Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

19.4.2012
------------

KYSYMYS: fani mikko myyttekö keikalla paitoja ja levyjä tulen katsomaan merisärkälle teidän keikalle nähdään siellä

VASTAUS: Ei. Me myydään keikoilla persettä. Ja mikä vitun Merisärkkä?

------------

KYSYMYS: Moikka! Tuutte Himoksellle huhtikuussa oliko se nyt 14 vai 15 pvä, niin ois yks pyyntö kun ollaan tulossa sinne päin, käykö? Vuos oli joku alle 2000 kun muija kuuli biisin Jos sanon niin tykästy, eli voisitteko laittaa setttiin sen? Jos ette niin lupaan selvin päin vittuilla Hynysen suohon. T, Muija

VASTAUS: Ei muuten laitettu.

------------

KYSYMYS: Teillä ei nuo vaatteet sitten tunnu millään pysyvän päällä. Miksi te edes vaivaudutte pukeutumaan, kun olette viimeistään neljään mennessä alasti? Vapautukaa nyt toki tekstiilien kahleista!

VASTAUS: Äitis vapautu. Vankilasta.

------------

KYSYMYS: Hei mitä hittiä? Miks sä tuut mun uniin tuon tuostakin ja sit ollaan niin helvetin romanttista ja lällyn lällyä. Oot sä varmasti kiva kaveri ja noin, mutta emmä nyt sillai sua ajattele. Ois noita muitakin ketkä vois tulla uniin tolla mielellä. En oo varma, mutta ihan niin kuin viime yönä olisimme jopa rakastelleet? Onks sulla mielikuvaa tästä? Eilen just katoin KTvision ja olin vielä sillee, että joo.. siinäpä taas känniset kaverit. Eiiihh! Pidin tauon Kotiteollisuuden kuuntelemisesta ja en tullut ees tossa keikallekaan ku vitutti känniläisyys ja kännin ihannointi. Nyt taas KT soi ja mietin josko keikalle läksis.. Tätäkö sä niin ku ajat takaa? hä?

VASTAUS: Ei myö siuta niin erityisesti siellä kaivata. Ja mie en aja takaa yhtään mitään.

------------

KOMMENTTI: Tänään on Aprillipäivä! En yleensä sano paljon. Mutta... Kotiteollisuuden musiikki on mahtava! On ehdottoman välttämätöntä elämääni! Paras! Rakastan teitä kaikkia! Kiitos!Uskoisitko minua?

VASTAUS: Japanin tyttö taas vauhdissa. Uskonhan mie. Kiva, kiitos.

------------

KOMMENTTI: Moi, kiitos vastauksesta. Laitoin jälleen palautetta Cafe Tivoliin, missä olette yleensä täällä esiintyneet, että olisivat jatkossa aktiivisempia. Kuulemma syksyllä ovat viimeksi yrittäneet saada teidät tänne. Tsemppiä nykyisen kiertueen jatkolle!

VASTAUS: Jatkot on housuissas.

------------

KOMMENTTI: Tui tui! Ensimmäisestä vastauksestasi vittuuntuneena, päätin tarjota kuumaa peppuseksiä Lauri Tähkälle. Mut en mä pystynyt siihen. Joku taso sentään. Se on siis Hynynen tai ei kukaan. Taidan kuitenkin joutua odottamaan tappiin saakka :)Mutta kuten eräs hieno mies on joskus sanonut; minä en luovuta helpolla. Paitsi jos vittuilet, minun herkkä runosielu ei kestä sinun vittuilua :) (Tämä on tietysti erittäin ikävää koska äijä on kuulemma kuuluisa vittuilustaan) Jos kirjoitan tähän puhelinnumeroni, onko Hynynen niin vittumainen että julkaisee sen? (Luultavasti) Se oiski hienoa, työpuhelin piipittää (x100?) eikä se oiskaan Hynynen vaan joku palstan vakkari (mä oikeesti löysin tämän koko 'kuran' vasta tänä vuonna luettuani kirjasi) suoltaa *Kuinka julkeat lähestyä Kaikkivaltias Hynystä, sinä maan matonen'. Oli miten oli, kevättä on rinnassa. Hyvä niin. Paljon mahtavuutta ja muuta mukavaa siulle. Kirjota lisää. Vaikka mulle? :)

VASTAUS: Kevättä rinnoissa. Ja pepussa. Nomikäettei!

------------

KOMMENTTI: Terve ja kiitokset Salon keikasta!

VASTAUS: Ole hyvä. Se oli ilo.

------------

KOMMENTTI: Hyvä, kun hoisitte ite sen alkunauhan (toimii), oottelin vielä loppunauhaa, toisaalta jossain vain välissä heitetty välinauhakin voisi olla mielenkiintoinen. Rikalassa tais keikka olla saunatiloissa, olo oli kuin olohuoneessa, jossa oli aivan sairaan kuuma kiuas eessä. Musapuoli oli kuitenkin kunnossa eli ei höyry haitannut.

VASTAUS: Loppunauha on housuissas. Ja äidilläs oli välinauha ku siut sai.

------------

KYSYMYS: Terve! Olisiko teidän sivuille tulossa Pappi puhuu kappaleen nuotteja tai olisiko mahdollista lähetää niitä kuvina/pdf:änä spostiin?

VASTAUS: Häh? Kuka meistä osais muka tehdä ne?

------------

KOMMENTTI: Jäi käteen teidän keikalta eilen plektra. Kiitos.

VASTAUS: Kas, siinäpä kiva ja hyödyllinen käyttöesine joka kotiin.

------------

KOMMENTTI: Ootko ajatellu et sie voisit käyttää biisissä siun ääntäs monimuotosemmin? Esim. Kivireki ja Loveen Langennut (kertsi), jotka molemmat ovat parhaimmistoa. Näitten hybridi olis kyl aika masterpiece!!! Jatkakaa!

VASTAUS: Ootko ajatellut, että sie voisit suksia vaikka vittuun?

------------

KOMMENTTI: Olit justiinsa radiossa ja kerroit olevanne keikalla Kankaanpäässä= EI MISSÄÄN. Kun nyt olette jo aakkosissa k- asti päässeet, seuraavaksi ÄLLÄ, LAPPERS; LIETO ja LEMU!' Lappersissa ei asu ketään, silti hirmu bileitä saadaan aikaiSEKSI, Lieto vaan siksi että rimmaa, ja LEMU muuten vaan sopiva päätöspaikka! T:Erzu

VASTAUS: Pääsis ees kotiin Lappeenrantaan joskus.

------------

KOMMENTTI: Enpä odottanut että löytäisin lähettämäni s.postin eräältä (jos toiselta?) www-sivustolta. Hyvin imartelevaa... olisi pitänyt uskoa varoitusta että Hynynen on sen verran v-mäinen 8) Hyvää kevättä "taiteilijalle jonka voimat hyytyi ja halut katos" mun viestiä luettaessa... eli kaikille maailman miehille.. PS. Ei siihen viestiin olis ollu pakko vastata..mutta kiitän aidosti. Kuolemanjärrrviiii.....

VASTAUS: Onko se nykyisin kohteliaisuus, jos mie vastaan teidän kysymyksiin? Eikös se ole yksi tämän palstan tarkoituksista? Tai ainoa oikeastaan.

------------

KYSYMYS: Terve Jouni! Vieraslista? Untuvikkona keikkailusta mietin, että mikä kumma se käytäntö on? Onko teillä Vuokatissa vieraslistaa? Joko sinne saa nimensä viime vuotisten keikkaseikkailujen perusteella? Nimimerkillä se, joka edelleen kuvittelee olevansa harmiton tuttavuus ;) Ja sitten vielä kiitos hekotteluhetkistä uusimman iltalukemisen Kotiteollisuus.com parissa, löysinpä sieltä omatkin sähköpostini...

VASTAUS: Miksiköhän? Kannattaa miettiä sitä. Vieraslista on kavereita varten. Me ei taideta niin hyvin tuntea. Tai ei siis ollenkaan.

------------

KOMMENTTI: Lisää keikkoja Lappeenrantaan!! Ja kyl mie siust Jouni viel miehen itelleni teen.. Kyl se Sinkkonenki käy..

VASTAUS: Siulle kelpaa näköjään kaikki.

------------

KOMMENTTI: Vaikka nosturin keikasta onkin ehtinyt kulumaan jo jonkun ainaa niin on silti pakko laittaa jälleen kiiitosta tulemaan.Onneksi selvisin yhtenä kappaleena keikasta siitä huolimatta että luulin illan päättyvän sairaala reissuun.. Kiitos niiden vatipäiden jotka eivät osanneet ajatella muita ihmisiä yhtään vaan nauttivan toisten kivusta.En ole koskaan pelännyt niin paljon enkä tarkoita sitä että kärsisin ahtaanpaikan kammosta vaan sitä että jos töniminen/liiskaminen ei olisi loppunut ajoissa. Olisin voinut vammautua pysyvästi ja joutunut täysin toisten ihmisten autettavaksi. Lämmin halaus ja erityiskiitos Hynyselle joka näytti huomaavan sen ettei mulla ole hyvä olla puristuksissa ihmisten välissä.

VASTAUS: No, eturivissä olossa on aina riskinsä. Tuskin ne siuta tahalleen töni mellakka-aitaa vasten. Sellaista on elämä.

------------

KOMMENTTI: Miksi kutsutaan venäläistä käärmeen metsästäjää? - Kyyryssä

VASTAUS: Oliko tämä nyt sitä huumoria?

------------

KOMMENTTI: Moro ! Mahtavaa äijät tulee tänne meijän kylän kuppilaan tänään soittaan. Toivotan hyvää fiilistä ja mahtavaa keikkaa ! Menossa mukana,

VASTAUS: ...kotisohvalta?

------------

KYSYMYS: Moro! Oon luukuttanut teidän laulava luu biisiä pitkään. Hyvät sanat jo aamenen ajoilta. Mutta jäi mietityttämään mistä kappale kertoo. Sinuhe egyptiläissestähän siinä on jotain lainattu? Ja oon lukenut kyllä biisin esittelyn, mutta ei kertonut oikein mitään. Asiallista vastausta odotellen, kiitos.

VASTAUS: "Näin on ollut ja näin on aina oleva" on Sinuhesta, joo. Mut mistähän se biisi kertoo? Ehkä se laulava luu sit symboloi jotain. Varmaan pillua.

------------

KOMMENTTI: Nyt kaikki vuonna 2013 ylioppilaaksi pyrkivät tarkkana. Etenkin, jos aikoo saavuttaa korkean arvosanan äidinkielestä. Uutukaisessa teoksessa Vittuilua vuodesta 2001 löytyy yhteensä 510 vittu-sanaa tai sen johdannaista. Tähän lukuun sisältyy kolme taitavasti pisteillä verhoiltua vittu- (v...tu) ilmaisua. Lisäksi Sinkkonen kirjoittaa itse yhden kerran "Mitä vit...?"... Jaa, sepä taisi olla se 511:sta Tätähän ne kuitenkin siellä kirjoituksissa kysyy. Lähipiirissäni on ylioppilaslautakunnan kysymyksen laatijoita ja tiedossa on, että mitään pilluista, paskan imemisestä telamiinan sytytinreijästä ei ensi keväänä kysymyksiä tule. Eli tässä ilmainen vinkki nuorisollemme. Hämmästyttävää on kuitenkin vittu- sanojen melko vähäinen määrä; läheskään jokaisella sivulla tuo maaginen sana ei esiinny. Kirjan nimi antaa ymmärtää toisin. Itse teen Jyväskylän yliopistossa väitöskirjaani samaisesta julkaisusta. Tarkastelen dialogien syvämerkitystä freudilaisen psykoanalyysin kautta, mutta siitähän te karvattomat lukiolaiset ette mitään ymmärrä. Ja lopuksi: oikeen synkkää nuoruutta..

VASTAUS: Tällä hahmolla ei ole elämää.

------------

KOMMENTTI: Kiitos, että sain viettää pääsiäisen kanssasi :) Lueskelin nimittäin aika lailla kaiken kirjallisen tuotoksesi mitä netistä löytyi. Sitten siirryin katselemaan keskustelufoorumeilta mitä ihmiset ovat mieltä kirjoituksistasi.Se oli melkein yhtä viihdyttävää kuin alkuperäinen projekti. ..Kaikki mitä sä kirjoitat naisista ja miten se saa (jotkut) naiset raivon valtaan... Mä vaan nauroin ääneen. Tosin öisin huomasin unettomuuden piinaavaan; en tiedä johtuuko se seksuaalisesta frustraatiosta vai sun teksteistä. Mä halun lisää, lisää, lisää. Miten olisi: Pakina naisista (yllätys!) sun elämässä. Vaimo. Elämäsi rakkaus. Tyttöystävä. Kevyempi versio vaimosta, kaikin puolin. (Tässä vaiheessa Ilta-Sanomat vetää lööpin siitä kuinka vihdoinkin tunnustat avoimesti olevasi vaimoa pettävä retku) Rakastajatar. Edelleen kevyempää. Rakastajattaren kanssa ei tarvi säätää parisuhdejuttuja, mutta se pitää sentäs seksuaalisesti tyydyttää. Pano. Sitä ei tartte edes tyydyttää, voi vaan panna ja huolehtia omat orgasmit alta pois. Ja häipyä vähin äänin. Mutta jospa Hynynen kertoisi sitten lopuksi että itse asiassa nämä naiset ovat yksi ja sama nainen. Sun kaunis vaimo :) Ois kannattanut Ilta-Sanomien kesäharjoittelijankin lukea teksti loppuun ennen kuin lööppi pistettiin painoon.) Sillä vaikka sä kuinka kirjoitat rumia naisista, niin oikeestihan sä rakastat niitä. Ja koska mä oon nainen niin sä rakastat ihan vähän muakin. Eikö?

VASTAUS: Joo, rakastan teitä, hännättömät. Nimim. Hännällinen -70

------------

KOMMENTTI: Samaa mieltä tuppaa moni olemaan kanssasi tuosta positiivari-mentaliteetista. Kerran nämä konsultit esittelivät keksinnön nimeltä "Huolien hukkaputki". Eli joka päivä alkuviikosta lähtien, kun potuttaa, kirjoita se paperille ja pudota se pieneen rasiaan ja tee niin aina kun tulee joku ongelma. Sitten lauantaina voit lukea kirjoittamasi huolet ja huomaat niiden korjaantuneen kuin itsestään. Voi helevata. Raivon partaalla ihmispoloinen tuollaista psykologiaa kuuntelee. APUUUVA!

VASTAUS: "Huorien hukkaputki" olis parempi.

------------

KOMMENTTI: Moi Hynyskä pitkästä aikaa näin sähköpostin välityksellä!Aattelinpa vain laittaa "työhakemusta" tavaran myyjän paikkaa varten, meitä on 2 reipasta akkaa joilla on välillä tavarat hukassa kuten käsveska (käsilaukku) ja auton avaimet (Kankaapää). No kaikki on taas turvallisesti hallussamme, toistaiseksi. Katotaan mikä on tilanne Himoksen keikan jälkeen. No joo turhat paskanjauhamiset sikseen ja nähään himokkaina Himoksella.....

VASTAUS: Voisit myydä meille sitä tavaraas.

------------

KYSYMYS: Iskeekö Killing Joken uusin levy millään lailla? Minusta se on melkein alusta loppuun silkkaa parhautta. Mutta mitäs vanhempia KJ:n levyjä suosittelisitte (80- tai 90-luvun) kuunneltavaksi? Itse vasta löysin tämän bändin ja Absolute Dissent ja Hosannas... -levyt ainakin iskevät meikäläiseen. Muihin ei ole oikein kerinnyt vielä perehtyä.

VASTAUS: Uutta en ole kerennyt kuunnella vasta kuin viisi kertaa, mut helvetin hyvältä se kuulostaa. Hommaa niiden eka, Pandemonium ja 2003 ilmestynyt Killing Joke. Muita ei välttämättä kannata edes hankkia.

------------

KOMMENTTI: Moro Apinat! Teitin Levin keikka 5.4. oli aivan paska. Jätkät oli laihtunut, muistitte kaikki biisien sanat, soititte miltei oikein, ettekä vittuillu, ettekä syleksinyt yleisöön. Tästä suivaantuneena kusinkin teitin ruman bussin kylkeen. Onko teistä tullut Mamba?

VASTAUS: Olitpa rohkea ja pahis.

------------

KYSYMYS: Mikset siä soita ikää sillä Firebird kitarallas livenä? ois hianoa nähä ja tuutte sitte kans provinssii, jos ette tuu nii sion teidät jatkojoholla auton perään ja tarjoon kaljat, mut jos soitatta saatta viinapullon viel ekstrana

VASTAUS: Ei muuten tulla. Kesällä ei tehdä yhtäkään isoa festaria, paitsi juhannuksena.