Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

17.12.2004

------------

KYSYMYS: HEi LESPO! onks indica hyvä ja onks halonen lespo? tuleex teidän uudest levyst eli löylynlyömistä digipack painos? eli keräilyharvinaisuus versio

HYNYNEN: Se on PARAS! Ei, mut Kekkonen oli. Vittuako se siulle kuuluu.
HONGISTO: Indica on lähinnä aika vittu. Löylynlyömistä tulee saunakivi-painos.
SINKKONEN:Tai hautakivi-painos.
KARMILA: Uudesta levystä julkastaan pelkästään ykspuolinen vinyylisinkku, ei mitään muuta. Vähän niinkuin best of Kai Hyttinen. (terveisiä sinne minne terveiset eivät kulje)

------------

KYSYMYS: oon kato miettiny jo pitkään (semmoset 30 tuntia ainakin) että jos Hynynen sais olla Negativen Jonne Aaron yhden keikan ajan, ni pussaisko se Larrya vai Christusta ja miksi?

HYNYNEN: Miten niin “sais olla”? Sehän ois helvettiä, saatana!
KARMILA: Joka tapauksessa kyseessä olisi se Ruåtsin-keikka (kts. Edelliset vastaukset)
HONGISTO: Voihan christus sentään teitä lapsia.

------------

KYSYMYS: Miksi Hynynen ei soita bassoa kun se on kerta niin vitun rumakin?

HYNYNEN: Ai se basso?
KARMILA: Basso soittaa Hynystä kun se on niin vitun rumakin. Kerta. Toisensa jälkeen.
HONGISTO: Ja sen basson nimi on vitun rumakin. Vitun ruma nimi bassolla.
HYNYNEN: Ei kuitenkaan niin ruma kuin siulla, Janne Kristian.

------------

KOMMENTTI: Polttelin tuossa levyistänne juuri semmosia ihania kokoelmia ja huomasin että ne jotka väittävät Helvetistä itään -levyä popiksi ovat kusipäitä. Soundithan on oikeasti jykevämpiä kun missään teidän levyssä (Eevaa ei nyt lasketa). Virret soi kuullosti hilpeältä lastenlaululta Veri valuu maahan ja Kunnigas Mammonan välissä. Ja niin olisi kuullostanut ihan mikä tahansa biisi kahdelta edelliseltä albumilta. Että ette te nyt kevyempään suuntaan ole mielestäni menossa, paitsi ehkä joidenkin sanoitusten osalta. Toivottavasti linja jatkuu nyt tällä uudellakin levyllä, vaikka epäilyttää hieman, kun päiväkirjoista päätellen teillä ei ole ollut yhtään selvää hetkeä siellä studiossa.

HYNYNEN: Miks vitussa pitäis olla selvänä studiossa? Eihän näitä urpoja selvänä kestä!
KARMILA: Taas toi kohtaus, urpo ei kestä itteensä selvänä.
HONGISTO: Selvänä olet symppis, kännissä olet kymppi!
SINKKONEN: Mitä lie olet poltellut?
HONGISTO: Olen Hongisto Tikkalasta ja poltan pönttöuuneja.

------------

KYSYMYS: Moro sinä suuri ja mahtava juoppo jolla ei ole asiallisuudesta tietoa Joka päivä päivältä kasvattaa viinan sietoa Jolle kohta pirtukin on liian mietoa Joo vähemmästäkin alkaa tällainen paska riepoa Ei mutta oikeasti kuvitteleppa jos joisit jonain päivänä niin paljon että tulisit selväksi. aika nerokas käänteisvaikutus. Se olisikin vasta hirvittävää jos elimistö tulisi immuuniksi viinan vaikutukselle.. Jos sellainen päivä tulisi eteen niin olisi myös oma elämäni vaikeaa, Jäisi nimittäin aina niin rakkaat viikonloput baarissa örveltämättä. Luin tuossa teidän sivuillanne tuota päiväkirjaa ja helvetti mitä menoo :D Herää mieleeni kysymys että onko kaikki muusikot oikeasti juoppoja? ehkäpä muut eivät vain näytä sitä yhtä avoimesti kun teidän bändinne jäsenet. Musiikissa saisitte muuten tehdä katsauksen vanhempaan..kyllähän tuon uudemmankin levyn kuuntelee mutta vanhempi on parempaa.

HYNYNEN: Yleensähän krapulassa ryypätään, jotta selvittäisiin. Etkö sie tiedä edes ryypiskelyn peruskuvioita? Oot muuten ensimmäinen, joka väittää vanhempaa tuotantoamme paremmaksi kuin uutta. Kekseliästä. Olet nero.
HONGISTO: Muusikoilla on alkoholiongelmia, onhan se tiedetty aina. Meillä niitä ei ole koska olemme mustanaamion suojeluksessa.
HYNYNEN: Pikemminkin Spederikin suojeluksessa. Se on Speden ja Frederikin fuusio.
HONGISTO: Spederikillä on valtavat hauikset, ihana kihara kalju ja vitusti naisia.
KARMILA: Teimme musiikissa katsauksen vanhempaan: Bachiin. Onko nyt hyvä?

------------

KYSYMYS: Niin että mites on Hynynen, oliko tarkoitus näyttää tämänkin levyn tekstejä Martikaiselle tai jollekin? Ja tykkäät(te)kö Misfitsistä ?

HYNYNEN: Mitä vitun tekstejä? Pitääks miun tehdä semmosetkin? Ei perkele, tässähän tulee kiire!
HONGISTO: Mitä vittua se Hynynen niitä kenellekään näyttäs, kuuleehan ne levyltäkin. Misfits on ok, paitsi ne typerät meikit.
KARMILA: Joo, jollekin piti näyttää, mut ei muistettu kelle, joten ei näytetty.

------------

KYSYMYS: Onko parempi laittaa 1,3 Khz korostukseen Q arvoksi 2,0 vai koko oktaavi? Miten silloin käy signaalin kompuran inputissa, varsinkin jos ei tiputa thresholdia tai vähennän ratiota. Onko attacin pakko olla fast vai kärsiikö vaihe? Kun ei ole graafista, vain parametrinen ja isomorfinen tube, niin density tuntuu poikkeavan originaalin sourcen taajuusvasteesta. Tosin D/A konvertterini stabiili tila ei anna resetoida 5.1 outputtia sopivalle impedanssille. Tiputin kuitenkin verset -1,5 db:tä suhteessa bridgeen ja chorukseen, joka on jo autogainin ansiosta overlevelillä. Miten mä selviän jatkosta, kun joutuu yksin päättämään kaikesta?

HYNYNEN: Jaaha, Jussilalta on taas lääkkeet lopussa. Tää taitaa olla Karmilan heiniä.
KARMILA: Ei ole parempi, eikä huonompi. Inputissa ei vielä käy mitenkään. Ei ole pakko, vaiheesta ei väliä. Selviät jatkosta. Toivottavasti vastaukset tyydyttivät. Itse kun en osannut vastata, kysyin madame Meduusalta netistä (19.90e/kysymys).
SINKKONEN:Vittu,tyypit puhuu Norjaa.
HONGISTO: Onneks tuo madame Meduusa osaa kääntää. Vitun kallista on vaan sen palvelut.

------------

KOMMENTTI: Hynynen on sitten uransa huipulla!!! Seiskan juorupalstalla!!! Nyt on suunta enää alaspäin...

HYNYNEN: Alaspäin tässä on menty jo monta vuotta. Mutta miten alhaalla on henkilö, joka sitä lehteä lukee?
HONGISTO: Seitsemän on kohtalon luku.
SINKKONEN: Mie lukisin jos osaisin. Mut onneks siin on paljo kuvia.

------------

KYSYMYS: Jouni, lauleskeletko sinä Viikatteen suojeluskenkeli piisissä, kuulostaapa ainakin ihan siltä, tai sitten mulla vaan on joku oire-yhtymä. Eipä sillä, vaikka laulaisitkin, oire-yhtymä on siltikin erittäin todennäköinen.

HYNYNEN: Eipä sitä voi juurikaan laulamiseksi kutsua.
HONGISTO: Yhtymä-hommissa liikkuu raha, ja se on ihanaa.

------------

KYSYMYS: Mitä vittua? Kotiteollisuus ei ollut Suosikin Grand Prix-äänestyksessä?
Pojat ei oo nuoleskellu toimittajia tarpeeks.. Ja olen hullu, hankin eilen Aamenen ja nyt voin olla ylpeä kun omistan kaikki pitkäsoitot. Vielä kun nimmarit saisin.. Pitää lähestyä teitä ku joskus Imatral tai jossain näen.

HYNYNEN: Ei taideta kuulua ihan Suosikin kohderyhmään.
HONGISTO: Etkä sinä meitä tule Imatralla näkemään.
SINKKONEN: Varsinkin ku oot sokee.
HYNYNEN: Miten sokeus ilmenee?

------------

KYSYMYS: Eikö Karmila ole vieläkään kyllästynyt teitä tuottamaan? P.S. Mokoman DVD on "vitin" hyvä”. Tuskin edes teidän tuleva DVD onnistuu olemaan yhtä hauska! T: Apinoiden kuningas

HYNYNEN: Miksi DVD:n pitäisi olla hauska?
KARMILA: Tuottaminen kyllästyttää, muut hommat ei.
HONGISTO: Mokoman DVD on ihan mäntti.

------------

KYSYMYS: seiska bongannu hynysen uuden talon lappeenrannas... mahtaa vituttaa kun oikeen kerrotaan että sieltä löytyy pieni leikkimökki yms. imago kärsii?

HYNYNEN: Se leikkimökki on miuta varten. Ei oikein tuo perhe-elämä kukoista. Se maalataan ensi kesänä mustaksi, kuten koko talokin.
HONGISTO: Mie maalasin pienenä leikkimökin mustaksi jäteöljyllä. Ei kiitelly äiti ei.
SINKKONEN:Oot sie päästäny teidän mutsin jo ulos sieltä?

------------

KYSYMYS: No Kotiteollisuus orkesteri perkele! Miltäs nyt tuntuu kun on jo
parikytvuotta tahkottu samaa paskaa ja alkaa pikkuhiljaa tulla menestystä niiku
markkinoilla ja muutenki kaikenmaailman lehdet kyselee haastatteluja
ynnämuutasellasta? Jumankekkuli varmaan tuntuu vitun hyvältä (siis tottakai tuntuu varmasti vittun hyvältä). No joo, mennäänpä sitten asian ytimeen. Elikkä kysymys number 1: Jouni, onko vittumaista keskittyy laulamaa ja soittamaa samalla kitaraa? Niinpä ajattelin tässä kännipäissään että varmaan olis helpompaa jos olis neljäs jäsen joka soittas kitaraa tai laulas? Vai mitä hittoa arvelet? Arvostan muuten "Hynskä" tota taitoo et kykenet soittaa ja laulaa samaa aikaa, se osoittaa et joku lukiolaispellekin pystyy tekemään kahta asiaa samaan aikaan! Sanoppa vielä että millonka tuo uus albumi on valmis julkaistavaks? Oon ostanu jokaisen teiän albumin, ja on muuten sellasta musiikkia että vitutus nousee tai laskee vitutuksen tilasta riippuen. Lähen muuten 10. päivä armeijan paskasii tonne vekaralle. Missäs äjjjät palveli isänmaata aikoinaa? No hyvää joulua ja uutta vuotta kumminkin koko orkesterille ja tulkaahan sitten joskus taas Doorikseen konsertoimaan, vai mitä? Morjens!

HYNYNEN: Häh? Ei meidän biisejä ole vaikeeta soittaa ja laulaa samaan aikaan. Perus nuotiokitarameininkiä. Eikä bändiin oteta noin vain ylimääräistä soittajaa, ammattilaiset on sitten erikseen. Levy on valmis sitten kun se on. Palvelupaikat löytyvät tuolta bändin jätkien esittelyistä, ettekö työ ole käyneet niitäkään lukemassa saatana. Suosittelen.
HONIGSTO: Parikyt vuotta on tahkottu paskaa mutta ei soiton saralla. Mitkä vitun markkinat? Kaikenmaailman lehdet on paskoja.
SINKKONEN:Jounihan ei todellisuudessa pysty syömään purukumia ja pierasemaan samaan aikaan.Jompikumpi täytyy keskeyttää jommankumman ajaksi.
KARMILA: Ja senpä takia Jouni viettää nykyään suurimman osan aikaansa epätodellisuudessa.

------------

KYSYMYS: Millon teette seuraavan kiertueen? Joko levyn julkaisupäivä on päättetty? Kits

HYNYNEN: On päätetty molemmat, mutta ne ei kuulu siulle.
HONGISTO: Ja ketä ne kiinnostas ei siuta ainakkaan.
SINKKONEN: Eikä miuta.

------------

KYSYMYS: Moi juopot. Mikäs on poikien mielestä parasta viskiä?

HYNYNEN: Kaikki viski on paskaa paitsi kusi.
HONGISTO: Kusi on parasta kun se on 12 vuotta vanhaa. Sitä löytyy meijän päistä.
SINKKONEN:Ai sitä viskiä?
KARMILA: Poikien mielestä parasta viskiä on Four Roses.
HYNYNEN: “Kasvukipuja” on wittu PARAS!

------------

KOMMENTTI: Edelliseen kysymykseen vastaten: Miniluumutomaattirasia käy loistavasti. Motörhead on wittu, PARAS!

KARMILA: Meinasinkin jo hirttäytyä epätietoisuudessani.
HYNYNEN: Se on hyvä, mutta ei paras. Henkilökohtaisessa arvoasteikossani se tipahtaa jonnekin Kari Tapion ja System of a Downin välimaastoon.

------------

KYSYMYS: On hiekka polttavaa, taivas punertaa..kiiverin jussi osaa tulkita biisiä
kauniisti suomeksi, jouni, kaimani, et osaa niin kauniisti. Harmittaako?

HYNYNEN: Mutta mie osaan sentään ryypätä. Ja nussia veltolla kalulla.
HONGISTO: Kiiverin Jussista tuli mieleen Kuukerin Nelli, sekin on kuulema hyvä nussimaan.
SINKKONEN:Ja hillitön kurvi.
KARMILA: Ruhahaha!

------------

KYSYMYS: Paranoid on paska biisi. Vai mitä Jouni?

HYNYNEN: Mikä vitun Jouni mä sulle oon?
HONGISTO: Ja mitennii paranoid on paska biisi?
SINKKONEN: Miustakii se polaroid on aika huono.
KARMILA: Panadol on ihan perseestä.

------------

KYSYMYS: Aika karu tuo Dimebag -juttu eikö vain? Siinä meni yks mun esikuvista, vaan siks et joku pelle päätti ruveta vähän riehumaan. Sen jonkun Nathan-aasin vai mikä sen pyssymiehen nimi oli, ruumis ei hautaa ansaitse.. Tähän varmaan yhdytte tekin.

HYNYNEN: Ihan sama. Pantera oli paska.
HONGISTO: Pantera oli oikeesti paska.
SINKKONEN: Pantera oli ihan hyvä ja se ampuja pääsi taivaaseen.
KARMILA: Pantera oli hauska, tykkäsin.

------------

KYSYMYS: Moro äijät, Heititte tosi mahtavan keikan viime kesänä Tammerfestissä. Oletteko tulossa Tampereen suuntaan keikalle ensi vuonna ?

HYNYNEN: Kyllä. Lukitse tyttäresi, vaimosi, äitisi ja kotieläimesi.
HONGISTO: .. ja aseta itsellesi naru kaulaan.

------------

KOMMENTTI: Kyllä se vaan ihmetyttää, että miten teidän musiikkinne on eksynyt nettiradio "Gotham Radio:on". Goottimetallia soi kaiken aikaa, pääasissa saksan- ja englanninkielistä, ja sitten yhtäkkiä alkaa soimaan Vuonna yksi ja kaksi tai Kuningas Mammona. Ei sillä että haittaisi, outoa vain, ehkä olettekin goottibändi?

HYNYNEN: Se johtuu siitä ku Batman on vittu PARAS!
SINKKONEN: Myö ollaankii Goottiteollisuus ainakii vissii.
KARMILA: Sanoi Jari 69.

------------

KOMMENTTI: Hynynen, sie olet diiva.

HYNYNEN: Ei, minä olen realisti henkeen ja vereen. Kamaa vedän myös henkeen ja vereen.
SINKKONEN: Sie vedät kamaa suoraan suoleen.
HONGISTO: Realistisia kommentteja taiteilijoilta.
KARMILA: Hynynen on Diiva-Daava.

------------

KYSYMYS: Moro! Olipa hilpeän näköistä touhua tuolla Joensuun tiedepuistolla kun Hynynen paransi krapulaansa puhumalla meediasta. Hinoo! Tais vähä jännittää alussa mutta lopussahan se olikin ihan sujuvaa jutustelua. Niin kysymys. Mitäs mieltä Kotiteollisuus on mieltä suomalaisesta raskaan sarjan bändistä nimeltä Kamara? Itse olin ainakin yllättynyt MCD:n sisällöstä, positiivisesti yllättynyt. Levyä odotellessa.

HYNYNEN: Mitä, enkö mie puhunutkaan meediosta? Sittenhän se meni ihan päin persettä. Mistään vitun Kamarasta mie en ole ikinä kuullutkaan.
SINKKONEN: Jouni on mystinen Karjalan meduusa. Mies naamansa edessä.
HONGISTO: Vittu, miul oli yksi vuosisadan krapuloista silloin. No millo miul ei ois ollu.
KARMILA: Kamara, sitä käytetään makkaran tekoon, ei vissiin parhaiden.

------------

KYSYMYS: Minkä takia se Sinkkonen on menny ihmisen tappamaan?

HYNYNEN: No, miksi niitä ihmisiä nyt yleensä tapetaan? Pöhkö!
SINKKONEN: Mie en oo tappanu muuta ku aikaa.
HYNYNEN: Ilmankos se on miulta lopussa.
HONGISTO: Hys, hys. Tämä asiahan piti vaieta. Mikkelin vankilan viiltävät valot kävivät niin tuskalliseksi pienelle jari-markukselle että piti ihan ihminen tappaa ja veret laskea. No sellasta sattui kun hömppä-herra astui lavalle turbaani päässä. PS: meijän sanotuksiin on piilotettu viestejä meidän elämästä. Ks. ylh.

------------

KOMMENTTI: TÄÄL O! Hermot IHAN loppu! Niin minäkin muru.

HYNYNEN: Sie urpo et tiedä hermojen loppumisesta mitään. Ryhdy soittajaksi, sitten tiedät.
SINKKONEN: Tiesit sie et miul on tikapuuhermosto?
HYNYNEN: Missä?
HONGISTO: Ne tikapuut on lahonneet jo ajat sitten.
KARMILA: Tikapuuhermosto ja tikapuut on eri asia (paronille tiedoksi).

------------

KYSYMYS: Sinkkonen! Miksi vitussa siellä kompostissa ei ole valoja?

HYNYNEN: Omaperäisin kysymys ikinä.
SINKKONEN: Olen samaa mieltä
HONGISTO: Kysy sitä vittu Sinkkoselta, saatanan idiootti!

------------

KYSYMYS: kyselisin tässä vaan semmosta asiaa, että onkohan teiltä tulossa dvd:tä missään vaiheessa?

HYNYNEN: Ihan itsekö keksit tuon kysymyksen vai kilautitko kaverille?