Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
ANKARAA SALARYYPPÄYSTÄ PUHOKSELLA!

TAPPAAKO PUTELIAISUUS KISSAN?

SETA AURINKOINEN JA MUITA HASSUJA HAHMOJA

KAUDEN HITTITUOTE: ALTIAN LIPTON

PERJANTAI 26.11.2010
Pyydän anteeksi. Olen tekopirteä paskiainen. Saavun Puhokselle joskus iltapäivällä pussit tyhjinä. Olen valmis laulutoimintaan. Olen niiiiiiiiin valmis. Laulan illan aikana Kalevan miekan sekä Ei kukaan -nimisen kymmensäkeistöisen, juice-henkisen, teoksen.

Illalla vedän yllättäen lärvit. Myös Sinkkonen on saapunut ystävämme Hämpyn kanssa hoodiloille.

Thumbnail imageThumbnail imageThumbnail image

LAUANTAI 27.11.2010
Vähän tärisyttää, mutta en jää tuleen makaamaan. Poljen 30 minuuttia kuntopyörää, soudan 20 minuuttia ja teen kuntopiirin päälle. Saunan ja saunakaljan jälkeen sekoitan itselleni muutaman jaloviina-hunajateen ja laulan Raskaat veet ja Pahanilmanlinnut -nimiset kappaleet.

Yöllä totaaliset lärvit.

SUNNUNTAI 28.11.2010
Herään ennen yhdeksää ja huomaan tekeväni Hongiston tyttärelle aamupalaa. Samalla mietin, että miksi talo on täynnä porukkaa. Kuorsausta kuuluu talon jokaisesta nurkasta. Kun Jannen tyttären äiti herää, päätän jatkaa unia.

Thumbnail imageJoskus iltapäivällä tajuan, ettei tänään tehdä töitä. Aloitan salaryyppäyksen. Vetäydyn saunaan ja juon siellä pari kaljaa. Tämän jälkeen vetäydyn omiin oloihini kossupullon kanssa ja kikattelen itsekseni. Neroutta.

Talo tyhjenee väestä, mutta minun pääni on täynnä.

MAANANTAI 29.11.2010
Olen ex-salakännääjä! Puhallan aamulla nollat ja suuntaan Kiteen keskustaan kaupoille. Tämän jälkeen soudan 25 minuuttia ja teen kevyen kuntopiirin päälle.

Laulan Hölmöjen taivaan sekä Itken seinään päin -nimiset taideteokset. Yöllä yritän viimeistellä muutamia tekstejä, luen Nick Caven Bunny Munron kuoleman (vitun hyvä!) ja aamuyöstä yritän viimein nukahtaa. En onnistu.

TIISTAI 30.11.2010
Olen helvetissä. Levy-yhtiöstä vihjaillaan aika suoraan, että bändille olisi syytä perustaa omat facebook -sivut, sillä muutamilla epävirallisilla sivuilla on yli 30 tuhatta kävijää. Minä tietysti vaadin, että haluan olla yksi ylläpitäjistä, koska en luota keneenkään muuhun kuin itseeni. Myöhemmin tajuan, että se edellyttää sisäänkirjautumista. Joudun hieman miettimään periaatteitani.

Miettiessä poljen 55 minuuttia kuntopyörää, käyn saunassa ja narskautan tölkin auki.

Huomaamme, että tee on loppu. Karmila ja minä kehitämme uuden teen, Altian Liptonin. Jaloviinaa, kuumaa vettä ja hunajaa. Tällä reseptillä laulu alkaa kulkea.

Laulan Soitellen sotaan -nimistä kappaletta. Jossain laulujen lomassa kirjaudun sinne vitun facebookiin Karmilan opastuksella. Noin minuutissa saan 25 kaveripyyntöä. Alkaa oksettamaan välittömästi.

Laulan biisin loppuun. Syömme ja alamme laiskotella. Katsomme Extrasin ensimmäisen tuotantokauden.

KESKIVIIKKO 1.12.2010
35 minuuttia kuntopyörää, 20 minuuttia soutulaitetta ja kuntopiiri. Taustalla soi Exploitedin Troops of Tomorrow.

Laulan Isän kädestä -nimisen biisin ja juon viinaa. Ja katson Karmilan kanssa Extrasin toisen tuotantokauden. Mikko sammuu juuri ennen viimeistä jaksoa, jossa on sentään Robert De Niro. Eiku, Robert De Nero.

TORSTAI 2.12.2010
Puhallan aamulla 0.1 promillea. Pakkaamme kamamme ja suksimme vittuun. Vien Karmilan Lappeenrannan asemalle ja itse suuntaan tyttäreni joulujuhlaan. Edessä on monen päivän loma...

TIISTAI 7.12.2010
Takana on muutaman päivän huili. Rakastelua, lenkkeilyä ja lapsen kanssa leikkimistä. Sekä Kotiteollisuuden yhdistetyt syntymäpäivä/itsenäisyyspäivä-bileet lappeenrantalaisessa anniskeluravintolassa. Paikalla on parisataa ystävää. Aamulla olo on sen mukainen. Karmila herää kotini sohvalta. Nautimme aamiaista ja suuntamme kaupungille ostamaan kieliä akustiseen sekä Mikon Telecasteriin. Ostan krapulapäissäni myös itselleni uuden Bossin fuzzin, pelkästään ulkonäön perusteella.

Thumbnail imageThumbnail imageThumbnail imageThumbnail imageThumbnail imageThumbnail imageThumbnail imageThumbnail imageThumbnail imageThumbnail imageThumbnail imageThumbnail image

Suuntaamme Green Appleen parantelemaan. Tai Mikko parantelee, minä syön. Soitan Hongistolle, jos hän tietäisi jonkun henkilön, joka voisi viedä meidät takaisin Kiteelle. Itseni piti olla ajokunnossa, mutta en sitä ole. Hongisto ilmoittaa kovaäänisesti, ettei hän jaksa määkimistäni kuunnella, vaan hommaa itselleen lentokentältä pikapassin ja suuntaa Uutteran Janne kanssa ulkomaille.

Thumbnail imageThumbnail image

Kuski löytyy, ja yllättäen aina niin mukavista Joensuun ihmisistä. Upi ajaa Hummerin Puhokselle. Me juomme Karmilan kanssa Cambinaa ja keskiolutta ja kuuntelemme Led Zeppeliniä. Samalla laittelen viestejä Hongistolle. Viimeinen näköhavainto hänestä on matkatoimiston tiskiltä. Ihailtavaa impulsiivisuutta. Vastausta ei kuulu.

Alkuyöstä kuuntelemme äänitykset läpi ja mietimme mitä biiseille pitäisi vielä tehdä. Ja tyyppäämme sen uuden fuzzin. Siinä on taivaallinen soundi.

Aamuyöstä tajuan, että neljän Pasilan jakson jälkeen minun on pakko luovuttaa. Sammun.

KESKIVIIKKO 8.12.2010
Joskus iltapäivästä tajuan istuvani Tammen Janin kanssa saunassa, juovani kaljaa ja suunnittelevani matkaa Joensuuhun. Pian istun autossa ja juon lisää kaljaa. Tämän jälkeen juon terästettyä glögiä Joensuun teatteriravintolassa miettien samalla miksi.

Thumbnail imageThumbnail imageThumbnail imageThumbnail imageThumbnail imageThumbnail image

Homma on kuitenkin hallussa, vaikka se ei siltä kuulosta. Parin tunnin päästä suuntamme kauppaan ja palaamme Puhokselle. Viimeistelen Pirkanmaan Sanomien kolumnin ja laitan sen eteenpäin. Soitamme fuzz-kitaroita yli puoleen biiseistä. Loput päätämme jättää myöhemmäksi, sillä puhun kieliä. Valun portaita pitkin alas ja sammun ruumisarkkuuni.

TORSTAI 9.12.2010
Aamiaisen jälkeen poljen 50 minuuttia kuntopyörää. Samalla katson kaksi jaksoa Pasilaa. Sauna, mutta ei saunakaljaa. Nyt saa riittää. Teen puhelinhaastattelun Radio Rockiin.

Laulan Ainoan sekä Unentakojan. Työn keskeyttää Wallander, joka on pakko katsoa.

Thumbnail imageYö päättyy uuden Lemmy -dokumentin katsomiseen (minut on pyydetty alustavasti tekemään siitä ”arvostelu” johonkin lehteen) sekä muutamaan lasilliseen kossua. Ja tämän kirjoittamiseen. Kello on nyt, tätä lausetta kirjoittaessani, 03.01.

Paskaluurissa lukee, että joku on kutonut meille sukat ja haluaa laittaa ne tänne äänityssessioihin. Vastaan, että sukat voi laittaa Puhoksen postiin minun nimelläni. Nämä ovat jo toiset sukat näissä sessioissa. Kiitos, fanitytöt! Tai naiset.

OSA 6