Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

23.8.2016
------------

KOMMENTTI: Moro Jätkät! Menetin parhaan kaverini vähän aikaa sitte...perkele! Toi Teidän uus veisu "Emmauksen tiellä" pysäyttää mut aina kun kuuntelen sanoja - osuu vitun hyvin! Diggaa Teiän vetoja! Kiitos! -Aivo-Vuosi reilut on menny...klVWRI MENI...KIITTI JÄBÄ! Toi Emmauksen Tiellä toimii! Kiitti jäbät! Ja Forever!

VASTAUS: No, ei se niin uusi veisu ole, mut hyvä, että toimii.

------------

KYSYMYS: Moikka! Onkos tullu jo tehtyä paella pannul ruokia? Et oliko se hyvä teille?

VASTAUS: Paistoin sillä mummoni pernan. Nam.

------------

KOMMENTTI: Jätkät veti aivan mahtavan keikan ilosaaressa lauantaina!

VASTAUS: Pitää paikkaansa.

------------

KOMMENTTI: Hyvä meno pihtiphuketis

VASTAUS: Sekin pitää paikkaansa.

------------

KOMMENTTI: Tulitte Riihirockiin vittuilemaan ihmisille. "Ettehän te maalaiset osaa edes kirkua. Tehän osaatte kirkua vaan kun huutelette lehmiä kotiin..." Yleisölle ei vittuilla. Paikkakunnalla jossa soitettiin rokkia kun te vielä söitte schaibaa pinnasängyssä. Täydellisen moukkamaista. Toivottavasti edes osaatte pyytää anteeksi. Ja toivottavasti se lonkero ei jäänyt viimeiseksi. Yleisö näyttää olevan vaan uhoilun kohde. Voit luottaa siihen, että en ole paikalla kun oikein opetat miten yleisölle vittuillaan. Se lienee teidän bändin missio. Käyn mieluummin katsomassa artisteja joilla jonkinlaista respectiä maksavaa yleisöä kohtaan. Joka tapauksessa oikein mukavaa keikkakesää. Varmaan väärä genre mulle, minä kun aloitin nuo festarit Pellen, Hassisen ja tietysti Ratsian aikoihin. Pojittelu tuntuu aina mukavalta. Lupaan olla paikalla pahottamassa mieleni kun seuraavan olette piäkaupungissa. Nyt jatkan saunavihtojen tekoa ja juon muutaman viilentävän.

VASTAUS: Iso mies vinkuu kuin lapsi. Älä tule rokkikeikoille, jos kerta rupeaa itkettämään. Vitun nössö.

------------

KYSYMYS: Heippa, oletteko koskaan soittaneet Pandemoniumia keikoilla? Se jyllää niin mainiosti ja tämä stereoiden edessä riehuminen on vähän laimeaa - huomattavasti hauskempaa olisi vaikkapa Tampereella 2.12. Terveisin Rillipää ja Hoikka

VASTAUS: Ollaanko me silloin Tampereella? Kirottua! Mut joo, ei olla koskaan soitettu Pandemoniumia livenä. Eikä soiteta nytkään, pitäisi nimittäin opetella 11 uutta biisiä syksyksi muutenkin.

------------

KYSYMYS: Oon nyt ollu Norjan vuonoilla kello seittemästä asti, jatkojohtoki on tiukassa otteessa. Millonkahan se Mustanaamio tulee opastamaan minut sinne pääkalloluolaan?

VASTAUS: Se on varmaan kiireinen Tino Singh -merirosvojen kanssa. Mut jatka odottelua, kyllä se sieltä tulee.

------------

KOMMENTTI: No niin, valmistelut loppusuoralla ja vielä töihin kituuttamaan illaksi niin saa ajaa sitten tukkaputkella teidän keikalle tänään. En tajunnutkaan, kuinka kova ikävä jo on, ennen kuin nyt vasta pari päivää olen teitä tiiviisti ajatellut. Onhan siitä jo vuosi kun viimeksi oon teidän keikalla käynyt, hulluhan minä oisin ollut jos olisin tämän iltaisen keikan skipannut! Työ haittaa harrastustoimintaa, mutta ei auta, pitää vaan yrittää sovittaa kaikki menot tiiviiseen pakettiin niin ehtii joka paikkaan...Tullaan ukon kanssa ja tuon jottai pientä tullessain...:)

VASTAUS: Eli miehesi peniksen?

------------

KOMMENTTI: Olipa hieno keikka jälleen kerran, kiitos! Seuraavan kerran nähdäänkin sitten jo neljän kuukauden piästä kun saavutte tänne kotipitäjään! Tuiskulassa nähdään 5.11.! Koitan hoitaa takahuoneeseen kunnon tarjottavat. Jannelle piti alkaa suunnittelemaan sitä Gaviscon-pohjaista juustokakkua... Toivottavasti muuten tuomani punkku ei ollut paskimmasta päästä, minä kun en noiden viinien päälle ymmärrä mittää, Alkon tädiltä piti kysyä neuvoa kun sitä ostattelin teille... Jounille ja Marille vielä kerran onnittelut sydämeni pohjasta ja oikein ihania häitä! Olette ihania! Sain teistä taas niin paljon voimaa tähän harmaaseen arkeen ja päivästä toiseen pakertamiseen, että taas jaksaa... Etenkin Jannelle erityiskiitos...Olette niin rakkaita, ettei sanat riitä kuvaamaan... Noh, herkistelyt sikseen tällä kertaa, ettei tule tippa linssiin. Hyvää loppukesän jatkoa kaikille ja kiitos kun olette olemassa! Luv ya!

VASTAUS: Olipas siinä paljon lemmekkyyttä, lämpöä ja rakkautta. Yliannostus. Yök.

------------

KYSYMYS: teillä keikka kalajoella ylihuomenna lauantaina...meillä lapsen ristiäiset samana päivänä oulaisissa 50 km kalajoelle...pappi soitteli ja kyseli ristiäisbiisiä ja heti tuli mieleen että ihan mahtava olis kuulla teidän soittamana "maan korvessa kulkevi jne...yks biisi ja se olis siinä!elikkäs mahtuisiko aikatauluun mitenkään ristiäiset klo: 14.00??? terveisin: kotiteollisuus fanit hanna jaakko ja herra nimetön

VASTAUS: Oha se varma. Tajuutsie, että me ajetaan Lappeenrannasta Kalajoelle kahdeksan tuntia? Kahdeksan tuntia, vittu! Ja vielä pitäis jonnekin ristiäisiin tulla. Hulluutta.

------------

KOMMENTTI: Oispa mukava nähdä teitä pitkästä aikaa Taitaa olla jo 4 vuotta siitä kun Kalajiella keikkabussissa oksensin ja Hynynen sanoit ettei Ilomäellä oo mitään asiaa bussiin ennenku oppii viinaa juomaan. No,nyt on mennyt kolme vuotta tipattomana kun en oppinut. Tosin en oo kyllä Kalajoellakaan enää vaan Euran kulmilla

VASTAUS: Ihan sama, mutta kielto tulee olemaan voimassa ikuisesti. Aina sama juttu, kun hyvää hyvyyttään ottaa faneja bussiin vaikka edes käymään: ongelmia tulee. Ne rupeaa käyttäytymään kuin olisivat kotonaan.

------------

KYSYMYS: Joko pian uutta materiaalia eetteriin.?

VASTAUS: Syyskuun puolivälissä tulee ensimmäinen single ja video.

------------

KYSYMYS: Hei vaan! Jounikin katsonut vissiin aikoinaa Yrpä ja Illu-showta?

VASTAUS: En ole ikinä kuullutkaan.

------------

KOMMENTTI: Iso kiitos Kalajoen keikasta.

VASTAUS: Ole paha.

------------

KOMMENTTI: Miljuunat kiitokset keikistä! Pahoitteluni etten esitellyt itseäni,nimi selviää nyt tästä. ei muulla väliä, mutta jos haluatte välillä tietää faninne nimenkin,ei pelkästään lärvin tai tissien perusteella. nähtäillään taas viikon päästä! Kiitos ja kumarrus!

VASTAUS: Meinaatko, että nimet jäisivät mieleen? Ei muuten jää, sori. Mutta tissit jäävät.

------------

KOMMENTTI: Kiitokset Ilosaaren loistavasta keikasta, se oli timangia. Jälleennäkemisen toivossa eläen. T: eturivin väsyneet hahmot

VASTAUS: Kyllä siellä jotain liikettä oli. Ainakin silmämunat liikkuivat.

------------

KOMMENTTI: Jouni Hynynen, Suomen oma Marcel Proust. Kirjaa odotellessa ja huomenna nalle rockiin. Eikö niin?

VASTAUS: Jos keikkalistassa niin lukee, en minä tiedä. Mitä se miulle kuuluu, missä me soitetaan? Mutta kuka on Marcel Proust?

------------

KOMMENTTI: Hieno keikka, harmittavan vähän yleisöä....

VASTAUS: Kiteellä? Ihan vitun hyvinhän sitä oli paikkaan nähden.

------------

KOMMENTTI: Viikon ollu rahattomana ja tehnyt kaiken minkä ovat vaatinut. Nyt minut palkittiin litran kossupullolla. baliskalla soittelen Jouni mua kutittaa, tuu raapipaan

VASTAUS: Nyt on lääkitys kohdillaan. Hyvä.

------------

KYSYMYS: tere mitäs hynynen

VASTAUS: Mitäs tässä, naisia metsästämässä.