Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

5.12.2008

------------

KYSYMYS: Missä Kime luuraa?!

SINKKONEN: Kime joutu linnaan. Polkupyöränsatuloiden nuuskimisesta.

HYNYNEN: Mies yllätettiin jonkun Lahden ala-asteen pihalta, pyörätelineiden välittömästä läheisyydestä. Pidätettäessä tämä pervo hahmo ei tehnyt vastarintaa.

------------

KYSYMYS: Moro Hän joka nukkuu käsi pystyssä ja muut Hiawathat! Kiitos viimeisestä (Nosturi). Keikantunnelma oli hyvä kuten kaikilla näkemilläni teidän vedoilla. Sitten kun kirjoittelet muistelmia lauantaista niin älä säästele yksityiskohtia. Äijät olivat epsanjan tunnelmissa näköjään koko sakki. Hongisto mylvi mikki mykkänä ja herra laulumestari unohti kolmessa biisissä sanat.. en oo nähny sulle käyvän noin ennen. Tuliko luettua lasista laulukirjaa ja huolella? Vai vaaditaanko ikämiehiltä taas liikaa? Ne pari uutta biisiä muuten kuulosti tasasen paskoilta.. just silleen että pitää jatkaa ontumista ympäri Suomen teidän perässä. Perkele. Olkoon patanne täynnä lihaa!

SINKKONEN: Ja iskeytyköön karate kasvoosi.

HONGISTO: Keikka oli niin tärkeä herra Virtasen mielestä että hän ei uskaltanut avata basistin mikkiä koko keikalla.

HYNYNEN: Et sie kovin montaa meidän keikkaa ole nähnyt, jos miun sanojen unohtelu on sinulle uutta.

------------

KOMMENTTI: Typeräähän tämä on, mutta oli pakko laittaa tuo linkki sulle, kun päiväkirjassa niin kaihoisasti Mad Max- leffojen dvd-painoksia haikailit. http://www.play.com/DVD/DVD/4-/3476827/Mad-Max-Trilogy/Product.html Tuolta löytyy ainakin... Tosin joutuu elämään ilman tekstitystä...

SINKKONEN: Pitäs olla tekstit, koska Jouni ei ymmärrä englannin kieltä. Hän ymmärtää vain kielen rakkauden.

HONGISTO: Luulisin että Jounilla on ollut tänä syksynä Mad Maxia ihan tarpeeksi, teksteillä jos ilmankin.

HYNYNEN: Jouni – Lappeenrannan Mad Max!

------------

KOMMENTTI: Taitaa oll tässä vaiheessa turha kinuta "käärmeiden historiaa" Hämeenlinnassa/Jämsässä... jos joku kuitenki tän lukaisee, pistäkää korvan taakse! Viimesiä nimittäin viedään tältä vuodelta... (Ja sori, jos tää tuli kahteen kertaan..)

SINKKONEN: Ei taidettu soittaa.

HONGISTO: Ei jaksattu ku piti vaan nuuskia parturia

HYNYNEN: Se Hämeenlinnan “parturi” oli kyllä ihana. Mut soitettiinhan me Käärmis Radio Rock Finlandiassa.

------------

KYSYMYS: Moi! Miksi Suomalainen perus juntti mies on laittanut hameen päällensä? Ei sovi mielestäni sinulle ollenkaan!

SINKKONEN: Ihan siun kiusaks.

HONGISTO: Miust se on ihan kilttiä

HYNYNEN: Mie laitan ennen kevään rundia siulle postia ja kysyn, että mitä mie saan laittaa päälleni.

------------

KOMMENTTI: Taannoisesta Nosturin keikasta. Lavatoimintanne jaksaa riemastuttaa vuosi toisensa perään. Hyvää jatkoa! Terveisin, täti Espoosta

SINKKONEN: Ei saa nauraa vammaisille. Terveisin, setä Lappeenrannasta.

------------

KYSYMYS: Oikein hyvää itsenäisyyspäivää itsekullekin. Katselin eilen Radio Rockin keikkaa televisiosta ja kuten sanoit olitte hyvin suomalaisia kun olitte laittaneet Popeda- liivit ylle :) Itseäni en voi pitää kovin vahvana Kotiteollisuusfanina, yksi levy ja silleen. Keikallakin kuuntelen hyvin mielellään Hynystä välispiikkien aikana...musiikin soidessa voikin keskittyä juomiseen. Nyt kun on noin hyvin kehuttu bändi ja teidän soittama musiikki niin voidaankin mennä asiaan. Mistä sinä sait sen Popeda- liivin? Eikä sekään ole ongelma vaan se että möisitkö sen liivin minulle? Olisin hyvinkin kiinnostunut asiasta.

SINKKONEN: Tottakai se myy. Laitat vaan osoitetta tulemaan, liivihän on käytännössä jo sinun. Saisiko olla muuta?

HYNYNEN: Miulla on myös Popedan uusin levy Paten nimmarilla. Haluatko senkin?

------------

KYSYMYS: MOROOOOOOOOOOOOOOO! Mistä moiset liivit eilen Rokki Finlandiassa? :D Hienot oli! Popeda vois mullekkin tehjä semmottiseet!!!! :D Ja tekää ette kuulostanu kovin vaisuilta!!! :D

SINKKONEN: Iiik.

HONGISTO: Kysele liivejä Popedalta

HYNYNEN: Mie tarvitsen tätä menoa pian rintaliivit. Nimim. Pullukka -70

------------

KOMMENTTI: vieläkin on eilisen teiän hämeenlinnan keikan jälkeen olo kun olis hyvää seksiä saanut,tiiättekö: väsynyt, kaikkensa antanut,mieli ihan tyhjä ja naamalla vaan loistaa sellanen typerä virne :p lisänä vielä edelliseen, ääni puuttuu tällä hetkellä lähes kokonaan,kerrankin on siis muija hiljaa. aivan paras keikka ikinä.eturivissä ainakin oli helvetin megalomaaninen meininki. ihan hulluna hypittiin ja karjuttiin ja hikoiltiin ja haistiin pahalta.ja tottakai lääpittiin hongistoa tilaisuuden tullen.aikamoista. kaiken muun parhauden lisäksi oli kyllä loistavat biisivalinnat;paljon uutta levyä, minimaalisesti ns.listakamaa plus tosiaankin kuultiin sellasiakin kipaleita mitä ei oo keikoilla soitettu varmaan ikinä/pitkään aikaan.parhautta.loistava veto. :)jotta ei muuta kun kiitos vaan mielettömästä keikasta!pitäkäähän lippu korkeella. ps.se kiltti oli aika sexy veto ;) mutta missäs oli hongiston ja sinkkosen?

SINKKONEN: Yhes paikassa

HONGISTO: Taisi jäädä Skotlantiin, vai Norjaankos ne unohtu..?

------------

KOMMENTTI: Kiitos nimistä vieraslistassa Hämeenlinnassa 5.12. Terkuin Siiri, Anne ja Jessica

SINKKONEN: Teidän vai muiden nimistä?

HONGISTO: Kaikenlaisia pummeja, saatana!

HYNYNEN: Nää oli ne Sappeen lyylit, jotka saunotti meitä siellä joskus vuosi sitten.

------------

KOMMENTTI: Moi! Täällä ois Himoksella mökki missä sais kitarat vireeseeen... Ja lauluäänen! Lomahimos 31!!!! Tervetuloa!!!

SINKKONEN: Lomahomos

HONGISTO: Oiskohan sieltä saanu jotain muutakin?

HYNYNEN: Arvaapa kiinnostaako meitä tulla ennen keikkaa johonkin hikiseen mökkiin, joka on täynnä humalaisia, hikisiä ukkoja? Mieti nyt itse.

------------

KOMMENTTI: hei??No mitä vittua...Jätkä on poistanu mun edellisen viestin??mitä siinä muka oli??sä kerroit että olit kuullu jonkun jutun jonka mukaan oot pannu jotain nosturin vessassa..Ei kai sillä oo väliä...puhuuhan ne muutakin. No mut me oltiin Nosturissa viime viikolla ja voi voi....Niikun mä olisin halunnu sulle tehdä saparot tosta sun ihanasta letistä....No mulle lankes TAAS se osa teidän keikasta että A)sieltä EI joko nää mitään tai B)sit siinä hilluuu joku vitun pikku pissis kertoen mulle kuinka ihanaa tää on..Jouni on ihg,Janne on ihg ja Jari on ihg...No DAA ehkäpä me se tiedetään!!!!!!!!! Vittu me muuten siellä keikalla olla...Eli yrittäkää jaksaa...niin minunkin on tehtävä!!!!

SINKKONEN: Daa

HONGISTO: Sie et tiijä kuule jaksamisesta yhtään mitään.

HYNYNEN: Ja mie en ole poistanut yhtään mitään. Enkä tiedä asiasta mitään. Webmestarin hommia.

WEBMESTARI: En minäkään tiedä siitä mitään, "mun edellinen viesti" ei kerro kauhean paljoa.

------------

HULLU: Ihan yleisesti elämässä on kyse ainakin siitä, että toisille ihmisille tehdään, niin kuin toivotaan itselle tehtävän. Kääntäen, ainakin yritetään olla tekemättä toisille sellaista, mitä ei itselle haluta. Sellaiset asiat, jotka voi sulle olla yhdentekeviä, ei kaikille muille ehkä ole. Edelleen, jos sinulle on tehty enemmän kuin selväksi, että olet toiminut väärin, kuuluu sinun ainakin yrittää korjata tekosi. Siis olettaen, että sinulla on minkäänlaisia moraalisia arvoja. Jos ei Hynysen, niin ainakin ihmisen roolissa. Ai niin. Sinähän et tietenkään todennäköisesti ymmärrä, että mitä vittua yritän sanoa. Eikä sulla ole aikaa näiden sähköpostien kanssa mitään vitun kryptoja alkaa ratkomaan. Etkä jaksa, etkä kerkeä. Ja sehän on ihan sama, kaikki voi tehdä mitä lystää. Se ois kyllä ihan kiva tietää, että mikä on se asia, joka antaa sulle oikeuden julkaista ihan mitä lystäät, ihan missä lystäät? Mikä antaa sulle oikeuden toimia täysin moraalittomasti, mutta ei velvoita korjaamaan tekoasi?

SINKKONEN: Mitähän ihmettä sie halusit sanoa?

HONGISTO: Olipas tämä tapaus paatoksessaan melkeinpä runollinen. Mie haluan sanoa: No Sori!

HYNYNEN: Tää on yks hullu, josta ei pääse eroon kuin haulikolla. Parasta tässä on se, että miekään en tajua ollenkaan mistä se puhuu. Lääkkeet taitaa olla taas lopussa näin vuoden loppupuoliskolla ja uusi lääkäriaika tilaamatta. Avohoito rules!

------------

KYSYMYS: Hynynen, vituttaako?

SINKKONEN: Ja monelta?

HYNYNEN: Tuon äskeisen urpon takia rupes vituttamaan ihan vitusti. Mut onneksi tää valkoviini vähän jeesaa. Lukijoille tiedoksi, että kirjoitamme tätä Rovaniemellä. Keikkaan on aikaa tunti ja risat.

------------

KOMMENTTI: Hei vaan. Voi hyvät hyssykät sentään. On meinaan NIIN ikävä teitä! Olin Nosturin keikalla viikko sitten ja aloin jo pikkuhiljaa toipua tavallistakin pahemmasta keikanjälkeisestä masennuksesta (Onko tätä oikeasti muillakin faneilla? Mä teen aina henkistä kuolemaa kun eron hetki teistä koittaa..) mut sit erehdyin katsomaan telkusta tuota Radio Rock -keikkaa ja eikun pohjamutiin takas :( Tai ei se vielä, ite en halunnutkaan tuommoiseen osallistua, mut aloin kuitenkin ajatella asioita ja sit lueskelin noita viime kerran vastauksia ja siitä se näköjään taas paheni sitten. Ei tähän ole mitään järkevää syytä taas. Kai mä olen rakastunut teihin ja olen niin perkeleen mustasukkainen kaikille kaikesta. Sairasta joo. Ei kantsis edes ääneen sanoa. Olis vaan aika ajoin todella kiva vaihtaa oma elämä jonkun toisen elämäksi. Ainakin näin ajatuksen tasolla. Keikoilla on aina niin mahtava fiilis ja sit kun tulee kotiin saa kaikenlaista paskaa niskaan joka tuutista! Vauva huutaa ja valvottaa, tahtoikäinen tahtoo ja ei tahdo, mies tahtoo ja ei tahdo, vakuutus ei tahdo kustantaa uutta parkettia kastuneen tilalle, vaan pitäis tehdä joku perkeleen KYNNYS keskelle lattiaa.. Huoh. En jaksa edes ajatella mitä huomisesta tulee kun istun tähän aikaan koneella ja parin tunnin päästä pitäisi jaksaa pyörittää arkea yksin. Juu, isi on isyyslomalla, mut eipä sitä silti paljoa kotona näy. Lähti käväisemään Rovaniemellä ryyppäämässä. Vantaalta. Jep, jep. Fiksumpaakin sanottavaa olen joskus keksinyt, mut tää ei ole niitä hetkiä. Pahoitteluni turhasta häirinnästä, mut tuleehan näitä varmana muiltakin, joten en jaksa nyt piitata siitäkään. Ei tarvi julkasta, kadun tätä kuitenkin huomenna. Silti parempaa huomista meille kaikille! Ja Kauniita unia, Maj Karman kuvia.

SINKKONEN: Oskarin arki

HONGISTO: Haluaisin niin pelastaa sinut tuosta elämän helvetistä. Veisin sinut Rovaniemelle ryyppäämään.

HYNYNEN: Jotenkin kauniit unet ja Maj Karman kuvat eivät sovi yhteen.

------------

KYSYMYS: Mahtavaa settiä Radio Rock Finlandiassa! Kumpi on kovempi, Hynynen vai Marco Hietala?

SINKKONEN: Riippuu kummasta päästä koittaa.

HYNYNEN: Mie oon pehmeä molemmista päistä.

------------

KOMMENTTI: Jos uudella levyllä ei ole YHTÄÄN lehmänkelloa, niin joudun ostaan sen kuitenkin. Kukot laulaa sit jossain muualla. P.S More cow bell plz

SINKKONEN: Meidän uudella levyllä soi lehmänkellit.

HONGISTO: Lehmät ammu melkein joka yö Holoppalan naapurissa.

------------

KYSYMYS: Mitkä ovat Hynysen AC/DC:n Albumit TOP 3? mun mielestä parhain on : 1. For Those About To Rock (We Salute You) - 2. Back In Black - 3. Stiff Upper Lip. Ja mitenkäs tuo uusi albumi uppoo?

SINKKONEN: Miulla taasen: 1. Highway To Hell 2. Jailbreak 3. Back In Black. Uutta levyä en ole vielä saanut hommattua.

HONGISTO: Ei mitn hajua Hynysen Topeista.

HYNYNEN: Tällä hetkellä vaikka näin: 1. Back in Black 2. Flick of the Switch 3. For Those About to Rock. Uutta levyä olen jo täällä kommentoinut. Jos sillä nyt jotain väliä muka on. AC/DC on kaiken arvostelun yläpuolella. Aivan kuten Eppu Normaalikin.

------------

KOMMENTTI: Noh. Kuuntelin tossa taannoin Apulannan biisiä "Anna mulle piiskaa" tai jotain sinnepäin. Huomasin biisin itsessään sisältävän kysymyksen kuka on se beibe , joka antaa sitä piiskaa.Lyhytkestoisenmuistini takia päädyin lopputulokseen. Beiben nimi on Jane! Tyhmä juttu ja vanha biisi mutta silti kuluttajalta kestää näinkin kauan selvittää oikeasti mitä taitelijat yrittävät sanoa.Taidan laittaa korvat keltaseen pörssiin vaihdetaan palstalle. No asiaan.Tehkää hyvä levy niin ostan sen varmasti

SINKKONEN: Ja myöhän tehää.

HYNYNEN: Tehtiin jo. Nyt pitäisi vielä opetella soittamaan sen biisit.

------------

KOMMENTTI: Jouni, siun pitäsi pyrkiä eduskuntaan, ja pistää maailma oikealle radalle. Sillä olet oikeessa, että liiankin moni asia on nykyään päin helvettiä. Terveisin nimimerkki : Malttamaton suomalainen.

SINKKONEN: Joo Jounista Suomen Faarao. Kyrpä 1.

HONGISTO: Taitaisin jättää äänestämättä

HYNYNEN: Sie et taida ymmärtää, että on eri asia olla asioista jotain mieltä kuin tehdä niille asioille jotain. Tai edes tietää, mitä niille asioille pitäisi tehdä. Siinä kommentoijien ja tekijöiden ero.

------------

KYSYMYS: Päivää! Millon ootte tulossa Kuopioon seuraavan kerran keikalle? Ei näköjään syksy-kiertueella passannut käydä täällä,toivottavasti keväämmällä sitten.......

SINKKONEN: Tai syssymmällä.

HONGISTO: Keväällä tullaan. Huhtikuussa muistaakseni.

HYNYNEN: Eipäs kun 12.3. Pirunsarvessa eli Puikkarissa.

------------

KOMMENTTI: Väsynyt mutta kiitollinen syksyn keikoista! Ööö...mitäs niitä nyt olikaan... KIITOS Kaarinan, Jyväskylän, Ähtärin, Kauhajoen, Tampereen, Kouvolan, Hämeenlinnan ja Jämsän vedoista koko sakille! Ja hemmetin hyvää loppuvuotta, vieläkin parempaa ensi vuotta!! :)

SINKKONEN: Kiitos samoin.

HYNYNEN: Älä tätä kiittele, tää on “presidentti”.

------------

KOMMENTTI: Ihan vaan tässä lämpimikseni kirjoittelen.. en tiedä mikä teissä vanhoissa rumissa ukoissa näin nuorta naista kiinnostaa, mutta pakko se kai on myöntää musiikki syyksi. Siksi kiitänkin että olette tehneet vuosien aikana ihan PERRKELEEN hyvää musiikkia ja joka pelastaa paskimmankin päivän. Ja joka keikalla mille olen eksynyt olen takarivistä itseni eturiviin änkenyt ja nuotinvierestä biisejä huutanu. Ja ne nahkaliivit Radio rock Finlandiassa.. toivottavsti laitoitte takas sinne mistä haittekin ne ennkuin menitte näyttäytymään hämeenlinnan tosifanaatikoille, saattoivat luulla teidän kääntyneen poikarakkauden kannattajiksi.. että silleen. Jatkakaa samaan malliin!!

SINKKONEN: Miten niin kääntyneen?

HONGISTO: Ehä myö käännetä ku munaa perseessä!

HYNYNEN: Tai nyrkkiä.

------------

KYSYMYS: Heipä hei, Mie tässä mietiskelin että mahtanetteko tulla joskus keikkailemaan näinkin pieneen kylään kuin Huittinen taikka vaihtoehtoisesti Vammalaan? :) Ja sitten vielä että tuo Radio Rock Finlandian keikka oli komia (No ainakin kooste oli kun sitä katselin telkkarista :) ) Mutta eipä muuta.

SINKKONEN: Vammalat Huittisissa.

HONGISTO: Vammala on aika Tulsa

HYNYNEN: Eipä ole koskaan kai edes kysytty. Tai jos on, niin eurot ovat loppuneet kesken.

------------

KYSYMYS: Mitäs, mitäs... Missäs toinen encore oli Himoksella? Me hakattiin kätemme kipeiksi jotta saataisiin teijät uudestaan lavalle mutta jätkiä ei näkyny?!? Tuntematon sotilaskin oli jo loppunut....Joka tapauksessa, Kiitos Nosturin ja Himoksen keikoista! Mulla ainakin oli helevetin hauskaa :) Kevään keikkoja odotellessa, hyvää joulua teille.

SINKKONEN: Kuolla Elävänä biisin jälkeen ei lavalle voi enää palata.

------------

KYSYMYS: CMX oli perjantaina Tavastialla aivan liekeissä! Ette vaan sattuneet olemaan paikalla?

SINKKONEN: Joo tottakai oltiin.

HONGISTO: Vittu mie en muista siitä keikasta mitään.

HYNYNEN: Oltiin samaan aikaan myös Jäähallissa sekä myöhemmin yöllä Hämeenlinnassa.

------------

KYSYMYS: 1. Hynysen laitteistossa on listattu kitaravahvistinta ja bassovahvistinta. Miten nämä ovat käytössä? (Yhtäaikaako? Sarjakytkettyinäkö?)2. Hynynen ei kuulu soittavan covereiden kitarasooloja. Oletteko harkinneet soolokitaristin (mahdollisesti Karmilan) kanssa soittamista keikoilla?Musiikkinne on muuten siitä harvinaisen hyvää että se painottuu pääosin sisältöön ja tunnelmaan eikä soittotekniseen machoiluun kuten merkittävä osa raskaan rockin valtavirran yhtyeistä.

SINKKONEN: Kyllä miun mielestä meidän musiikki painottuu ennenkaikkea soittotekniseen machoiluun.

HONGISTO: Kyl meillä on kovat pelit. Tunnelmasta myö ei tiedetä mitään.

HYNYNEN: Ei bändiin oteta noin vain jäseniä tai edes vierailijoita. Semmonen on ihan perseestä. Ja se laitteistossa mainittu bassovahvistin on korvattu Mesan kitaravahvistimella. Molemmat ovat jatkuvasti käytössä ja yhtä aikaa.

------------

KOMMENTTI: Oi mahtavuutta! Volbeat tammikuussa, Kotiteollisuus maaliskuussa JA Mokoma huhtikuussa. Volbeatin takia saa hieman matkustaa, mutta muut herrrrrkut on "melkein" naapurissa. Sataakohan pian kakkaa niskaan, kun näin hemmotellaan? KT ja Mokoma perutaan, ja tilalle tuodaan Ilkka Lipsanen ja Tauski? Hyvää joulua ja erittäin onnellista sekä loistavaa uutta vuotta murut.

SINKKONEN: Mitäs vikaa Ilkassa ja Tauskissa on?

HYNYNEN: Mie lähden nyt käymään paskalla.

------------

KYSYMYS: Yrjänä kertoo CMX:n kiertuepäiväkirjassa Hynysen lähettäneen hänelle viime viikonloppuna hempeän tekstiviestin. Onko se joku homo vai? Yrjänä siis.

SINKKONEN: Yrjänä on avaruushomo ja myö ollaan uhanalaisia ryhähomoja.

HONGISTO: Yrtsikkäläinen nyt on semmonen pehmeä pullukka, mitä lie polkee siellä tähtein välillä.

HYNYNEN: Tekstiviestimme käsittelivät viattomien lasten veren juomista pandan kivespussista. Normaalia runopoikien keskustelua.

------------

KYSYMYS: Helei kuten tiedätte on joulu ovella ja uusi seelantilainen ystäväni vailla lahjaa... siispä pyydän teiltä nimikirjoituksia ystävälleni sillä hän palvoo teitä ja on teidän takia alkanu opetteleen suomea. On se oppinut jo sanomaan että; eikö totta että suomalaiseen jouluperinteeseen kuuluu että joulupukki on lapsia syövä villisika. anyway... Siispä hartaasti pyytäisin tekemään minulle palveluksen joululahjan suhteen... eli olisivatko ne nimmarit ihan mahdoton ajatus?

SINKKONEN: Ei ole.

HONGISTO: Kerro myös vanhoille seelantilaisille ystävillesi terveisiä!

------------

KYSYMYS: Hei! Tuutte sitten vihdoin tänne Nivalaan lauantaina. Tervetuloa, on tuota päivää odotettukin jo lokakuusta asti, silloin olin Kotiteollisuuden keikalla Vieskassa. Hyvä meininki oli siellä, mutta jotain jäi puuttumaan.. Nimittäin biisi Yö päivää keinuttaa. Siksipä tässä nyt kirjotellaan, toivossa josko sen tällä kertaa livenä kuulla saan? Tuo kappale on tuonut jotain outoa lohtua mulle, kun oon yrittäny tulla järkiini ja hyväksyä tosiasiat erään jutun suhteen (niin, niin, mieshän tähän liittyy tietenkin..). Tiedän että joku muukin siellä on lauantaina teitä kattomassa, vaan ei minun kanssa ja hyvä niin. Tämä laulu vaan olis tavallaan semmonen lopullinen piste yhdelle loppujen lopuksi aika karuhkolle tarinalle. En sitä muuten osaa selittää ja eihän se sinua kiinnostakaan. Ja ei täällä mikään teinari kirjottele, vaikka siltä kuulostaakin. Päinvastoin, reilu kolmekymppinen naisihminen joka ei kai ole vieläkään saanut aikaseksi aikuistua. Mutta jospa sitä vielä kerkeis ;)

SINKKONEN: Aikuistut sitten haudassa.

HONGISTO: Oletko kenties yksinhuoltaja?

HYNYNEN: Ja jos olet, niin mihin aikaan?