Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

2.4.2012
------------

KYSYMYS: Onko totta, että olit menossa Jenkkeihin huutokauppaan ostamaan Josef Mengelen päiväkirjaa?

VASTAUS: Täähän alkoi hienosti taas. Eiku, mie kirjoitin sen.

------------

KYSYMYS: Hei Edellinen keikkakiertueenne ylsi Ouluun ja Kemiin asti. Nykyinen kiertue yltää Tornioon ja Leville, mutta Rovaniemi jää jälleen kerran ilman paljon odotettua keikkaanne. Miksi näin, kyse rahasta vai jotain henkilökohtaista nykyään tätä kaupunkia vastaan?

VASTAUS: Meitä ei olla yksinkertaisesti kysytty sinne. Ei kehtaa tyrkyttää, jos ei kerta kiinnosta.

------------

KYSYMYS: Iltaa, voisko saada sen paidan, jonka selässä lukee "kokki, synnyttäjä, siivoja" takasin tuotantoon? Mä tarviin työvaatteen tänne kotiin, jotta siivoominen ja muut hommat alkais sujumaan... t: kokki-siivooja-synnyttäjä

VASTAUS: Kunnon nainen hoitaa nuo hommat ilman vaatteita, kun mies makaa sohvalla ja katselee.

------------

KYSYMYS: Moro! Mokomalla on hauska systeemi kesän Tuskaa varten. Fanit saa äänestää, että minkä niiden levyn ne soittaa siellä kokonaan. Olisiko mahdoton ajatus, että KT tekisi joskus samoin? Houkuttaako yhtään? Johonkin 20v-bileisiin, yms..? Joo, tiedetään, että teillä ei ole tapana toteuttaa fanien biisitoiveita, ja sitä arvostan kyllä. Soitatte, mikä tuntuu sinä päivänä hauskalta. Ja se toimii. Mutta kerran elämässä? Aloin jo miettiä, mitä äänestäisin. Onneksi monta hyvää vaihtoehtoa löytyy... Ehkä Iankaikkiselle ääneni antaisin.

VASTAUS: Ei houkuta.

------------

KOMMENTTI: Juu hei kiitosta 17.3. Kaarinan keikasta. Oli hienoa kuulla että soitatte vielä vanhempiakin biisejä. Vielä kun soittaisitte huhtikuun Turun klubin keikalla Satu peikoista-biisin. Terveisin synttärityyppi joka pyysi paria spessua Kaarinan keikalle.

VASTAUS: Tunge spessut perseesees.

------------

KOMMENTTI: Moi! Olipa mukava nähdä teidät taas pitkästä aikaa, eilinen oli aivan yhtä kova kuin torstai-iltakin, kiitos. Toivottavasti Hongistolle ei keikauksesta aiheutunut suurempia vammoja. Uutta Sotakoiraa ja kirjallisia tuotoksia odotellen

VASTAUS: DAD oli niin kova, ettei mikään bändi maailmassa pääse lähellekään.

------------

KOMMENTTI: Pvää !! Koholla on. Tämä Ainoa Rakkaus. Kulkee, ja on voimissaan. Ainoa. Tuskallista. Ikävää. Ja aikalailla inhottavaa. Mutta Ainoa. Ja Rakas. Vittumaista. Vittumaista. Kärsii silti. Ei Kukaan. Ei kukaan. Kärsimystä, silti pitää vaan mennä. Pitää mennä. Huono. Häipyy. Elossa ollaan. Naurattaa.

VASTAUS: Kävit sitten lääkärissä uusimassa reseptin? Sehän meni hyvin. On taas kevät ja kadut on täynnä maniassa olevia ihmisiä.

------------

KYSYMYS: Moro kylläpäs se pillun katsominen on välillä mukavaa puuhaa.. Hillokin on hyvää, mutta mitä herra hynynen itse on tästä asiasta mieltä? Muijaystävää kiinnostais antaa, mutta ei. Saatana ku vituttaa tollainen pelleily. Pitäis laittaa akat kuriin. Viina on vain amatööreille ja juopoille. :D

VASTAUS: Nyt on taas joku alaikäinen väärillä sivuilla.

------------

KYSYMYS: Millos uutta levyä sopis ootella vai tuleeko ollenkaan ja minnepäin?

VASTAUS: Sotakoira lähtee studioon viikon päästä. Katotaan nyt tuleeko siitä mitään. Treenattu ei olla nuottiakaan. Jos kaikki menee hyvin, niin Sotakoira II ilmestyy syksyllä.

------------

KYSYMYS: Hei Hynynen! Kun tämä teijän kevyen musiikin humppaorkesteri, joka kantaa nimeä Kotiteollisuus (Käsiteollisuus) on niin käsittämättömän paska bändi, niin miksi ette mene euroviisuihin humppaamaan? Itekkin sen tiijät, että euroviisut on ihan perseestä ja Kotiteollisuus on täyspaska, niin sehän uppoaisi kun nyrkki silmään. Miltä kuulostaa, varmaan vituttas? Ja sitten ois vähän muutakin asiaa... Minullakin (kuten sinulla) on ihan mahoton muija, enkä aina tiiä mitä sen kanssa tehä. Joten voitko hyvänä paskanjauhajana antaa muutaman hyvän vinkin miten semmosen kanssa menetellä!? ( nytte ei kelepaa semmonen vastaus kun " mene sohvalle makaamaan, aukase kalja, nosta jalkaa ja pierase". Kuhmoon saisitte perkele tulla myös soittamaan (saatanan mulkut ootte menossa kyllä suomenpersereikään sotkamoon soittamaan 13.4..mitä vitun järkeä siinä on... ei se oo ihmisen paikka ollenkaan.) siitä on jo kohta 4 vuotta aikaa kun viimeksi Kuhmossa kävitte saatana. Ps. Voit muistella noita ikimuistoisia hetkiä tästä linkistä http://www.youtube.com/watch?v=eOoTkFkiDdg T.KuhmonKuningas

VASTAUS: Miksi mie haluaisin niitä hetkiä muistella? Ja mitä toi euroviisu-vouhotus on? En oo ikinä diggaillu koko systeemistä, enkä tajua ihmisiä, jotka haluaa olla semmosen paskan kanssa tekemisissä.

------------

KOMMENTTI: Tapahtui jossai porvoon moottoritiellä matkalla lappeenrantaan: "Hoho onks venäläiset oikee isolle kirkolle lähteny kakskerroksisella bussilla?! " "No vissiiinkiii" "suomalaine rekkari! ei perkele se olikii Kotiteollisuus!"

VASTAUS: Mielenkiintoinen raportti.

------------

KOMMENTTI: Hienoa, kun biisit ovat tulkinnanvaraisia. Kylmä teräs kappaleesta kun tulee ekana mieleen sankarinaisemme Anneli Auer, vaikka tuskin kirjoittaja tätä sanoilla tarkottaa. Lyyrikkona olet vertaansa vailla, nykyään.

VASTAUS: Äitis oli.

------------

KYSYMYS: Kuka Matti-Esko Hytönen

VASTAUS: Se on Iltalehden kolumnisti. Sen poika tanssi balettia pienenä. Ja teki telkkarisarjan intissä olostaan.

------------

KOMMENTTI: Terve täältä varsinaisesta Suomesta! Kun heitettiin tarinaa siitä teidän alkusoitosta texasissa, pohdin, että se voisi olla perinteinen karjalainen itkijänaisjuttu...ei taida pahemmin ainakaan olla pintaliitäjien juttu. Sopii "peijaisaiheisina" hyvin KT keikalle. Niin ja siitä teijän puolueideasta tuuliviiri eli "mistä tänään tuulee" puoluejohtajaa voisi osuvasti kutsua Arvo Huoraksi sitähän tää nykymeno on kun kaikki on hyvää... tuulee sitten "Kauko Idästä" tai lännestä...tässä tätä tajunnanvirtaa... Oli mukava rupatella. Tää tuli kännystä, siksi näin merkillinen sähköposti.

VASTAUS: Eiköhän me itse hoideta omat alkunauhamme. Kaarinassa sellaista ei tarvittu. Olis ollut vähän kornia astella postimerkin kokoiselle lavalle mahtipontisen alkunauhan soidessa.

------------

KOMMENTTI: Terve. Sanoit Hynynen Kotiteollisuus.com -kirjassa sivulla 369, kun joku kyseli kappaleesta Aamusta aamuun, että: " Sen se vaatii. ( Emme ole soittaneet kyseistä biisiä koskaan. Pitäisi kyllä treenata se joskus. Toim. huom.)". Itse kyllä muistan elävästi keikan Lappeenrannan Night Doriksessa 2.11.2007, kun soititte kyseisen biisin viimeisenä tokassa encoressa. Olin vielä selvinpäin katsomassa ja kyseinen biisi on eräs suosikkejani tuotannostanne. Tuossa on vielä teidän sivuilta napattu kuva ko. keikan biisilistasta http://kotiteollisuus.com/images/stories/kir/kir63/kir63-20b.jpg. Ei sillä, että tuolla asialla olisi paskaakaan mitään merkitystä suuntaan tahi toiseen, mutta kunhan nyt viisastelin.

VASTAUS: Muistat sitten paremmin kuin minä. Mutta mitä sitten?

------------

KYSYMYS: Moro, Hynynen. Musiikkinne on todella hyvää paitsi kyllä ne sanat biiseissä on sitä parasta, mutta tästä oletkin jo kuullut monesti. Oli mulla kysymyskin elikkäs mitä mieltä oot Jouni siitä kun nuoret kuuntelee huono lyriikkoisia biisejä ja luulee niitä hyviksi tai jopa sanoo parhaimmiksi mitä maailmas on. Nuoden biisien tekijät ovat esimerkiksi näitä Justin Bieberta ja Robinia. Eihä niissä biiseissä ole mitään sanomaa. Toisin voisi sanoa Kotiteollisuuden biiseistä.

VASTAUS: Eiköhän jokaisella ole oikeus omaan mielipiteeseen ja valintaan. Aika hölmö kysymys.

------------

KOMMENTTI: Moron, Hongistolla on ainakin hinnat kohillaan: http://www.hs.fi/fingerpori/1329103683336 (Jos linkki ei toimi, niin Fingerpori 26.3.2012)

VASTAUS: On kyllä näkönen, pakko myöntää.

------------

KYSYMYS: Meinaatteko jättää kaikki kesän parhaimmat festarit käymättä? Ruisrocki ois kova sana. Koittakaahan tulla sinne. Ja pois miun unista!

VASTAUS: Iso festari ei ole välttämättä paras festari. Paitsi tietysti lasten mielestä. Me ei tehdä yhtäkään isoa festaria ensi kesänä. Nyt on vaihteeksi pienten vuoro. Katotaan vuoden päästä sitten uudestaan.

------------

KOMMENTTI: Ideoita Jounille. Mitä biisejä kuunnella "runojen rinnalla" monologit ovat jo olemassa. Missä oot rustannut ne, mitkä oli fiilikset eri tarinan kohalla (jos kerrottavaa). Aloita keikka runolla. Ei taida persurokkarit niin tehdä. Kotisivut runoille/kirjoituksille... musaa mukaan tai ei.Laita sivuille mahdollisuus käydä lukemassa talteen, tallentaa. Monologi miehenä olemisesta, olet sitä "vasta vagina" monologia jo tehnyt, eli sun sitä tarvitse keksiä.

VASTAUS: Ei miulla ole tollaseen aikaa. Eikä haluakaan. Eikä rokkikeikat mitään runotilaisuuksia ole. Siellä vongataan pillua.

------------

KYSYMYS: Moi, Koska tuutte Lahteen keikille?

VASTAUS: Mistä vitusta minä tiedän?

------------

KYSYMYS: Terve Olen 24-vuotias nainen Helsingistä.Käyn katsomassa satoja keikkoja vuodessa ulkomaita myöten.Mielisin kovasti paitamyyjän hommiin, mutta töitä on hyvin vaikea saada ilman kokemusta tai minkäänlaista portfoliota.Olisinkin kysynyt teiltä, että kuka on vastuussa Kotiteollisuuden paitamyynistä ja mahtaisiko tämä henkilö tarvita assistenttia?Työtä tekisin tietenkin ilmaiseksi ja matkakulut ja järjestelyt hoitaisin itse.Erityisesti minua kiinnostaisi tämän kevään keikat.Muutamakin riittäisi. Rock'n rolla

VASTAUS: Jos siulla on rahaa reissata meidän perässä paitamyyjänä, niin et sie oikeasti töiden tarpeessa ole. Paitamyyjää tarvittais kyllä, nyt kun Villekin lähti Viikatteen bussihuoraksi. Kassellaan.

------------

KOMMENTTI: Moro iso JJippu pykäs kesyversion Tuonelan Koivuista. No ok, rojaltit tulee teille, hyvä niin. Olen joskus asunut Uus-Lavolassa, Majavankadulla. Oisit tullu kädestä nykäseen, LPR nimittäin pitää sisällään kaikki parhaat ihmisen ominaisuudet. Iloisuuden, hengittämisen ja kaverista huolehtimisen, ja oon satunnaisesti siellä päin käynyt. Mut tunnistat t-paidasta ja farkuista, ei pitäs olla vaikeeta. Ok, mut parasta jatkoa teille, Eput on kuitenkin musta paras Suomi-bändi, mutta välillä elämä vaatii KT, ei se elo kuitenkaan niin siloteltua ole :D Sun asennoituminen auktoriteetteihin on mykistävä, sulla ei näytä niitä olevan. Noooo, ehkei tarviikkaan olla, ja jopa toivottavaa.Pressan linna kutsuu lauluntekijää. P.S. Jotkut mauttomat viherkommunistit menivät sinne lenkkareissa, laita kävelykengät.

VASTAUS: Ne ei ole royalteja, ne on teostoja. Ja linnan juhlat voit tunkea hanuriis.

------------

AVAUTUMISTA: En tiettävästi ole sukua Sinkkosen Jarille. Sinkkonen on mieheni sukunimi. Meidän kerrostalossa asuu Sinkkosia (minä, mieheni ja kaksi lastamme) ja Hynynen. Hynynen on sellainen vanhempi mies, joka ei kuulemma ole sukua (tai ainakaan tunnusta olevansa) sinulle, oon kysyny. Sen verran olen hänen puheestansa saanut selvää. Katsos, hän puhuu niin savon murretta, etten ymmärrä sitä. Nyt tunnen pakottavaa tarvetta AVAUTUA sinulle lisää: Odotanpa innolla 20.4., kun aikomuksenanne on esiintyä paikallisessa uusvanhassa räkälässämme Liesussa, niin Alavudella tietty. Olen siis tulossa katsomaan teitä (niin enkä teitittele Sinua.) kera hyvän kaverini, joka myöskin on työkaverini. Minulla on tatuoituna 20.4. jalkaani, ei siksi että näen teidät (siis kotiteollisuus, en vieläkään teitittele sinua) ensimmäistä kertaa livenä , eikä siksi että se on Adolf Hitlerin syntymäpäivä, vaan se on myös tyttäreni syntymäpäivä. Aatella, niin huono äiti että menee lapsensa syntymäpäivänä viihteelle.. joo seuraavana päivänä kahvitellaan tyttäreni vieraat. Tyttäreni täyttää 3v. Viimeksi kun olin lähdössä viihteelle, olin tulossa katsomaan kotiteollisuutta 5.12.11 Kauhavalle Tiikeriin. Olin isoveljen luona aloittelemassa kera kaverini. Noh enpäs päässytkään katsomaan teitä, sillä tahtini juomisen suhteen oli sen verran kova että oksensin niin että menin nukkumaan ennen puoltayötä. Arvaa vituttiko, kun harvoin pääsee viihteelle niin minä sitten nukiun onneni ohi.. En ole ylpeä tästä. Ja 20.4. olen lähes selvinpäin. Oon lukenut sun kirjan, Rakkaudella Hynynen. Se onkin mukava kirja. Oon jopa suositellut sitä mun kaverille. Ja ne pakolliset biisitoivomukset 20.4.12 Liesun keikalle: Kevät ja Kuolemanjärvi...Edes kuolemanjärvi. Kiitos ja anteeksi.

VASTAUS: Onko tähän pakko vastata? Taiteilijalta hyytyi nyt voimat. Ja katosi halut.