynen, vaan rakastat miuta. Vai akka. No Hullu Akka. Hullu Akka ja Kotiteollisuus nimittäin. Mieti sitä (todennäköisesti et). Joka tapauksessa Kotiteollisuus jatkaa kulkuaan miun mukana, siis musiikillisesti, niinkuin tähänkin asti. Sillä teidän musiikillinen anti on kulkenu mukana jo yli 10 vuotta. Toisinaan enemmän iloissa, toisinaan suruissa, ja etenkin humalassa. Ekalla keikalla käydessäni siun tukka ei yltäny viel ees kunnolla hartioille ja naamassa oli yhtä vähän karvoja kuin nyt. Voi niitä aikoja, heh Joka levyltä löytyy biisejä, joita voi kuunnella aina vaan kyllästymättä. Melkein jokainen levy löytyy hyllystä kaupasta ostettuna eikä netistä imuroituna tai jostain suursuomalaisten laarista eurolla tai parilla hankittuna. Kaikkia vanhimpia ei vaan valitettavasti ole mistään löytynyt, kun on päässyt (yllättäen) myöhästymään ostoaikeissa. No huhhuh, tulipa vuodatus, jumalauta! Nyt menen ottamaan huikan tai pari minttuviinaa, jotta talttuisi tämä flunssan alku. Pesäisää kesää!

VASTAUS: Pesä on pöksyissäs.

------------

KOMMENTTI: Hynynen, Metallican To live is to die on And Justicen For All albumin kahdeksas kappale. Sun mielestä se on varmaan ihan paska. Terveisin Dave Mustanaamio

VASTAUS: Ai on vai? En tiennytkään.

------------

KOMMENTTI: Terse! Ois kyl hyvä idea heittää pelkästään Sotakoirien biiseihin keskittyvä kiertue tai kiertueen pätkä syksyllä. kannatetaan! Pisti alahuulen väpättämään jo pelkkä ajatus. Hyvin tehty vittuilut lessuista/siemenlingoista. Saatana, että tuntu hyvältä että joku muukin uskaltaa ääneen arvostella lahkolaisia !

VASTAUS: Viimeiksi kun tehtiin Sotakoira-matskulla keikkoja, niillä ei käynyt kukaan.

------------

KOMMENTTI: Moro huomasimpa tuossa juuri että teillä puuttuu keikkakalentreista yks keikka...vai onko tullu päällekkäisyyksiä... kotiteollisuus on merkitty pe 20.7. wanaja festivalille hämeenlinnaan esiintymään... teijän kotisivujen mukkaan ootte pe 20.7. ootte jossaki hiton sunset beach partyssä karkkilassa sammaan aikaan (on muuten niittenki kotisivuilla mainittu teijän essiintyminen)... vai onko wanajan veto jo keskellä päivää... ja karkkilassa illalla... eipä muuta... toivottavasti tuutte wanajalle... näkis etes kerran teijät kesällä...

VASTAUS: Wanaja mainosti ennen aikojaan. Meillä on tapana ilmoittaa keikoista vasta sitten kun nimet on paperissa. No, nyt on.

------------

KYSYMYS: Jostain syystä lähes jokaisesta keikkasetistänne löytyy Lemminkäisen Laulu, miksikäs näin? Loistava kappale kyllä kaikinpuolin, mutta minkä takia biisi soitetaan jokaisella keikalla?

VASTAUS: Siksi kun se on loistava kappale. Vittu, jätkä kysyy ja vastaa samaan aikaan. Skarppaa, läski.

------------

KYSYMYS: Jos saisitte valita ketkä tahansa neljä tahoa saunakaveriksi (kuviteltuja tai todellisia ihmisiä), niin ketkä valitsisitte? Haen näkökulmana tietynlaista arvostusta, uteliaisuutta ja kiehtovuutta. Itse valitsisin Hunter S. Thompsonin, Seppo Rädyn ja Homer Simpsonin. Näiden kanssa ei aika kävisi pitkäksi; viinaa (ja huumeita) virtaisi, keskustelut olisivat rehellisiä ja suorapuheisia ja lopuksi pistettäisiin koko sauna paskaksi Hunterin toimesta. Neljäntenä valitsisin Twin Peaks- sarjasta Audrey Hornen, joka toimisi illan virallisena selänpesijänä. Ja pitäähän sitä naiskauneutta olla.

VASTAUS: Ja millä lihaksilla sie oletat, että just nuo henkilöt haluavat saunoa siun kanssa? Jätkä elää mielikuvitusmaailmassa. Sitä paitsi saunominen on parasta yksin.

------------

KOMMENTTI: Tervehdys! Jonkinasteista samankeskisyyttä olen havaitsevinani meidän toiminnassamme, minkä vuoksi ajattelin sinulle omasta toiminnastani lyhyesti silmää vinkata: http://kalevanmiekka.wordpress.com Idea järjestöön ja nimeen syntyi tosiaan tuossa viime syksyn korvilla, ja vasta tänään kuulin teidän samannimisestä syksyllä ilmestyneestä teoksestanne. Vaikka en kaikkia tuotoksianne arvostakaan tai niistä pidä, niin Kotiteollisuudella on tuotantonsa joukossa myös todellisia kuolemattomia helmiä. Kiitokset niistä!

VASTAUS: Jaa. Haisee vähän hippihommille.

------------

KOMMENTTI: Pidät suomalaisuudesta kuulemma, no ikävä kertoa että suomi ja suomalaisuus on paskaa varsinkin maan politiikka. Ainoastaan porvarit niinku sinä viihtyy täällä. Etkä sä juntti tiedä isänmaallisuudesta yhtään mitään. Joten soita sinä hippi sitä kitaraa vaan siellä lappeenrannassa..

VASTAUS: Tuosta aiheesta olen kirjoittanut muutaman tekstinkin, ensin tulee mieleen Raskaat veet ja Vuonna yksi ja kaksi, mut niitähän sie et ymmärrä, koska kuuntelet vain Klamydiaa. Isänmaallisuus ja suomalaisuus on kaksi eri asiaa, urpo, kysy vaikka isältäs. Ja jos et kerta viihdy täällä, niin suksi vittuun. Ärsyttää tollaset ruikuttajat.

------------

KOMMENTTI: Terve! Jos kinostaa/jaksaa/huvittaa, nii vetäkääpä kansan iloksi Wanaja-festareilla Tämän taivaan alla. Olisi mahtavaa kuulla se livevetona!

VASTAUS: Ei kiinnosta, ei jaksa, ei huvita.

------------

KOMMENTTI: ei miul mitää asiaa oo. Ajatteli vaa kertoo, että olen surusta säpäleinä enkä oikee saa hymyiltyy millää muul taval ku Kotiteollisuutta juutuubittamalla. Usko tämä: KT on lohtu, potku ja toivo iha heleveti monille syystä tai toisesta musertuneille.

VASTAUS: Tiedän. Terapiaa se on minullekin.

------------

KOMMENTTI: Näin se vaan menee…. vitun Hyvä kuunnella näitä teiän tarinoita.. ja elämä onnnn..

VASTAUS: Toisin kun esimerkiksi lukea näitä teidän.

------------

KOMMENTTI: Terve! Ihan vaan attelin kiittää SINUA, koska ilman sun paskaa runokirjaa olisin unohtanut tehdä meijän perheen veroilmotukset ;) Varmaan lyö tyhjää miten mun veroilmotus liittyy suhun....?? Kuuntelin mies katoaa äänikirjana 14.-15.4. välisenä yönä ja olin juuri nukahtamassa puoli kolme ja sielä sinä kirosit veroilmotusta. Pomppasin pystyyn; ei vittu se veroilmotus! Ja eikun nettiin! Olisin oikeesti unohtanut sen ilman sua. Eli ISO KIITOS! On sinustakin puliveivarista jotain hyötyä! ;) ;)

VASTAUS: Siinä meillä on pahis ja todellinen anarkisti. Veroilmoituskin meinasi ihan unohtua. Hui.

------------

KYSYMYS: Kuka on blondimalli uuden kirjasi kannessa? nimim. panisin. KT-makkaratikkuja, mitä vittua? Jokohan on pohja saavutettu näissä rahastuksissa? Kuupolle terkkuja

VASTAUS: Niitä valmistettiin 25 kappaletta, uolevi, eikä idea edes tullut meiltä. Kai me oltais tehty niitä satoja, jos kyseessä olis rahastus. Tunge se tikku perseesees, ku ei siun naamalla ketään panna. Korkeintaan siut pannaan - viralta.

------------

KOMMENTTI: Muuttakaa kappaleen helvetistä itään teksti näin: "Kurkkunaamiosi alta en kasvojasi TUNNUSTA"

VASTAUS: Tuo lyyrinen helmi on syntynyt todellisen luomisen paineen alla.