Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

24.3..2016
------------

KYSYMYS: Moikka! Mun rakas pikkuveli viettää la 2.4. klo 17 alkaen 30-vuotissynttäreitä Helsingin keskustassa Willi Wäinö ravintolassa. Paikka on varattu yksityiskäyttöön noin sadalle vieraalle 17-22. Haluaisin yllättää kovasti veljeni erikoisemmalla lahjalla (hän kun ei niin materiasta välitä) ja tuoda paikalle jonkun yllätysesiintyjän. Veljeni musisoi akustisesti itse heti juhlien alussa, joten akustiset tarvikkeet löytyy. Kysympä siis rohkeasti olisiko (ja mistä hinnasta) sun mahdollista tulla onnittelemaan sankaria ja vaikka yksi biisi vetästä? Ja mainittakoon, että sankarihan on melkein sukua teiän rytmiryhmälle, onhan hänkin Sinkkonen (itseasiassa Jarin pikkuserkku) .

VASTAUS: Tottakai mie tulen Sinkkosen pikkuserkun synttäreille. Mitä vittua?! Varsinkin kun samaan aikaan on miun veljen kaiman syntymättömän lapsen ristiäiset, jossa olen pastorin ominaisuudessa.

------------

KYSYMYS: Oletko muuten Jouni enmemmän eläinihmisiä vai pilkkimiehiä?

VASTAUS: Mielenkiintoinen kysymys. En vaan tajua sitä. Ehkä mie vaan olen.

------------

KYSYMYS: Kolahtiko Mokoman viimeisin?

VASTAUS: Samalla tavalla kuin aikaisemmatkin.

------------

KOMMENTTI: Terveiset Jounille Loimaalta! Päätimme nyt Länsimunan kanssa, että saatte tehdä coverin mikäli haluatte. Kunhan se ei oo paska! https://www.youtube.com/watch?v=hgOT2EDJHF0 Tulehan taas käymään! Mummoni on odotellut sinua jo tovin. Meillä on sinulle lämmin yllätys valmiina muovikassissa! Olen sen itse tehnyt!

VASTAUS: Just mietittiin, että pitäisiköhän tehdä vielä Sotakoira IV. Ihan vaan vittuilumielessä kriitikoille. Kuuntelematta voin sanoa, että tuo ei siihen pääse.

------------

KYSYMYS: Oisko mitenkään mahollista julkaista noita teidän intronauhoja jossain yhteydessä? Etenki nuo vanhat kiinnostas kuulla vielä. Ukonhauta kiertueen Isä meidän rukous, jne...

VASTAUS: Mielenkiintoinen ajatus. En tiedä onko ne oikeasti enää edes tallessa.

------------

KOMMENTTI: Oulu Tähti 27.2-2016 Hitto ku oli hyvä keikka! Käärmehistoria varsinki oli mahtava kuulla! Kiitos!

VASTAUS: Ole hyvä. Oli saatanan hyvä meininki. Oulu on ollut meille hyvä.

------------

KYSYMYS: Ootteko löytäny uuden artistin kun 5e on uudeveroinen Jouni myynnissä?

VASTAUS: Uusi artisti? Tarkoitat varmaan uusi solisti, toivon.

------------

KOMMENTTI: Kiitos Oulun metelöinneistä, toimi aika hiton hyvin. Varsinki Käärmehistoria ja Yksinpuhelu oli kiva kuulla pitkästä aikaa. Joskus ku vielä kuulis keikalla plusmiinusnollan, sitä ootellessa...

VASTAUS: Älä nyt saatana. Siihen liittyy muutama aika piinallinen muisto. Ihan konkreettisesti. Miulla oli sukupuolitauti silloin kun sitä tehtiin. Pohkeessa.

------------

KOMMENTTI: Sinä tarjosit vain salmiakkia. Minä olin hölmö panin peliin koko elämän. ...mutta tiedätkö miksi. En ollu koskaan eläny teini-ikää. Ei ollu mahdollisuutta. En osannu käsitellä tunnetta "rakastuminen". Kunpa se olis ollu joku muu jolle itteni mokasin...

VASTAUS: Aina sattuu kun tapahtuu.

------------

KOMMENTTI: Hynynen. Kiitos kirjastasi Rakkaudella, Hynynen. Samaistuin. Tervetuloa taas joku kerta Valkeakoskelle, kun rahat loppuu ja pakko tehdä keikkaa jopa maalla. Saatan tulla jopa katsomaan. Kerran kävin ja ei, ei ne paskahousut silloin tapelleet. Rakkaudella

VASTAUS: Me tehdään keikkaa ”maalla” jatkuvasti.

------------

KOMMENTTI: Yksinpuhelu jatkukoon! Kiitos poikaset!!! Jämsässä sitte taas!

VASTAUS: ”Poikaset” on meidän kohdallamme vahvaa liioittelua. Ja vielä väärään suuntaan.

------------

KOMMENTTI: Son moro! Pressa kiittää Pressan keikasta!

VASTAUS: Se meni hyvin kyllä.

------------

KOMMENTTI: Terkkuja Jannelle! Kiitti eilisestä keikasta! Mikkeli kuittaa.

VASTAUS: Sekin oli kova. Takahuoneesta piti vaan ajaa jengiä ulos isolla kädellä. Ihme porukkaa.

------------

KOMMENTTI: Jumaliste jätkät! Veditte helvetin hienosti tänää! Lav juu ...ja kaikki on kuin ennenkin...

VASTAUS: Miten ennen muka oli? Ei me olla hävitty missään vaiheessa mihinkään.

------------

KYSYMYS: millon showtime tänään?

VASTAUS: Aamulla klo 7.

------------

KYSYMYS: Morjens, Liittyen keikkaanne kuokantalolla 11.3., niin voiko keikkaanne tulla taltioimaan järkkärin kanssa? Jos kyllä, niin onko jotain juttuja mitä mun pitäisi tietää ennen kuvaamistani?

VASTAUS: Jos jotain haluaa, niin täytyy jotain täytyy myös antaa. Eli me porataan siuta hanuriin riippumatta siitä oletko mies vai nainen.

------------

KOMMENTTI: Aivan aluksi pakko nostaa varovasti hattu pois päästä ja siis positiivisen palautteen kautta: On perin selvää, että vahvuuksiasi on ollut jo vuosia tehdä tarttuvia kertosäkeitä. Myös riffejä jotka jäävät alitajuntaan. Kuitenkin aika pitkän ajan biiseissä paistoi useasti läpi seuraavan kaltainen ongelma (toivottavasti saat ajatuksesta kiinni): Ensin on luotu vahva kertosäe. Tämän jälkeen mietitty ympärille kuinka siihen päästään eli A-osa tai miten itse sitä kutsutaankaan. On syntynyt monesti vaivaantunut olo siitä, että eri osiot ovat ikäänkuin parsittu kasaan ja se Kertosäe / chorus ei ole yhteydessä itse säkeistörunkoon. Ja nyt lisää siis kehumista ja lätsää päästä: tällainen vanhahko paska, joka on erittäin kyllästynyt jo sanoihin "Hevi" / "Metallimusiikki" on kaiken kyynisyyden keskellä todella yllättynyt, että Kotiteollisuus pystyi uudistumaan. Mitrin mukaan astuminen varmasti osatekijä, mutta kuten itse olet todennut, miettiminen jatkaako vai ei jatka / takki tyhjä on hyvin uskottavissa. Odotan uudelta levyltä siis paljon ja rohkeasti maneereista pois, hyvällä fiiliksellä reipasta räkäistä rock-musiikkia. Vaikea on toki ylittää "Tuonelan Koivujen" tarttuvuus ja tämä on teidän osalta niitä merkkiteoksia, jotka kulkee mukana niin kauan kuin jätkissä pieru sisällä pihisee. Eipä muuta. Tietyssä iässä sortuu itse ajatteluun "-ennen oli kaikki paremmin" ja se on aika luonnollista: tämä bändien osalta on sitä vitun vinkumista, että tehkää saatana "Master of Puppets" uudestaan (Metallica), aika aikansa kutakin. En voi mitään, mutta vatsa kääntyy ympäri ajatuksesta, että tuokin porukka menee tekemään Masterin uudestaan. Eiköhän jätkien massit pitäisi olla jo kunnossa kun rahaa ei kulu enää juuri vittuun ja viinaankaan. Taisit itse nähdä myös Sielun Veljien ns. paluun? Mitä ajatuksia heräsi? Jätkät veti ainakin stadissa tiukan setin, "Karjalan kunnailla" ja muut toimi ihan perkeleen hyvin. Ehkä minua hieman häiritsi tiettyjen maneerien toistaminen menneiltä ajoilta (ulkoisesti). Ismohan on kuitenkin kuningas. Metallicaa en halua enää ikinä nähdä. Pidetään hyvä muisto. En myöskään Guns'n Rosesia. Katson mielummin tallenteena kun siinä bändissä oli munaa ja kapinaa (Rosessa muutakin kun läskiä,MacDonaldsin ruokalista vyötäröllä)Tsemppiä levyn tekoon.

VASTAUS: Minä en kasaa biisejä, ne vaan tulee. Ja jos Master... masteroidaan ja pakataan uusiin kansiin, ei se sitä tarkoita, että bändi menisi studioon tekemään sen uudestaan. Käsittääkseni on näin. Ja miulla on muutakin tekemistä kuin miettiä Siekkareiden comeback -keikkoja. Kyse on kuitenkin vain rockmusiikista. Maailmassa on "pikkusen" tärkeämpiäkin asioita.

------------

KYSYMYS: paljonko teillä mahtaisi olla keikka hinta tarvitsisin yritykseni vuosipäiville jonkun kunnon vetonaulan

VASTAUS: Jos maksat miljoonan verran, tullaan kyllä. Siun kasvoille.

------------

KYSYMYS: Moi, ystäväni Jani eli Zaro ilmoitti pari viikkoa sitten menevänsä naimisiin vaikka olen pyrkinyt esimerkillä tuosta varoittamaan. Järkipuhe ei auttanut vaan häät pidetään 9.4. eli helvetillinen kiire järjestää polttarit. Bestman tarkasti ensi töikseen missä te keikkailette ja paikaksi valikoitui Himos 18.3. Kysymyksenä siis onko mahdollista tunkea tuo vuotta vajaa nelikymppinen Kotiteollisuus-fani teitä johonkin väliin morjestamaan ja jos on niin kuinka paikan päällä saa yhteyden?

VASTAUS: Joo, ilman muuta. Tietysti haluamme käyttää työaikaamme tälläiseen paskaan.

------------

KOMMENTTI: Kiitos keikasta Marttilan kuokan talolla 11.3. Kiitos myös fiksulle naiselle jolta ostin paidan. Hän lupasi minulle hankkia kirjaani sinulta nimmarin jos minä en onnistu... enhän minä vitun luuseri onnistunut vaikka yritin. Lopulta henkilökuntaan kuulunut punapää siinä onnistui ja sai minulta halauksen kiitokseksi. Esittelin sinun kirjoittamaasi kirjaa baaritiskillä eräälle sillä hetkellä tuntemattomalle nahkaan ja toppiin pukeutuneelle, hoikalle punapäälle. Kun hän näki nimmarin saatesanoillasi niin siitä hetkestä alkoi näyttää todelta, että pillua tulee.... Nyt olen kotona puoli kuolleena.... Minut on taas nainen tyydyttänyt. Halusin kertoa sinulle tämän koska ilman sinua tämä gootti,punk,nahka,perverssi,fetissi.... unelma ei olisi minua piiskannut ja raiskannut 30 tuntia.... Kun hän ei käyttänyt minua hyväksi niin hän puhui sinusta kaikki tauot eli pillua paljon ja paljon puhetta sinusta.... olin ehkä sinun korvike ... ehkä huono tai ehkä saatanan hyvä ilman pitkää tukkaa ja partaa. Kiitos hynynen.... kaikkea hyvää bändillesi ja taustavoimillesi... seuraavaa keikkaa odotellessa.

VASTAUS: Olemme olleet mukana tärkeässä. Kiva.

------------

KYSYMYS: Kai olette jo tilanneet Joren vetämään teille joogaa? Luento levyn tekemisestä voisi tuoda raikkaan tuulahduksen teidänkin toimintaan?

VASTAUS: Mutta mites jos me ei kaivata mitään raikkaita tuulahduksia? Tai kaivataan me, mutta niiden pitää tulla Sinkkosen Ugon perseestä.

------------

KYSYMYS: Heh. On aina yhtä ihanaa päätyä Kotiteollisuuden vastaus-palstalle. Millaisiahan meriittejä sitä pitäisi löytä, että kyytiin pääsee, jos sattuis liftaamaan Kotsan bussin kohdalla?? Tissit ja perse on jo niin nähty

VASTAUS: En mie ole. Tissit ja perse ovat aina ajankohtaisia.

------------

KOMMENTTI: Hola. Somos de México estamos escuchando sus canciones, nos parecen interesantes nos gusto la entonación y la fuerza de su música; leímos un poco su historia en la red y le encontramos un símil con otro grupo de México se llaman molotov. Saludos esperamos noticias.

VASTAUS: Los muertes no hablan.

------------

KOMMENTTI: Ihan kyrväkästä jytinää Lammin keikalla, ehdin sen verran katselemaan keikkaakin minkä persiinvonkaamiselta kerkesin...eikä se SaiPa oikeesti ihan paska ole.

VASTAUS: Eikö? Miulla ei ole aavistustakaan miten niillä menee.

------------

KYSYMYS: Hey there! Greetings from Russia I'm the leader of Kotiteollisuus collectors in Russia. Our collection is including all releases, promo and staffs which you band has pulled out! As a great fans of your band, we would like to ask you for help to find (and if you have them) some promo singles on CD and some books. Maybe it's a hard question, but we must try to ask you for our collection to be fully completed! Let us know if you interested in it!;) My collection now is about 90% Will be waiting for an answer! Thank you

VASTAUS: I don´t have our records. Sorry.

------------

KOMMENTTI: Mitä perkele Laihian keikka peruttu?

VASTAUS: No, eiks sais olla?