Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

1.1.2007

------------

KYSYMYS: Hynynen. Liiallisen alkoholin nauttimisen tuoman hyvän olon ja salskean, paljaan ylävartalosi kiihoittamina intouduimme vonkaamaan takahuoneeseen ja jatkoille keikkanne jälkeen Turun Kårenissa (seuraa pitkä vuodatus siitä miksi eivät päässeet takahuoneeseen ja miksi ei nähty baarissa keikan jälkeen...) nimim. amatööri-groupiet ja ensi kerralla parempi onni

VASTAUS: Joo, olitte aika sympaattisia. Mutta kyllä myö siellä Monkissa käytiin. Teitä ei näkynyt. Bändäreiden tärkein ominaisuus lienee kärsivällisyys. Pitää malttaa odottaa, ja yleensä turhaan. Naisten lienee mahdotonta ymmärtää, että "rankan" työsuorituksen jälkeen alkoholi vie aina voiton lihallisilta himoilta. Varsinkin, jos tapaamiseen liittyy keskustelua. Ja näinhän naisten kanssa aina on. Ei keikan jälkeen jaksa puhua.

------------

KOMMENTTI: Perkele äijät, olipas kerrankin kiva katsoa tv:tä nousuhumalassa kotona. Eka kertaa elämässäni todellakin katsoin kännissä tv:tä keksimättä mitään parempaa... (seuraa pitkä vuodatus MTV3 Max -keikan hyvyydestä).

VASTAUS: Katsoin just sen keikan toissa yönä. Ei se nyt ihan huono ollut. Vain pari biisiä tuli yllättäen laulettua pitkin reisiä. Soitto kulki yllättävän hyvin.

------------

KYSYMYS: Terve. Olen metsästänyt oulusta teidän vanhempaa tuotantoa ja perkele ei löydy mistään. Europoppia ja celine dionia kaikki hyllyt täynnä mut ei kunnon musaa. Joten kysyisin mistä löytäisin parhaiten kyseistä materiaalia? Onko joku verkkokauppa mistä löytyis kattavimmin kaikki krääsä? t: sami

VASTAUS: No, täältä ainakin löytyy jotain: http://www.longplaymusic.net/tuotteet.htm Kannattaa muuten myös ihan huvikseen kävellä paikalliseen levyliikkeeseen ja tilata. Ne myyjät on siellä sitä varten, että ne hankkii sitä mitä te haluatte. Ainakin ÄX on hyvä. Mainos. Hymiö. Päästäkää miut nukkumaan (29.12.2006 klo 02:43).

------------

KOMMENTTI: Heippa Jouni Kiitokset hyvästä levystä ja vielä paremmasta keikasta jonka soititte Raumalla. En olekkaan teitä ennen livenä nähnyt. Sinäkin näytät "luonnossa" paljon nuoremmalta kuin kuvissa. Oliko teillä Turussa mopo karannut juopottelun osalta käsistä kun Raumalla olitte mielestäni hieman vaisuja? Niin tai mistäs minä teidän vaisuudestanne tiedän kun ensikertaa vasta näin. Kaikki huomioni tein vielä selvinpäin! Niin ja oikeesti tulin keikallenne vain Tuomasta katsomaan :o)

VASTAUS: Niinhän ne kaikki. Syy Rauman keikan "vaisuuteen" löytynee keikkapäiväkirjasta.

------------

KYSYMYS: Moro. Kysyisin tulevasta oulun keikasta seuraavaa: miksi keikka on torstaina? Monikaan ei pääse ku ei voi vetää perseitä seuraavan päivän töiden vuoksi. Tosin siksihän sairasloma on keksitty... Sit vielä et onko holopainen mukana?

VASTAUS: Mitäs luulisit? Sen takia, että me halusimme sen olevan torstaina? Näitä asioita pitää kysyä keikan järjestäjältä, ei meiltä. Ei myö niitä päiviä määrätä.

------------

KYSYMYS: Moro! Ensiksi kiitos uudesta levystä!! on loistava. sitten Tuleeko teille esim uusia paitoja myyntiin Lutakon keikalle?

VASTAUS: Niitä oli. Ja menikin kuulemma aika kivasti.

------------

KYSYMYS: Kiitos Turun aivan iankaikkisen hienosta keikasta. Kun nyt kerran tuo soittopuoli on älyttömän hienosti kuosissa ja yhteistyö Tuomaksen kanssa aivan ainutlaatuista, niin olisiko mitenkään mahdoton ajatus tallentaa Kummitusjuna-kiertuetta johonkin muotoon? Ehdotan julkean rohkeasti jopa niin suurta asiaa kuin live-levyä tai -DVD:tä. Kiitos ja kuulemiin. Hymiö

VASTAUS: Kaupallista paska-ajattelua.

------------

KOMMENTTI: Hei rokkitähdet! Uusin levynne on paska!

VASTAUS: Olet lukenut Rumban haastattelun ja yrität olla hauska. Vittu, kun väsyttää.

------------

KOMMENTTI: Lyhyestä virsi kaunis eli sanoituksistasi löytyy se miltä tämmöisestä 37.v miehestä nykyään tuntuu. Perheasiat kunnossa, terveyttä piisaa ja duunia riittää mutta jotenkin tuolla sisällä on tyhjä olo. Eli helvetin suuri kiitos siitä että puit sanoiksi sen mitä oon kelannut jo vuosia.

VASTAUS: Että tekee välillä mieli työntää toinen nyrkki perseeseen ja toinen suuhun, ja yrittää sen jälkeen saada sormet koskettamaan toisiaan?

------------

KOMMENTTI: Herne. Tuo teidän Kaksin käsin- veisu on miun uus suosikki.Hynysen laulusta tulee mieleen sellanen kiteeläisen ravintolan poke, joka ei laittaa kävelemään hyytävään pakkasyöhön ilman takkia,koska narikkalappu on hävinny...ja vaikka olisi osoittanut ja kuvaillut tekstiiliään tarkasti taskujen sisällystä myöten. Miks mie niin tykkään sellasen mielikuvan synnyttävästä biisistä? Eikä miulle oo ees käyny em. tavalla, mut se vois niin hyvin olla oikeesti tapahtunu. Hynynen, oot miun esikuva kitaristina,ehkä siks oon niin kehari siinä hommassa.Kiitos siitä. T. Kukkanen kallis

VASTAUS: Mitä, eikö laulusta tulekaan mieleen Kimi Räikkönen tai soitosta Klamydia tai Neljä ruusua? Voi, kuulepa teini. Elämäsi tulee olemaan katkeamaton ketju noita surullisia baari-iltojen loppumisia. Et opi koskaan. Nimim. Kokemusta on

------------

KOMMENTTI: Hiano tuo teijjän sivujen uusi look! Mie kun niin tykkään vaaleanpunasesta. Ja kissojakin vielä! Ah.

VASTAUS: Kissoista saa kivoja rukkasia. Muistan, kun ala-asteella ollessani kävelin koulusta kotiin kaverini kanssa. Kyseessä on Lappeenrannan Mogadishu eli Skinnarila, Skinbahwe siis. Törmäsimme matkalla erittäin nyljetyn näköiseen kulkukissaan. Saimme houkuteltua sen helvetillisen manauksen jälkeen lähietäisyydelle, silitettäväksi se ei suostunut. Syykin selvisi. Näimme, että sen lisäksi että sille oli annettu kovaa kyytiä, sen korvan takana, kalloon porautuneena näkyi ilmakiväärin luodin kanta. Aika siistiä, eikö?

------------

KYSYMYS: Nasse-setä on nyt hyvin, hyvin, HYVIN vihainen, koska Jouni-setä ei tehnytkään kainalopieruja Uutisvuodossa.(tähän hymiö) Mikä oli palkinnoksi saamasi "Maailman huonoin isä"-kirjan kohtalo? P.S.Olenko outo, jos en ole saanut pillua ja olen jo 21-vuotias?

VASTAUS: Siun ei kuulukaan saada pillua, olet osoitteesta päätellen nainen. Ellet ole sitten lepakko.

------------

KOMMENTTI: Oli synkkä ja myrskyinen yö. Kårenin keikan jälkeen yleisön joukosta kantautui korviimme närkästynyttä vaikerointia: "Aivan kauheeta! Jätkät ovat kännissä lavalla ja soittavat päin vittua! Jotkut vielä maksavat tästä!" Syvä ja äkillinen hiljaisuus valtasi salin. Kukaan ei uskaltanut liikkua. Emme tienneet, pitäisikö itkeä vai nauraa. Tällä hetkellä emme voi muuta kuin tunnustaa, että me olimme osa sitä suurta ja turmeltunutta alamaailman pohjasakkaa, jotka hurrasivat teidät vielä ensimmäisenkin encoren jälkeen takaisin lavalle! Kiitos että tulitte! Olette kauniita ja parhaita! Aamulla sitten laskeskelimme illan saldoa, joka koostui linttaan astutusta tupakka-askista, orastavasta krapulasta, neljästä plektrasta ja Liittovaltion levystä. Käsittämätöntä. Jos joku tunnisti jonkun omakseen, niin voi ottaa meihin yhteyttä. Hummailu loppuu meidän osalta tähän. Vaihdamme Kotiteollisuuden Mambaan, niin saamme mekin rahoillemme vastinetta.

VASTAUS: Päätös on oikea. Paitsi, etten muista yhtäkään soittomokaa Kårenilta. Lauluhan nyt menee aina vähän ohi.

------------

KOMMENTTI: Kaikkien aikojen parhaat riffit ja sointukierrot (yms. mistä en ymmärrä paskaakaan!) saattavat olla jo keksitty. Entäs sitten!? Jos joku kappale tuo mieleen Led Zeppelinin Kashmirin niin sen on pakko olla vitun hyvä! Mustavalkoisella korvallani kuunneltuna yksi uusista biiseistänne teki sen. Vedoten äskeiseen ja aivojeni tyhjään eteiseen en kaipaa vastausta.

VASTAUS: Sen saat kuitenkin. Biisihän on Kummitusjuna ja sen loppuriffi. Eikö?

------------

KOMMENTTI: Kotiteollisuuden pojat saivat kännipäissään mieleensä hakea Tosimies-kerhon jäsenyyttä. Perusteluiksi he kertoivat että juovat viinaa ämpärikaupalla, oksentavat ja kiroilevat julkisesti, sammuvat chat-ohjelmassa, vonkaavat akkoja, osa heistä ei ole ajanut partaansa moneen vuoteen eivätkä leikanneet hiuksiaan, eivät ole käyneet suihkussa keikan jälkeen ja ovat muutenkin tosimiehiä. He panivat hakemuksen postiin ja viikon päästä tuli vastaus: olette lupaavia kandidaatteja mutta tarvitsemme lisäselvityksiä. He raivostuivat ja vastasivat kirjeitse että pyyhkivät perseensä moisella paperilla. Viikon päästä tuli vastaus: hakemus hylätty koska tosimiehet eivät pyyhi persettään... miten tosimies syö häränpihvin: häraltä pyyhitään perse ja katkaistaan sarvet ja bon appetit... ettäs tällaista...

VASTAUS: Huumoria jostain Pohjanmaalta. Ihan kivaa, jos siitä tykkää. Siellä kaikki finninaamaiset, lippispäiset kurahaaratkin kuvittelevat olevansa miehiä.

------------

KOMMENTTI: Ei saatana! Nyt te perkeleen idiootit ootte tehneet kaikkien aikojen parhaat etusivut. Vituttaa munia myöten! Mistä teillä riittää nuita työttömiä runkkareita tekemään teille näitä hommia? T: Yrjänä

VASTAUS: Tää on muuten oikeesti Akilta. Webmestari, sano nyt jotain!
WEBMESTARI: Kiitos, myös Pörrin puolesta.

------------

KOMMENTTI: 1) Iso kiitos Turun ja Rauman keikoista. Rauma oli parempi, kehtasit Hynynen vittuilla. 2) Jos Lea teki ennätyksen siinä, että oli kahdella teidän keikalla yhden illan aikana, mä olen tokaparas ja olin kahdella keikalla nukkumatta välissä. (50h). 3) Luulin kovasti et Iankakkinen vaatii 2 kitaraa, ja vitut siitä sitten. 4) On muute Kuolleen kukan nimen jälkeen teidän paras levy tähän mennessä. 5) Ennoo teit nähny livenä varmaa kohta kahteen vuoteen. Raumalla itkin kun tuli Satu Peikosta, ei pistetä unenpuutteen piikiin, siel oli muutenki jotenki parempiki meininkiki. Ei pistetä unenpuutteen piikkiin. 6) Kiitos kaikista hyvistä biiseistä ko soititte, ei teil muuta olekaan (HAH), mut Siemen alla routaisen maan, olen varma et olin ainoa kun osas sen sanat. Nottei mee ihan kehumiseks niin, ehkä yks muukin. Ja niin, se loppusoolorenkutus, kyl sit niin Raumal rokkitähteiltiin! Ja joo, kävin koskemassa Jouni sun polveen. Ennoo pessy käsiäni since. Jos nää retardit (vammaset) kun lukee tätä paskaa (paskaa) ei osaa lontoota (englantia) niin since = siitä lähtien. 7) Sain 5 vuoden idlaamisella IRCNetin #Kotiteollisuus -kanavalla opit toissapäivän. 8) Kävin äsken hakemassa terveen paperit, ettei sit niinku ainakaan sairaaks haukuta kun tämmösen viestin lähettää. Muuten vittuilu on enemmän kuin tervetullutta. Lo siento. No entiendo nada. Qué lastima!

VASTAUS: 1) Ai, sekö se on tärkeintä? Aika laimeeta. 2) Ei kiinnosta. 3) Miulla on kaksi vahvistinta, ja meillä on vitun hyvä miksaaja 4) Parempi, KKNllä on pari ihan vitun huonoa biisiä 5) Pistetäänpä 6) Eikö tuohon sopisi paremmin suomennokseksi "sen jälkeen"? 7) Tuosta mie en tajunnut vittuakaan 8) Enkä tuosta.

------------

KOMMENTTI: Heil Hitler ja muut kaverit! Katsastin tuon Iankaikkinen- videon ja täytyy sanoa, että harvoin on näin onnistuneesti (nimenomaan musiikkivideoissa) yhdistetty kuvaa ja ääntä.Hienoimpia videoita pitkään aikaan,enkä tarkoita pelkästään kotimaisella puolella.Kiitokset sinne työmyyrien suuntaan, ja teille myös. Miten Hynyselle maistui se Loirin Ivalo?Mie tykkäsin. Nim. Mies, joka maisteli Loirin ivaloa.

VASTAUS: Olkinainen on vitun hyvä. Ja Hyrde on paras. Harmi, ettei se ole homo. Saisikohan sen käännytettyä?

------------

KYSYMYS: Kiertueenne nimi on sitten Kummitusjuna.. Tietääkö poijat mitä tuo Kummitusjuna tarkoittaa Savossa päin..? Minäpä kerron; se tarkoittaa sitä kun lauma ruåtsalaisia homoja tutustuu toisiinsa intiimisti-->siitä syntyy (puksuttava) juna. Kummitus tulee sitten siitä kun se näky on niin gauhea. Kun ensimmäisen kerran näin tuon kiertueen nimen, niin mieleni perukoille juurtui loppuiäkseni ajatus/näky teistä rakentamassa kummitusjunaa.. Mutta mukavaa jatkoa enivei.

VASTAUS: Me ollaan kuule pantu toisiamme pitempään kuin sinä olet elänyt.

------------

KOMMENTTI: Kolme kotisivuversiota? Kiva. "JepJep" ovat kuin joku rap-orkesterin sivut. Sitäpaitsi Hongisto näyttää kuvassa suoraan jostain 70-luvun dekkarisarjasta reväistyltä (jos se nyt ylipäänsä ON Hongisto eikä joku Horst). "Noh":in värimaailma on jännittävä, näistä paras. Hieman Rammstainmainen lay-out, liekö tarkoituksellista?Johtunee tuosta mustan/metallin ja punaisen sekoittamisesta. Selkeä. "Uhhuh" taas, no, joo. Antaa olla.Huhuh.

VASTAUS: En mie tiedä mitään noista kahdesta muusta versiosta, mie käytän vain tuota vaaleanpunaista.

------------

KOMMENTTI: ei teillä selvästikään ole mitään hakua tuolla sivuilla, prkl. ajattele nyt, cmx:lläkin - joka mainitaan joka ainoassa kt:n haastettelussa - on. vaan minkä vasiten posteljouni hortoilee (ilmeisesti) seitsemän persiissä - am, pm, yks hailee - postinjaossa? ei se voi käydä päinsä. ei, vaikka kuinka olisi vähän postia jaettavana.

VASTAUS: Kaikki pitäisi tehdä niin helpoksi. Hae ite, tee ite hakus, perkele.

------------

KOMMENTTI: vittu, kaiholan kellohan näyttää seitsemää aina. ovelat pirulaiset...

VASTAUS: Tuossa oli vastaus myös edelliseen.

------------

KOMMENTTI: Joo, tais lähtee se kuuluisa mopedi aika pahasti hanskasta tossa muutama viikonloppu sitten (MAXin keikka). Tuli heitettyä kavereiden kanssa melko asiatonta ja paskaa läppää teille kaikille. Meikäläinen ku ei osaa päissään kuin vittuilla ja kaiken lisäksi vielä tosi huonosti. Sitä kun kuvittelee kunnon nousussa olevansa niin vitun fiksu ja filmaattinen, vaikka mielessä ei oo kuin pillu ja viina, eikä välttämättä juuri tuossa järjestyksessä. Meni tossa tovi, ennen kuin ees kehtasin lukea teidän vastauksia, ku hävetti niin saatanasti. Oli sit taas vähän eri ääni meikäläisenkin kellossa, kun oli silmistä sumeus häipynyt ja viinahuurut päästä haihtunut. Haluaisinkin nyt pyytää anteeksi omasta sekä kavereideni puolesta Webmestarilta, koko KT:n poppoolta ja Holopaiselta sitä meidän lähettämää sähköpostia.

VASTAUS: No, voi mahoton. Nyt tulee taas uni silmään. Kiitos.

------------

KYSYMYS: Onko taiteilijauranne alamäki alkanut?

VASTAUS: Noin kuusi vuotta sitten.

------------

KYSYMYS: Hyvä video, ja kappale. Suomalainen miestunnelma. Tätä on pakko kuunnella saappaat jaloissa. Kertosäkeen virsimelodia on viimeinen naula arkkuun. Pitää varmaan kävellä saappaat jaloissa levykauppaan, vakavana.. Ja niin, komiat on sivutkin, kai painatte samalla formaatilla myös paitoja? Miesten paitoja?

VASTAUS: Äijä yrittää olla niin vakavaa, ja haluaa silti vaaleanpunaisen paidan. Haiskahtaa ansalle.

------------

KYSYMYS: Mieto, tulinen vai veriripuli?

VASTAUS: Mieto. Se on noista kovin hiihtäjä.

------------

KYSYMYS: Moro. Haluaisin kuulla sun mielipiteen / arvosanan seuraavista yhtyeistä. (jos joku pitäis haulikkoa sun ohimolla ja sanois et anna arvosana 4-10) metallica sepultura black sabbath faith no more hurriganes iron maiden kiss motörhead paradise lost peer günt rammstein uriah heep ps. Jos annat arvosanat ja vastaat niin panen sulle kosteat tuliaiset postitse tulemaan täältä pohjoisesta...

VASTAUS: Metallica 9- Sepulturaa en ole kuullut Sabbath vähän juntti, mutta annetaan nyt sokkelin valamisen takia 8- FNM 10 Ganesista en tiedä mitään Maiden on ihan pellebändi Kissillä oli hyvä meininki, mutta enimmäkseen paskat biisit, 6 Motörhead ei ole tehnyt yhtäkään hyvää levyä, monta vitun hyvää biisiä kylläkin. Asenne ja olemus keskinkertaisen musan kanssa ansaitsee arvosanan 8 PG 8 1/2, parhaimmillaan 10 Rammstein on niin tylsä, ettei sitä jaksa edes arvostella. Soundi on hyvä, annetaan 6- Uriah Heep pitäisi tappaa.

------------

KYSYMYS: Terve. Tykkäätkö huonoa jos vertaan sun kitaran soittoasi peer güntin nikin soittoon. Tarkoitan että mielestäni teidän kahden neron soitto on tyylierostaan huolimatta sen verran samantyylistä et uppoo aivan saatanasti. Tosin hynysellä ei ole sooloja.... Mut perkele kuitenkin kaksi suomi musiikin kuningasta mitä tulee kitaran käyttöön... Saatana hynynen sä olet päällikkö.!!!

VASTAUS: Olen sanaton.

------------

KYSYMYS: Voi vittu! Yritättekö työ olla jotai taiteilijoita HÄ? Ennen vanhaan musavideoissa soiteltiin ja puristeltiin munia.. Ja nyt: on olevinaan joku lyhytelokuva ( iänkaikkinen ) No sori, ei millää pahalla

VASTAUS: Et ole sitten meidän aikaisempia videoita nähnyt?

------------

KYSYMYS: Heippa hei Jouni!!!! Ihan tässä vaan kysyn jos ehit ennen illan keikkaa vastata että saapikohan susta ja kyllä muistakin pojista,tulla ottaa keikan jälkeen takahuoneesta kuvan???Ihan sylliin en kehtaa istua mutta sellanen muisto kuva vaan!!!!!ujo tyttö oonoon mie kerran uskaltanu tulla takikselle hakee nimmarit siel lutakossa. Mutta oikein mukavaa keikkaa tälle illalle,tääl fiilistellään jo ja katotaan teijän dvd:tä ja tietty otetaan vähä kossuvissyä. Lutakossa nähään!!!

VASTAUS: Vielä kerran. Miulle on turha laittaa sähköpostia keikkapäivänä.

------------

KOMMENTTI: Tervehdys! Aluksi pitää tunnustaa etten yleensä kirjoittele fanipostia joskaan ei tämä sellaisesta varmaan käykkään tai ihan miten vaan. Pari asiaa kuitenkin. Kiitos hitlerin viiksistä, jotka olit näemmä raapustanut kuvaani taannoisella Joensuun keikalla ...tosin nimikirjoitusten kera. Täytyy sanoa , että olin kovin yllättynyt. Olen erityisluokanopettajan työssä törmännyt kaikenlaisiin jamppoihin mutta Jouni H ( 35v. ? ) piirsi sitten ne ekat hitlerin viikset...

VASTAUS: Hei, älä pilkkaa. Mie täytän helmikuussa 37!

------------

KOMMENTTI: Iltaa. Ei hätää, et ole saanut kovin pahoja raittiusvaikutteita Raikusta. Paikan omistaja, ainoa serkkuni, on nimittäin alkoholin ylimpiä ystäviä ja muutenkin huonojen elämäntapojen kannattaja. Raikussa järjestetään mm. syntisiä pokeri-iltoja ja muuta epäilyttävää toimintaa. "Raittiuskahvila" on siis vain kulissia, ja täydestä menee näköjään tottuneemmallekin juomarille.

VASTAUS: Epäilen vahvasti. Paikka tuoksahti vahvasti homoseksuaalisuudelle ja iduille.

------------

KOMMENTTI: Jouni perkele! Tuolla nettisivujen muuten niin melko hauskoissa biisien taustalöpinöissä (siis niissä jotka on siellä sanoitusten yhteydessä) oli seuraavanlainen lauselma: "Putro veti samassa tilaisuudessa Stop:in livenä." Siis voi vittu! Ei kaksoispistettä saa tuolla tavoin käyttää väärin! Vituttaa joka kerta kun varsinkin netissä törmää siihen, että jotkut penskat joille ei enää opeteta koulussa äidinkieltä niin muodostavat jotain ihan käsittämättömiä sijapääte-kaksoispiste -yhdistelmiä tyyliin "Kotiteollisuus:den" tai jotain muuta paskaa! Niin että älä sinä nyt rupea tuollaiseen kielenraiskaamiseen. terveisin Miika Turun kielipoliisi (vanhempi konstaapeli) PS. Uusi levy on kyllä helvetin hyvä, ei siinä mitään.

VASTAUS: Anteeksi. Miulla on vaan semmoinen periaate, että mie tarkistan jälkeenpäin ainoastaan sellaiset tekstit, joista mie saan palkkaa. Nykyisin en kyllä kerkeä tarkastaa niitäkään. On vähän kiire näiden hommien kanssa, joten pyydän teitä ymmärtämään kaikki nämä virheet. Kiitos.

------------

KOMMENTTI: kuulehan saatanan pikipunainen parta tämä kirje! Mie oon se Turun perkele joka katsoi keikkanne Kårenissa, Turussa ja olin yllättynyt. En siksi että haluaisin homoseksiä kanssasi mutta sain siemensyöksyn kuunnellasseni sinua ja (teitä). Lupasin tehdä ravintolaani uuden ruokalajin partakarvoistasi ja gratinoida ne kuluineilla plektroillasi, mutta kun en saanut yhtäkään plektraa saalisteetua, niin orgasmin keskellä sain uuden idean:panen sinua perseeseen ja liekitän samalla banaaneja, sekös vasta saa asiakkaisiin ja apinaan vauhtia! Vieläkö olette samaa mieltä siitä, että ravintolani linjanveto on mielenkiintoinen? sie oot kiinnostava ihminen, aivan kuin minäkin..joten sallitko että Turkulaisessa joulupöydässä laulat iankaikkiselta parhaat biisit samalla kun liekitän banaaneja ja harrastan kanssasi turvaamatonta homoseksiä? ps.en ole homo pps. kuulet minusta vielä

VASTAUS: Tuskin maltan odottaa. Perkele, takana on vähän yli puoli pulloa viskiä ja nyt rupesi tuntumaan, että olisi syytä käydä moikkaamassa isäukkoa. Sieltä nimittäin löytyisi haulikko.

------------

KOMMENTTI: morjens äijät! vittu et tää levy on hyvä.sain isänpäivä lahjaks!miuta vituttaa ku keikka tääl hesas meni reisille,kun olin leikaukses.työ ootte parhaita!!!!!!

VASTAUS: Oliko tuo muka hyvä syy?

------------

KOMMENTTI: Jaa-a. Enpä koskaan, edes silloin ollessani vuosisatoja sitten teini, uskonut kirjoittelevani kenellekään itselleen aika epätodelliselle ja paljon vieraammassa ympäristössä ja tapahtumissa elävälle henkilölle, jonka näkee ainoastaan lehtien sivuilla ja satunnaisesti telkkarissa, joskus keikalla. Ja teen sen silti.. Suattaahan tuo olla syy, että bändinne musiikki miellyttää minua...(seuraa sivukaupalla paskaa, hynysen huom.) ...Mutta jos tulet tänne Helsingin suuntaan taas joskus, niin olisi se kyllä hienoa puida Sonkajärven Hollivootin kohtaloa kanssasi, esimerkiksi Kallion mestoissa; jos olet siis siitä surullisesta menetyksestä kuullut, noin kun puolikyläläinen ja sitä myötä -savolainen kuulemma olet (hymiön paikka). Ja onhan se nyt pakko tässä kertoa, että Tuonelan koivut on minusta uusimmalta se parhain.

VASTAUS: Mie en ole ikinä käynyt Hollivootissa, vaikka miun ukki asuu nykyisin siinä vieressä.

------------

KOMMENTTI: Hynynen hei, vieläkin vaan antasin siks sait lentopusunkin lutakossa..Kannattaa siis tulla uudestaan ;)! Ei voinu järkkärit päästää pöydälle seisomaan vaan valitusta tuli.. Keikka oli loistava jotain hyvitystä siitä kun jypin peli oli peruttu.. Jyväskylä hiljenee.

VASTAUS: Hyvä niin. ja mikä vitun jyp?

------------

KOMMENTTI: Että vielä sattui tulemaan Kultalusikkakin livenä!Perkele! Kiitos myös Tuomakselle mausteista, oli ihan vitun hyvä keikka ei muuta voi sanoa. Älyn jättiläinen Hynyndi rumpukalvo menee seinälle muistoksi, kuka lie taiteillutkaan. meidän viiden hengen porukka oli ainakin ihan voimiensa tunnossa ulos mennessä, saatana kun sai taas huutaa niin että ei ääntä lähde, takana on erityisen paska viikko, mutta tilanne on nollattu. Kiitos vielä kerran.

VASTAUS: Ei mitään. Se oli muuten Sinkkosen piirtämä kalvo.

------------

KYSYMYS: Kova keikka, kiitos jälleen kerran. Tinnitys korvissa on tosiasia. Minkä hemmetin takia TEIDÄN pitää aina lähtee karjalaan keikan päätteeksi? Homot. :)

VASTAUS: Ei myö aina lähdetä. Viikon viimeisen keikan jälkeen vain. Poikkeuksiakin kyllä on. Riippuu vähän mitä keikkakaupungilla on tarjota meille.

------------

KOMMENTTI: Uusi tosi tv idea. Hynynen, Hongisto, Sinkkonen, Tipi, Halmkrona, Yrjänä,Pate Mustajärvi,Mannonen,Erkinharju,Tsööz ym.alkoholiin tykästyneet muusikot asutetaan taloon ilman viinaa.Voittaja on se joka tulee talosta viimeisenä ulos. ps.alkoholilla on osuutta tätä kirjoittaessa t.mika

VASTAUS: Mitäs kilpailua siitä syntyisi? Kaikki haluaisivat poistua jo ensimmäisenä iltana! Ei kukaan meistä halua voittaa tuollaista kisaa. Se pitäisi tehdä niin, että talo olisi täynnä viinaa. Voittaja olisi se, jonka ambulanssi hakee viimeiseksi. Tai ruumisauto.

------------

KOMMENTTI: Hellou. Elikäs pakko oli nyt jokaiselle laittaa henkilökohtainen kiitos perjantain Kuopion keikasta. Mie oon kauan odottanut että soittaisitte livenä Sadun Peikoista... (seuraa hirveetä tilitystä) ...Melkein voisi luulla että ootte joksikin taiteilijoiksi ryhtyneet, sen verran hyvältä se soitto selvinpäin kuulosti... Kosketitte syvältä jostain tätä peikkolasta. Mutta ennen kuin menee liian hempeilyksi niin kiitos kaunis ja syvä kumarrus. T. peikkoneiti kajjaanista PS. Välittäkää sille Holopaisellekin kiitokset.

VASTAUS: Joo, teitä itkeviä tyttöjä näkyi nyt poikkeuksellisen paljon yleisössä. Meitä se vähän nauratti.

------------

KOMMENTTI: Terska. nyt on kuule hynysen pallit lähteny laitumelle ja tullu joku helvetin pimpsloora. hyvä ku et liimannu niit kotisivujenne syrämmen keskel ni olis ollu kyllä niiin somaa. noh saahan mieski herkistellä mut kyllä VANHEMPI tuotanto kukoistaa ylitse muiden joten ÄLKÄÄ HELVETIN PÄSSIT OTTAKO MISTÄÄ VITUN TUIKUN ANAST MALLII! käy parturis sinkkonen aja kainalos

VASTAUS: Joo, ekat demonauhat oli parhautta, muu on paskaa!

------------

KOMMENTTI: moi! oon tero ja ku katoin mun sukukirjaa ja netistä nii säki oot mun sukukirjas eli oot joku mun sukulainen mut en tiedä mitä sukuu oot mulle.jos katot googlesta tero kiikeri ja sieltä löytyy tero arto kristian ja jne...nii sieltä löytyy nimiä ja sukunimistä löytyy sun ja sun bändis nimi.outoa et en oo nähny sua vielä kuitenkaa livenä.koska te tuutte seinäjoelle taas keikalle?ehkä oon myös musiikillisuuteni perinu sulta xD tai jotai vastaavaa.vastaa pian.

VASTAUS: Höperö. Miksi miun pitäisi tavata joku sukulaisen sukulaisen etäinen sukulainen, kun pyrin välttelemään lähimpiäkin sukulaisia?

------------

KOMMENTTI: ...että pitää vittu lesoilla koko ajan? Meikäläinen haluais ladata levynne iTunesista, niin vittu sieltä mitään Kotiteollisuutta löydy. Yks vitun kimppa-biisi ja siinä kaikki. Vitun homopinkkiä täälläkin sivuillla ja äijät olevinaan miehiä. Tulis susi ja nussis, niin loppuis tuo vouhottaminen. Milloinka tulette Kajaaniin? Turpaan tuommosia. Se levy sinne iTunesiin, niin lataan sen sieltä.

VASTAUS: Ei myö mistään iTunesista tiedetä mitään. Tuollaiset viestit on syytä osoittaa meidän levy-yhtiölle.

------------

KOMMENTTI: päivää... oonpas nyt lähettäny teille sähköpostii, ku teki niin mieli... kattokaas, teillä on vaan niin parhaat musat. tiesitteks, parempaa ei löydy. te teette ihan huippua musaa, ja tehkää jatkossaki! kuuntelen biidejänne joka pivä, ja hoilailen aina mukana, ne ovat parhaita! eikö teidänkkin mielestä? ;) mutta mitä bändille kuuluu? nii unohtu yks juttu.... tulkaahan joskus kuusamoonki keikoille ;)

VASTAUS: Ai, mitä kuuluu? Ei mitään.

------------

KOMMENTTI: Todella kovan levyn ootte tehny! Hyviä riffejä ja Sinkkoselle kymppi rumpaloinnista. Uusi Iankaikkinen levy hakkaa ainakin teidän edellisen 7 levyn, mikä tuntuu ainakin Iankaikkisen jälkeen aika laimeelta. Ukko perkele on muuten mestariteos! Kiitoksia hyvin päivittyvistä sivuistanne, keikkapäiväkirjoista ja musasta!

VASTAUS: Pitäisi kuunnella joskus Seiska läpi. Jotenkin tuntuu ihan vitun vaikealta tarttua siihen, se oli niin pimeätä aikaa.

------------

KOMMENTTI: Seuraava saavutuksenne voisi olla pääsy Aku Ankan sivuille. Onhan Timo Rautiainen & trio niskalaukaus mainittu siellä nimellä Duo Otsanappi ja Teräsbetoni= Teräspekoni.

VASTAUS: Ja sekö olisi sitten hurjan hauskaa?

------------

KOMMENTTI: Kiitos perkelellisen hyvästä levystä!

VASTAUS: Ole hyvä.

------------

KYSYMYS: TERVE! ONKO RIPULIT NAAMALLA?

VASTAUS: Terve! Onko ikää 7?

------------

KYSYMYS: No iltaa!! Perkeleen hyvä levy (esim. kivireki on vittu PARAS) Rytmikorjaamon keikka mahtava! Ps. Saako noita NO SORI-paitoja jostain?

VASTAUS: Ei. Vielä. Vissiin.

------------

KOMMENTTI: Mitämitämitäääääh??????? Kestääkö tuo teiän marenkipossunpunanen ihmisrääkkäys pitkään vielä :p? Helvetti kun luuli jo joutuneensa johonkin ballerinahameen syövereihin ja ahistaa niin pirusti. Edes hippihevarit tollasta kestä. Mustaa tai kukkia sen olla pitää eikä mitään Valentin's Day - tuputusta. Olkaa vaikka kuinka vittumaisia mutta joku raja nyt sentään.. Kyllä myö teiän levyjä ostavat kärsitään jo siitä, että liian harvoon pääsee livenä kuuntelemaan. Jotta elkää kuvitelko, että elämä teiän kans helppoo ois! Tarvi enää tuollai rääkätä.. "Sisältö on tärkeintä, ei ulkonäkö" - sanonta ei sit tarkota sitä, että pitää sitä sisällöllistä sielua virkkuukoukulla peräsuolen kautta nielurisoista astikka kaivaa.

VASTAUS: Tässä taas esimerkki siitä, kuinka ei jakseta tutustua aiheeseen tarpeeksi. Vähän kärsivällisyyttä, hieman pitkäjännitteisyyttä. Tutustu sivuihin, se ehkä palkitaan.

------------

KYSYMYS: kuules jouni kun nyt iski päähän yks tyhmä kysymys. onko sulla koskaan kesken keikan tullu kusihätä? jos on niin mitä oot tehny? kussu housuu?

VASTAUS: Kusi valuu keikoilla hikenä ulos. Kokeile. Mene hohtavien lamppujen alle huutamaan ja "soittamaan". Tunti riittää, puhumattakaan puolestatoista.

------------

KYSYMYS: E voi muuta sanoo kuin, että aika helvetin ruma layot sivulla mistäs tällänen päähänpisto on tullu?

VASTAUS: Se tuli Norjasta.

------------

KOMMENTTI: Kiitos iha mahtavasta keikasta Lutakossa! Menoa ja meininkiä kirjaimellisesti. Oltiinhan sitä jo vähä odotettu. Olitteko muute iha ite keksiny laittaa ne teijä "lavasteet" sinne?

VASTAUS: Meidän lavastaja.

------------

KYSYMYS: Hynynen sinun vastauksista tulee mieleen peli nimeltä hölökynkölökyn[tai joku vastaava(tais olla hullukuriset vastaukset)]... esim. Käveletkö unissasi? Vastaus: vain naapurin vintillä.. omistatko siis kyseisen pelin? jos ei vielä tärpännyt, niin voin neuvoo että pelissä on paperilappuja(kaksi pinoa) ja siihen tarvitaan kaveri..tai hongisto/sinkkonen

VASTAUS: Tiedän pelin. Se on hauska, jos siitä tykkää. Pelasin sitä viimeiksi joskus 80-luvun alussa.

------------

KOMMENTTI: Se on kyllä kumma ettei se Holopainen ikinä eksy teijän mukana Oulun korkeuksille. Luin jostain, että Tuomas ei pääse joulukuun kolmeen viimeiseen keikkaan. Ja kappas, Teatria niistä ensimmäinen. Hyvän levyn ootte kumminkin saaneet aikaan. Jos kehtaisin, kehuisin melkein Hynystä Suomen parhaaksi kertosäkeiden väsääjäksi.

VASTAUS: No, jos niistä tykkää. Sen se vaatii siihen pohjalle.

------------

KOMMENTTI: Olipa ihan paras KT keikka ikinä Kuopion Puikkarissa. Ei hitto äijät tehän olette kohta taiteilijoita. Olen odottanut 3 vuotta et kuulen Satu Peikoista biisin livenä ja nyt sen kuulin. Hyvin veditte... tippa linssissä se piti kuunnella, ei siksi et oli niin kauheaa, vaan siks et se koskettaa aina ja varsinkin livenä jostain niin syvältä. Vaikka hetken ajan jo olin vihainen Hynyselle ku lupaili ensin liikoja. Onneksi tilanne korjaantui lopussa. Oli kyllä niin mahtava lopetus keikalle et ei ainakaan minua jättänyt kylmäksi. Tätä kannatti odottaa! Kiitos kaikille ja Holopainen kai sen omalta osaltaan teki mahdolliseksi et Peikon pysty soittaa. Oli muutenkin syntikka mukavan kuuloinen aika monessa biisissä. Kiitos.

VASTAUS: Haisee tytölle, haisee ansalle.

------------

KYSYMYS: tää juttu nyt haisee tosi homolta mutta oottekohan millo tohmajärvi/tikkala suunnalla? ootte kuullu tän saman virren jo sen villit ja vapaat kaks kertaa (siis muilta idiooteilta) mutta fanitan teitä ja ois kiva nähä äijät "luonnossa" (toiv. ei alasti... ) tai ainaki osa teistä, oisko mitään mahollisuuksia? kai saan tyydytettyä jotain perversioita ja näen teidät, kai tuo mailin nimimerkki jo kertoo sen... toivottavsti vastailet jos kiireiltäs ehit...

VASTAUS: Kyllä. Nähdään siinä Marinkan edessä vaikka 5.1.2007 klo 18.30. Ota jatkojohto mukaan. Mut jos meitä ei näy niin älä huolestu. Tullaan syssymmällä sitten. p.s. Vuorela, tuli ikävä!