Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

29.2.2012
------------

KYSYMYS: Kyllähän Pirjo Heikkilä on valtakunnan ykkösbööna tällä hetkellä! Vai mitenkä?

VASTAUS: Ainahan se on ollut. Helvetin hyvä perse ja rinnat, jotka uhmaavat painovoimaa. Ja älykäskin, mutta kaikki tämä on jo ehkä vähän liikaa yhdelle ihmiselle.

------------

KYSYMYS: Heips! Oonko ny ihan mettässä ku just kuuntelin Ruoskan Alasimen ja mun mielestä se alku muistutti aikalailla teän Valtakuntaa? Vai onko mulla jo kuulo menny ku oon ni vanha....43v? Siis voi Wittu ku säikytitte meät täällä Torniossa...ens piti tulla, sit ei ja ny sitte tuutteki Umppariin!!! Voi että on vanha onnessaan!!!!!! Tätä ootellessa ja tietty jos joskus sais nimmarit siis livenä...muutenha mulla onki Jounin ku oikein lähetti mulle surunvalittelut ku täytin 40!!! Joo ja jos pääsis ihan nokatusten vaihtaan pari sanaa....mut turha luulo-ei nelikymppiset saa mitn bäkkäripasseja...iha sama kuhan tuutte tänne!!!!

VASTAUS: Mistä minä tiedän, en mie mitään Ruoskaa kuuntele. Kuka sitä yleensä kuuntelee?

------------

KYSYMYS: Meneekö Kotiteollisuus ikinä Maarianhaminaan soittelee varmaan löytyis sieltäki faneja?

VASTAUS: Fanejahan saattaa löytyä vaikka Hevon vitusta, mutta ei me silti sinne olla menossa. Vaikka monen mielestä pitäisikin.

------------

KYSYMYS: Hei Lyhyestä virsi kaunis: Kaveri täyttää 30 v ja jostain kumman syystä se tykkää KT:sta ja Hynysestä ( sinusta) hirmuisesti... Olisiko mahdollista saada jotain korttia/juttua sankarille

VASTAUS: Ei.

------------

KOMMENTTI: Sori, hieman nolottaa termit joita käytin Jonen päivävuorossa sinusta, karvainen ja pörröinen, vaikka toisaalta paikkaansa ne kyllä pitävät... ;)Ja kyllä, sinun katse pappi puhuu videolla.... aijai. Kiitoksia erittäin hienosta musiikistanne, se on mulle monessa tilanteessa asia jolla saa hermoja kuriin...Toivottavasti sattuis omat aikataulut sillai et pääsis keväällä sit teidän keikalle :) Jospa minä en nyt sulta kauheita vittuiluja saa tästä, toki kasvotusten mielellään nekin voin ottaa vastaan ... :D

VASTAUS: Miun katse Pappi puhuu -videolla on erittäin humalainen. Sammuin kesken ensimmäisen kuvauspäivän.

------------

KYSYMYS: Hynynen! Toimiiko Acetium krapulaan vai ei?

VASTAUS: Krapulaan toimii köysi.

------------

KOMMENTTI: Hyvää syntymäpäivää Jouni. Voisin vaikka antaa sinulle......synttärilahjan, kun tulen seuraavan kerran. Keikalle siis.

VASTAUS: Ollaanpa sitä taas niin vihjailevia. Mutta kun tosipaikka tulee, niin pitääkin lähteä kotiin lämmittämään lapselle kaakaota ja miehelle saunaa.

------------

KOMMENTTI: Moro! Sain sähköpostia Jouni Hynyseltä otsikolla : Avaa viesti, miulla on oikeeta asiaa. Onkohan mahdollisesti tullu sulta oikeesti vai onko joku stalkkeri asialla sun pualesta? En viitti aukasta sitä viästiä, ettei tää valmiiks kuppanen ja halpa kone tilttaa lopullisesti ,koska tää on mun elämä. Valitettavasti... En sua tiädä yhtään mistään muusta, ku telkkarista. Äijistä, mistä olin sairaan kateellinen, ku mää en päässy tekeen samoja juttuja, ku sää ja Nikula. Varsinki se teidän Leopardilla ajelu jäi nyppiin aivan vitusti. Oon kuullu kai sun yhen piisinki. Oli ihan mukiinmenevä. Mut, jos viittit sen partas kanssa olla ystävällinen ja vastata, ni olis ihan jees!

VASTAUS: Like/Rosebud laitteli miun nimissä mainosmeilejä miun ja Sinkkosen kirjasta, miun luvalla. Ei se sitä tarkoita, että mie olisin itse henkilökohtaisesti pienillä kätösilläni niitä näperrellyt ja laitellut ihmisille.

------------

KOMMENTTI: Hei Jouni ! Pahoittelen mutta joudun vetämään edellisen kommenttini takaisin. Hiukan siinä miehisyys kärsii, kun joutuu virheensä tunnustamaan.. Kävi nimittäin niin, että tarkemmin tuohon uusimpaan tuotantoon tutustuttani se alkoi pala palalta avautua. Sieltähän löytyy jopa todellisia helmiä! Hienoa nähdä miten matkan varrella olette uskaltaneet ottaa uusia askeleita. Innolla jään seuraavaa pitkäsoittoanne odottamaan.

VASTAUS: Vittu, että miuta vittuttaa just tällaiset eemelit, jotka kuuntelee uuden levyn kerran tai kaksi ja sen jälkeen laittaa siitä miulle paskameiliä. Yrittäkää nyt saatana ymmärtää, että levyjä pitää kuunnella, jotta niistä voi olla jotain mieltä! Siihen ei pari kuuntelua riitä. Tosin Ramstein avautuu jo yhden kuuntelun jälkeen, siinä bändissä ei tasoja ole.

------------

KOMMENTTI: Terve! Kirjasta kommenttia. Aloitin lukemaa ja oli vaa perkele pakko jatkaa. Luin sen yhen päivän aikana koko paskan. Hyvin veresti kyllä vanhoja muistoja vuosien takaa samalla, kun nauroin kaljat suusta pärskyen, ja toisaalta vitutti jotkin tyhmien ihmisten (noin 90 %) "risut" niin, että oli pakko vetää punnerruksia nii että miun nänneistä alko nesteet lentää. Miks meillä miehillä on muuten nännit?. No, jokatapauksessa iso kiitos taas, että jaksoitte säätää tällasen teoksen kanssa ja tästä oli ja on miulle monille muillekii paljolti iloa. Ja kiitos myös, että jaksatte edelleen päivittää näitä teidän www sivuja edelleen, vaikka tää itse Perkele, facebook, onkii nielassu jo kaikki, jopa miutkii ku oli mukamas "pakko" Vittu!. Seuraavalle keikalle lähden kattomaa Ylppöä, ku se on Totemissa 9.3! Mutta Vaakunaa taas viimeistään tullaan, kunhan kivesbussinne taas laskeutuu alueelle!

VASTAUS: Ai, Ylppö on Lappeessa? Onneksi mie olen silloin vielä kaukana.

------------

KYSYMYS: Sinkkoselle vielä sellane kysymys, että millo Scooterilta tulee uutta matskuu? Ja minkävärisellä scuutterilla sie ajelet?

VASTAUS: Ajele sie hanskaas.

------------

KOMMENTTI: Päi, vuosi oli kai noin 1994 kun yritin Joensuussa, muistaakseni Public House-nimisessä baarissa hankkiutua känniin ja puhua siinä samalla sitten kaverin kanssa paskaa. Paskanpuhumista haittasi huomattavasti se että lavalla alkoi jossakin vaiheessa möykätä lauma jotakin laulu- ja soittotaidottomia turjakkeita. Alkoi vituttaa. Känni kuitenkin järjestyi. Kun jossakin vaiheessa hoipertelin baarista pihalle, revin portaikosta kyseisen laulu- ja soitinyhtyeen keikkajulisteen jonka kuvassa oli ilmeisesti joku kivenhakkaaja-fakiiri sekä bändin nimi: Hullu Ukko ja Kotiteollisuus. Aamulla heräsin ja totesin että kulttuuriakin on sitten tullut harrastettua. Joskus 2000-luvun alkupuolella panin merkille, että edellämainittu orkesteri on edelleen hengissä ja päässyt jopa radioonkin. Joku ihan hyvä biisi, ehkä toinenkin tai ehkä se on se sama biisi. Vanhempi sukulaisnainen toteaa biisin "kuolinkellot soi"-kohdasta: "Hyi kamala!" 2010-luvun alkupuolella ruotsinlaivan hytissä olin juuri päässyt naisen sisään kun kyseinen naaras bongaa pöydällä Hynysen Kesämies-kirjan tai ainakin sen Lappeenrannan vaakunaa muistuttavan kansikuvahahmon. Naaras paiskaa kirjan seinään karjuen: "Nyt vittuun toi karvaäijä". Helmikuussa 2012 löydän kirjakaupan hyllystä, kohdasta "Luonto ja eläimet", Hynysen Mies katoaa-kirjan. Kirja on varustettu muutaman euron hintaa osoittavalla punaisella hintalapulla. Ostan sen.Vähänkö oon runopoika? t. kukko-66

VASTAUS: Mielenkiintoista, mutta ei kenestäkään muusta kuin sinusta.

------------

KYSYMYS: Jos Lemmy ja Jumala ottaisivat matsin, kumpi voittaisi?

VASTAUS: Mein ukko.

------------

KOMMENTTI: Hi! How are you doing? I'm not sure that you were reading my e-mails which I sent to you. You should give up that you have crazy fan! he he Take care

VASTAUS: Me Tarzan, you Jane!

------------

KYSYMYS: Huomenta Ajattelin hyvissä ajoin tehdä pienen varauksen keikkoihinne. Eli mulla on Lappeenrannassa rakennusliike ja päätettiin firman 1 v synttäreillä, että jos me ollaan vielä pystyssä ja Kotiteollisuus hengissä niin me tilataan teidän meidän 10 v juhliin soittamaan (juomaan). Nyt näyttää siltä, että firma on pystyssä vielä 5 vuoden päästä, mutta enpä ole varma onko Kotiteollisuus. Sullakin on jo reippaat 40 ikää ja 5 vuotta H-hetkeen, että jaksaakohan vanhat silloin vielä soittaa?Eli kevät 2017 keikka Partalassa (nyt valmistuvassa halli/toimistorakennuksessa) 10v juhlissa?

VASTAUS: Joo, ilman muuta tullaan. Mut jos meitä ei näy, niin älkää huolestuko, olemme kuitenkin jo matkalla. Odotelkaa vaan ihan rauhassa ja pitäkää tiukasti jatkojohdosta kiinni. Hyviä juhlia.

------------

KOMMENTTI: morjens! olet suuri idolini koska olet vanhempi mees, itse olen syntynt 17.02.70! omistan punertavan parran ja pitkän tukan (aivan kuin ihailemani muussikko mees) toiveenani olisi päästä kanssasi saunomaan kera kossun ja sinkkkosen ota se matkaan koska sekin ajaa hd merkkisellä mopolla kuten minä, mulla vanha pannu(kysy sinkkoselta mikä se pannu on) epäilen et mul kaapeis nii pal juomatonta alkkohoolia että voitte ottaa sen juopahtavan basistinkin mukaan, terve tuloa ihan nuin vaan tai jos ohi ajelette! tai mielummin jos päivän aikaisemmin ilmoitat nii ehdin kokata jotain palasta. ystävällisin terveisin hd mees obelix! ps. ei tartte vasta jos ei taho pss. tääl saatte saunoa iha rauhas ja tuntemattomina psss. o mul jalluaki kossun lisäks

VASTAUS: "Täällä saatte saunoa iha rauhas ja tuntemattomina...". Oha se varma. Haisee vähän håmålle.

------------

KOMMENTTI: Tui, tui. Oon tässä tovin miettinyt, kun sun puheissas aina vilisee anaalit ja esineiden sinne tunkemiset että mistä jos ottaisit omista neuvoistas vaarin ja kävisit survaisemassa molosi minun tiukkaan pikku ruusunnuppuuni? Haluat kuitenkin, sillä siitähän se puhe aina on, mistä puutekin. Tässähän ihan pimpsa kostuu kun miettii karvaisen ukon köyrimässä päällään ja antamassa kunnolla kyytiä.Vaikka tuskimpa sä enää semmoista jaksaisitkaan, vanha roku :)Ja olisihan se pimppikin käytettävissä. Muistatko vielä sellaiset revat, jotka on vähän käytettyjä (ei mitään synnyttäneiden venyneitä nahkahanskoja), tiukkoja ja ahnaita, ain valmiita pilluja? Eikä tarvi pursotella puoli tuubia liukastetta ennen säälittävää aktia vaan vako on kostea ja kuuma ihan omasta takaa. Creampieta vaan molempiin reikiin, kiitos! Mä tiiän, että sua nyt vituttaa kun muistelet kaiholla jotain iänaikaista tiukkapillua vuodelta 1992. Sen jälkeen se on ollutkin alamäkeä all the way.Sä luulet että sun mimmit on unelmapokia mutta kun oot aina kännissä niin et näe niitä kunnolla. Ja ne pillut! ANSAITSET VITTU PAREMPAA, mutta et saa. Kun oot vaan karvanen, vanha äijä. No, miten on? Teidät itsekin, että parempaa tarjousta et enää tässä elämässä saa :) Naintiterveisin, Helsingin Kermaperse

VASTAUS: Miksiköhän näitä viestejä tulee aina silloin, kun olen ollut telkkarissa tai radiossa? Mimmi taitaa haluta "julkkiksen" munaa. Aika vakuuttavaa.

------------

KYSYMYS: Ihan vaan lähdin utelemaan, kun teillä on keikka 17.3. Kaarinan Old Texasissa, niin tuolloin samana päivänä on myös itselläni 35v syntymäpäivä. Ihan uteliaana utelisin kun olen sinne näillä näkymin raahautumassa, niin oliskos mahdollista saada biisilistaan ängettyä jokin spessu biisi tms.? En nyt mitään fanikuvia kuitenkaan tarvitse, nehän on teiniakkojen juttuja, mut kova juttu olis jos vaikka pääsis itse solistin kättä puristamaan. No mietippä ihan rauhassa Jos kiinnostusta löytyis.

VASTAUS: Ihan samanlaista teiniakkojen vouhotusta on noi biisilistatoiveet ja tapaamispyynnötkin. Håmå.

------------

KYSYMYS: Moro Wanhassa Satamassa Helsingissä järjestetään syyskuun lopussa uusi odottajien ja vauvaperheiden tapahtuma. Toivomme sinun esiintyvän tapahtumassa puheenvuorolla, jonka aiheena on isyys. Teemaa voi lähestyä omalla tyylillä ja mielellään hyvin käytännönläheisesti. Puheenvuoron ajankohta on lauantaina 29.9. klo 15.00-15.30Yleisöä saliin mahtuu n. 400 ja tapahtuman kokonaiskävijämäärä on n. 5.000 vierasta. Juuri sinun puheenvuorosi kiinnostaa yleisöä ja erityisesti tulevia ja uusia isiä. Toivottavasti ajankohta sopii kalenteriisi.

VASTAUS: Joo, ilman muuta sopii. Jos miuta ei näy, niin älkää huolestuko. Jakakaa yleisölle jatkojohtoja ja kehoittakaa ottamaan niistä tukeva ote.

------------

KYSYMYS: Hei, Olemme toteuttamassa Kauppakeskus Oprille uusia nettisivuja, jotka tulevat päihittämään useat kauppakeskussivustot suomessa.Käytkö Oprissa esim. Halosella, Dressmanissa, Top Sportissa tms?Voisitko antaa kasvosi tähän tarkoitukseen tai mielellään koko perhe tai osa siitä? Tulemme kuvauttamaan paikkakunnan ihmisiä viestillä: shoppailijoiden suosittelema. Vastaathan myöntävästi, kuvaus tapahtuisi maaliskuun aikana ja se vie aikaa vain hetken?

VASTAUS: Ilman muuta käy tämäkin. Voitteko tehdä samalla mahdollisimman ison mainoksen Etelä-Saimaan etusivulle, jossa olisi minun ja perheeni kuva ja kauppakeskuksen logo mahdollisimman isolla? Mitään ei tarvitse maksaa, kunhan vaan saan olla esillä. Vittu mitä hahmoja täällä pyörii!

- Hynynen Las Palmasissa 28.2.2012