Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

22.7.2016
------------

KOMMENTTI: Hynynen! Sä lupasit! Sä oot niin kaunis Elät vähän kerran. Lappeenranta on paras paikka koskaan, kävin käppäilemässä. Mä haluaisin vain pari lausetta vaihtaa. Et jänistä tätä, vai mitä? Vain tervehdys Jumalauta! 2005 nähtiin viimeksi, et nyt ala hankalaksi

VASTAUS: Hahmo on hieman sekaisin.

------------

KYSYMYS: pitääkö hynynen paikkaansa että olet sanonut että jos saipa voittaa sm-liigan mestaruuden niin panet hanna pakarista tuen grillin takana kanada malja käsien päällä?

VASTAUS: Miuta ei kiinnosta SM-liiga, SaiPa, eikä myöskään Tuen grilli paskan vertaa. Hanna on kyllä oikein mukava.

------------

KYSYMYS: Moi! Tosiaan kohta 30v tosifani Tampereelta tarttis jeesiä! Oon järjestämässä Tampereen, jollen koko Suomen kovimmat 30v-synttärit lokakuussa. Järjestän juhlailtana Kotiteollisuus-musavisan juhlaväelle, ja seulon porukasta ne kovimmat ja parhaimman A-luokan edustajat. Musavisassa soitetaan KT:n biisejä pienissä pätkissä ja 4 hengen joukkueet yrittävät arvata muistella mikä biisi kyseessä. Tässä kohtaa tarttis sitten jeesiä, PALKINNOT puuttuu! Olisiko mahdollista saada koko porukalta nimikirjoitukset Lekamies-lippiksiin? Lippiksiä tarvis 4 kpl, ja jos palkinnoksi irtoisi viä muuta pientä Kotiteollisuus-tavaraa, vaikka nyt sitten Hynysen juoma puolikas kossupullo, julisteita tai jotain

VASTAUS: Mikä vitun sossu me ollaan, kun itselläkään ei ole rahaa pennin latia? Voisitsie ostaa miulle tuhannen euron lahjakortin Levykauppa Äx:ään, pliis?

------------

KYSYMYS: apua. mikä on kappale "kaikkilalla missä kuljen, siellä paistaa aurinko"...ja toisessa kohdassa jotain "kesä painuu maille jo"....on selattu jo kaikki mahollinenapua.

VASTAUS: ”Hyvien puolella” levyltä ”Maailmanloppu”. Vitut te mitään ootte selanneet, puhut paskaa. Laiskat paskiaiset.

------------

KYSYMYS: Eli te olette Olusilla soittamassa heinäkuussa Iisalmessa, ja kaveri haluaisi sinulta nimikirjoituksen käteensä. Hän itse on vain niin ujo ettei uskalla itse sinulta kysyä, enkä tiedä onko tarpeeksi rohkea tullakseen pyytämään. Tiukka ei kelpaa myös vastaukseksi mikäli et tunne idean olevan hyvä.

VASTAUS: Mitään ei voi saada ellei osaa/uskalla kysyä. Pitäiskö miun lukea tuhansien ihmisten ajatukset ja päättää, kuka on kyseessä? Eiku, nyt ymmärrän. Hänet pitäisi tietenkin kutsua meidän bussiin! Olinpa hölmö.

------------

KOMMENTTI: Hauskaa juhannusta kaikille kotiteollisuuden hevi miehille

VASTAUS: Se oli hauska ja kerrankin rauhallinen. Mutta ei meillä ole hevin kanssa mitään tekemistä.

------------

KOMMENTTI: Hyvää juhannusta teillekin!mikäs sen parempaa jussi ja kotiteollisuus ja tottakai alkoholi

VASTAUS: Pyhä kolminaisuus: juhannus, viina ja poliisi.

------------

KYSYMYS: Moi! Mieheni täyttää 2.8. kolmekymmentä ja on ollut faninne koko pienen ikänsä. Hän on joskus heittänyt "kun sais Hynysen nimmarin tohon niiden logon viereen nIin tatuoisin sen siihen". Hänellä on siis käsivarressaan teijän jonkinlainen logo tatuoituna. Olisiko tämmöinen mitenkään mahdollista? 13.8. Helsingissä??

VASTAUS: Siis samana päivänä, kun me ollaan Savonlinnassa keikalla? Joo, onnistuu tietenkin, otan taksin.

------------

KOMMENTTI: Mutta hei! Nyt on kaikki taas paremmin kuin hyvin. Löytyi nainen, joka puhuu selvää Lappeenrantaa. Varaan hänet tänne Kouvolaan. Tai siis hän on jo täällä. Ehkäpä huomenna nähdään.

VASTAUS: Mutta miksi?

------------

KOMMENTTI 1: Kiitti, hauska keikka!

KOMMENTTI 2: Kiitos uggelit!

KOMMENTTI 3: Kiitos, Kotiteollisuus! Keikka nro 40 oli kerrassaan mahtava, vaikka sää meinasikin alkuun olla ihan pyllystä. Kiitos!

VASTAUS: Olkaa hyvät. Kiva kesä tähän asti. Ja nyt en puhu ilmoista.

------------

KYSYMYS: I see that you are going to put out a new Album soon. If it possible to get some promotional CDs/ Singles For money ofcourse Great and happy way to improve my collection of kotiteollisuus! I wish it will be possible

VASTAUS: Sorry, we don´t have any pr-stuff. In Finland nobody is interested about us. But you can ask from here: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Sorry, Tuula. U R in deep trouble.

------------

KYSYMYS: Ehdotus: Mitä jos tekisitte harvemmin levyjä, mutta tekisitte niistä oikeasti hyviä? Tekisitte huolella? Ilman täytebiisejä? Ajan kanssa? Miten ois?

VASTAUS: Samaa olisi voinut suositella vanhemmillesi siinä vaiheessa kun he tekivät sinua. Yritäpä itse ja lopeta tuo narina ja viisastelu. Jätä levyt ostamatta ja suksi vittuun.

------------

KYSYMYS: Moro! Mennäänpä heti asiaan. kaveri joutui kiireiseen selkäleikkaukseen ja täten ei pääse teidän keikalle tänään iisalmessa. Voisitko soittaa M...lle, joka on HIRMUINEN fani ja toivottaa hänelle paranemisia? M...n numero 04.... paras aika soittaa noin klo 18:00 . Jos soitto onnistuu niin voin tarjota sinulle jaloviinaa. tavoitat minut numerosta 04.....

VASTAUS: Minulta meni juuri lenkillä nilkka ympäri. Voisitko siis soittaa minulle lohdutuspuhelun kesken muiden kiireittesi, käydä samaan aikaan tuhannen urpon kanssa saunomassa ja juoda Jaloviinaa, vaikka et siitä pidä? BTW: tämä olisi toteutunut, jos paras aika soittaa olisi ollut klo 7.

------------

KYSYMYS: Soitattekos Lemminkäisen Laulun Risteilyllä häiden kunniaksi?

VASTAUS: Mitä, meneekö joku naimisiin? Ihme sekoilua.

------------

KOMMENTTI: Morjens oot kyllä vitun asiallinen jätkä, omistan kaikki sun kirjat ja levyt , kiitos ja kumarrus mahtavasta tuotannosta

VASTAUS: Kysypä lähipiiriltä, miten asiallinen jätkä mie olen.

------------

KOMMENTTI: Hynynen nähty sanomatalon ärrällä ostamassa kaljaa. Ei mulla muuta. moro

VASTAUS: Teidän ukko nähtiin viikko sitten panemassa Sanomatalon kellarissa itseään suuhun. Tiedän, koska taputtelin vieressä tahtia. En ole muuten juonut olutta enää vuosiin.

------------

KOMMENTTI: Hei, Terveiset Kainuusta. Olen täällä jossain metsässä työmatkalla. Juna lähtee kohta Kouvolaa kohti. Naiset lähettelee kaikenlaisia viestejä ja tietenkin moittivat mua. Puhuvat kaljasta jne. Kerroin heille tarinan jota tekin voitte sitten hyödyntää, mikäli tarvetta ilmenee. Tää ei nyt ole mikään hauska juttu, mutta kerrotaan nyt kuitenkin. Kuulin muutama vuosi sitten jostain miehestä joka käytti alkoholia suhteellisen paljon. Sitten hän lopetti kokonaan viinat ja kaljat. Mies siis raitistui täysin, mutta sai hieman ikävän sivuvaikutuksen. Sillä ei kuulemma seisonut vuoteen! Että tässä voi nyt sitten vaimot miettiä että kumpi on parempi. Joskus oluelle tuoksuva kivikova erektio vai sohvalla telkkaria tuijottava vätys velttona

VASTAUS: Alkoholismia voi selitellä monin tavoin.

------------

KOMMENTTI: Vetäkää hyvin! Tai iha vituiks... Katsomos ollaa, joko taju kankaalla tai selvinpäin

VASTAUS: Elämä on täynnä valintoja. Vaikeitakin.

------------

KOMMENTTI: Kiitos Tommolan ja Korian keikoista.Etenkin jälkimmäisestä.Keikan aloittaminen Eevalla pisti minut kyllä ihan apinoiks ja pähkinöiks,siinä ei enää pikku kaatosade haitannut mitään Kassellaan taas syssymmällä lisää.

VASTAUS: Ai pornoa?

------------

KOMMENTTI: Anteeksi häiriö arvoisa Hynynen. Haluaisin/pyytäisin että soittaisitte nallerockissa tänä vuonna kappaleen minä olen

VASTAUS: Se jääköön nähtäväksi.