Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

5.12.2008

------------

KYSYMYS: ei Jounipouni ja muut pöljät idolit! Miksi teidän pitää aina Tampereella esiintyä sellaisissa pienissä murjuissa kuin Klubi ja yo-talo, joihin loppuunmyydään liput ennen kuin edes ehtii kuulla koko keikasta? Minulla on nyt perjantai (21.11.2008) ihan pilalla sen vuoksi, että en saanut lippua Kotiteollisuuden keikalle. Huomisen lisäksi pilalle meni koko tämä viikko ja ensi viikko ja varmaan koko loppuvuosi... Ja tämän typerän reklamaation vuoksi muussiperunatkin kiehuivat liedelle. Voisitteko tulla seuraavan kerran vähän isommalle estraadille, vaikka Ratinan stadionille, että hitaimmatkin saavat lippunsa. Tai perukaa edes se huominen keikka! Hyvää pikkujoulun ja adventin aikaa ja jännittävää joulun odotusta!

VASTAUS: Me tykkäämme pienistä baareista. No, keväällä on Pakkahuone. Mutta jos vähänkin vaivautuisit seuraamaan meidän keikkakalenteria, niin pysyisit ajan tasalla. Eikö olekin ihan loogista, että bändin keikat ilmoitetaan bändin kotisivuilla? Keväällä tehdään muuten ihan vitusti keikkoja. Mutta niistä myöhemmin.

------------

KOMMENTTI: Soittelin tässä tämmöisen kasaan. Tietenkin Kotiteollisuutta kunnioittaen! Nosturi keikkaa odotellessa! http://www.youtube.com/watch?v=p5LRstxz2dI

VASTAUS: Käyköön joku kuuntelemassa, mie en kerkeä.

------------

KYSYMYS: Kiitos jouni ku olet jaksanut tehdä kirjastasi vielä ääni kirjan. Mutta, miksi Nyt Kaikki Äijäilemään! -juttu on jätetty ihan kesken? kui muka et pysty hoitamaan sitä hommaa? selitäs lapin miehelle tämä, niin teet minusta onnellisen.

VASTAUS: En jaksanut lukea sitä, koska se oli niin paska. Onhan siellä jotain muitakin juttuja muutettu ja lyhennetty juuri sen takia.

------------

KYSYMYS: noniin vilhot. olen nielettänyt akselia (tytöille) noin kymmenellä keikallanne aikain saatossa ja uudelleenkin arvelin mestoille könytä, joten onkikaa tämä roskaposteistanne jos meininki säilöä maksa-asiakas. olitte nykäskylän naitissa jokunen viikko sitten ja ilokseni yllätyin kun ässä ei sihahtanut ja rämpytitte klassikkopiisejänne ja kyllähän sieltä encorejakin polvillaan pyydellen tuli. muistan myös ajan kun Venäjä vilahti ikkunan alta encoreja rukoillessa! Kysymys kuuluukin onko s-ryhmän painostus kuinka kovaa kun oli näinkin särmä suoritus? Ja hei, se varajeesus siellä runpujen takana. olit sie aika komee kaljunakin!

VASTAUS: Kun juo kolme kuukautta putkeen, viina ei käy enää päähän. Tai ainakaan humalaa en näe. Tai ainakaan kaltaisesi amatöörit eivät näe.

------------

KOMMENTTI: Olen ollu suuri fanisi ekasta levystä lähtien teette vitunmoisen hyvää musaa,toivon että jatkaisitte samaa rataa sotakoira albumin jälkeen:)! kunpa saisin nähdä tiedät joskus,se olis elämäni suurimpia toiveita:) olen samaa maata ku te,juon,poltan ja pervoilen:) olis kunnia nähä teität joskus:) olen janne 18 vee somerolta:)

VASTAUS: Minä olen Jouni 38 vee Lappeenrannasta, enkä polta enkä pervoile.

------------

KOMMENTTI: Yks yö enää!!! Toivottavasti teillä on jo hyvä meininki päällä;TERETULEMAST TAMPEREELLE kiertuetta alottaan!!! Lupasin kavereille vetää parhaan YO-talo-illan koskaan jos nimi on listoilla; hope so so so so so so so very much! Waiting to see ya soon!!! Hanne Ps. Juurikkala on nero! Tuomaksen kirja on jumalainen... Tehkää teki semmonen! ;) Ai että ois ihanaa iltalukemista ja kattelemista!!! Mahtavaa joka tapauksessa että uus levy tulee pian! Kelpaa Juurikkalan kuvilla tai ilman; musa on kuitenki se ykkösjuttu! Sun ääntä ja sanoja ei voita kukaan! ;)

VASTAUS: Ensinnäkin: kirjoita suomea kun suomalainen olet. Toiseksi: miusta se Juurikkalan Nightwish –kirja on ihan paskaa. Siitä puuttuu teksti. Ja miksi kaikkien kuvien pitää olla niin rakeisia? Mie olen juntti, mie en ymmärrä.

------------

KOMMENTTI: Morjensta pöytään! Ihan saatanan hyvää keikkaa tälle illalle! Toivottavasti soitatte saatanan lujaa ja virheettömästi, kuten aina!

VASTAUS: Tämä viesti tuli siis ennen Tampereen keikkaa. En muista, kai se hyvin meni.

------------

KOMMENTTI: Rakas Jouni... 14.11. Club B52:ssa kirjoittamasi rakkaus-kirje tuli perille. *kiittää ja kumartaa* Olin vain hieman hämmentynyt sen kyseenalaisesta sisällöstä! =D Mutta lupaan noudattaa antamaasi neuvoa ja kysyä ko. ystävältäni neuvoa seksiin liittyvissä asioissa... Kirjeesi sulostuttaa nyt muuten niin ankeaa asuntoani kehyksissä television päällä! Kiitos kiitos kiitos kiiiiiiitoooos!!!!

VASTAUS: Jaa. Mitähän siellä Ähtärissä on oikein tapahtunut? Siitäkö tämä alapään kutina johtuu?

------------

KOMMENTTI: http://areena.yle.fi/toista?id=1665940 Musaa neljännesvuosisadan takaa. Niin se vain aika rientää....

VASTAUS: Katsoin tuon Lordsien keikan telkkarista (luultavasti viittaat siihen). Oli jätkät yllättävän särmässä kunnossa. Oli jopa vähän tylsää, kun mitään kaatuilua ei tapahtunut.

------------

KYSYMYS: Moi Hynynen. Mikäs sen Ladan kohtalo on minkä voitit siinä Äijät-ohjelmassa? Vieläkös se on sulla? Mitäs pidätte Kauhajoen Art Rock Cafesta esiintymispaikkana?

VASTAUS: Annoin sen sukulaispojalle, pian se nähdään kiertämässä Lappeenrannan liikenneympyrää ikuisesti. Artti on keikkapaikka siinä missä muutkin. Takahuone vähän normaalia parempi.

------------

KYSYMYS: Hei, Tässä legendaarista tuuliajolla 2006 DVD:tä katsoessa tuli mieleen, että tuletteko keikalle ihan minne vaan,jos hinnasta sovitaan? Tällä viikolla on lotossa 5 MEUR ja en ole vielä tarkistanut kuponkia. Jos ei lotossa voittoja tulekkaan, niin ainahan voi ottaa pankista lainaa. Millähän rahalla Kotiteollisuuden kööri koukkaisi tämän kylän MMS:lle (itä-Suomi) Olisihan se melkoinen piristysruiske tälle kuolevalle kylälle. Taitaa mennä joka tapauksessa ensi vuoden puolelle. T: Sauna ja avanto löytyy.

VASTAUS: No, sanotaan vaikka näin, että pelkkä sauna ja avanto ei ihan riitä houkuttimeksi olkoon summa mikä hyvänsä. Varsinkin kun näihin toimintoihin yleensä sisältyy liian puhelias keikan järjestäjä sekä kylällinen kutsumattomia vieraita, joista on jostain kumman syystä ihan vitun kiinnostavaa saunoa rokkareiden kanssa.

------------

KOMMENTTI: tampereen keikka oli taattua,tuhtia tavaraa....yön kruunasi, kun pääsin vaihtaan muutaman sanasen kanssas ja pääsin seurueesi kanssa vielä jatkoille..oot just niin mukava kaveri,kun mitä etukäteen aattelinkin.. terveisiä myös sinkkoselle ja hongistolle....morooo.. p.s kiitos muutamasta paukusta sputnikissa,en tierä tarjosikko sinä vai kuka..? juu,ja vesikielellä oottelen uutta tulevaa levyänne..

VASTAUS: En koskaan tarjoa tuntemattomille. Tutuille kyllä paljonkin. Eihän miulla muuten kavereita olisikaan. Kuulin muuten Mosselta, että joku toinenkin meille tuntematon hahmo oli pyörinyt siinä meidän viinaringissä ja tarjonnut meille prikallisen fisuja (luultavasti olet juonut sitten niitä). Jätkä oli herännyt lauantaiaamuna letkuissa sairaalassa. Tämä tarina on tosi.

------------

KOMMENTTI: Hyvää musaa väännätte. Oikein vituttaa sanoa että miehekästä musaa, koska nykyään ei edes tiedetä mitä se miehekkyys on.... Mutta löysin musiikistanne miehekkyyttä, sellaista rehellistä miehisyyttä. Ja itsensä likoon laittamista! Outoa että sellaistakin soitetaan vielä nykyään julkisesti radiossakin, eikö? Mielestäni yhtä miehekästä menoa edustaa enään tässä maassa suomenkielellä Metuja jota et kylläkään radiosta kuule... Ps. Outo tunne on vallannut vanhemmankin miehen, odottaa jonkun bändin uutta levyä, tulee asia mieleen jopa viikoittain. Tilaan itselleni lääkärin.

VASTAUS: Joo, miekin odotan sitä aika innolla, se on oikeasti aika hyvä. Ja kanteen tuleva uusi KT- logo on jo melkein valmis! Kelatkaa, jotain uusiutumista!

------------

KOMMENTTI: ja kiitos Tampereen keikauksesta! Vallan villiä meininkiä oli ja kilttiä kans, kiitoksii siitäkin. Seuraavana eli lauantai-iltana tuli ilmiinnyttyä Yo-talolle taas, tällä kertaa esiintyjänä oli Pekka Jalava. Asialliset asusteet oli Pekallakin, Kt-huppari oli miehellä. Kertoi myös karrrmeita tarrrinoita Rrrovaniemen Simerrrockista, missä oli teidän kanssa viihtynyt ilmeisen hyvinkin.. ja nauttinut antimia juotavassa muodossa...

VASTAUS: Eikö se Helsingin kohtaamisistamme muka kertonut mitään? Ehkä hyvä niin. Viimeisimmän tapaamisemme jälkeen rikoin hotellihuoneen ikkunan humalapäissäni. Samana iltana oli Tommi Liimatan keikka Ompussa. Miten se tähän liittyy? No, ei mitenkään. Nimim. Viskikännissä -70

------------

KOMMENTTI: Kiitos musiikistanne, hyvät muusikot. Kaksi vuotta sitten rakas ystäväni sai sinnikkyydellään ostettua liput Tavastian loppuunmyydylle keikalle, jonne minäkin lähdin Kotiteollisuutta kuuntelemaan päästettyäni irti syvimmistä ennakkoluuloista ja uskomuksista, mitä olin bändistä muodostanut lukemalla lehtijuttuja. Mahtavat soundinne olin kuullut ja sanoituksissa saattoi olla jotain tolkkua, jopa totuutta, mutta en ollut vakuuttunut. Patetiaa ja junttimeininkiä! Onneksi tulin keikallenne ja sain koskettua, kuulla ja nähdä hienon keikan. Musiikki vei mukanaan. Tänä syksynä mummoni, jonka luona kasvoin ja josta sitten myöhemmin pidin huolta, kuoli. Myös muita läheisiäni on lähtenyt tänä vuonna. Kuulen musiikkinne soivan nyt entistä uljaampana, komeampana, kirkkaampana ja todempana. Kaikkea hyvää teille, ja on ihana nähdä, kuinka te kolme olette niin yhdessä keikalla. Kiitos, Kotiteollisuus!

VASTAUS: Nyt on runovaihe päällä. Kirjoitin kuolleelle mummollesi runon. Anteeksi:

Hän on niin vanha että meidän tulisi nöyrtyä hänen edessään ja vihdoin kuunnella mitä hänellä on sanottavanaan

Ehkä meidän tulisi pyytää anteeksi että olemme pilanneet tämän maailman tai ehkä nyt olisi hyvä kysyä mistä elämässä oikein on kyse

Perkele, akkahan on jo sata tai jotain kai se nyt tietää!

Tietää kai mutta on liian kuollut puhuakseen

------------

KYSYMYS: Hynynen oot noita automiehiä, niin että mitä mieltä olet Limusiineistä? nehä on aika upeita. Niitä on suomessakin. Vaikka voi vähä vituttaa, kun tällasilla tavallisilla tallaajilla ei ole mitenkään varaa hankkia sellaista, kun taas rikkaat lähtee sinne saatanan amerikkaan, ja tulee sieltä pois limusiinillaan karvanoppien ja hajukuusien heiluessa, ja koko vehkeen uututta kiiltäessään kromivanteiden kera, vaikka matka on ollut todella pitkä. Limusiinin takapenkkikin on aika romanttinen paikka, jos sinne akkoja rahaa ja vielä ittensäkkin. Tää tais enemmä mennä tarinoimisen puolelle mut, Terveisiä karjalasta.

VASTAUS: Nyt on juttu sillä tasolla, että tällä kaverilla ei taida olla edes ajokorttia. Toisaalta: eihän miullakaan ole runokorttia. Viittaan äskeiseen vastaukseen.

------------

KOMMENTTI: Mitä ne Ihmiset oikein purnaa siitä Jipun tekemästä Tuonelan koivut versiosta?? Miun mielestä se on ainakin helevetin rouhea!! Varsinkin lopun kuorolaulutsydeemit. Menkää ihmiset itseenne ja kuunelkaa musiikkia avarakatseisimmin.

VASTAUS: Rouhea on kyllä vähän väärä sana kuvaamaan sitä.

------------

KOMMENTTI: Teitä syytellään keskustelufoorumeissa pedofiileiksi. Kiitos iltalehden lööpin. Miettivät siis kuumeisesti kuka on tämän kaiken takana... Tässä otteita foorumilta: -"Veikkaisin että on kotiteollisuus. Ainakin sopisi niiden imagoon." -"YHTYEEN TAUSTALLA?? KOTITEOLLISUUDESSA TASAN 3 JÄSENTÄ JA KAIKKI PALJON VANHEMPIA,TUTKI FAKTOJA ENNEN KUIN KETÄÄN TÄÄLÄ SYYTÄT!!!" -mitä hel... eivätpä taida olla 31 v kotiteollisuuden pojat eikä kyllä pedofiilejakaan!!! "No mutta näin joskus niiden keikan ja huutelivat lavalta faneille jotka olivat n 12-15vuotiaita että näyttäkää tissit ja pipari. pedo meininkiä sanon minä." "Veikkaan kyllä että se kotiteollisuuskin on jotenkin tässä mukana. Taustalla tai jotenkin." Toivon että nämä mielipiteet ovat vitsiä. Kiitos, hei.

KOMMENTTI 2: Moro, Teitä haukutaan aika rumasti: http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/thread.jspa?threadID=473787&start=15&tstart=0

VASTAUS: Ei tuo pedofiili-epäily haittaa, mutta se loukkaa, että meitä epäillään satakuntalaisiksi! Ja vielä 31-vuotiaiksi teineiksi! Hyi helvetti.

------------

KYSYMYS: Laittakaahan Pää kylmänä biisin video vaikka youtubeen, tai julkaiskaa se jossain, koska mie olin Ilosaarirockissa,kun sitä esitettiin screeneiltä ja se oli ihan helvetin hyvä biisi!Mitä mieltä Hynynen olet itse kyseisestä biisistä?

VASTAUS: Video julkaistaan sitten kun on sen aika. Se on juuri niin hyvä biisi kuin sillä hetkellä pystyimme tekemään. Ei tule tulevalle levylle muuten. Siitä tehdään ensimmäisen singlen “b-raita”.

------------

KYSYMYS: Moro! Milloin tuutte seuraavan kerran lappeenrantaan keikalle?

VASTAUS: Huhtikuussa 2009.

------------

KYSYMYS: Moi Milloinka ne Kotiteollisuuden apinapaidat saapuvat myyntiin?

VASTAUS: Sitten kun ne ovat valmiit.

------------

KOMMENTTI: terve!!!!!minun mummo kii on omaa sukuaan Hynynen.Ari Koivunen on p#######ä!!!!!!!!!!mut sä oot paras!!!!!

VASTAUS: Mummosi on luultavasti lapseni.

------------

KOMMENTTI: Kirjaston täti ei liioittele koskaan. ;-))) Tosin jykylän reissulla tuli hieman viiniä maisteltua... mutta kyllä miun mielestä työ siellä lavalla heiluitte.

VASTAUS: Ja miun pussit.

------------

KYSYMYS: millos teette keikan iisalmeen?:)ois kiva jos tulisitte tännekkii päi välilläolin sinun keikalla oman isäni jarmo Hynysen kanssa viime talvena oulussa:)oon käyny sun mummon luonakii paisuassa:DHyvää joulua sulle ja muillekkii bändin jäsenille! Hyväää musiikkia teette:)!

VASTAUS: Isäsi oli nuorempana kova poika ajelemaan mopolla. Ja kiusaamaan mummoja. Ja juomaan kaljaa. Ja juoksemaan naisissa.

------------

KOMMENTTI: KIITOS!!! Perjantai oli hieno!!! Veditte helvetin hyvän setin!!! KIITOS KIITOSKIITOS että pääsin vieraslistalle!!! (Vaikka olinkin vasta se vuoden yrittäjä nro 3 ;) Arvaas vihertykö monen moni kaveri kateudesta ;) Me tamperelaiset hullaannutaan susta aina vaan ;) Pakkohan niille oli sekin sanoa, että sie temppuilit kiltissä ;) ja että oikiasti sain käydä bäkkärillä hakemassa nimmarit ja kysellä sulta tyhmiä ja kiskasta parrasta! ;) Oot lähietäisyydeltä vielä söötimpi ku lavalla!!! ;) Tällä elää taas monta pimeää talvikuukautta - ja levyjä kuunnellessa tulee hyvällä tuulelle keikkaa muistellessa. Tsemppiä turneelle!

VASTAUS: Yritähän, akka, nyt rauhoittua.

------------

KOMMENTTI: Teidän musiikissanne on *ainakin melkein* jokaisessa kappaleessa todella hienot sanoitukset. Niinpä ajattelin kysäistä joitakin vinkkejä, että miten olette/olet keksinyt niihin aiheita ja muuta sellaista. Yhden kaverini kanssa perustettiin joku sellainen bändin kaltainen viime kesänä , mutta eipä ole tullut tehtyä kuin vasta yksi demo, ideoita kitarariffeihin ja muuten on, mutta sanoituksia ei sitten meinaa keksiä niin millään.Jos nytten kiireiltäsi kerkeät lähettää pari vinkkiä, niin kiitän jo etukäteen.

VASTAUS: Elä vielä parikymmentä vuotta, niin kyllä niitä aiheita sieltä rupeaa tulemaan.

------------

KOMMENTTI: moro, kuuntelin tuota ilosaarirock 2001 keikkaanne, ja se valtakunta oli kyl minusta melko vitun hyvä. ne sanat olivat jotenki karummat ja hienommat, tai sit vaan kuulostaa ku tottunu normaaliin valtakuntaa.

VASTAUS: Ihan paskat ne oli. En kai mie niitä muuten olisi muuttanut.

------------

KYSYMYS: Jos papuja liottaa vedessä, pierettävätkö ne vähemmän?

VASTAUS: Ja jos kyrpää liottaa tulikuumassa pikimassassa, panettaako vähemmän?

------------

KYSYMYS: Joko saapi tiedustella että koska olisi uudelta levyltä jotain ensisoittoa ooteltavissa? YleX:llä se taas kuitenkin tulee ensisoittoon niinku "Arkunnaula". Vai olenko minä kärsimätön, väärässä oleva mulkero, joka yrittää olla jonkinsortin besserwisser? Sano vaan suoraan jos vituttaa, kunhan vittu kysyin. Minua ainakin vituttaa. Jopa melkein koko ajan. Ja jos nyt käsket minun tappaa itseni, niin en tapa. Ja jos käsket minun mennä masturboimaan, niin en mene. Olen tehnyt sen jo kahdesti tänään. Ja jos kirjoitat että minä yritän olla nerokas tai hauska, niin en yritä olla, koska tiedän etten ole. Minä vaan nyt kysyin että koska olisi ensisoittoa odoteltavissa.

VASTAUS: Siitä kai päättää YleX.

------------

KOMMENTTI: tossa risuparrassa(risuhaiven) ei oo mitään äijjää

VASTAUS: Miksi siinä pitäisi olla? Se äijyyskö on sitten hienoa?

------------

KYSYMYS: Kuinka useasti olette soittaneet vieraan sanomaa -biisin livenä? Olen jotenkin elänyt siinä käsityksessä että kyseinen kipale kuuluu samaan luokkaan kuin 'tämän taivaan alla' jota ei myöskään ole taidettu livenä vetää? Vieraan sanomaa tuli siis kuultua Kauhavalla, jos nyt siis siinä humalatilassa korvat toimivat oikein enkä kuvitellut omiani. Keikka oli joka tapauksessa onnistunut ja toivottavasti pääsitte keikan jälkeen kyntämään tissivakoa kuten ajatuksena oli? Itse ainakin pääsin.

VASTAUS: Tänä syksynä olemme vetäneet sitä vaikka kuinka monesti. Samoin viime keväänä. Ja Seiskan rundilla silloin joskus.

------------

KOMMENTTI: Moro, Katselin teidän sivustoja ja ihan ihmetellen luin Jyväskylän keikan saamaa huonoa palautetta. Eihän paikka keikkaa tee, vaan artisti. No, ite ainakin viihdyin. Jaksoin hyppiä tasajalkaa eturivissä koko keikan ajan ja se ei ole helppoa se. Kunnon tosifani-körmyt yritti jokaisessa mahdollisessa välissä antaa kyynärpää hivutusta. Pidin kuitenkin pintani. Biisit oli hyviä, heh, veli etukäteen pelkäsi, että vedätte Kevättä repeatilla. Nih ja setti oli muuten tosi pitkäkin vielä. Taisin kiittää jo jyväskylässä jos siis puheestani sai silloin jotain selvää. No nyt riittää hehkutus, oli mulla muutakin asiaa. Osaatteko sanoa, onko sotakoira t-paidoista tarjolla naisten kokoja ja miten niitä voisi tilata, paitasivustoilla on tarjolla ilmeisesti miesten M- ja L- kokoja. Siskolle meinasin.. Oma 15 min on kulutettu aikanaan jo tampere teeveessä eli säästäkää sivuston tila kunnon viesteille. Niin ja myös siksi ja ettei pukin lahja paljastu.

VASTAUS: Jos paitasivustoilla ei niitä ole, niin niitä saa ainoastaan keikoilta. Minä en tiedä, en ole paitamyyjä. Ja miten me muka voimme pukin lahjoja paljastaa? En ymmärrä. Mut mie olenkin kännissä (5.12. klo 02.22)

------------

KOMMENTTI: Onse hienoa että Hynynenkin on viimein tullut sinuiksi oman suuntautumisensa kanssa ja uskalsi tulla vesirajahameen kanssa lavalle. Rikkirevityt sukkahousut silti puuttui alta, kovasti oli olevinaan taas punk-meininkiä mutta kyllä se on Jouni niin että pelkästä runkkarista on vielä matkaa punkkariksi. Eikä se hame edes noussut korville vaikka sitä kovasti huudettiin. Saatana.

VASTAUS: Eikös Nosturiin pääse alaikäisetkin? Olisikohan siinä syytä olla nostamatta sitä kilttiä, vai mitä tuumit? Kyllä se muilla keikoilla on noussut vähän liiankin terhakkaasti.

------------

KOMMENTTI: Aivan kaameeta muka sketsiä yritin taas suoltaa. En pyydä mitään. Hankin jo liput Sibbe-talolle. Odotuksessa on hyvä elää.

VASTAUS: Oota sinä humma, kun tuo taivas on niin tumma.