Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

29.12.2016
------------

Muutama sananen vuodenvaihteeseen:

------------

KYSYMYS: Moikka Jouni. Meikäläisen velipoika saavuttaa maagisen 30-Vuoden iän piakkoin. Nyt kyselenkin olisiko sinun mahdollista lähettää lyhyet synttäri onnittelut videolla. Keräilen hänen arvostamiltaan muusikoilta klippejä ja editoin niistä sitten pätkän joka näytetään hänen synttäreillään. Olisin todella kiitollinen mikäli tälläinen olisi mahdollista.

VASTAUS: Joo, onhan se mahdollista. Mutta ei todennäköistä.

------------

KOMMENTTI: Kiitos Jouni, oltiin aikasemmin jo kavereina, mut faces oli joku muutos ja poisti monta mun kaveria. Selasin teiän kirjaa ja oli se aikast rohkee :D! Hyvää Joulun odotusta. Ei ollut Raskasta Joulua Salossa.

VASTAUS: Liitätkö sinä meidät johonkin Raskasta Joulua -paskaan? Hyi helvetti. Harvinaisen epämiellyttävä konseptikokemus.

------------

KOMMENTTI: Karmilalle terkkuja, että Satu peikoista -biisin syntikka kiilaa ihan vitusti ennen kitarasooloa. Muuten koko levy on täyttä kultaa, kuten uusinkin!

VASTAUS: Niin varmaan. Biisi on soitettu muistaakseni klikkiin ja synahommat on ohjelmoitu. Makuuhuonemuusikko marisee. Tuliko mälli lahkeeseen kuunnellessa?

------------

KYSYMYS: Mitäs Jouni tykkää uudesta Metallicasta? Spit Out The Bone on ainakin paras yksittäinen biisi mitä ukoilta on kuultu vuosiin.

VASTAUS: Kuuntelen, kun kerkeän. Ostettu toki on, ihan vanhan liiton fyysinen levy.

------------

KYSYMYS: Terve. Teidän musiikki on ihan kivaa mutta minkä helvetin takia teidän keikkojen jälkeen menee muisti ja perseeseen sattuu? T. Huolestunut Joensuulainen

VASTAUS: Noista voit syyttää vain itseäsi. Jos noista nyt edes itseään tarvitsee syyttää.

------------

KYSYMYS: http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-2000004877675.html Jouni Hynynen: avaa vähän - miksi? Ei lähdetä ruotimaan "tosi - vitun reality -TV" jargoniaa, itsensä myymistä tms. Ihan aidosti kiinnostaa: millä syillä tartuit tuohon? Mieto mukana?

VASTAUS: Pääsin luonnolliselle katkolle.

------------

KYSYMYS: Taidat olla onnellinen?

VASTAUS: No eiks sais olla?

------------

KYSYMYS: Onko hongisto masentunu? Näytti vähä vaisulta eilen.

VASTAUS: Se oli kännissä.

------------

KYSYMYS: Miksi Vaasankin veri vapisee Ei enää löydä youtubesta? Kyselee yks Kauhavailanen.

VASTAUS: Minä en vastaa YouTuben tarjonnasta.

------------

KOMMENTTI: Ihan loistavat sanat Vieraan sanomaa biisissä. Vieraan vallan aurinko levy ei henkilökohtasesti sytyttänyt niin paljon kun esim. Kruuna/klaava ja nää vanhemmat. Mutta ei toki huono sekään. Koin vaan että käsittelee ehkä vähän liikaa deliriumia. Annoinkin sen isoveljelle kuunneltavaksi koska sillä on kokemusta ko, asiasta. No joo jos vois pyytää että et julkaisisi tätä Kotiteollisuuden sivuilla. Monia biisejänne diggaan juuri sen takia että niistä löytyy sanotuksia joihin voin samaistua.

VASTAUS: Joo, en julkaise.

------------

KOMMENTTI: Kiitos tiukasta ja hyväfiiliksisestä Tähti-keikasta 26.11, oli parhaimpia Oulu-vetoja teiltä aikoihin! Uusista biiseistä etenkin Kaiken Valtias toimi mahtavasti ja virekin kohillaan koko keikan ajan Hongiston satunnaisia jazzailuja lukuunottamatta. Tästä on hyvä jatkaa!

VASTAUS: ...kohti lopullista tuhoa.

------------

KYSYMYS: Onko ystäväsi Jone Nikula täysi aisankannattaja? Teininä 00-luvulla kuuntelin jonen höpinöitä mutta nykyään on pelkkää vanhojen kunnon äijäarvojen haukkumista ja sitä perkeleen m'tallicaa! Ryhdistäydy hyvä mies!!! Tarjoon teille BTW kännit jos joskus eksytte Euraan...

VASTAUS: Ensinnäkin: jos me joskus kymmenen vuotta sitten olimme samassa tv-ohjelmassa, se ei tee meistä ystäviä. Toiseksi: Nikula ei päätä Radio Rockin musiikkitarjonnasta. Kolmanneksi: osaan ostaa viinaa itsekin, en kaipaa siihen idioottien seuraa.

------------

KOMMENTTI: Kiitos Kotiteollisuus näin klo 05:03. Huomenna pärähtää käyntiin Slush, työläisenä on touhuttu presentaatiota toimarille jo aamusta asti. Tämän taivaan alla kun soi 05 yöllä ja saa vielä vikat kipinät presiksen viimeistelyvaiheessa... En voisi paremmin iltaa lopettaa. Kiitos parhaista biiseistä! Korjaus! Siis Slushin alkamis ajankohta on "huomisen" sijaan jo kääntynyt muotoon muutaman tunnin päästä. Vuorokaudet sekaisin ja kello lyö vain käkeä täällä päässä. Joka tapauksessa, suuri ilo kuunnella musiikkianne tähän aikaan vuorokautta!

VASTAUS: Mikä vitun Slush? Onko tää taas näitä uusia musiikialan tapahtumia, jotka eivät tarjoa mitään soittajille, vaan pelkästään bisnesporukoille?

------------

KOMMENTTI: Ostin levyn, se oli hyvä: näin kun vanhenee, niin kyllä se iskelmä vaan uppoaa. Ei voi mitään. Puhuit jossain ihan levyn "tarinasta" ja "päähenkilöstä". Ajattelin, että nyt on Jouni mennyt syvälliseksi, tuli Pink Floyd mieleen ja kaikkee. Wau. Ostin myös sen viimeisimmän kirjan ja se oli sympaattinen ja aito - ne virheet paikoissa (esimerkiksi Tampereen Työväen Teatterin edessä ei ole toria, se tori on Tampereen Teatterin edessä) ja sen sellaisissa kertovat siitä, että kirja on kirjoitettu sydämestä ja ulkomuistista, eikä notkuttu missään Wikipediassa (toisaalta se virheiden tarkistaminen lienee Liken hommia). Siinä kirjassa on muuten sama meininki kuin teidän musiikissakin: samat ainekset siellä pyörii ja kiertää. Kirjoittaja on sanonut nyt fiktiivisten hahmojen avulla uudelleen sen, mitä on kirjoittanut jo kymmenisen vuotta. Konsepti on toimiva.

VASTAUS: Älykäs palaute pitkästä aikaa. Mutta silti herää kysymys: mitä sitten?

------------

KYSYMYS: Moro, Mistä helkatista tuo Ruumiinvalvojaisten alun melodia on niin tuttu? Leviää pää! Tai no helvetistäkö sinä tiiät mistä se on mulle tuttu….

VASTAUS: Juuri näin. Ja nytkin käytit vajaat puoli minuuttia taiteilijan aikaa ihan turhaan paskaan.

------------

KYSYMYS: Olenko kusessa? Jos olen, niin missä ja monelta?

VASTAUS: Aina pitää olla edes vähän kusessa. Se pitää miehen hereillä.

------------

KOMMENTTI: Kotiteollisuus vois tulla lutakkoo soittamaa kivireki kappaleen! Rokkia poijaat!!

VASTAUS: Pelkästään sen? Tulis biisi kalliiksi.

------------

KYSYMYS: Mikä saa Hynysen Jounin nostamaan persettä ja tulemaan vierailemaan metallibändin levylle? Ja puhuttakoon selvyydeksi nyt lauluista.

VASTAUS: Ei mikään.

------------

KOMMENTTI: Kotiteollisuuden biiseissä on niin paljon sanomaa että tyhmät ei niitä ymmärrä. Niitä ei voi myöskään sanottaa/säveltää ihminen joka ei olis kokenut paljon. Helvetin älykästä "tekstiä". Tuleehan taas kehuttua mutta minähän en kehu kun aiheesta

VASTAUS: Ei tarvitse kokea, jos on mielikuvitusta ja edes alkeellinen kyky tehdä havaintoja.

------------

KOMMENTTI: Moi vittu, yritin keksiä tähän kaikkea nohevaa. Ei jaksa, hyvä kirja. ps. se yhdessä aikaisemmassa eepoksessa oleva tarina putkimiehistä on totta.

VASTAUS: Taidat olla semmoinen rakkauden rööriroope?

------------

KYSYMYS: Kuka siinä Hullu ukko ja Kotiteollisuuden Rajalla-biisissä soittaa sitä haitaria? Kiinnostais tietää, että mistä te ootte hanuristin saanu studioon silloin aikoinaan?

VASTAUS: Mikko Kangasjärvi, se on kai Yön kosketinsoittaja nykyisin. Me annettiin sille ihan vitun paksu tukku seteleitä. Ne olivat tosin käytettyjä.

------------

KYSYMYS: 5.12 oli loppujen lopuksi helppo valinta että menen ennemin CMX:n keikalle, koska CMX:n keikalla on kauniimpia naisia ja antaa pillluuu erittäin helposti plus niiltä saa enemmän sukupuolitauteja kuin Kotiteollisuuden keikoilta, joka on vain plussaajabonusta. Valehtelin ei se pillu kiinnosta, eikö Jouninkin mielestä Halmkrona ole eroottisempi henkillö kuin Miitri?

VASTAUS: Tuossahan oli kaikki. Teit onnistuneen valinnan.

------------

KOMMENTTI: Olen Mersutaksi/Ajan kahtasataa/ Tulen sieltä missä juoppolaumat raivoaa

VASTAUS: Olen idiootti/ kuljen vajaalla ja / äly loistaa ainoastaan poissaolollaan

------------

KOMMENTTI: Täytyy kyllä nostaa hattua! Tosi moni olis jo perunu keikkansa tollasen kuumeilun ym.takia. Kiitos että jaksoit! Hyvät joulut teille kaikille! Ikävä on, mutta helmikuussa taas mennään!

VASTAUS: Kovilla oltiin koko porukka. Aika pirun kova jengi oli liikenteessä kuumeilusta huolimatta.

------------

KOMMENTTI: No niih. Vastauksia lisätty.... Oot kyllä piristävä tapaus. Koskahan oon muuten viimeks nauranu....!!! Kiitos ihana kun et vihaa mua

VASTAUS: Vihaanhan mie.

------------

KOMMENTTI: No nyt tulee sitten taas...reilu glögi. Keikka alkoi...Janne heilautti lapaa ja katsoi suoraan silmiin. Kysyin daamilta...näitkö? Daami vastasi...Näin. Kysyin kumpaa katsoi? Sinua vai minua? Daami vastasi...Sinua. Pari sekuntia niin Jouni moikkasi tyylikkäästi... ensimmäisen kerran. Jälleen ajattelin, että kumpaa katsoi? Daami vastasi...Sinua. Sen jälkeen en enää tiennyt kumpi meistä kauniimpi on

VASTAUS: Anteeksi vaan, mutta minulla ei oikeasti ole pienintäkään aavistusta, kuka vittu sinä olet.

------------

KOMMENTTI: En kerinnyt ihan kaikkeen, meen Ramstainiin. JönSmit hoitakoon jos sopii Minä olen ja hangitän Kontulasa

VASTAUS: Mene minun puolestani vaikka Norjaan.

------------

KOMMENTTI: Ottakaa johonkin biisiin mukaan iina kangasharju löytyy ääntä

VASTAUS: Miksi? Ota homo itse.

------------

KYSYMYS: Onko tähtäimessä olla Iskelmä-Finlandia ehdokkaina vuonna 2017?

VASTAUS: Milloin ja missä tahansa mieluummin kuin olla ehdokkaana jossain vitun ”hevisarjassa”. Uuh, me ollaan tosi kovia jätkiä, me soitetaan vaan heviä ja karjutaan ”miesasiaa”, välillä lauletaan jostain vitun lohikäärmeistä. Hyi helvetti.

------------

KOMMENTTI: https://www.kuntalaisaloite.fi/fi/aloite/3428 Moro, laitoin tälläsen kuntalaisaloitteen tulille että saatais lappeenrantaan skeittihalli, voi olla et teitä ei vittuakaan skedeeminen kiinnosta, mutta tällä tavalla saatais vähän meininkiä tänne ankeeseen kaupunkiin. Olisi suuri palvelus jos lepran kovimmat muusikot voisi vähän jeesata ja vaikka jakaa aloitteen. Kiitos kaikesta huolimatta, jatkakaa samaan malliin helvetin hyvä juttu että ootte saanut lappeenrantaa näkyville ja teette helvetin kovaa musiikkia!

VASTAUS: Voi kuule, lapsukainen. Me ollaan ”vähän” liian vanhoja tämmöiseen.

------------

KOMMENTTI: no katellaan Kotiteollisuuden Hynynen

VASTAUS: Kattele hanskaas.

------------

KYSYMYS: eikö noita paitoja saa mistään mikä on Hongiston päällä helvetti jäätyy videolla ?

VASTAUS: Mikäs paita sillä on siinä? Ei mitään muistikuvaa.

------------

KYSYMYS: Tajuatko Jouni itsekkään kuinka hienot ja kauniit sanat olet tehnyt kappaleeseen Tämän taivaan alla

VASTAUS: Mistäköhän ne kertoo?

------------

KOMMENTTI: Hei, Kiitokset rytmikorjaamon keikasta 3.12. Kun Jouni astui lavalle ja äänestä kuuli, että ääni on melkein poissa säilähdettiin, että perutaanko keikka, mutta vielä mitä! Todella hieno veto vaikka kuumetta oli kaiketi reilusti. Uskomatonta toimitusta ja hoiditte homman jälleen täydellisesti vaikka oma terveys oli mitä oli silloin. Näin toimii ammattimiehet. Tuhannet kiitokset jälleen hienosta keikasta.

VASTAUS: Kiitos itsellesi. Se oli yhtä helvettiä ja kipua alusta loppuun, mutta sellaista elämä välillä on. Mutta nyt on aika lopetella. Hyvää tulevaa vuotta kaikille ja pian nähdään!