Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

16.5.2016
------------

KYSYMYS: Moro oon bändin fani jeah mikä mukavampaa olis saaja rupatella ja teijä levyt laitas joku viideo tulee tonne keskusteluu???!!! Rauhaa en halua häiritä mutta äijä on kingi Voiko laittaa mulle yvllä jottai uutta tuotantoo

VASTAUS: Joo, laitan. Mut älä huolestu, jos ei ihan lähivuosina näy. Odota vaan kärsivällisesti.

------------

KOMMENTTI: Ihan pakko kirjoitta teille koko bändille!Tänään oli pojalla viimeinen hoito kysissä.Vuosi takana pojan syöpähoitoja ja kyllä otte ollut niin suurena apuna tuossa hommassa!Kyllä on mahtunut vuoteen paljon ja teidän musiikista saanut takaisin todella paljon ja enemmän.No mutta pojan kanssa aloitellaan taas normi elämää ja kaikki on nyt hyvin!Mutta kyllä täytyy sanoa et kiitos että ootte olemassa ja ihan tuhottomasti oon kuunnellu teidän musiikkia pojan hoitojen aikana, ja kunnellaan jatkossakin.

VASTAUS: Hyvä meno! Ja hienoa, että ollaan saatu olla apuna. Terkkuja sinne.

------------

KOMMENTTI: Hongisto, jos kehtaa soita Mixalle!,ei mies vastaa edes veljelleen! Ei ole velipojan kanootissa kaikki inkkarit melomassa!

VASTAUS: Anteeks vaan, mutta jos jäbä ei vastaa velvelleen, ehkä se ei sitten halua vastata kenellekään. On aikoja, jolloin mies haluaa olla yksin.

------------

KYSYMYS: En tiedä onko tästä joku muukin kysellyt, mutta Helvetistä Itään ja 7 -albumeissa kitaran vireet kuulostivat olevan 1/4 sävelaskeleen korkeammalla kuin normaalisti. 20 vuotta sitten yhtyeillä oli tuollaista, mutta yllättävää, että näinä aikoinakin sitä on.

VASTAUS: Ehkä ne on vaan epävireessä. Me vaihdettiin vire alennettuun D:hen Eevan perinnön aikoihin, siinä on pysytty siitä eteenpäin. Paitsi Eevan perintö -kappale menee alennetusta C:stä. Ja tulevan levyn Vainoharha myös.

------------

KOMMENTTI: Morjes! Täytyy sanoa että olette aina olleet meikäläiselle se ykkösbändi ja olen pitkänliiton fani. En kuulu siihen porukkaan kenen mielestä vain vanha KT kuulostaa hyvälle, ja siis tottahan on että vanha tuotanto on loistavaa ja klassikoksi muodostunut, mutta teidän paras levy on ehdottomasti Kotiteollisuus, siis silkkaa timanttia ja Kalevan miekka EP päälle, aivan mahtava. Mutta niin itse palautteeseen, myös Maailmanloppu on nerokas ja erittäin hyvä mutta uudin, Kruuna/klaava oli kieltämättä vähän pettymys. Sieltäkin hyviä veisuja löytyy mutta kokonaisuutena ei millään pärjää edellisille. Jotenkin sanoituksetkin on tylsiä esim. Kuolemankurviin kappaleessa. Mutta jees, ottakaa rakentavana kritiikkinä, olette silti Stam1nan ja Viikatteen ohella paras kotimainen!

VASTAUS: Ihan rehellisiä jos ollaan, ei tule paljon kehuista tai kritiikeistä välitettyä. Sitä tehdään mitä tulee.

------------

KOMMENTTI: Soitelkaa Satua Peikoista niin ainakin yksi "faneista" ei ole täysin pettynyt teidän tämäniltaiseen antiin Vanhassa Mulkussa.

VASTAUS: Hakkaa sie hanskaas, niin ainakin yksi bändin ”soittajista” ei ole täysin pettynyt sinun antiisi tänä iltana.

------------

KOMMENTTI: Kiitokset Old Cockin keikasta Hyvät oli soundit ja kuulostitte hyvältä.

VASTAUS: Oliko se yllätys?

------------

KOMMENTTI: Kyllähän mie oon vähän pahastunu ette tullu uudestaa tapaa mössöllä En kyllä sua kaveriks pyydä kun et sä kuitenkaan ottas ja en mäkää haluu että sä näkisit kaiken musta

VASTAUS: Häh? Ihme naissekoilua taas. Sitä paitsi kyllä mie haluan nähdä kaiken sinusta. Tai sinut ilman vaatteita lähinnä.

------------

KYSYMYS: Viisaita viestejä oon lähetelly eilen... Semmonen toivomus olis että voisitteko esittää joskus biiseistänne esim. Itken seinään päin, plus miinus nolla, varjonkukka, loveen langennut tai yö päivää keinuttaa Ja paina sitä estonappulaa jos rupee ahistaan nää viestit

VASTAUS: Ei naisten ”sekoilu” ahdista, lähinnä huvittaa.

------------

KYSYMYS: Siskolle syntyy sormeton tyttö oikeelta kädeltä. Peukku on. Haluisin silti opettaa kitaransoittoa. Onkohan helppoa? Siitä tulee kaynis bööna. Ja lahjakas veikko

VASTAUS: Se riippuu aika vitusti siitä, kummalla kädellä hän ottaa soinnut.

------------

KYSYMYS: Eikö se vittuperse enää kiinnosta viiskymppisiä, vai saako sitä vielä ennen -01 tehdyn musiikin vuoksi?

VASTAUS: Sarjassamme idiootti, ja yllättäen miespuolinen! Ennen -01 tehdystä musasta tykkäsivät ainoastaan siun kaltaiset ääliöt, sen jälkeen eturivissä on näkynyt suurimmaksi osaksi naisia. Ja arvaa harmittaako?

------------

KYSYMYS: Mietin tossa että pitäiskö noi teidän kotisivut päivittää tälle vuosikymmenelle? On nettihistorian mittakaavassa tautisen vanhat.

VASTAUS: Ööö, miksi pitäisi? Näyttää täällä urpoja pyörivän silti.

------------

KOMMENTTI: Urpo Liikkonen ja liukas lätkä

VASTAUS: Tällä hahmolla on näkemys, jota en pysty jakamaan.

------------

KOMMENTTI: Kuulin justiin miitrin esityksen kappaleesta my way ja muutaman muunkin. Oli kyllä semmonen ylläri pylläri että oksat pois. Tiivistän tän yhteen sanaan WAU !! Huh huh ,olin ja olen aivan myyty

VASTAUS: Aaltonen - karaokekuningas. Toimii kelillä kuin kelillä.

------------

KYSYMYS: Morot. Paras keikka ikinä? Mahdotonta varmaan laittaa parhaita järjestykseen, mutta Ilosaari 2011 (kuoro mukana) lienee aika kärjessä? Kesän keikoista on julkaistu Koria. Onko niin, että kysyntä on hieman hiipunut? Nykyporukalle riittää JVG, Sanni ja joku vitun Cheek. Never heard of her?? No ei muuta kuin lisää paskaa rekeen ja Norjaan vhity! Oma arvioni on, että homma toimii edelleen ja aina. Bändillä on kuolematon maine kovaa rokkia arvostavissa piireissä.

VASTAUS: Ajat muuttuvat, se on ihan ok. Mutta en mie tähän hätään parasta keikkaa pysty siulle heittämään. Hyviä on paljon, parhaita myös. Tämän kevään kiertue oli meidän paras kokonaisena kiertueena.

------------

KOMMENTTI: Olipas kultturelli keikka taiteilijavartteineen Kauhajoella. Joukkojenne Vaasan alajaoston johtohahmot kiittää.

VASTAUS: Aronkeidas on kyllä symppis paikka.

------------

KYSYMYS: Hei Kotiteollisuus, Käytättekö te keikoillanne lämppäreitä? No voitteko silti ottaa meidän bändin joskus lämppäriks jollekin klubikeikalle meibi ens konkurssin yhteydessä?

VASTAUS: Emme. Otamme vain viinaa.

------------

KYSYMYS: Hei, olen miettinyt että voiko huumeet muuttaa ihmistä niin paljon että hän kuvittelee esim. olevansa Hitleri.Tuleeko niistä jonkinlainen psykoosi??? En ole itse käyttänyt mutta sivusta olen seurannut. Huh huh!! Kaikkea hyvää sinne Kotiteollisuudelle

VASTAUS: Häh? Miksi meidän pitäisi tästä jotain tietää? Mehän käytämme vain kokaiinia ja heroiinia. Ja pian toteutuu Operaatio Barbarossa.

------------

KOMMENTTI: Kiitos loistavasta keikasta Turun Venuksessa! Tulkaahan Turkkuseen taas piakkoin uudelleen nii päästään nautiskelee kunnon musiikista.

VASTAUS: Ja me ihanista tisseistä ja pepuista. Tulemme pian! Tulemme kuin sade.

------------

KYSYMYS: Moikku, oisko voinu saada huomiselle keikalle nimiä listaan? Nimimerkki keikalle mieli vaikka perseessä kieli (lue: ei fyrkkaa)

VASTAUS: Joo, toki. Meillähän fyrkkaa on ihan vitusti. Mielellämme tarjoamme tuntemattomille ihmisille ilmaisia keikkoja ja nostamme pienempää liksaa.

------------

KYSYMYS: Teidän kotisivuille on keikkakalenteriin merkitty kaks keikkaa samalle päivälle, pitääkö paikkansa? : pe 12.08.2016 Lieto, Smugglerrok, pe 12.08.2016 Vantaa, Tulisuudelma

VASTAUS: Ei tuo niin tavatonta ole, näitä tehdään vähän väliä. Jos isäsi on esim. hitsaaja, hän saattaa hitsata muutamankin sauman päivässä.

------------

KOMMENTTI: Aina kun Kotiteollisuus oon studiossa, niin joltain lähtee henki. Terv. Prinssi Haapamäeltä

VASTAUS: Prinssi Nakki?

------------

KOMMENTTI: Ja se mitä ihan randomilla otetuissa kuvissa näkyy… Kuinka paljon Hongisto voikaan Hynystä rakastaa ja kompata. Arvokasta. Perkele.

VASTAUS: Ja päinvastoin.

------------

KOMMENTTI 1: Kiitokset Tulisuudelman keikasta. Kyllä tuli todella tarpeeseen taas jälleen pieni "terapia" hetki keikan muodossa. Unohtui ihan kaikki ikävät asiat ja sai taas jotain valoakin kaikkeen synkkyyteen. Pään kääntäminen sattuu mutta ei se haittaa koska kivaa oli! Seuraavaa kertaa odotellessa..

KOMMENTTI 2: Kiitos vitin kovasta Pulisuudelman keikasta, oli helvetin kova meno ja tosi hyvä tunnelma! Seuraavalla keikalla se kiltti hame päälle tai saa olla ilmankin ei haittaa.

VASTAUS: Munat tuuletetaan kesällä kyllä! Ensimmäisen kerran toukokuussa Tavastialla Atte Blomin synttäreillä.

------------

KYSYMYS: Terve. Millasena keikkapaikkana kerubi on jääny mieleen? Onko stam1nan elokuutio helvetin kova levy? Vieläkö käytte tikkalassa reenailemassa? Kerubin keikkaa odotellessa!

VASTAUS: 1) Mikä niistä Kerubeista, lapsi? 2) Viiden kuuntelun jälkeen kuulostaa erittäin hyvälle, mutta kysy kuukauden päästä uudestaan. Tässä on ollut vähän kaikenlaista, en ole kerennyt kunnolla keskittymään. 3) Häh, eikö kukaan lue meidän kotisivuja ollenkaan? Seuraava levy on suurimmaksi osaksi äänitetty siellä.

------------

KYSYMYS: Iltaa. Mulla on koulussa nyt semmonen esitelmä homma meneillään, jossa pitää jonkun kirjailijan elämästä ja/tai urasta kertoa. Ja kun nyt tuolta intterwepin ihmeellisestä maailmasta ei mitään tietoa nuoruudestasi löydy, niin voisitko kertoa esimerkiksi että minkälainen olit nuorena? Arvostaisin kovasti.

VASTAUS: Olin kimmoisa, ryppyinen ja piskuinen.

------------

KOMMENTTI: Hitto vieköön että sä osaat noi sanotukset. Itken seinän päin on kyllä kans kova ja niin on monet muutkin biisit. Täytyy vaan ihmetellä miten jollain riittää tollanen älykkyys mikä on näissä biiseissä. Kukaan törkyturpa ei voi sanottaa näin koskettavia sanoja...Ja törkyturvaks kai sua joskus nimitellään

VASTAUS: Se on lievin pilkkanimitys minusta. Yleensä on sanottu vaan mulkuksi.

------------

KOMMENTTEJA: 1) Kiitos eilisestä timanttisesta vedosta.

2) Kiitos ja anteeks!

3) Kiitos. Oot namu

4) KIITOS synttärilaulusta! Tuntu munissa asti

5) Kiitos Kouvolan keikasta.

6) Kiitokset hikisestä Joensuun vappuaaton keikasta. Hynynen oli kevään korea airut kukkaseppeleessä.

VASTAUS: Olkaapa hyvä. Pakko selventää tätä synttärilaulua. Niitä kaikki meiltä kyselee, järjestelmällisesti niistä on kieltäydytty, mutta nyt kyseessä oli tuttu henkilö. Hän täytti 102.

------------

KOMMENTTI: Perkele! Auto tuuttas välille Loimaa-Urjala!! Ottakee kyytiin että pääsee keikalle!!! Alko vituttaa eikä oo edes kossua

VASTAUS: Hieno paitateksti: Vituttaa, eikä oo edes kossua.

------------

KYSYMYS: Mulla ois biiisi ?

VASTAUS: Pidä hyvänäs.

------------

KOMMENTTI: Seuraava levy on sitten nro: 7 helvetistä itään? kuulostaa varmaan kovasti vittuilulta mutta eroja huomaa yhdessä levyjä hieman enempi koverilevyt ei sisälly listaan koska niissä oli poikkeevuutta muuten tuotantoon sen helkkarin jälkee mutta juuh ei kannata rakastua koskaan sanottajan kun alkaa tuleen samaa "paskaa" levystä toiseen...ja rehelisstä vittuilua on tämä posti joo

VASTAUS: En minä näe tuossa mitään vittuilua, tyhmyyttä pelkästään.