Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

21.11.2016
------------

KOMMENTTI: Kiitos Joensuun keikasta. Meno oli mahtava. Meitsin toinen kerta keikoillanne, ja toivottavasti se on yksi monista tulevista. Uusi levy on juuri tällä hetkellä kuuntelun alla ja täytyy sanoa että se on loistava kokonaisuus. Viimeinen biisi on suosikkini. Kiitos.

VASTAUS: Oho, tämähän lähti yllättävän asiallisesti.

------------

KOMMENTTI: Hey Guys, I am contacting you about a project next week in Lappeenranta. We are looking to collaborate/feature a local band as part of our media art tours - Heavy Metal Detector -On Tour, which takes place this weekend. Are you guys interested in taking part, basically all we need is permission to use one of your tracks as part of the tour, to essentially promote a track you would like people doing this project to hear. I have attached a link about the project bellow, as you can see its all about the music reaching new people out there who wouldn't normally. Check out the video in the link, we made a really cool documentary about the project earlier this year.

VASTAUS: Nou taim, nou will. Sori.

------------

KOMMENTTI: Rakas Jouni hynynen!!olen tuotantoanne kuunnellut biisistä jos sanon !!!!!!ja tuotanto jatkui!!!!!!voin sanoa että oot aika vitun kova!!!!!Biisi minä olen on omasta mielestäni yks kaikkien aikojen kovimpia suomalaisia hard rock biisejä ever!!!!!!T:..kt fani vuodesta 03

VASTAUS: Onko aika pysähtynyt? Kiitos kuitenkin. Mutta pitäiskö noita huutomerkkejä olla vielä muutama lisää?

------------

KYSYMYS: Moi! Hyvää kannattaa aina odottaa ja niin tälläkin kertaa, odotukset täyttyivät moninkertaisesti! Onkohan mahdollista kenties perjantaina kuulla Pahuus ja viha tai Kaiken valtias livenä?

VASTAUS: Molemmat ovat soitettavissa.

------------

KOMMENTTI: Savonlinnan reserviläiset kiittää ja kumartaa loistavasta keikasta sekä uudesta levystä...

VASTAUS: Ootteko te semmoinen kodinturvajoukkoporukka? Kaikki Suomen reserviläiset, yhtykää!

------------

KOMMENTTI: Oli loistava keikka Savonlinnassa. Pien teijän uusinta levyä todella aarteena, se antaa pirusti. Sen maailma on jotakin tajuttoman huikeeta, kaunista, värisyttävää, herkkää sekä jotakin mistä vaan voi tykätä älyttömästi. Koskettavaa se on myös. Oot onnistunu siinä valtavan hyvin. Kuten koko böndi. Oon itkeny sitä kuullessa. Pari biisiä nostaa sellaisen herkkyyden mitä omassa sielussa on. Mie oon niin onnellinen ja kiitolline, että se levy saapui just kun miun elämä on tosi huonosti. Se on oma valo tähän pimeään aikaani. Mie kiitän. Mie oon saanu siitä myös voimaa. Rakkautta sekin on, sitä rakkautta musiikkiin. Ootte ihania! Kiitän.

VASTAUS: Böndi? Onko se bändi, joka tulee böndeltä? No, kiitos kuitenkin.

------------

KYSYMYS: Rakas, Jouni! Ennakkotilasin uuden levynne ja nyt malttamattomana sitä olen odottanut. Onko virhe tapahtunut missä, kenties postissa? No sitä et voi tietää. Anteeksi että Valitan sinulle, mutta terapeutit ei kuuntele suomalaista ahdistusta. Levyä ja paitaa odotellen, kärsivällisyyttä harjoitteleva fani.

VASTAUS: Minä en vastaa levyjen postituksesta, mutta toivottavasti on tullut jo perille.

------------

KOMMENTTI: Hello Hynyskä & co! Tuutte vihdoin(JÄLLEEN) Ukiin ens lauantaina. Sattu sopivasti isännän 30 kemujen kans samalle päivälle. Hynyne vittuili niin makeesti viimekerralla isännälle ni ajattelin et oisko mahista saada revanssi? Olkoon sit vaiks vesilasi bäkkäril tai itkuvirsi lavalla mut jotai extremee olis kiva saada tähän pirun raiskaamaan kyläpahaseen. Tv sen Green Day punkkarin vaimo

VASTAUS: Arvaapa muistako tuollaista tapahtuneen?

------------

KYSYMYS: mikäs sen NO SORI! juorulehden kohtalo on ollaanko haudattu koko lehti jo vai tuleeko kuumimipia juoruja julki?

VASTAUS: Tuli jo. Sitä saa keikoilta edulliseen sheitsemän euron hintaan. Ja jatkoa seuraa.

------------

KYSYMYS: Oottako koskaan sohassu rusinareikään Norjassa seittemältä?

VASTAUS: Emme. Se tapahtui puoli kasilta. Oltiin vähän myöhässä.

------------

KYSYMYS: Morjensta, Ette kai ole sieniä ruvennut poltteleen? Itselle jäi levystä se ensi tuntuma että psykedeelisin KT levy koskaan. Paikoin sain samoja fiiliksiä kun Mana Manaa tai Kingston Wallia kuunnellessa. Ei sen puoleen, tosi hyvää jälkeä olette aikaan saaneet. Tässä levyssä nojaatte mielestäni tosi hyvin niihin vanhoin vahvuuksiinne, mutta kyllä Miitrin kitarat tuonut lisää uusia ulottuvuuksia musiikkiin. KT on edelleen mielenkiintoinen, ei muuta kuin hyvää keikka syksyä!

VASTAUS: Heh, kunpa tietäisit. Syksyn 2015 sienisato oli antoisa.

------------

KOMMENTTI: Osaatte yllättää, loistava levy. Sanoisin jopa Teos. Ei yhtään täyte biisiä vaan silkkaa parhautta! Pitkästä aikaa levy, joka pysäyttää kuuntelemaan ja ajattelemaan jokaisen kappaleen osalta.

VASTAUS: Olen samaa mieltä.

------------

KYSYMYS: Hyömentä. Se onkin näköjään keikat teillä ja CMX:llä itsenäisyyspäivän aattona Hgissä. Keikat ehkä hieman eri kellonaikaan? Tarkoittanee yhteisvetoa Yrjänän kanssa; "Vapaus johtaa kansaa"?

VASTAUS: Tai sitten ei.

------------

KOMMENTTI: HOI ! Ekananakin. Kerubissa olin keikalla ja bändi kuulosti tosi hyvältä. Miitri on tuonut sitä jotain bändiin.

VASTAUS: Mut Sinkkosen Uggopa toi bändiin jatkojohdon.

------------

KYSYMYS: Kuuntelin nyt levyn sanojen kera (seurasin siis tekstejä kannetsa, osaan lukea) ja siellä on parissa kohtaa eroavaisuuksia laulu vs. sanat. Mutta tämä kuulunee rokken rolliin. Andy McCoykin sanoi aikoinaan, että jee ne mogat on mun suosikkeja, ehkä mä jätän ne sinnen ineen. Mutta totesit Joensuun paneelissa pari vuotta sitten, että kyllä ne kaikki on tehty niin hyvin, kuin vain voidaan. Kysyin, että tekisikö mieli nauhoittaa joku biisi tai jopa joku levy uudelleen. Mutta älä huoli. Tulen katsomaan bändiä aina kuin se on tulossa Jojensuun lieppeille ja sikäli kun vapaata on töistä. Kaveri oli istunut Sinkkosen kanssa tovin Kerubin keikan jälkeen ja puhunut NBA:sta. Kysypäs vaikka Sinkkoselta. Se kaveri on sellainen hieman tatuoitu, rastapää. Itse olen ns. peruspystytukka, juntti. Ja Ilosaarirockin vanhat puuharit Pyykönen - Luukkonen tuli myös nähtyä. Uusin kirjasi on luettu ja tykkäsin. Vaimokin nauroi muutaman kerran kun luin ihan ääneen otoksia.

VASTAUS: Onko näin? En ole itse tarkistanut, kun vitutti niin paljon valmiit kannet nähtyäni. Mutta ei anneta pikkuseikkojen häiritä, musa on tärkeintä ja se on meidän vastuullamme, ei kannet niinkään. Äkkiä mietittynä kolme biisiä on tehty kahteen kertaan: Routa ei lopu, Käärmeiden historiaa sekä Valtakunta. Eiköhän ne riitä.

------------

KOMMENTTI: Moro! Haluaisin kuulla Sinulta mielipiteesi meidän levystämme. Yritin sille saada sinua fiittaamaan, mutta et ehtinyt (kerron vaan tässä hieman taustoja)12.11 meillä keikka, levyjulkkari swllain Sellainen. Pienelle porukalle, ima Omassa isossa treeniksessä. Tervetuloa. Vitun kosketusnäyttö. Miksi kutsun Sinut? Siksi, että tajuaisit meidän hyvyyden lämppäriksenne.

VASTAUS: Ei miulla ole aikaa tämmösiin. Sori.

------------

KOMMENTTI: Hei!! Minulla Pyhäsalmen tytöllä olisi pienen pieni pyyntö. Ollaan tulossa Nivalaan teidän keikalle 5.11. Ja toivoisin että soittaisitte kappaleen Tämän taivaan alla.olisi tärkeä kappale minulle ja tulevalle miehelleni. Minulle teidän keikka on ensimmäinen mutta miehelleni teidän keikat on tuttuja niitä on kertynyt useita useita ympäri suomea. Se kun on teidän suuri fani Toivon että saamme tulevaisuudessa ne keikat kulkea yhdessä. Nää keikka jutut on meidän yhteinen juttu.suurella rakkaudella elämäni rakkaalle miehelleni

VASTAUS: Nyt ollaan lässytyksen ytimessä. Syvällä.

------------

KOMMENTTI: Tervetuloa Uuteenkaupunkiin. Teitä kuulemma kuuluu ennemminkin kuunnella kuin kattella sanoo myn miäs

VASTAUS: ...ja on väärässä. Me ollaan niin ihanan näköisiä.

------------

KYSYMYS: Kotiteollisuus "vastaa tavallisesti tunnin kuluessa!" Moneltakos Ugin veto on? Ps. Syöt, Juot Ja Kuolet Pois settiin tänään!!

VASTAUS: Kysykää soittoajoista suoraan baarista, ne tietää paremmin. Ei minulla ole aikaa vastailla jokaiselle erikseen. Ei varsinkaan asiaan, jonka kaikki kuitenkin jo tietää, jos ovat kenen tahansa artistin keikoilla käyneet.

------------

KOMMENTTI: Hei, Kiitokset vaasan keikasta WS areenalla. tai no kiitokset ja kiitokset. Kuulosti todella hyvältä taino hyvältä ja hyvältä. Uudet biisit oli tosi jees vanhojen mukana. Enemmänkin olisi mennyt. Iso kiitos Mika "Live in England" Isotalolle keikan setti listasta. Uusi levy on parhautta. Tai no parhautta ja parhautta.. Mielestäni "Ukonhauta" on ollut ykköslevy tai no ykkös ja ykkös, mutta paras kuitenkin, mutta tämä menee kyllä samaan sarjaan. Useaman kerran kuunneltuna kaikki kappaleet kuulostaa hyvälle. Rytkikorjaamon keikkaa odotellessa.

VASTAUS: Jeah, ooraight, keep on rockin´!

------------

NERO: Taitaa nuo Allahin soturit olla enemmän Hynysen mieleen...

VASTAUS: Neroutesi häikäisee koko horisontin. Niin ääliömäinen kommentti, ettei tätä kehtaa edes tämän enempää kommentoida.

------------

KOMMENTTI: Nykymusiikin tilasta kun huolissaan tunnutte olevan...se on sitä mitä on, koska nykyään yritetään tehdä musiikkia ja olla samalla streittari, vege, hipstereitä... perkele, lisää juomaa ja katseen avartavaa ja välil sumentavaa ja sit taas avartavaa ja juomaa ja sumentavaa...etc. Sieltä se saatana kumpuaa...!!!

VASTAUS: Ei pidä paikkaansa. Minä teen biisit selvänä, urheillen ja syömällä kasviksia. Rauhaa ja vihanneksia!

------------

KOMMENTTI: Taitaa Sinkkonen olla PAKARA-miehiä, kun nimmarien kirjoitus kuvassa (ES 24.10.2016), taka-alalla istuvan naisen katse on suorastaan porautunut kankkuseen...

VASTAUS: Pakara on housuissas.

------------

KOMMENTTI: Moi ja kiitokset mahtavasta Lohjan keikasta, johan kulki! Uudet biisit kuulostivat livenä suorastaan pelottavan hyviltä, kovassa vedossa olette. Jälleen kerran. pojan kanssa! Moro!

VASTAUS: Jep, uudet biisit ovat näköjään sellaisia, että niitä on kiva paukuttaa. Kulkevat pirun hyvin.

------------

KOMMENTTI: Nyt on pakko vähän avautua, paras yksittäinen hetki oli kun Miitri selitti, miten sinä et voi muistaa kappaleiden sanoja, vittu kun on kaikkea muutakin...elämää! Ai saatana miten hyvin mies kertoi sen! (Ja sen että sanojen unohtelun puolesta KT:n olisi pitänyt lopettaa jo 15 vuotta sitten!) Kaupat tuli! Kiitos miehet Kotiteollisuuden! P.s täällä paikalla ollut yleisö piti näkemästään. Se oli tosi hyvin toteutettu iltama, livesoittoineen kaikkineen.

VASTAUS: Elokuvassa oli vähän liikaa puhetta, mutta ihan hauskahan se oli kyllä.

------------

KOMMENTTI: Kirjan kanssa sairaalavuoteella aika kuluu #fuckthecancer

VASTAUS: Voimia sinne!

------------

KOMMENTTI: Leirituomiolla nähty ja hyvä dokumentti oli. Sopivan paljastavaa tietoa oli bändin vaiheista.

VASTAUS: Ei siellä meille mitään uutta ollut. Tai itse asiassa oli: osa haastatteluista oli semmoisia, etten muistanut niistä mitään.

------------

KYSYMYS: Hyvä elokuva. Aaltonen oli ainaki hyvin pohjustautunut haastatteluihin. Kait tää joskus ilmestyy DVD:llä?

VASTAUS: Tuskin. Ei kukaan osta enää DVD:itä. Eikä näköjään levyjäkään.

------------

KOMMENTTI: "Vieraan Vallan Aurinko" ostettu! Ettäs tiedätte!

VASTAUS: Kiva kun avauduit.

------------

KYSYMYS: Uusi levy on erittäin hyvä. Tuntui että nyt on hallittu kokonaisuus, eikä vain nippu biisejä levyn muodossa. Tuli muuten mieleen, että CD-levyn kansivihkossa oli kolme aukeamaa sellaista pelkkää mustaa, josta hädin tuskin valoa vasten näki että siinä poseerasi yhtyeen jäseniä...harkittu juttu, vai sattuiko mulle vaan joku painossa pilalle mennyt kappale? Kirja oli myös hyvä, parissa päivässä lukaisin. Sellainen "Bukowski tapaa Poliisin Pojan". Tapio Piiraisen tai vastaavan pitäisi tehdä siitä elokuva. Jatkakaa. Ja kiitos.

VASTAUS: Viittasin kansiin tuossa aikaisemmin. Pettymys. Kaikki pitäis tehdä itse, mutta kun ei kerkeä.

------------

KYSYMYS: Tuliko hynysestä absolutisti? Meinaan dokumenttielokuvanne viimeinen kohtaus viittasi siihen aika vahvasti.

VASTAUS: Oha se varma. Isäs oli absolutisti, kun siuta teki.

------------

KOMMENTTI: Kotiteollisuus kertoo kappaleissaan jälleen hienosti ajastamme ja ihmisistä siinä.Synkkää faktaa ,mutta sitten aina pieni toivonpilkahdus lopussa.Uppoo kyllä hyvin meikäläiseen. nimimerkki. nauranko itkiessäni ?

VASTAUS: Kyllä. Hulluus meissä ja ajassamme.