Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Tiedote 9.2.2011.
julkaisuvapaa heti


KASSAROCK ´10 DVD+CD KAUPPOIHIN 9.2.2011
Uusia Kassarock´11-artistikiinnityksiä!

Kassarock on Kassan Baarissa Tikkalan kylässä Tohmajärvellä keskellä suomalaista sydänmaata järjestettävä punkhenkinen kapakkafestivaali. Kassarock ´10 DVD+CD dokumentoi järjestyksessään toisen Kassarockin tunnelmia. Päivää ennen Kassarockia Kuopion Henry´s Pubissa järjestettiin Pre-Kassarock.  Ja tokihan henkan ennakkobileistä on myös kuva- ja ääninäytteitä tässä paketissa.

Viimevuotinen Kassarock kuvattiin ja äänitettiin hartaissa tunnelmissa sorbuksen jälkimainingeissa. Musiikkialalla mittavaa työtä tehnyt festivaaliorganisaatio ja kokenut bändikatras tekivät mahdottomasta enemmän kuin mahdollisen. Uskomaton punkjuhla syntyi kuin itsestään. Kun Alko lopetti punkpiireissä suositun sorbuksen valmistamisen, pistivät Tikkalan Kassan Baarilla punkkarit hihat heilumaan ja ranteet reisille.

Nyt Longplay Music Oy julkaisee tämän kattavan kokoelman bändeistä, joita kaikkia ei ole nähty tai kuultu DVD/CD muodossa koskaan ennen tämän tuotoksen. Ja moni legenda jää elämään ainoastaan tälle kokoelmalle. Kassarockin bändit on monelle tuttuja jo vuosikymmentenkin takaa. Vanhan liiton punkpläjäykset kuten Terveyskeskus ja Radiopuhelimet esittävät keikat, jotka eivät todellakaan jättäneet kylmäksi edes baarin perillä majailleita leskinaisia!


UUSIA KIINNITYKSIÄ VUODELLE 2011!!

Järjestyksessään kolmas Kassarock järjestetään Tikkalan Kassan Baarissa torstaina 14.7.2011, lisäksi perinteinen Pre-Kassarock 13.7.2011 Kuopion Henry´s Pubissa .

Ensimmäisenä artistikiinnityksen sai Penttilän Saha (FIN). Penttilän Saha on jo aikuisten nuorten kaahausta vastaan perustettu laahauspunkkia esittävä kokoonpano Joensuun Penttilästä. Penttilä on 32 kilometriä Tikkalan kylältä ja Kassan Baarista pohjoiseen. Nämä Pohjoisen pojat ovat luvanneet tulla ja näyttää paikallisasukkaille mistä munamies pissii! Juontajana festivaaleilla debytoi Pekka Jalava Helsingistä.


SORBUSTA VIIMEISENÄ SUOMESSA?

Kassan Baari oli kenties ainoa suomalainen kapakka joka tarjosi laajan valikoiman sorbuspohjaisia drinkkejä ja juomasekoituksia mittavalla määrällä jäitä. Viimeiset Sorbukset Kassan Baarilla juotiin vasta syksyllä Kassarock ´10 -DVD-dokumentin ennakkokatselussa marraskuussa 2010.

Kassarockyleisön kirjavuus, festivaalibändien laidasta laitaan heiluvat esiintymiset ja sorbuksen monimielinen vaikuttavuus  häkellyttävät. Tämä DVD+CD kokoelma on ennalta arvaamaton, tapahtumarikas ja paikoin pelottavakin, ehdottomasti hauska mutta samalla häpeällisen hieno katselu- ja kuuntelukokemus!

Tapahtumajärjestäjä:
Tikkala HardCore
Kassan Baari
www.kassanbaari.com

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:           
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Longplay Music Oy               
PL 209                       
15141 Lahti                                   

JULKAISIJA : LONGPLAY MUSIC OY           
JULKAISUPÄIVÄ : 09.02.2011