Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

8.3.2016
------------

KYSYMYS: Arvon pojat! Kun tässä nyt on jo reilut 10 vuotta odoteltu ja kaikki maholliset keikat kuunneltu, niin voisitteko työ soittaa keväällä Turun keikalla Viimeinen lause biisin? Ihan samaltahan se kuulostaa ku kaikki teidän muutkin piisit, mutta kyllä siitä aina semmoset erilaiset kiksit saa!

VASTAUS: Jees poks pallinaama. Tuodaanko kakkua kans?

------------

KYSYMYS: Hei Jouni. Kannatatko Israelia vai Palestiinaa? Asun itse Israelissa Jerusalemin lähellä ja opiskelen suomea. Kannattaako jatkaa opiskelua?

VASTAUS: Opiskele norjaa.

------------

KYSYMYS: Tervehdys! Ette ole lisänneet Kevät-biisin videota Youtubeen. Voinko luvallanne ladata kyseisen kulttuuriteon dvd:ltänne, vai onko teillä sitä vastaan?

VASTAUS: Shopii, mikäli se on se, missä Liisa Akimoff tanssii alasti. Kuin mustalaisnainen.

------------

KYSYMYS: Hei, Nyt sitten lapin-läänissä riehuu kuppa-epidemia, kun äijät kävi keikalla täällä. Kiitos siitä. Ja onko sillä Hongistolla oikeasti niin paha alkoholi ongelma, että keikat meinaa mennä sen takia pieleen?

VASTAUS: Hongistolla on rahaa ja kihti. Siulla on kieli oppi onkelma. Ja persekuppa.

------------

KYSYMYS: Tervehdys. CMX:n "Kuljettuja teitä, harvoin kuultuja lauluja" -minikiertue oli menestys ja hieno ele bändiltä myös faneille. Olisiko mahdollista joskus kuulla jotain tämäntyyppistä myös teiltä? Eli pieni kiertue, jossa soittaisitte biisejä, joita ette ole koskaan soittaneet, tai biisejä joita ette ole soittaneet vitun pitkään aikaan? Tiedän, että 2007 Murheen mailla -kokoelman myötä soititte harvinaisempia biisejä, mutta olisiko mahdollista nyt 10v jälkeen uudestaan? Keväälle settiin Negatiivinen, Rautaportti, Tuomittu, Pohjanmaan kautta, Laulu on kuollut ja Hornankattila, eiks jeah! -Kiitos

VASTAUS: Yeah. Löytyskö siulta sanat?

------------

KYSYMYS: Moro. Hyvä ystävä menee kesällä naimisiin ja ollaan hänelle polttareita järjestämässä. Sekä sulhanen että morsian pitää kovasti teidän tuotannosta, ja ajateltiinkin bestmanien kesken kysyä teiltä, että saisko teiltä jonkin sortin videoterveiset hääparille? Olisi varmasti huikea yllätys polttarisankarille ja morsiammelle. Kiitos jo etukäteen.

VASTAUS: Tottakai. Laittakaa morsian keikkabussiin niin kuvataan sulhaselle joku kiva joukkotervehdys.

------------

KOMMENTTI: Meidän uusin tulokas syntyi 27.12.2015. Saatiin akkavaltaa vähän tasoitettua. Molemmilla tytöillä on kyseinen bodi päällä ollut. Toivottavasti tätä(kin) ei pilata Cheekillä.

VASTAUS: Ihkuu. Muistaakseni tyttö sai alkunsa Nivalassa, invavessa maaliskuu 2015. Äiskälle terveiset itseni ja edustamani yhtiön puolesta.

------------

KOMMENTTI: Loistava keikka @ wanha mestari, rovaniemi

VASTAUS: Siinä oli hetkensä. Mutta ei huonoja.

------------

KOMMENTTI: Iisalmessa Olusilla PE 8.7.2016 Kotiteollisuus, tervetuloa!

VASTAUS: Ihanaa. Laita tarkempaa tietoa, ois kiva käydä vaikka kimpassa saunassa ja grillata.

------------

KOMMENTTI: Tällä biisillä ..saa ankaran paljon pillua. Se on hitti. Te voitte siellä vuonojen maassa tämän tuunata, äänittää ja sittenniin keräätte miljoonia. Ja sitä pillua. Sanon tämän nyt näin vielä uudemman kerran. Tästä kuuntelemaan: (joku vitun linkki).

VASTAUS: Tällä biisillä ei saa pillua edes Ankarassa.

------------

KYSYMYS: Terve. Olen aina miettiny että paljonko pitäis maksaa että sais teijät soittamaan johonki synttäreille? Tässä tapauksessa olisi minun rakas sisko joka täyttää vappuna 30vuotta ja juhlat ois levillä vuokratussa mökissä. Ei siinä että tämä rakas sisko ois pelekästää kt fani vaan siinä ois monta muutaki. Kiitos ajastanne ja vaivannäöstä.

VASTAUS: Levillä? Oikeesti? Ette sitten mitään hyvää paikkaa keksineet?

------------

KOMMENTTI: Kiitos hienosta laulusta. Arvostan! Itken seinään päin.

VASTAUS: Itke ihan rauhassa.

------------

KOMMENTTI: Menin sitten ja ostin tämänkin levyn......perkele! Ukonhauta.

VASTAUS: Osta, poika, osta vaan/levyt ei lopu milloinkaan.

------------

KOMMENTTI: Hei, olisin halunnut järjestää yllärin aviomiehelleni 20.2. Kun olette keikalla maaningalla. Voisitteko olla yhteyksissä, jos ja kun saatte tämän viestin, kiitos. Tää ois tärkeää...

VASTAUS: Yllätä peppuseksillä. Voidaan tulla kattomaan.

------------

KOMMENTTI: Pressa kiittää!

VASTAUS: Mut monelta?

------------

KOMMENTTI: Sumppila saarijärvi. Kiitos mahtavasta keikasta.

------------

KOMMENTTI: vitun hyvä keikka sumppilassa saarijärvellä,nautin täysin siemauksin ja kitaristille kiitoksia,oli välitön kaveri,oli mukava rupatella peerkele!

VASTAUS: Oikeasti sie juttelit Sinkkosen Ugon kanssa.

------------

KOMMENTTI: Ostin kitjan paskapuhetta! Asiaa on todellakin.kiitos! Vielä ku sais emännänkin sen lukemaan ni ehkä jotain ymmärtäis..

VASTAUS: Aloita koulutus Suomi-Thaimaa alkeista.

------------

SYNTTÄRIHÄSSÄKÖITÄ: Hyvää synttäriä!

Jounille onnekkaita!!

Mahtisynttäriä! suuret tasavuotispirskeet lähestyy vääjäämättä?

VASTAUS: Eiköhän juhlat ole tässä iässä jo juhlittu.

------------

KOMMENTTI: Ja kiitos Kruuna/Klaava levystä, hyvä levy. Tehkää lisää hyviä kappaleita, joista muodostuu hyviä levyjä.

VASTAUS: Häh? Kuunteleeko joku levyjä vielä?

------------

KYSYMYS: Hei hou! Ootta tulossa 27.2 Ouluun keikalle ja piti kysyä bändiltä lupaa kuvata järkkärillä keikkaa, notta saapikosta? =) En oo mikää ammattikuvaaja vaikka vuosia sitä oon harrastanukkin. Enkä oo koskaa myyny mihkään ottamiani kuvia (jos ei oo erikseen mihinkää kissanristiäisiin tilattu kuten häät/hautajaiset tai jotkut riparit eli yot). Nightclub Tähdestä tuli vastaus vain että pitää kysyä bändiltä. Joskus on kuvannu muutamaa bändiä ja yks on käyttäny kuviani mainontaan. Van se nyt ole mikhän. Ja jos niistä jotai sattus tulemaan niin teillä on täysi oikeus niitä käyttää mihin ikinä haluaisitte ilman mitää sen suurempia vaateita. Keikalle tullaan vaikkei järkkäriä sais mukaan ottaakkaan jotta elämähän ei tietenkään lopu siihen van kovasti se ilahuttasi pienen kylän mammoja kun sais (ehkä jopa vähän parempia kuvia kun puhelimella otettuja) nohevia muistoja illasta jollonka kerranni päästään pois jumalan hylkäämästä kylästä kaupunkiin saakka =)

VASTAUS: Kuvatkaa miun puolesta niin paljon kuin jaksatte ja kerkeätte.

------------

KOMMENTTI: Ootte te perkele jätkiä!! Vuodesta toisee niskavillat pystyssä

VASTAUS: Niskavillat on perseessäs.

------------

KOMMENTTI: Se on Hynynen sillälailla et sä hommaat Tarja Turusen takas Yö Toiveeseen, koita puhuu sille Holopaiseelle järkee

VASTAUS: Mitä vittua se miulle kuuluu?

------------

KYSYMYS: Hei vaan! Onko teitä mahdollisuutta pyytää / ostaa yksityiskeikalle? Ystävällisin terveisin, Herra Vekseli

VASTAUS: Ei.

------------

KYSYMYS: Haloja päivää täältä tuupovaaravan perukoilta! Arvostan herrojen yhtyettä aikapaljon ja kuunella rymyytän sitä melkeinpä joka päivä viimesillä korvanläpyköillä mitä on jälellä. Olisi semmonen kymysys että oiskoha musisointi miehiltä saanu nimikirjotukset mitenkään? voin maksaa postimaksut teille jos johonkin kehtaisitte ne rustata ja tyrkätä postilootaan tuleemaan miun osoitteeseen. Olisin enemmän ku tyytyväinen ja onnelinen mies sen jälkeen . Kerään nimmareita harrastuksena ja ois mahtava teijänkin rustaukset saaha seinälle. Teillä ois keikka just minun syntymä päivänä 30.4 joensuun kerubissa mutta oon aika helvetin huono keikoilla käymään jollen oo tuhannan humalassa ku ahistaa nuo ihmismäärät niin paljon. muuten tulisin sinne kysymään nimmareita teiltä

VASTAUS: Jos et itse vaivaudu keikalle, niin arvaapa vaivaudunko minä laittamaan sinulle postia.

------------

KYSYMYS: Mikä vitun juttu tuo Pelle Miljoonan ja Sleeppareiden yhteiskiertue Kotiteollisuuden kanssa oli? Kaikesta törpöttelystä huolimatta te olette tuossa porukassa Einsteineja ja sokeakin olisi nähnyt persereiälläkin, ettei tuollaisesta vitun yhteiskeikkapelleilystä voi tulla koskaan mitään. Siitä huolimatta ajattelitte kokeilla jos siitä jotain tulisi? Vitun pyramidihuijaus koko kiertue. Tehkää sitä missä olette hyviä eli kiertäkää Suomea ja laittakaa porukkaan kierroksia. Asiaa tietenkin hieman helpottaisi jos uudelta levyltä löytyisi joku Raskaat veet tyylinen renkutus, joka uppoaisi kansaan kuin pappa mummoon. Mitä ikinä teettekin, niin älkää vain koskaan enää tehkö jotain niin typerää kuin levyttäkö biisiä Kevät tai vastaava. Päätös tuon kappaleen levyttämisestä ei ole varmasti syntynyt selvinpäin tai nousuhumalassa, on se sellaista kuraa. Niin ja jos niitä keikkoja ei juuri nyt puskemaan ikkunoista ja ovista, niin muistakaa Pepe Wilbergiä ja kuinka hän nousi huipulle uudelleen yli 70 vuotiaana. Ei teillä papoilla ole sinne enää pitkä matka (5-6 vuotta?) Kärsivällisyyttä tässä teiltä vaaditaan. Ai niin ja lopuksi piti vielä todeta, että mennäänkö saunomaan ja juomaan kaljaa yhdessä koska ollaan melkein sukua? Ai kenen kanssa sukua? No kaikkien kanssa tietenkin. Meinasin vielä unohtaa, että minulla on kymmeniin loistaviin lauluihin sanoitus, jonka voisin lähettää, niin ja demonauhat ja ja ja... Synkkää kevättä sinne teille.

VASTAUS: Miten voi joku olla noin hauska ja ironinen? Tuu meille saunaan, synkistellään ja juodaan verta vihollisten persereistä.

------------

KYSYMYS: Onko tuo 15.4 keikka venuksessq kun ei löytyny ainakaan venuksen sivuilta ?

VASTAUS: Mistä minä tiedän?

------------

KYSYMYS: Mietinpä vain että onko sieltä päästä mahdollista antaa koskaan mitään positiivista vastausta näihin kysymyksiin? Ilmeisesti ei, mutta ymmärrän hyvin viihdearvon. Vuodesta 98 ja 'routa ei lopu'-biisistä asti kuunnellut ja vieläkin pyörähdätte soitiimessani tasaisin väliajoin. Eli jotain olette theneet oikein. ps. Katselin itse ottamia kuvia ruisrockista (vuodelta 2008 taio 2009 tai 2010...) kun munasillaan heiluitte. Siis lavalla. Eipä sillä että olis varaa mitään sdanoa kun itellä 70% pienempi vehje. Mut muijahan noita tykkää vissiin salaa katella. Sorry kirjoitusvirheet, Campari alkaa vaikutaamaan. Ja vissiin siks mulla on tahmeat sormet ja näppis...

VASTAUS: Vastaukset ovat samaa laatua kuin kysymykset.

------------

KYSYMYS: Millon tulee uus levy?

VASTAUS: Sitten kun se on valmis.

------------

KYSYMYS: Niin lähelllä, mutta silti niin kaukana. Oliko Kuhmossa kovat himinät? Ajoitte väärält puolen vesistöö niin en voinut eilen liftata kyytiin

VASTAUS: Millä meriiteillä sie olisit muka kyytiin päässyt?

------------

KOMMENTTI: Kiitos Kuhmon keikasta!

VASTAUS: Miz mä ole?

------------

KOMMENTTI: Kiitos perkelleen hienosta Kuhmon keikasta. Ukot senkun paranee vanhetessaan ääni vieläkin kateissa, kun tuli vähän mylvittyä siellä. Antaa mennä pojat pärkele!!!

VASTAUS: Mutta minne? Ja monelta?

Ja loppuun pieni kevennys. Tämä on nykyaikaa: mesenaatti.me/jore-marjaranta-uusi-albumi