Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

7.1.2012
------------

KYSYMYS: Moi, Paljonko Hynyselle on kertynyt tänä talvena hiihtokilometrejä? Meinaatko osallistua johonkin massahiihtotapahtumaan, esim. Finlandia-hiihtoon?

VASTAUS: Vajaat 50 vasta. Ei meinaa keretä, kun pitää ryypätä ja juosta naisissa. Finlandian aikaan olen nussimassa etelässä.

------------

QUESTION: Hi there again! The great final question is: Is there anything you are not joking about?

VASTAUS: Your mother. I´m serious with her, we are lovers.

------------

KYSYMYS: Aikooko Hynynen vielä joskus kasvattaa parran :)

VASTAUS: Mietitäänpä tätä tärkeää kysymystä oikein porukalla tovi. Minuutin hiljainen hetki!

------------

KOMMENTTI: lapin kiertue. ok JOS kiinnostaa, voin ehdottaa vaihtoehtoisia paikkoja ensi kerralle. nuokin on hyviä. näjemme sitten siellä ahmarajoilla.

VASTAUS: Ei kiinnosta.

------------

KYSYMYS: Meinaan ryhtyä rocktähdeksi. Kannattaako olla jeesuksen näköinen vai älykkölasit? Mikä on paras soitin, jotta olis eniten framilla? Vastauksella on kiire, sillä aijon julkaista levyn syksyllä.

VASTAUS: Molemmat, kuten Annalalla.

------------

KOMMENTTI: Moro Teidän Lemminkäisen laulu -biisin avainriffi kuulostaa ihan tältä: http://www.youtube.com/watch?v=328a8eeXlIw

VASTAUS: Kyllä mie tiedän miltä se kuulostaa. Miehän sen olen tehnyt, saatana!

------------

KOMMENTTI: Perkeleen kova KALEVALAN PAINOS levy........... saatana voi äijät tehä hyviä levyjä toisensa jälkee!!!!

VASTAUS: Miksi tehdä huonoja?

------------

KOMMENTTI: Morot.Kiireisinä miehinä Teiltä luultavasti meni ohi sellainen asia,että viime torstaina 26.1 radio rockin iltapäivässä Marce kunnioitti stand-up koomikko Pekka Jalavan muistoa soittamalla Laulu on kuollut-kappaleen!! Hieno ele ja hieno biisi.Ja hieno mies oli Jalava..voimaa kevääseen...

VASTAUS: Hyvä niin.

------------

KYSYMYS: Moi! Tuutte Mietaalle 24.3 ja meillä on siellä polttarit teidän YKKÖS fanille<3 Olisko teillä mahdollista huomioida sitä jotenki keikan aikana?? Morsiammen nimi on K... P... ja tissitki teille vilahti kauhajoella pari vuotta sitte!! :)

VASTAUS: Kas, siinäpä luotettava morsian. Ei varmaankaan lähde rokkarin matkaan tulevaisuudessa(kaan), ei.

------------

KOMMENTTI: Kiitos, että teillä on myynnissä paljon fanitavaraa myös pikkuväelle!

VASTAUS: Kääpiöille?

------------

KYSYMYS: Moi. Tai hei. Mulla on kysymys, mutta ei ihan sellainen, joka tulee joka päivä vastaan - vain joka toinen kenties. Jos vaikka jätettäisiin tämä sähköpostitasolle sitten. Huhu sivuillanne kertoo sinun olevan ilkeä mies, joka julkaisee kysymyksiä. Asiaan kuitenkin. Kaivelin vanhoja tekstejäni ja bongasin _jonkinsortin_ lyriikat, mitkä rustasin tuossa kolmisen vuotta sitten. Tuli siihen aikaan kovasti kuunneltua teidän tuotoksianne. Ja se näkyi teksteissäni muutoksena. (Proosan puolelle aina taipunut kirjoittaminen, paitsi tuon aikakauden)Kysymys oikeastaan onkin, onko moiset lyriikat mistään kotoisin, vai liipasenko kirjoituskamppeet nurkkaan, lyriikoinnin osalta ainakin? 
ASTU SISÄÄN MINUN MAAILMAANI
ASTU PEREMMÄLLE
TAPAA PELKOSI, INHOSI
VAINOAJASI IKUISET.
xx TANSSI SUSIEN KANSSA
SINÄ LAMMAS POLOINEN xx
JUO HUUMETTA MALJASTA TARJOTUSTA
xx SILMÄ SILMÄSTÄ HE HUUTAVAT
KÄSI KÄDESTÄ HE SANOVAT
SILTI TÄÄLLÄ NÄET HEIDÄT- 
RIUTUVAT OMISSA HARHOISSAAN xx.... (jatkuu samoilla linjoilla)
Nöyrä pahoitteluni capseista, vihaan moisia, mutta näkyy mukavammin isolla. Kiitos ja heippa. ps. Joku teistä (tai kaikki) kai kävi Lehtosarassa, Tirilässä, kun olin muuttanut sinne. Vihasin teitä silloin, en siis nähnyt, kuulin huhuja alakerrasta vain. Myöhemmin opin pitämään. Kuuntelin siihen aikaan kuitenkin Edguyta, Helloweenia, Rhapsodya. Eipä mulla muuta.

VASTAUS: Joo, tosi kovia bändejä noi, ei ole siullakaan mennyt nuoruus hukkaan! Teksti oli ihan hyvää, jos tuollaisesta sattuu tykkäämään.

------------

KYSYMYS: Morjesta! Ajattelin Täs kun tulee 20vuotta täyteen kotiteollisuus fanina, niin kysyä kun tulette 23.3 Kankaanpään club Americanoon keikalle niin onko mahdollista saada syntymäpäivä lahjaksi Koko porukan nimikirjoituksia ?Täytän siis silloin 25v. Ja sit vielä syntymäpäivän kunniaksi haluaisin kuulla Tämän Taivaan Alla biisin, mut ymmärrän jos ei onnistu tällainen toive mut

VASTAUS: Eli oot viisivuotiaasta asti kuunnellut meitä? Vaikka meitä ei vielä ollut olemassakaan. Kova jätkä!

------------

KOMMENTTI: Tämä on mielestäni hyvä: http://www.youtube.com/watch?v=aQ0R1JwZIq4 Parhain terveisin & hyvää vuodenalkua,

VASTAUS: On vai? Mitäs mie sillä tiedolla teen?

------------

KOMMENTTI: Terve veli veikkonen siellä jossain (lienetkö palmujen alla, mut elä tee niinku Kiif Ja Ron Wood, että blandiksen puuttuessa kiipesivät kookospuuhun ja äijät mätkähti määhan). Hra Richards vieläkin kärsii aivojen tärähtämisestä. Olivat vissiin aatelleet syvällisiä kuten: "ilman alkoholia meillä ei olisi tähtiä, ilman tähtiä meillä ei olisi Jallua". Todellakin haluan vielä onnitella teittiä tuosta kunnian määrästä. Tuli ihan mieleen Epen viisaat sanat: bändi, joka kieltäytyy kommunikoimasta yleisönsä kanssa heidän omalla äidinkielellään ei ole mistään kotoisin. Teillähän tuo läppä yms. akrobatia toimii kyllä tyyliin "suuri ratas myllertää päässänne". O-Gay. Rispektii vaan sin päi. Alkaa vähitellen valjeta aivojesi pihojen kytkentä. Lisäksi kun luin tuosta Sotakoiran comebackistä, niin kyllä se Sepi Kumpulainen meikänki mieleen tulla tupsahti. Esim. "Hirviö tuli mua vastaan tuolla metsätiellä" , "Juuresliha on terveellistä syötävää" ja "Railakas ilta Venetsiassa" (jonka sanat lähentelevät nerouden huipentumaa: dippadai, dappadai, dippadai jne) voisivat toimia. Elä sie heti tyrmää, jos teijän bändissä muutkin ovat saanet ko. etiäisiä. Kirjaasi tässä oottelen. Mitähä räjähtävää jytinää sieltä tällä kertaa tulla pölähtää. Ootko vaikka ruvennu hempeilemään? Oot ihan tosissaan semmonen äijä, jota ei voi kirveelläkään unohtaa kun kerran on tavannut, unissani pyörit ja teet mitä teet, en kerro. On se hyvä ettei kaikki oo tasakattosta toopea, vaan kyllä tähä maailmaa yks jh mahtuu, huom: vain yks, oliis. Siis voin jälleen tunnustaa suurimuotoisen ihastumiseni teikäläiseen, ei sille mittää voi. Suudelma.Kiitos siitä, että oot olemassa. En tässä nyt parrua vonkhaa, mutta en kyllä pistäis pahaksenikaan;) Pelkkä katseesi on jo niin läpiporautuva, että ihan kuin ois röntgenkuvassa, autsch.Silmäsi puhuvat paljon.

VASTAUS: Puliukon puhuvat silmät. Hämmentävää.

------------

KYSYMYS: Terve Hyneman ja muut soitinyhtyeen Putet. Multa on mennyt yöunet ja toivoisin että auttaisitte uudelleen levon löytymiseksi. Paskanjauhanta sikseen.... Onko hölmöjen taivaaseen "lainattu" jotain biisistä aamusta aamuun?? En siis tajua soinnuista tai nuoteista hevonpaskaa, korvakuullolla vain kuullosti siltä. Nimimerkillä: hommaanko kuulolaitteen

VASTAUS: Älä hommaa. Meidän kaikki biisit muistuttavat toisiaan.

------------

QUESTION: Hey, I'm a fairly new fan but from what I've been able to listen to online I will be a long time fan. I was wondering if you have custom guitar picks. I collect them and was wondering if you would be willing to send me one or two to add to my collection, it would really mean a lot to me. Please let me know if this is possible and I will send along my address so you can send them to me.

VASTAUS: Sorry, we don´t have any guitar picks, but I can send you my underwear. Used ones.

------------

KYSYMYS: Moro! Katottiin just tossa muijan kans pudotus ohjelmaa ja jäi hiukan kaivelemaan toi sun helevetin hieno takki/paita! Mikä mistä ? Tahtoo kans! (kuustosella kans makee juttu päällä) Teijän musiikki on muuten ihan helvetin hyvää jos vaan jättäsit sen ähkimisen pois siitä laulusta.......

VASTAUS: Mikä vitun Pudotus-ohjelma? Never heard.

------------

KYSYMYS: Heippa Jouni, jotenkin näyttää että meininki ja ilo on taas löytynyt, hyvä! Sitä on mukava katella ja lukea täältä sivuilta päiväkirjoista. Ehdotus! Äläkä heti tyrmää haukkumalla homoksi. Milloin nähtäisiin KT kiertue sinfonia orkesterin ja kuoron kanssa konsertti saleissa? Terveisiä bändille ja mukavia keikkoja vuodelle 2012!

VASTAUS: Siekö maksat palkat niille kaikille? Ja muutenkin: tuollaiset ideat voit tunkea perseesees.

------------

KOMMENTTI: Vittuilu on vittuilua vain silloin, kun sen sellaisena itse ottaa, ainakin meidän homojen keskuudessa. :)

VASTAUS: Tää urpo se ei ymmärrä lopettaa.

------------

KOMMENTTI: ...käy nyt kuiteski äänestämäs. Mie olen mukana täs "joukkohysterias", "joukkohurmokses", ja mitä niitä muita termejä nyt onkaan. Ooha mie vihreeki iha puoluekirjalla (jos semmone olis), mut täs on nyt kysymys siitä et joku muutos kohti uudenlaista politiikkaa olis mahdollinen. Joojoo, presidentti on semmonejatämmöne eikä se midn päätä, mut silti. Se siun blogikirjoitus: sie et ole koskaan (tai koskaan ja koskaan, en mie tiijä paitsi viimeisten 10 ja jotain vuoden ajalta) ollu poliittinen. Tuos blogis olit. Rakastusta. Mie en oo ny kerenny kutoo villasukkii siun synttärilahjaks.

VASTAUS: Lässyn lässyn. Ja mie en ollut tippaakaan poliittinen. Arvostelin vain tuota teidän lässytystä muka paremman maailman puolesta. Kaikki on kuin jossain vitun psykoosissa ja ensi kesänä ei enää muisteta koko presidentin nimeä. Keskittyisit siekin vaan todella merkityksellisen tiedon välittämiseen Facebookissa. Kuten "onpa ulkona kova pakkanen" tai "tein tänään herkullisia pullia, tuossa kuva".