Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

19.10.2016
------------

KYSYMYS: Millon tuo kitaristi on tullut mukaan, eihän sitä edes mainita tuossa bändin kuvauksessa?!

VASTAUS: No, siellä ei ole mainittu mistään mitään muistaakseni vuoden 2011 jälkeen, kun herra taiteilija ei ole kerennyt kirjoittaa. Kyllä Miitrin mukaan tulosta uutisoitiin 2014 aika isostikin, mut jätkä on ollut varmaan paskalla silloin.

------------

KOMMENTTI: paras bändi tyylillä ... terveisiä Venezuela

VASTAUS: Ei muuta kun Etelä-Amerikkaan keikoille. On ainakin yksi fani.

------------

KYSYMYS: Terve vaan onko sulla tai teillä kuvaa vanhasta linjaautosts

VASTAUS: Häh? Miksi?

------------

KOMMENTTI: Hei! Tavaran etsintä oli niin hauskaa, että lukaisin kirjan illassa. Musiikillisten nautintojen lisäksi toiveissa on ilmeisesti tulevaisuudessa saada lisää myös kirjallista sanan säilää? Oikeesti mahtavaa, tykkäsin lukukokemuksesta. Sopivan ironista ja humoristista tekstiä.

KOMMENTTI 2: Hei ja kiitos kirjastasi! Romaanin julkaisu on tosi hieno juttu ja hyvältä kirja vaikuttaakin, kun lukenut parina iltana. Eikun vaan jaksamista kirjoitustöihin keikkojen ohella!

KOMMENTTI 3: Just sain luettua romskun loppuun. Huh sentäs, ei ollutkaan kevyttä kakkalukemista eikä menny yheltä istumalta alas tämä teos. Hyvä oli silti tarina, kiitos!

VASTAUS: Kassellaan kirjoitushommia vähän syssymmällä, pitää huilata vähän. Mutta kiitos vaan.

------------

KOMMENTTI: Miellenkiinolla odotan uutta albumia

VASTAUS: Älä nyt enää odota. Käy hakemassa.

------------

KYSYMYS: Olette ehkä tällä hetkellä Suomen kovin rock-bändi. Joten mietin, että millä asteikolla pidätte itseänne nyt Suomen rock-historiassa? Sanottajiahan on Leskisestä, Moog Konttisesta, Jokisen Veskusta, yms... vaikka mihin asti. Samoin muusikoista: Juppo Paavola, Hessu Sillanpää, Jaan Wessmann... Vittuilu vastaushan sieltä tulee, mutta pakko se on vielä sanoa, että Kuolleen Kukan Nimi - levyllä ei ollut yhtään huonoa biisiä. Sen jälkeen...

VASTAUS: Eipä ole tapana aamuisin herätä, katsoa peiliin ja miettiä: ”Sijoitumme todella korkealle Suomen rockkentällä.”

------------

KOMMENTTI: Moi! Yritin SmugglerRokissa jonkun tuntemattoman jäbän kaa huutaa Satu peikoista, Satu peikoista. Ette si soittanu

VASTAUS: Ööö, mitä sitten?

------------

KYSYMYS: Oli kiva vaihtaa muutama sana laivan kannella kun oottelitte Marin kanssa maihin menoo 12.9 maanantaina oon jo fb kamu Jannen &Jarin kaa sopisko sulle sama nm. Fanisi ps. terve tuloa Jyväskylää keikoille !

VASTAUS: Tässä on vähän kaikenlaista.

------------

KYSYMYS: Hyvää päivää ja oliskohan tulevana lauantaina mahdollista saada teiltä 2 levyynne nimmarit koko bändiltä? levyt on: Iankaikkinen ja Murheen Mailla 1996 - 2007. Olisin suuresti kiitollinen

VASTAUS: Noihin levyihin se ei kyllä onnistu mitenkään. Ei vaan, tule kysymään, kunhan et heti keikan jälkeen.

------------

KOMMENTTI: Kiitos kivasta keikasta ja vaahtokarkeista Kankaanpäässä 1.10.

VASTAUS: Vaahtoa oli pöksyissäs.

------------

KYSYMYS: Minkä ihmeen takia joulupipari kiertue ei voinnut olla Lahdessa viikonloppuna...Keskiviikkona Muutenkaan ei tänne suunnalle näytä keikkoja paljon olevan Ankeeta sanon minä.

VASTAUS: Sellaista on elämä. Aina on joku pielessä. Ja ihan kun me päättäisimme keikkapäivät.

------------

KYSYMYS: Järkytyittekö edes pihvimylläristä keikkapaikkana?

VASTAUS: Miksi olisi pitänyt? Ihan perus.

------------

KOMMENTTI: Kiitos Viinamäki-biisistä ja kiitos tulevasta uudesta levystä. Kiva ku joku tässä maassa julkasee vielä musiikkiakin.

VASTAUS: Välillä on kyllä käynyt mielessä, että voisi lopettaa koko paskan.

------------

KOMMENTTI: Huomenta! Että osaatte kiusata fanejanne, kun laitatte kappale kerrallaan maistiaisia tulemaan, ihan mahtavaa. Tulee ihan mieleen joulunaika penskana, kun joulukalenterin kanssa luukku kerrallaan lähestyttiin joulua. Ja triplasti onnea, onnittelut tuoreelle avioparille, onnittelut uudesta kirjasta ja onnittelut tulevasta levystä. Tuntuu, näyttää ja kuulostaa erittäin hyvältä, jälleen kerran.

VASTAUS: Mutta tuntuuko nivusissa? Se on tärkeää.

------------

KOMMENTTI: MOI! Holy Smoke haluaisi tarjota teille ilmaisen ruokailun tänään lauantaina. Paikka aukeaa 11:30 ja se jälkeen kävisi. Holy Smoke Seinäjoki

VASTAUS: No, perkele. Näin tämän liian myöhään, kerkesimme jo jatkaa matkaa.

------------

KOMMENTTI: Mulla on/ oli kaksi kaveria fbsa. Eri nimellä. Hassua minä olen hullu ja vitun Tyhmä?

VASTAUS: Luultavasti molempia.

------------

KOMMENTTI: Tänään sit Vaasankin veri vapisee!!

VASTAUS: Mutta mihin aikaan?

------------

KOMMENTTI: KIITOS!!!! J, M, H ja P. Kuka muuten voitti??? Meillä kaikilla oli muuten kivaa ja nautittiin soitosta. Seuraavaa kertaa odoteellessa. P.S. Se toinen paikka on halvempi kuulien heitossa. Olen liekeissä! Kiitos jälleen!

VASTAUS: Tässä viitataan Vaasan keilailuun. Minä taisin voittaa, jos muistan oikein. Jos se nyt edes kisa oli.

------------

KOMMENTTI: Kiitos kiitos ja kiiiiitoooos eilisen keikan setistä !!! Korvissa soi ja ääntä ei tuu, mut oli se sen arvoista

VASTAUS: Reaktiot ovat oikeita. Hyvä.

------------

KOMMENTTI: Aivan mahtava pienen tilan keikka. Älkää vittu marisko! Pari juttua, etten erehdy olitteko Imatralta vai mist? Nostakaa settiin "Simpeleen ilotalo by sleepers" Tulkaa toukokuussa Mäntyharjun krouviin Blaze Bayleyn keikalla. Se kundi räjäyttää pienen tilan pointin. Ps. Utin ABc:llä on nakit höyryssä teitä varten. Te olette ne ansainneet

VASTAUS: Utin ABC on ihan vitun paska paikka. Ja milloin olet muka kuullut, että me maristaisiin paikan pienuudesta? Ja Imatralta? Vittu, kun jätkä on sekaisin!

------------

KOMMENTTI: Helvetin hyvä että hoilaatte tollasista asioista mitkä koskettavat ihan perustallaajia. Se pistää ajattelemaan. Jotkut saattavat ajatella että taiteen/viihteen tekijät eivät tee oikeita töitä jne. Viittaan nyt tähän niin helppoa luovuttaa ja pudottaa hanskat lattialle jne. Mielestäni taiteen tekijät ovat niitä ketkä herättävät ajattelemaan. Mikään muu ala ei millaan tavalla kannusta ajattelemaan varsinaisesti. Ainakaan suorapuheisesti. Itse olin 4 vuotta opiskelijana ja reilu 5 vuotta työttömänä. Kohta oon ollut pari vuotta työelämässä kohtuullisen haastavissa projekteissa. Monet olivat suoranaisesti tyrmistyneitä etten olekaan loppuelämääni sosiaalipummi tai jotain mitä he kuvittelivatkaan. Esi-isäni oli kansanrunoilija kuka puuttui raskaalla kädellä sen ajan yhteiskunnan ongelmiin. Jonkin sortin taide on hyvä kanava tuoda asioita esille, varsinkin jos saa näkyvyyttä.

VASTAUS: Varmaankin näin on. Jos ihmisiä vaan kiinnostaisi muukin kuin kreisibailaus, chillailu ja voitolla yöhön meno.

------------

KYSYMYS: Hei. Olen fanisi. Musiikillasi on ollut erittäin suuri vaikutus minuun. Ajattelin, että saisin mahdollisuuden seurata elämääsi näin fb:n kautta. Onhan Sinulla tuo sivusto, jota tulee seurattua. Jotkut julkisuuden henkilöt ottaa faneja fb-kavereikseen, niin koittelen onneani. Eroa naisestani käyn, niin saattaisi fb-kaveruutesi piristää. Ei tässä muuta. Olet ykkönen, paras!

VASTAUS: Ei erityisen paljon kiinnosta tietää, että tuntemattomat ihmiset haluavat seurata elämääni.

------------

KOMMENTTI: Sinä Apollon tiskiin nojaillut herrasmies. Facebook-telakoidutaan. Nimim. lakto-ovulaatio-vegaani, humalainen absolutisti, humanitäärinen barbaari ja militantti pasifisti.

VASTAUS: Mielenkiintoinen yhdistelmä hulluutta meissä ja ajassamme.

------------

KOMMENTTI: on kyllä pakko sanoa että jäbä on hieno mies vähän kyrpä mutta hieno mies

VASTAUS: Miten voi olla ”vähän kyrpä”. Sitä on joko kyrpä tai ei.

------------

KOMMENTTI: Kiitos keurusselän keikasta oli hyvä !

VASTAUS: Olihan siinä hetkensä.

------------

KOMMENTTI: Loistava levyn julkaisupäivä. Sillon on myös Roosa Nauha päivä. Kumpikin asia on tärkeä itselle. Tulee mahtava päivä!

VASTAUS: Mikä vitun nauha?

------------

KOMMENTTI: Mun auton moni-cd-soittimessa on kaksi Kotiteollisuus-levyä, kumpikaan ei suostu soimaan eikä tulemaan ulos! Kaikennäköstä vittuilua tässä on tottunut teiltä vastaanottamaan, levyiltä, keikoilla, Jounin kirjoista jne, mutta eikö tää nyt oo jo vähän liikaa, häh! Miten mä nyt otan ne sieltä ulos? Millä mä sitä uutta levyä nyt kuuntelen, mitä?

VASTAUS: Hommaa grammari.

------------

KOMMENTTI: Hello Guys! If you don’t know, your native language isn`t easy to learn. And there aren`t a lot of people in the world who can speak it and teach others, or even translate. I have thried a few times )) it is really difficult. But (as your fan) I want to know what your sing about. Please, put the lyrics in english on your website!!!

VASTAUS: We are singin´ about pussy, ass and tits.

------------

KOMMENTTI: so kiitos Keuruun keikasta. Toivottavasti joku ostaa teidät toistekin tänne keikalle. Sinkkonen näyttää zen mestarilta nykyisellä hiustyylillä. Ja se on hyvä se!

VASTAUS: Jari Sinkkonen ja rakkauden zen.

------------

KOMMENTTI: Poijat on tehny kultaa!! Olen hyvin mykistynyt! Iso kiitos!!

VASTAUS: Ei se meille mikään yllätys ollut.

------------

KOMMENTTI: Moro, Vieraan vallan aurinko on paras KT- levy ikinä. Kiitos tästä, ei mennyt rahat hukkaan tälläkään kertaa.

KOMMENTTI 2: Päissään että pätkähti. Tuli tilailtua Vieraan vallan aurinko - lättyä. Keskiyön ensisoiton perusteella homma toimii edelleen. Olisiko levyä mahdollista saada signeerauksilla varusteltuna? Tarkoituksena olisi siis tilata toinenkin itselleni.

KOMMENTTI 3: Paljon kiitoksia uudesta levystä! Sehän oli timangia. Ajankohtaista pohdintaa nykymaailmanmenosta. Hynynen, olet melkoinen filosofi ja ajattelija. Selvästi omaat tietynlaista herkkyyttä ja henkisyyttä, tylyn ja vittuuntuneen ulkokuoren lisäksi. Eli suuri kiitos koko poppoolle.

KOMMENTTI 4: Ihan hyvä tuo uus levy! Hyvä JJJM!!! Ja MK.

KOMMENTTI 5: Onnittelut parhaasta levystänne sitten Ukonhaudan! Hienoja tekstejä, etenkin kolmikossa Pahuus ja viha-Varjoihmiset-Vieraan vallan aurinko.

KOMMENTTI 6: Suht paskaa tämä levy. ainoastaan Viinamäki ja maanalaiset ihan hyviä. Yrittäkää edes! Mä teidänkin laskunne maksan! Äijät on kohta iskelmäfestareiden finnhits lavalla Frederikin kanssa painimassa soittoajoista! Mutta jos tykkää niin, hei, miksei!

VASTAUS: No, tulihan se idioottikommentti sieltä viimein. Toiselle kommentoijalle: me ei postiteta levyjä, joten emme voi niitä nimmaroidakaan. Ei muuta kun tule keikalle hakemaan. Muille iso kiitos, myös tälle viimeiselle ääliölle.