Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

20.9.2016
------------

KOMMENTTI: VASTA LUKIA TÄRRÄYTIN,NIIN TAITAAPI OLLA AINANEN KESÄ...EN OO VARMA SIIS KESÄMIES....jaa tuli näköjään isolla

VASTAUS: Kirjallisuuden ystävä. Selvästi.

------------

KYSYMYS: Terve! Mielenkiinnostani kamarunkkausta kohtaan ajattelin kysäistä, mikä mahtaa olla Kotiteollisuuden kapasiteetti nykyään vahvistimien suhteen keikoilla? Jos oikein olen kuvat tulkinnut, niin Jouni on tainnut jättää toisen pömpelin reverviin keikoilta? Ja onko Hongisto enää vuosiin käyttänyt vahvistinta? Miitrin tilanne on päivän selvä. Kiitos!

VASTAUS: Hongisto ei ole käyttänyt kaappia enää vuosiin, koska se ei mahdu bussiin, eikä sitä kukaan jaksa raahata. Minä vedän Peaveyn 5150:lla, kaappi on ALT:in 4x12”. Jätin Mesan pois tarpeettomana.

------------

KOMMENTTI: Kiitos. Oli mahtavaa olla kesän viimeisellä keikalla, Puruvesipop 13.8. 2016 Kerimäki. Alkunauha loistava! Koko setti jällee loistava, kiitos Jari toiveeni huomioimisesta. Se biisi on yks rakkain teiltä. Sade piiskas kasvoja, musiikki sävytti sielua, näin edessäni jotakin niin mahtavaa, kuulin jotakin kovin rakasta, sydämen huoneessa on paikka teille aina

VASTAUS: Oikeesti, ei me huomioida kenenkään toiveita. Jari tuskin edes lukee meilejään.

------------

KOMMENTTI: Kiitos Pulisuudelmasta. Keikkaa arvioiden bändin hyvä mieli välittyy yleisöön asti : Tupa nyt ei ihan täysi ollut mut ei haitannut ja oli kiva nähdä, kun Hongisto soitti hyvällä fiiliksellä. Tattis, hieman turhaan teitä ruoskinut bändi toimii livenä kuin kiimainen hirvi

VASTAUS: Miten toimii kiimainen hirvi?

------------

KOMMENTTI: herra hynynen olet äijä !

VASTAUS: Jätkä elää vuodessa 2007 tai jotain. Noloa.

------------

KYSYMYS: Tervehdys! Kirjoitan yhtyeeni puolesta ja kysyisin onko mahdollisuutta päästä lämppäämään Teitä Nivalan Tuiskulaan 5. Marraskuuta?

VASTAUS: Ei.

------------

KYSYMYS: Tietoo koska syssyn orgiat julkastaan? Vuorotyö, tarttis vähä olla ajoissa tutkalla....

VASTAUS: Vuorotyö on housuissas.

------------

KOMMENTTI: Mää en oo sun fani mut pelastit mun illan! Thanx

VASTAUS: En tiedä mistä on kysymys, mutta ole toki hyvä.

------------

KOMMENTTI: Nyt ne syssyn keikat kehiin! T. Hätähousu jo vuodesta -77.

VASTAUS: Siellä lepää.

------------

KOMMENTTI: Fanipostia: Turo 5 v kuuli juuri ekan kerran Kotiteollisuutta. Aloitettiin Kaiholalla. Kommentoi että "tää on niin hyvä, että tuntui kun maailma muuttui!" T: onnelliset vanhemmat, joille taattu astetta paremmat automusat

VASTAUS: Ostin just Tallinnasta Akin ja Turon levyn. Kovaa kamaa.

------------

KOMMENTTI: Hei, Kiitokset Kalajoen keikasta 30.7 Oli todella hieno keikka pienestä yleisö määrästä huolimatta. Hieno keikka lista ja olisihan se hieno ollut kuulla vielä nuo toiset encoret raskaat veet ja arkunnaula. Kiitos vielä Mika "äänen herra" Isotalolle keikka listasta jonka antoi minulle keikan jälkeen.

VASTAUS: Häh? Yleensä se antaa vain persettä. Jo ennen keikkaa.

------------

KYSYMYS: Yleisesti millaisia fiiliksiä on ennen keikkaa? Jännittääkö ennen keikkoja? Ootte ihania. Kiitos.

VASTAUS: Joka kerta jännittää, pääseekö Hongisto lavalle.

------------

KYSYMYS: moro milloin se Nivalann keikka on ?

VASTAUS: Klo 7.

------------

KOMMENTTI: Mun täytyy ny iha turkulaisena sanoa, että vedätte niin hyvin aina täällä. Odotan myös tulevaa kirjaa. Hynynen on loistava. Ne, jotka provosoituvat kirjoituksistaan, eivät kai ole saaristossa käyneet koskaan? Täällä on jo Mäen Reijo käyskesntelemässä.. Turussa. Tää on rakkautta. Ai juu. Mun lemppari on Tuonelan koivut. Kiertotähti on seuraava. Pitäis kai tykätä vanhoista, että osais arvostaa? Kiitos. Arvostan. Kotiteollisuus Ai niin Satu peikoista soittoon! Rakkaudella neiti X

VASTAUS: Tuonelan koivut tehtiin kymmenen vuotta sitten. Eikö se jo aika vanha ole? Satu peikoista vedettiin viimeksi kesän viimeisellä keikalla. Rakkaudella, Herra Ö.

------------

KOMMENTTI: Ootte tulossa Keuruulle. Oli muuten yllätys ja erittäin hyvä sellainen.

VASTAUS: Ollaanko? Yllätys minullekin.

------------

KOMMENTTI: Meillä Savossa arvostetaan muusikoita niin että kadutkin nimetään heistä parhaimpien mukaan.

VASTAUS: Sepi Kumpulaisen katu?

------------

KOMMENTTI: Kotiteollisuus ansaitsisi vuoden hengellinen musiikkipalkinnon. Perkele on kiistattomasti olemassa, mutta onko armoa ja hyvyyttä kenties? Onko kaikki paskaa, kuten itsestäkin tuntuu?

VASTAUS: On. Ja kusta. Paitsi Eppu Normaali.

------------

KYSYMYS: Hei! Aina dikannut sun kirjoituksista Sain mun aikuisilta lapsilta äitienpäivälahjaksi n. kymennen vuotta sitten sun kirjan ja se oli paras lahja! En ole koskaan ymmärtänyt mitään vitun nimmareita! Menin naimisiin 5.8 miehen ( iso mies ja se keikan homopari ja joka sanoi et sun kirjat on parasta paskalukemista) kanssa, joka tapasi sinut joskus Radio Rock risteilyllä ja haki kaverille nimmaria. Nyt minä vonkaan nimmaria! Minä en mihkään ruuhkaan vittu tule nimmaria vonkaan edes kännissä!! Et mielellään otan vastaan, mut annatko?

VASTAUS: Sori, miulla ei ole aikaa, eikä edes halua, käyttää olematonta aikaani nimmareiden postittamiseen. Ehkä sinun pitää vaivautua ihan itse hakemaan se.

------------

KYSYMYS: Kuka lie asentanut sinunkin peräytymismottorin?

VASTAUS: Tajuaako joku tätä kysymystä? Minä en.

------------

KOMMENTTI: Arwoisa Runopoika ! Tämä pieni tarina kertoo siitä millaisia ulottuvuuksia Kulttuuripiirienkin (huom.iso kirjain !) suuresti arvostaman orkesterinne luoma taideinstallaatio saattaa saavuttaa menttaalisesti rajoittuneen koirasihmisen horteisessa elämänkulussa.....se johdannosta...ihan vakavasti puhuen tilanne oli menneen kesän alkumetreillä sellainen, että äitini yllättäen menehtyi erinäisten vähemmän ylevien hoidannollisten vaiheiden jälkeen...olin Hänen luonaan Hänen viimeisillä hetkillään.... aamuyöstä poistuessani sairaalasta, alkoi mielessäni soimaan "Tämän taivaan alla"..ja luonnollisesti kotiin päästyä piti ko.kappale pistää soimaan....sitä en ryhdy analysoimaan mikä ko.kappaleen merkitys minulle oli siinä hetkessä... sen selvittäminen onkin sitten lähinnä Maaret Kallion hommia..tai sitten ei....mutta Kiitos Sinulle/Teille.

VASTAUS: Ole hyvä. Ja voimia.

------------

KYSYMYS: Moi ja kiitos aivan loistavasta Ilosaaarirockin keikasta.Oli helvetin kova veto!Kävin myös Stam1naa kattomassa ja Hyrde sano et Miitri sedälle oli sattunu jotain.Mitä se Miitri oli oikein sekoillu?Avaatteko vähän tätä mystisyyden verhoa?

VASTAUS: Emme.

------------

KOMMENTTI: Eihän tuo uus sinkku ihan paska ees ollu!!!

VASTAUS: Oliko pettymys, kun et päässytkään haukkumaan?

------------

KYSYMYS: Tietääkö jepet missä se Viinamäki sijaitsee?

VASTAUS: Poju, heittämällä tulee ainakin kaksi paikkaa mieleen. Varkaus sekä Sonkajärvi. Eiköhän niitä ole Suomessa aika vitun monta.

------------

KOMMENTTI: On kylä taas niin hilpeä biisi että! Sattukin krapula omalle kohdalle just tähän aamuun. Kiitos oikein paljon!

VASTAUS: Viinamäessä on aika selkeät ohjeet krapulan hoitoon.

------------

KOMMENTTI: Nöyrästi, rehellisesti yllättynyt: uusi biisi riffi toimii Punk - henkisenä riffinä hyvin. Lupaa hyvää. Kysymys kuuluu: kuinka paljon 250 eurolla saa Tulisuudelmassa viinaa?! Sen verran, et koko eturivi tanhukansa sai prikalta ottaa. Muistikuvat on tallenteena ja varmasti teille jotain typeryyksiä huutelin. Perussettiä teille

VASTAUS: Pitää paikkaansa.

------------

KYSYMYS: Onko kuskinne ”Hese” samainen ”Hese” johon saamme tutustua Aleksi Salmenperän mainiossa dokumentissa Alaska Highway? Kovin on ainakin samaa näköä. Ja jos on, niin mitä kuuluu miehen kuormurille? Ja jos taas ei ole, niin eikssais vittu kysyä edes? Terveisiä Heselle! Tai siis molemmille, jos ei ole sama.

VASTAUS: Sama mies. Auton kohtaloa en tiedä.

------------

KYSYMYS: Uusi levy tulossa, no mikäs jottei. Onhan tuo 10" älppäri, näin ajan hengen mukaisesti delfiinin nahka kantinen?

VASTAUS: Hyvä idea. Stop the press!

------------

KOMMENTTI: Sydämelliset onnittelut avioliiton johdosta!

KOMMENTTI 2: Onnittelut Hynyne naimapuuhista

KOMMENTTI 3: Onnea Jounille ja Marille avioliiton satamaan purjehtimisen johdosta! Olkoon liittonne täynnä rakkautta ja myötämielisyyttä. Kestäköön se iäti ja kestäköön se kaikki elämän karikot ja vastamäet, kuin myös jyrkät alamäet. Kippis sille!!!

KOMMENTTI 4: Congratulations, man. Happy for ya. See in The Circus in December :^)

VASTAUS: Kiitos teille.

------------

KYSYMYS: Mikä on nuoruutesi salaisuus Hynynen?

VASTAUS: Hesarin toimittajan lyöntivirhe.

------------

KOMMENTTI: Onnea Hynynen! Lauantain Hesarin kuukausiliite kertoi iäksi 36 vuotta.

VASTAUS: Tarvinneeko tuosta onnitella. Mieluummin olen 46. Nuppi on huomattavasti paremmassa kondiksessa.

------------

KOMMENTTI: Moikka! Hiukan myöhässä kirjoittelen, mutta olin Vantaan keikallanne muutama viikko sitten. Kiitos kun soititte Kuolemajärven! Se on lempibiisini teiltä ja olin hiukan toivonut, että sen soittaisitte. Tämä oli ensimmäinen KTn keikkani ja menin niin hämilleni kun Kuolemajärven soititte että ihan sekosin tanssiaskelissani. Samoin oli hieno että Käärmeiden historiaa oli soitettavien joukossa. Kaiken kaikkiaan hyvä keikka, kiitos siitä.

VASTAUS: Kiitos. Mutta niin kuin joku aikaisemmin totesi: perussettiä meille.

------------

KYSYMYS: Koskas ootte Poriin tulossa?

VASTAUS: Mitä se siulle kuuluu.

------------

KOMMENTTI: Niinhän se on että sitten sitä asian tajuaa kun se koskettaa itseään. Niin itse rakas kuin olenkin. Pyydään, että käykää Kuopion lasten syöpäsairaalan osastolla sanomassa lapsille jotta terve..... ps. Loveen langennu on ihan jees piisi.

VASTAUS: Meistä tuskin on apua. Lapset eivät tiedä keitä me olemme.

------------

KOMMENTTI: mulla on kuva minusta ja sinustase viipurinristeilykivaa syksyä

VASTAUS: Aika vitun mielenkiintoista.

------------

KYSYMYS: Jouni.. Im the president of the mexican association and I would like to invite you to our independence party coming 12th september.. What is your email? Mobile number?

VASTAUS: 7.

------------

KOMMENTTI: Terve Hynynen. Tuli hirveä tarve pienessä maitissa kehua sua lauluntekijänä. Oon kuunnellu Kotiteollisuutta jo reilut 10-vuotta, eikä oo kertaakaan tarvinnut pettyä, kun teiltä on levy ilmestynyt. Sulla on uskomaton taito säveltää helvetin hyviä ja melodisia kertosäkeitä vuodesta toiseen. Odotankin innolla tätä tulevaa albumia. Viinamäki-biisi jo antoi hyvän kuvan, koska siinä on taas kerran ihan vitun melodinen kertsi. Tuli mieleen sellanen biisi, joka on vissiin menny todella monelta ohi, ku Jokelan haamut. Teit sen biisin sille Wanha Jokela-kokoelmalevylle, joka on aika tylsä levy noin muuten, lukuunottamatta Ismon valssia Kulkurin Iltakaljasta. Kuuntelen just sitä Jokelan haamut-biisiä ja se on todella hyvä. Siinä on tosi hyvä, yksinkertainen laulumelodia ja teksti kuvaa tosi hyvin sitä ihmistyyppiä, jollanen on lähestulkoon jokaisessa suomalaisessa paikkakunnan kuppilassa ja siinä on sitä Juice/Eppu-huumoria ja riimitkin toimii. Ei mulla muuta. Ei muuta ku hyvää jatkoa koko orkalle!

VASTAUS: En muista biisiä, pitää kaivaa se jostain.

------------

KYSYMYS: Hei arvoisat juopuneet. Mistähän mahtaisi löytyä vielä Viikate feat Hynynen - suojelusenkeli? Yritin internetin ihmeellistä maailmaa mutta ei löytynyt.

VASTAUS: Kannattaa ehkä kysellä Viikatteen leiristä tätä. Minulla ei taida olla sitä itsellänikään.

------------

KYSYMYS: tykkäättekö SIG yhtyeen musiikista? laulaja teki itsarin.mut pääs mun cd:eelle täytteeksi teidän levylle.kaikki kt levyt ostanut alkuperäisinä,mut piti rahapulassa myydä kaikki (kaljanhimossa),mut latasin koneelle ja poltin sit kaikki sit tyhjille levyille itselle(maksanut jo alkuperäisistä).ei mahda mitään ,kun on alko ja musiikkihimo ja tulee vieroitus-oireita ,jos ei saa kumpaakaan...mut kumpaakin saatava.ei kirkkoon vaan kapakkaan tätä synkkää tietä kuljetaan...tai ei.

VASTAUS: Miulla on Inkinen-vainaan kanssa aika samantyyppinen laulusoundi. Muita yhtymäkohtia ei taida olla. On miulla pari niiden levyä, mutta ei kuuntelussa.

------------

KYSYMYS: Tervehdys. 1. Minkä takia ette ole enään tehneet yhteistyötä Holopaisen kanssa Maailmanloppu -levyn jälkeen keikka- tai studio-olosuhteissa? 2. Lueskelin jotain vanhoja päiväkirjoja ja sieltä paljastui, että olet aikoinaan Hynynen juossut pari puolimaratonia ja kävit säännöllisesti salilla ja sulkapalloilemassa. Mitenkä tänä päivänä pidät kunnostasi huolta, pelkkää lenkkeilyä vai? 3. Onko mahdollista kuulla Hornankattila tai Ruumiinlaulaja livenä? Käsittääkseni, ette ole soittaneet niitä koskaan keikalla. Taittuisiko pienen treenin jälkeen? -Kiitos,

VASTAUS: 1) Jos olisit seurannut Nightwishin toimintaa, tietäisit, että bändi on maailmankiertueella. Meinaatko, että meidän pitäisi tehdä levyjä Holopaisen aikataulujen mukaan? Järjetön ajatus. 2) Samalla tavalla kuin ennenkin. 3) Ei.

------------

KYSYMYS: Koska inariin? Ainaki häihin haluaisin ens kesänä vaikka soolona jos onnistuu Enkä anna ku voivat ja kyyit Viinat Taikka sitte tiukka hinta

VASTAUS: Olen jo tulossa! Jihuu, ikinä ei ole tullut näin hienoa keikkatarjousta!

------------

KOMMENTTI: Viaton Muusikkoparka parta-addiktin kynsissä...keikka oli muuten hyvä, uudet biisit kuulostivat lupaavilta jne.....vielä kun olisitte saaneet Elize Ryydin vierailevaksi tähdeksi kauniiden miesten joukkoon..Kiitos..

VASTAUS: Kuka vittu on Elize Ryyd?

------------

KYSYMYS: Hei jäbät! Suurena toiveena olisi huppari miehelleni missä edessä olisi KT ja takana EI KUKAAN.Mitkä olis tsäänssit tuollaisen tekemiseen? ...11.11.toivottavasti nähdään täällä kotikunnailla

VASTAUS: Painata itse, ei se nyt niin vaikeaa ole. Ei kai me nyt yhden ihmisen takia tuollaista tehdä.