Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

20.6.2016
------------

KOMMENTTI: Huojentavaa on huomata, että nykyaikana on olemassa vielä oikeata musiikkia kaikkien lökäpöksyuhoajien keskellä, joten kiitos että olette olemassa. Ja kiitokset loistavasta Pulisuudelman keikasta, sukat pyörii vieläki jalassa.

VASTAUS: Mutta kummassa?

------------

KOMMENTTI: Hei! Tulkaa Tampereelle keikalle pian kun ollaan kaverin kanssa venattu pisemmän aikaa! Kirjoitan tätä huhtikuun 26. ja toivon että tulisitte joskus. Näin teidät viimeksi 2012...

VASTAUS: Ai, tää on niinku huumoria? Viesti tuli siis välittömästi Tampereen keikan jälkeen.

------------

KOMMENTTI: Hei Jouni. Tämä sähköposti ei halkaise atomia, mutta haluan kertoa sen sanoin sinulle kuitenkin. Lähes väkisten! Bändiänne kuvataan nykyisin varmaan paljon (videokuvaa) eri tilanteissa, treenit, keikat, äänitykset ja niin edelleen. Karmila yms keillä on kamerat, alkaa syntymään aika vitusti ns. dokumetti-tavaraa. Tämä "idea" tuli kun katsoin Teidän itärintama 2003-2010 julkaisua. Helvetistä itään dokumentti osio ja lähes kaikki sielä kuvattu materiaali olisi ollut kiva nähdä ilman "NoSori" editointia. Mitä ois tarjolla, varmaan ois videomateriaalia levyistä 7, iankaikkinen, ukonhauta, kotiteollisuus ja mtv:n keikka holpaisen kanssa on myös kova (silloin aikoinaan). Eli tyyliin RAI RAI! Eli nuista "viimeisistä" äänityksistä luoda semmonen kunnon "Kotiteollisuus - Jouni, Janne, Jari" Raakamateriaalia varmaan ois - 7 levyltä - Iankaikkinen - Ukohauta - Kotiteollisuus Eli kunnon kotiteollisuus Dokumentti-DVD! Mutta kyllä mä tiiän, mistä rahat, kuka jaksaa tehä, ei 2016 vuonna ja miksi lähteä tätä paskaa toteuttamaan kun muualta saa rahaa! Hullujen ideoita! Saatpahan naurut!

VASTAUS: Kaikki oleellinen löytyy KT-visiosta, käy sieltä katsomassa. Mutta palataan asiaan syksyllä (oikeesti), silloin saattaa jotain ilmestyäkin.

------------

KOMMENTTI: Katohan mun päivitys...Koskee Kotiteollisuutta. voi vee kun oon hölmö...Kun häiriköin sua...sori

VASTAUS: Miulla on kyllä kaikki oleellinen tieto siitä bändistä, en kaipaa lisää.

------------

KOMMENTTI: Tulee vaa sellane olo, että mie oon fanina iha täyttä ilmaa.... Enks mie saa tykätä teistä tai käyä keikoilla? Miun elämä on ihan saatanan vaikeeta, mie en oikeesti kaipaa yhtää enää mitää harmia.

VASTAUS: Ihme naissekoilua taas. Mikä vittu teitä riivaa? Ihan oikeesti, miten vitussa miun pitäis faneja kohdella? Huomioida jokainen erikseen, pyytää teidät meille yöksi, panna jokaista?

------------

KOMMENTTI: Oot kiva Toivottavasti vielä jutellaan kahestaan

VASTAUS: Eiku, jutellaan kolmestaan, sinä ja minä.

------------

KOMMENTTI: Kouvolasta...Istuin teidän luona hetken Jannen vieressä. Oli mukavaa. Ainakin mulla. Pari mieleen jäänyttä lausetta vielä toistan. Edellä mainitusta rakkaudesta Janne totesi jotenkin että "Tottakai, sehän on mun paras ystävä." Mietin...ja loppujen lopuksi olen ihan hiljaa asiasta. Janne totesi myös että olen pelottava mies. Vastaan että en todellakaan ole. Kuljen aika paljon yksin ja aina hakeudun seuraan, jossa on mukava olla. Te olette kohdelleet mua aivan helvetin hyvin. Arvostan ja toivottavasti taas nähdään. Työni puolesta olen usein todella yksin. Sitä on usein raskas kantaa. Työstä tuli muuten mieleen vielä se viimeinen kommentti teidän pöydästä... Joku teistä sanoi, että miettii, että riittääkö Kotiteollisuudella keikkaa. Mä vastaan, että ihan turhia ajatuksia. Teillä on yritys hienossa vireessä. Koko ajan pitää tietenkin tehdä ja etsiä jotain uutta mutta vanhat pohjat pitää olla kunnossa. Niitä ne useimmat asiakkaat kuitenkin tulevat katsomaan ja ostamaan. Satu Peikoista soi taas niin hyvin. Mulla on hieman eri alan jutut mutta ihan hyvin voidaan joskus juoda viinaa yhdessä. Yhden koulun olen Lappeenrannassa käynyt.

VASTAUS: Mies avautuu.

------------

KOMMENTTI: Kuuntelin tuossa Hullu ukko ja Kotiteollisuus-albumia ja täytyy sanoa että se on helvetin kova. Teidän paras. Etenkin "rajalla"-kappale kosketti syvästi.

VASTAUS: Bändi on parhaimmillaan aina silloin kun sitä ei ole vielä edes perustettu.

------------

KOMMENTTI: Moi,Nyt olet saatana mun naapurissa keikalla ja minä tiällä ihanassa Savossa mökillä?!?!

VASTAUS: Siitä et voi syyttää muita kuin itseäsi.

------------

KYSYMYS: Semmoista kyselen että mahtaiskohan onnistua keikka 27.8. Iltpäivällä? Olisi mun nelikymppisillä moni innokas. Jos on mahdollista, paljonko maksaa?

VASTAUS: Sadallatuhannella voidaan ottaa asia harkintaan.

------------

KOMMENTTI: Ja Kouvolan Sanomiin asti pääsin teidän jutussa. Se on hienoa. Olen täällä. Mulla on nähtävästi hieman aikaa niin mietin teidän juttujakin. Ja tavoite ajattelulle on jäähalli. Miksi Metallica tai Tuisku menee sinne? Kotiteollisuus. Vahvuudet: - nimi, kaikki tietää - loistava joukkue, olen nähnyt sen - helvetin hienot kertosäkeenkierrot, kauniit soinnut - hyvät sanat, Hynynen - rakkaus Kehityskohteet/miten voisin olla jäähallissa: - Julkisuuskuva, miten voin olla siellä kuin Antti - Miten näytämme maailmalle sen hyvän mitä mä olen nähnyt - Hynynen; sulla on aikamoinen lahja ja voima. Pidä huuto aina, mutta mieti myös suurta yleisöä. Paljon olet kaunista tehnyt. Tee lisää. Edelleen palaan siihen että Keikkaa pitää saada lisää. Varmaa on että Hynysen pitää huutaa, mutta onko sen alla kuitenkin jotain josta kaikki pitää? Teillä on hieno joukkue!

VASTAUS: Miksi vitussa meidän pitäisi vetää keikka jossain vitun jäähallissa? En tajua.

------------

KOMMENTTI: Moi. Kuuntelin just snoopy-pöksyjä ja erotiikkaa äänikirjana. Hienoa viihdettä. Mun lemppari.

VASTAUS: Ei mitään muistikuvaa.

------------

KOMMENTTI: Terveisiä Joensuusta! Avantgarde surrealismissa on taidesuuntaus jossa harrastetaan intellektuellia terrorismia eksyttämällä itsensä. Pyritään päästä sokraattiseen utopiaan, mielentilaan jossa ihminen näkee arkisten väylien outouden ja vierauden ja kyseenalaisuuden yhtä terävästi kuin uusienkin paikkojen. Tätä kutsutaan derivoinniksi. Juolahti tuossa mieleen että jos derivointi kiinnostaa niin niin... ja tarveharkinta ylittyy niin voitas tulla harrastaa intellektuellia terrorismia Kotiteollisuuden lämppäriksi tulevaisuuden kiertueelle.. Pändini nimi on Kolossus. Olemme Joensuusta.

VASTAUS: Kuulostaa tekotaiteelliselle paskalle, samalta kuin me alussa.

------------

KYSYMYS: Hi there! I would like to know right from the band! I really love collecting your CDs and one of my dreams to have a 100% collection. The problem is that Its really hard to find Promo-Single releases... If it possible to find and grab it, maybe you have some copies?;) I beleive in you, make your big russian fan the happiest guy!!!;) Thank you!

VASTAUS: Mee Tarzan, juu Zein.

------------

KOMMENTTI: Mähän oon ihan päässy loistaan kotiteollisuuden sivuille hienoilla viesteilläni Mutta hei kesäkuussa Lahteen keikalle

VASTAUS: Mie oon Lontoossa, ei kerkee.

------------

KOMMENTTI: Morot, Merisärkälle ollaan tulossa heinäkuun lopulla ja toivottavasti tulee yhtä hieno spektaakkeli, kun viimeksi 2014. Viime vuonna ei ehditty, vaikka em. paikassa taisi veto olla kommenttien perusteella aivan parasta. Sinkkoselle terveisinä, että Kuolemajärvi olisi hieno kuulla tai Yö päivää keinuttaa...Uutta materiaalia odotellaan myös malttamattomana.

VASTAUS: Ootelkaa vaan ihan rauhassa. Muistakaa jatkojohto.

------------

KYSYMYS: Onko Jounilla puhelimessa vielä Jumalan numeroa ja milloin viimeksi olet soittanut Jumalalle? Ja oletko jo kuunnellut Jumalan version Rentun ruususta, mitä mieltä olet versiosta

VASTAUS: Olen gepardi.

------------

KOMMENTTI: Moi KT! Löysin teidät taas parin vuoden harharetkien jälkeen uudelleen. Kyllä teidän musa ja raskas soundi on vaan niin huikeaa. Ja vanhat lyriikat iskee nyt kolmikymppisenä yhä enemmän kuin mitä teininä. Kiitos ja hei mahtavaa kesää - sitä voi pukeutua kukkahameeseen ja silti kuunnella vanhaa hyvää Kotiteollisuutta sydän onnellisena! Terveisin fani jo vuodesta 2002

VASTAUS: Onnellinen sydän? Miten se eroaa tavallisesta?

------------

KYSYMYS: Heinäkuussa ette näköjään lomaile että Lahteen onkin varmaan keikka tulossa

VASTAUS: Keikat löytyy keikkakalenterista, se on niin yksinkertaista.

------------

KOMMENTTI: Duo kummitusjuna Lahteen

VASTAUS: Tämä viesti on samalta lyyliltä kuin äskeinen. Vuoden yrittäjä.

------------

KYSYMYS: Mittee se Jounin radiopuhelin sillee vinkuu siinä Radiorockin Kesäho..pojat buffissa

VASTAUS: En tiedä, en kuuntele radiota.

------------

KYSYMYS: Mahdatkohan olla se Rokkikukko, joka Overdrive.fi sivustolla taannoin kyseli Pontiacin Catalinan vm.60 Convertibleä? Onko sulla? Mulla on. Sithän meitä on ainakin 2 Suomessa. Kone on 389 isolohko alkuperäinen ja auto muutenkin alkuperäiskunnossa. Jotain puuttuu eli valkosivurenkaat ja jotain vikoja aina esiintyy, mutta niin ne aina vanhat jenkit tuppaavat tekemään. Kuten kaikki muutkin vanha

VASTAUS: Kuolen nauruun, en tajunnut tuosta viestistä mitään. Mikä vitun Overdrive.fi? Mikä ihmeen Pontiac Catalina? Mikä vittu on convertible? Isolohko? Valkosivurenkaat?

------------

KOMMENTTI: Hei, Huomasin nimeni nettisivuillanne. Arvostan sitä, halusinhan bussiinnekin. Historiaa. Se. Mietin vielä sitä jäähallia ja vähän isompaa kiertuetta, niin tämä tuli mieleen. Menkää Popedan kanssa. Setti: Popeda, Kotiteollisuus väliaika Popeda, Kotiteollisuus Tai ihan kummin päin vain haluatte soittaa. Koko setti noin kolme tuntia. Valitsette molemmat ne kaikista kauneimmat biisinne. Ei huutoa. Ja teille ehdottomasti kosketinsoittaja mukaan pehmentämään tunnelmaa. Popedalta tulee mieleen: Repe ja Lissu Eläinten vallankumous Costellon Kun mies unelmoi Pitkä kuuma kesä (ei huutoa) Erotomaniaa ei voi vetää! Teiltä: Satu peikoista Tämän taivaan alla Taivas tippuu Taivas on auki Yötä vasten (kevyt sovitus) Ehkä Emmaus Loput löydätte varmasti. Hyvän olon musiikkia, jossa kuitenkin on voimaa. Mun mielestä voisi toimia, jos sen hyvin markkinoitte. "Kauneimmat laulut, Kotiteollisuus ja Popeda" Tai jotain sellaista. Sen lisäksi tietysti avainhenkilöt televisioon ja nettiin kertomaan, että "tällainen ajatus tuli mieleen ja että olemme aina pitäneet toisistamme. Luojan kiitos olemme hengissä” Markkinointiin pitää panostaa, mikä tarkoittaa sitä, että ei missään tapauksessa kalleimman tarjoajan kautta. Pitää miettiä oikeat tavat. Ne eivät yleensä maksa juuri mitään. Loppuun vielä pari kaunista lausetta: Kysyin Sinkkoselta, huomasitko mun kravatin. Hän vastasi: "Siellä se pajalla roikkuu." Hyvä. Hongistolta kysyin jotain, hän vastasi: "Mitä vittua kyselyt, hän on mun paras ystävä." Ja jos mietitte, miksi teen näin, niin vastaus on hyvin yksinkertainen. Mietin jotain, mistä voi jollekulle olla apua, mutta mikä on mun stressin ulkopuolella. Poimikaa parhaat palat.

VASTAUS: Hei, ihan oikeesti. Käy lääkärissä.

------------

KOMMENTTI: Terve, jouduin olemaan juovuksissa hieman pidemmän aikaa tuossa taannoin, kun oli vähän kaikenlaista ja maistui olevinaan niin hyvinkin. Siinä kun krapuloissani ja varsinkin ahdistuksissani yritin väkisin puserrettujen (sairasloman jälkeisten) työpäivien jälkeen pari viikkoa pääni jollain täyttää etteivät omat ajatukset pääsisi niskan päälle, pyörittelin telkkarista ja läppäristä Pasiloita, Raideja ja vastaavia moneen kertaan nähtyjä viihdepätkiä. Lukaisin siinä samalla kaikki keikka- ja studiopäiväkirjanne. Ensimmäinen kiitos tulisi siitä, että vaikka "no nuo ryyppää kuin minä mutta toisaalta se kuuluu tavallaan heidän työhönsä, minun työhöni ei" -perspektiivi ei oikein toimikaan, on silti lohduttavaa nähdä muidenkin kadonneen toistuvasti samaan syöveriin. Monethan siellä käyvät, muttei siitä moni rehellisesti saati viihdyttävästi kirjoita. Kai tää tästä. Toinen kiitos tulee ihan perinteisesti musiikista. Jokaisella varmaan on ne tietyt bändit ja/tai biisit jotka omaa persoonaa ovat siinä herkimmässä teini-iässä eniten muovanneet, ja minulla ne olivat koko CMX:n ja YUP:n silloinen tuotanto sekä Kotiteollisuuden Aamen-levy. Ei ihme että kuppi nykyään maistuu. Kolmas kiitos Emmauksen tiellä -kappaleesta. Siitä on riittänyt hupia pidemmän aikaa ja useassa eri seurassa, kun on se vain niin kauhean paska kappale. Ei sitä osaa oikein verrata edes mihinkään. Toimii jo tässä vaiheessa aivan täysin huumorivetona Mamban, Erotomanian ja vastaavien ohella tilanteissa joissa "no laita nyt yks biisi vielä niin lähetään baariin." Ja painotetaan nyt, ettei kyseessä ole mikään Uuden Kotiteollisuuden vihaaminen, vaan vain yhden biisin. Vaikka tietty eka demo oli paras. Yhtä kaikki, kiitos kaikesta ja hyvää jatkoa.

VASTAUS: Mitä vittua minä teen tällä tiedolla? Muuttaako mielipiteesi kenties jotain?

------------

KOMMENTTI: Hei hienoo, jatketaan jätkät

VASTAUS: Mutta mitä?

------------

KYSYMYS: Koska ilmesty uusi single tulevasta levystä

VASTAUS: Syyskuussa.

------------

KOMMENTTI: Terve 5-6.6 käydään vetaa uuttaa biisi, Mies Matkallaan ja On Äämyö

VASTAUS: Biisien nimet kertovat jo liikaa.

------------

KOMMENTTI: Valkoviini, Karjala ja Kossu. Siitä ne kaikki lähtee.

VASTAUS: Kuten esimerkiksi alkoholismi ja perhesurmat.

------------

KYSYMYS: Teillä oli kisa joku aika sitten missä piti keksiä biisille nimi ja kotisivuiltanne lainaten: ”voiton vei Satu Juola ja ”Ne ei saa meitä”. Käytän sanoittajan valtuuksiani ja muutan sen ehkä muotoon ”Meitä ette saa”” Mitäs tälle projektille kuuluu kun ei näkynyt ainakaan uuden levyn biisilistassa. Ystävällisin kevät-terveisin mulkkua heilutellen

VASTAUS: Teimme siitä kyllä demon, mutta se putosi jatkosta.

------------

KOMMENTTI: Onnittelut Hynyselle kihlojen johdosta, ihan vilpittömästi siis!

VASTAUS: Mitä, oonko mie kihloissa? Ei, saatana!

------------

KOMMENTTI: Kiitos Kouvolan loistavasta keikasta. Se omalla lailla toi ja loi lohtua tähän, voisin sanoa hulluun ja raskaaseen, elämän aikaan. Suruja kun ei voi väistää, niitä on saatu perheessä ja lähi piirissä paljon lisää. Kuolema kulkee lähellä eikä se vieläkään osaa meitä väistää. Aivan hullua. Mutta tässä seisotaan yhä, askel askeleelta vahvempana.

VASTAUS: Hyvä niin.

------------

KOMMENTTI: Arvelin et kirjotan suoraan Hynyselle! :D Täällä ois tämmönen kyläkoulun paska ympäristö jota saa takuulla muokata mieleisekseen!!! Pojat on innokkaita pelaamaan jalkapalloo ja isä innokas ottamaan kaljaa...no ee ku olemaan maalissa....Harkitkaa oikeesti tääl voi tehä mitä vaan!!!

VASTAUS: Miksi?

------------

KOMMENTTI: Hynysen kirjasta pyynti 29.95. Tota...jos odotamme sen kuukauden kun löytyy Tokmannin korista, halvennuksella. Silti, onnea tuotoksesta.

VASTAUS: Odota rauhassa, ihan sama.

------------

KOMMENTTI: Tulukaa ny tänä vuonna taas seinäjoellekki...pakko

VASTAUS: Keikkamyyjämme Korhonenko se siellä kirjoittelee?