Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

4.1.2012
------------

KOMMENTTI: Hep, Kohtuu hyvin veditte, vaikkei vissiin kaikkein paras olo ollut. Siitä pisteet teille Varmaan alan nyt haukkumaan väärää puuta, mutta teidän mukanahan kiertää yks jantteri, joka myy kaikkea KT-krääsää. Te saanette siitä myynnistä siivun, joten voinen kuitenkin kohdistaa haukut teille. Ostin siis Himoksesta paidan, jonka etupuolella oli tosi upea kullanvärinen teksti "KOTITEOLLISUUS" oikein paksulla alleviivattuna ja takana niinikään kultaisella kirjoitettuna EI KIRKKOON VAAN KAPAKKAAN. Näin siis oli ostettaessa. Nyt meidän kodinhengetär pesi paidan ohjeen mukaan ja lopputulos oli sellainen, jota olisi odottanut ehkä joltain Tauskin paidalta: Kultaiset viivat ja tekstit näyttävät siltä kuin paita olisi ostettu ehkä 90-luvun alussa, toisin paikoin hukkuneet lähes kokonaan. Tuo ei emäntää niinkään harmittanut, omat rahanihan olin paskaan tuhlannut, mutta siitä hän ei ollut kovin mielissään, että koko koneellinen pestyä pyykkiä on nyt kultahileen peitossa. Ei hyvä ollenkaan! Vituttaa, mutten jaksa nyt enempää valittaa.

VASTAUS: Heti alkaa narina, saatana. Tässä viitataan Jämsään. Olohan oli helvetin hyvä, ääntä ei vaan tullut. Paita-asioissa kääntykää tänne www.longplaymusic.net, miulla on pikkusen muutakin tekemistä. Ihan aiheellinen marina kyllä, myönnettäköön. Ville ei ole kerennyt valvoa painoasioita, koska hänen on täytynyt TANSSIA!

------------

KOMMENTTI: Tänää kuulin Jukka Rasilan haastattelun radiosta. Huomasin että jätkällä on samantyylinen ääni kuin hongistolla! Tosin vaan hongistolla on möööööööööööööööööreempi

VASTAUS: Ja mitähän minä teen tällä tiedolla? Tiesitkö muuten, että Rasila on Aku Ankan suomenkielinen ääni? Olen kuullut, kun mies toteaa Akun äänellä "haista vittu". Toimii. Olen myös nähnyt kun samainen mies TANSSII!

------------

KOMMENTTI: Tässä joutessani ajattelin kiusata teitäkin jouluntoivotuksilla ja uusilla vuosilla, eli ei muuta kuin leppoisia pyhiä. Tuossa lueskelin ruusut&risut palstaa ja J.H ollut jo ainakin vuodesta 2007 sitä mieltä että, Megadeth on paska bändi, eikä sillä ole yhtään hyvää biisiä. Sen enempää asiaan kantaa ottamatta toivon että, pukki tuo sinulle Youthanasia levyn vuodelta -94. Siinä on kiistatta ainakin yksi hyvä biisi :)

VASTAUS: Mitä vittua mie teen levyllä, jossa on yksi hyvä biisi? Ja sekin on hyvä vain siun mielestä.

------------

KYSYMYS: Nyt on kuule niin että pääsin missaamaan ton Hämeenlinnann sirkuksen keikan 2.12 niin onko teillä mitään tietoa.. oletteko tulossa takaisin tänne hämeenlinnalaisten iloksi joskus. Jos moista tietoa edes voi tietää vielä. Kovin harmittaa vaan keikan missaaminen, kyllähän se omakin show passaa! Murheen mailla olen mä jossen nähdä teitä saa.

VASTAUS: Oma moka.

------------

HULLU: Parahimmat Kotiteollisuus orkesterin jäsenet. Muutama vuosi sitten hurahdin harrastukseen, jota normaali Suomalainen mies harrastaa vain yksin pimeässä. Häveliässyistä en halua kutsua harrastustani oikealla nimellä, joten kutsuttakoon sitä tässä yhteydessä kepittelyksi. Olen harrastanut tätä kepittelyä pääasiassa yksin, joskus mukanani on ollut miespuolinen ystäväni, ja kerran koirani. Mainittakoon, etten suosittele muille asiasta kiinnostuneille koiran mukaan ottamista kepittelemään, siinä voi tulla nimittäin vahinko. Mainittakoon myös, että olen todennäköisesti pienen kaupunkimme ainoa kepittelijä, joka kuuntelee musiikkianne. Tämä ei suinkaan johdu siitä, että musiikissanne olisi jotain vikaa, vaan siitä että kaupunkimme kepittelijöiden ikäjakauma on pahasti vääristynyt. Minä kuuntelen musiikkianne erityisen mielelläni kepitellessäni! Nykyisin uskaltaudun harrastamaan kepittelyä jopa keskellä päivää ja kaiken kansan nähden, tosin kommandopipoon naamioituneena tietysti. Viimeviikolla kepitellessäni keskikaupungilla mieleeni juolahti, ettei käyttämäni päähine ehkä ole katu-uskottava. Tämä juolahti mieleeni, kun pari vastaani tullutta alle viisikymppistä ( kaupunkimme mittakaavan mukaan nuorta ) naishenkilöä naureskeli minulle. Nauramiseen ei voinut olla käsitykseni mukaan muuta syytä kuin vanhahtavan näköinen piponi. Paljon kokeneina miehinä ymmärtänette, että merkitysero naisten hymyilemisen ja nauramisen välillä on huomattava. Tilanteesta huolestuneena ajattelin satsata vaatetukseeni. Suunnittelin käyttäväni puolet ensivuoden vaatebudjetistani uuden päähineen hankkimiseen. Suurena faninanne päädyin tietysti teidän lekamies pipoonne, vaikka se lohkaiseekin vaatebudjetistani hieman aiottua enemmän. Sitten kauan odottamaanne kysymykseen. Mikä on orkesterinne kanta päähinevalintaani? Voinko teidän puolestanne käyttää orkesterinne nimellä ja logolla varustettua päähinettä kepitellessäni, vai kärsiikö orkesterinne imago moisesta toiminnasta? Oletteko koskaan itse harkinneet alkavanne harrastamaan kepittelyä? Terveisin: Sauvakävelijä PS: Kiitos hienosta musisoinnista. Kun kepittelen ympäri kaupunkimme katuja ja kuuntelen soitantaanne paneudun erityisesti kuuntelemaan kappaleiden sanoituksia. Silloin, ainakin välillä, minusta tuntuu että oma eloni on oikeastaan joskus lähes onnellista.

VASTAUS: Mie oon harrastanut tota siun "kepittelyä" jo 80-luvulla, tosin pelkkään ylämäkeen. Kuului hiihtoharjoitteluun. Meille on ihan sama mitä pipoa käytät. Näytät kuitenkin luultavasti yhtä ääliöltä sauvojen kanssa tai ilman. Oletko muuten koskaan TANSSINUT KT-pipo päässäsi?

------------

KOMMENTTI: Moro. Olisi ihan V...n kiva jos ottaisitte nämä tuotteet ohjelnistoonnne. Ei tarttis enää soittaa ilmakitaraa tai matkia rumpuja. En ole jälleenmyyjä enkä halua rahaa. Suomesta en löytänyt vastaavaaa, mutta olisin halunut ostaa lankomiehelleni ko tuotteen joululahjaksi (osaa soittaa sitaraaa yms.) http://www.youtube.com/watch?v=w8e4T-TVARw&feature=related p.s kukaan jolla on tämmäöinen paita ei pääsisi teidän keikille Enkore tällä setilä olisi varma hitti. Stmim1nalla on jo varmaan tämmöset http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=N79SrNLK4dY

VASTAUS: Siinä menee taas aikuisilla miehillä energiaa hukkaan. Puhumattakaan sinusta, kun käytät aikaasi tuollaisen katseluun.

------------

AVAUTUMINEN: Tervehdys! Tämä päivä avasi silmäni sille asialle, että me ei voida välttää kohtaloamme ja kohtalo voi olla pienistä asioista kiinni. Kiitos, että saan Kotiteollisuuden musiikkia kuunnellessa olla täysin OMA ITSENI, saan olla IHMINEN kaikkine inhimmillisine piirteineni. Suruni keskellä voin nyt jakaa kuitenkin ilosanomaa teille siitä, että teidän musiikkinne sulattaa suruani ja helpottaa oloani. Voin olla heikko ja vahva, ehkäpä opin taas elämästä jotain suurenmoista.

VASTAUS: Tuskin, tiedän kokemuksesta. Mut hyvä että musa toimii.

------------

KOMMENTTI: Moi, kiittelin muut eilen lähtiessä mutta jäit väliin kun olit siinä varattuna. Eli Kiiitos siis menneestä vuodesta! Levy on mahtava ja hienoja keikkoja kaikki kymmenen joille pääsin. Rentouttavaa Joulun aikaa ja onnekkaita päiviä ens vuodelle Eilen= aamuyöllä...

VASTAUS: Minäkö muka varattuna keikan jälkeen? En kai?

------------

KYSYMYS: Termos Jouni! Sellaista oisin kyselly että mistä olet hankkinut tuon rotsin mikä on Pää kylmänä videolla??? en ole moista löytänyt mistään, prkl! Ajotakkia kesäksi meinasin...Haisevaa pyllyä ja keväällä keikalle Mikkeliin!!!

VASTAUS: Kaupasta.

------------

KOMMENTTI: Voi pojat ! Vuosi hurahti ohi ja nyt on aika siirtyä uuteen vuoteen. Joulut tuossa välissä kyllä, mutta kiitos kuluneesta vuodesta! keikoista ja levyistä yms. muusta kivasta. Nähdään ensivuonna taas keikoil! Jouluja ja uusia vuosia! t.tytöntyllerö ps. onnee platinasta

VASTAUS: Kiitos.

------------

KYSYMYS: Hei. Bongasin tuolta kotisivuiltanne, että olette myyneet platinalevyyn oikeuttavat 20 000 kpl uutta levyänne, onnittelut! Bongasin myös, että teillä on facebookissa lähes 47 000 fania. 27 000 Kotiteollisuudesta tykkäävää siis ei ole ostanut levyä, mikä nyt lienee sanomattakin on syntiä siinä, missä siskonkin himoitseminen (En omista siskoa, mutta levy on kaupasta ostettu). Millaiset terveiset ihmisille, jotka ovat ladanneet levynne internetistä, ilmaiseksi? Kai se nyt vähän vituttaa, ukot on kuitenkin painaneet aika kovan iltapuhteen levyä tehdessä.

VASTAUS: Siellähän ne terveiset lukee kotisivujen uutisessa.

------------

KOMMENTTI: Kukapa sitä kultaa kaipailisi jos voi saada platinaakin! Onnittelut siitä sekä tulevalle vuodelle ja spermatykeille valkoista joulua!

VASTAUS: Pillulevy olis kyllä kaikista paras.

------------

KYSYMYS: http://www.youtube.com/watch?v=MROlxqUtr9I&feature=related Onko toi aito musavideo? Jos ei niin ajattelin pistää sulle koska poika on tehnyt sillon aika hyvän musavideon teijän biisistä. ps älkää ikinä enää soittako jämsässä!!

VASTAUS: Ai, "poika"? Se on Karvisen Tommin tekemä. Sama mies ohjasi Kaiholan. Turha siis pojitella. Varsinkin kun sama mies kuoli viime kesänä.

------------

KYSYMYS: Teillä on hyvät yhteydet Nightwishiin ni tuli kolme kysymystä mieleen. 1.Kutsutaanko Hynynen, Hongisto ja Sinkkonen vierailulle NW:n albumille tai joku teistä yksinään? 2. Mitä pidätte NW:n uudesta albumista? 3. Onko mahdollisuus sanoituskaksintaisteluun jossa Jouni Hynynen tuottaa lyriikkaa englanniksi ja Tuomas Holopainen suomeksi?

VASTAUS: Vittu, kun on tyhmiä kysymyksiä. 1) Miun huutoa käytettiin jo Oncella 2) En ole kuullut 3) Miksi vitussa?

------------

KYSYMYS: Paljonko nää jouni painoit kaheksantoistvuotiaana kloppina?

VASTAUS: Tämä on todella tärkeää tietoa. Noin 75 kiloa.

------------

KOMMENTTI: Moi Jouni! Tapahtui kauan sitten, vuosia ennen keväistä Kerubia. Hullu Pullo -anniskeluravintolan baarimikkona toiminut ystäväni oli assistenttinani ja hän uskaltautui kiusaamaan teitä bäkkärille. Saaliinsa, oheisen keikkajulisteen hän lähetti minulle. Asiaankuuluvilla kirjotuksilla ja kuvilla varustettuna toki...Se pitempi vehje ei ees mahtunut tuohon valokuvaan! Lie siis ollu sulla lämpimät olot, kun istahdit syliini Ballsissa Kajaanin keikan jälkimainingeissa ;-) Kuuma kissa kohtasi lavalla hyvin lämminneen rokkarin... Nih! Eturivin tyttö voi vain kiittää kaikista niistä nautinnollisista hetkistä, joita tarjositte tänä vuonna. Hyvin lämmitetty ellei peräti löylytetty on ainakin tää nainen viiden koetun keikan jäljiltä. Ja lämpö nousee taas, kunhan keikat tulee julki... Mut nyt on niin sulla ja kahella muullakin Jiillä lupa rentoutuu. Mukavia pyhiä, uusi vuosi tuo sit jo uudet kujeetkin... Niitä ootellessa!

VASTAUS: Ja niitähän tulee! Mut se on moro nyt.