Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Kassan Baarissa järisyttävä
Rokumentti-viikonloppu 19. - 20.11.2010

Kassan Baari antaa Rokumentti-rockelokuvafestivaalille panoksensaesittämällä joukon tämän syksyn uutuuksia kotimaisen musiikki-DVD:nparhaimmistosta sekä dokumentteja uhrautumisesta, ystävyydestä jajärjettömästä innosta omaan asiaan. Esittelyssä on dvd:tKotiteollisuudelta, Viikatteelta ja Anal Thunderilta sekä Tohmajärven omaKassarock 2010 -dvd. Lisäksi katsotaan dokumentit, Veljekset Perse -baltian tour09, Fire Inside -erään yhtyeen tarina ja tohmajärveläisistäIrwin-seuran miehistä kertova Pyhiinvaellus. Kassan Baari saa ollaensimmäinen julkinen katselupaikka Kassarockin, Kotiteollisuuden,Veljekset Perseen ja Endstandin tuotoksille, eli Kassalla eletään vahvastiennakoivissa ensi-iltatunnelmissa! Viikonlopun live-musiikista vastaaGenitaali Närpes ja Kamala. Kassan Baari järjestää bussikuljetuksenJoensuusta Tikkalaan ja takaisin sekä perjantaina että lauantaina.

19.11. Perjantain Rokumenttiklubi antaa
tilhelle sorbusta ja närhelle munaa.

Tikkalan ja Tohmajärven oma punkrock-festivaali Kassarock on saanut omandokumenttinsa ja dvd:n jota katsotaan ensi-illassa tänä perjantaina.Kassarock 2010 dokumentti on katsaus kesään 2010, bändeihin sekäfestivaaliyleisöön, joista kukaan ei aina tiedä missä on, ja miksi ja mitätekemässä. Armoton meno ja hulvaton huuma välittyy tässä rock-katsauksessaalastomimmillaan. Kassarock 2010 DVD:n myyntiversio ehtii vielä täksivuodeksi joulupukin konttiin.

Anal Thunder : 13 Years Down The Drain kuvaa bändiä, joka on törkeyksilläja viinan juomisella noussut maailman maineeseen ja on nykyään arvostettumaasta taivaisiin humalahakuisen musaporukan keskuudessa. Tämä orkesterion kotoisin Lappeenrannasta.

Kassarock-veteraani Veljekset Perse, kiersi Baltiaa vuosi sitten. Siitä onvalmistunut dokumentti, jossa ei halauksia säästellä vaikka ei homojakuvissa näykään.

Fire Inside- erään yhtyeen tarina, kuvaa keväällä edesmenneenEndstand-yhtyeen matkaa Helsingin Nosturin jäähyväiskeikalle. Dokumenttiseuraa bändin elämän matkaa kehdosta hautaan. Elokuva on kokonaisuudessaannähtävänä lauantaina 21.11. klo 18:00 elokuvateatteri Tapiossa.

Paneelikeskustelu - Mitä vittua, miksi punkkareiden pitää aina tehdätämmöistä paskaa, koettaa löytää vastauksia kysymyksiin joihin löytyy taiei löydy yhtäkään vastausta tänä iltana. Mukana paneelissa on tekijöitä jamuusikoita dokumenttien takaa, Reindeer spotting-tuottaja Oskari Hutunkaitsemana.

Illan Live on Genitaali Närpeksen kantaatti illan teemaan. GenitaaliNärpes hurmasi yleisön kesän Kassarockissa yhteiskuntapoliittisella jaminimalistisella lähestymisellään elämän monimutkaisuuteen. GenitaaliNärpes on hitti jopa Joensuun rok-piireissä!

20.11. Launtaina Kassan Baarissa katsellaan
mainioita miehiä hassuissaharrastuksissaan.

Kotiteollisuuden Itärintama 2003-2010 dvd katsotaan ennen ilmestymistäänjo ennakkoon. Tätä et ole vielä nähnyt missään! DVD:llä seurataan mm.mitä todellisuudessa tapahtui Tikkalassa kesällä 2003 Helvetistä itään-levyntekosessioissa. Ja miten meni Ruisrock 2010? Tästä tulee Kassallekertomaan koko Kotiteollisuus Jouni Hynysen johtamana.

Viikate teki sen taas. Sanaseppo Kaarle Viikate johdattaa meidät hockeynight- tunnelmiin ja Viikate iltamiin. Pieteetillä rakennettu V-dvd2:Viikate-iltamat on sanataiteen mestariteos ja kaihoisan viihteenjuhlaparaati! Ja se on nyt esillä, ihasteltavana ja arvosteltavana kassantiiliseinää vasten.

Pyhiinvaellus. Irwin on juuri nyt jälleen ajankohtainen. Irwin porskuttaaIrwin-seuran toimesta vahvana myös Tohmajärvellä. Tämä dokumentti onjokaisen Irwin-fanin nähtävä vaikka johdatuksena irwinismiin. Dokumenttikertoo Irwin-seurasta ja sen jäsenistä, ja seuraa kesäistä matkaa Irwininhaudalle.

Kassarock dvd pyörii toista iltaa Kassan Baarissa. Esittelyvuorossa onhämmentäviä otoksia kassarock-keikoilta.

Illan paneelikeskustelussa mennään miehisyyden ytimeen ja poikamaisuudenalkulähteille. Paneelissa kysytään miksi musiikintekijä joutuu paketoimaansanomansa huumoriiin, ja miksi musiikki ajaa aikuisia miehiäeriskummallisten harrastusten pariin. Illan paneelia vetää DJ Herba - JuhaForsblom, paneelissa istuu tekijöitä ja naamanvääntäjiä illan dvd:ltä jadokumentista.

Kamala on suomenkielistä raskasta rockia soittava bändi jyväskylänjyskämailta. Eli samalla raskaalla poljennolla mennään Kotiteollisuudenja Viikatteen tapaan. Miehiä saattaa kiinnostaa tieto että Kamala -bändinsoittajat ovat naisia.

Kassan Baarin Rokumenttiklubit

AIKATAULU

19.11. Perjantai:

19:10 Veljekset Perse Baltian tour 2009, dokumentti ENSI-ILTA
19:40 Anal Thunder: 13 Years Down The Drain, dvd
20:20 Fire Inside -erään yhtyeen tarina, dokumentti Endstand yhtyeestä,ENNAKKOKATSELU
21:00 Kassarock 2010 dvd, dokumentti ENSI-ILTA 21:30 Paneelikeskustelu - Mitä vittua, miksi punkkareiden pitää aina tehdätämmöistä paskaa?
22:30 Genitaali Närpes -live

20.11.Lauantai:

19:10 Kassarock 2010, dvd-otteita keikoilta TOKA-ILTA
19:40 V-dvd2: Viikate-iltamat, otteita dvd:ltä
20:20 Pyhiin Vaellus - dokumentti tohmajärveläisen Irwin-seuran matkastaIrwinin haudalle
21:00 Kotiteollisuus: Itärintama 2003-2010 - dvd, ENNAKKOKATSELU
21:30 Paneelikeskustelu - Kansan syvät rivit ja musiikin voima, mitendokumentti kuvaa järjetöntä urpoilua
22:30 Kamala -live

Sisäänpääsy kumpanakin iltana 5€
Ennakkoliput Levy-Eskoilta Joensuusta

Bussikyyditys kumpanakin iltana:
18:30 Joensuu matkapysäkki (Pub Glorian vastapäätä) -Tikkala
24:00 Tikkala - Joensuu

Lisää rokumentista www.rokumentti.com
Kassan Baarista www.kassanbaari.com
Kassan Baari on myös facebookissa!