Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

29.1.2016
------------

KOMMENTTI: Arvoisa kirjailija Hynynen, tahdon antaa palautetta kirjastanne "Paskapuhetta". Koska oli joulu tulossa ja nakki oli napsahtanut kohdallani (tarkoittaa, että joulun viettäisin työssä Isossa Sairaalassa), päätin ilahduttaa itseäni ostamalla lahjaksi kirjanne. Nimikin viittasi mukavasti työnkuvaani. Se sattui sopivasti silmiini paikallisessa Honkkarissa. Hintakin oli sopivan edullinen, palkathan meillä ovat mitä ovat eli huonot. Jouluaattona raahauduttuani kotiin ankaran päivän jälkeen ( ruhjoutuneiden ihmisten paikkaamista, paskan pyyhintää, turpiin ottoa, pari elvytystä, itkua, verta ja hammasten kiristelyä etc. koko vuoro), istahdin nauttimaan kirjastanne. Jo vain , joulun ihme tapahtui ja päivän kärsimykset unohtuivat. Kirja tempaisi minut mukaansa, niin että luin sen siltä istumalta. Nauroin monessa kohtaa niin, että tavalliselta naiselta olisi pisut lorahtaneet jo monta kertaa pöksyihin. Urologiseen hoitotyöhön erikoistuneena pystyin tietenkin pidättelemään. Monesta asiasta olin tismalleen samaa mieltä kanssanne. Ainoa huono puoli oli teoksen lyhyys. Kiittäen antoisasta lukutuokiosta ja Hyvää Uutta Vuotta

VASTAUS: Vai vielä ”kirjailija”. Alkoi sitten vittuilulla tämä palsta tällä kertaa. No, tuleva kirja on loppusuoralla, joten jatkoa seuraa.

------------

KYSYMYS: hei, lemmy on kuollut. onko sinulla mahdollisuus luonnehtia äijää ja äijän merkitystä musiikille ja itsellesi etelä-saimaa –lehden käytettäväksi.

VASTAUS: Ei.

------------

KOMMENTTI: Vitun Hynynen, sait minut itkemään. Noniin, asiaan. Tämä kirje ei ole sitten mikään perkeleen hyväntekeväisyyspyyntö, eikä mikään rahanpummauskonsti tai vastaava, vaan pikemminkin halu tutustua Karjalan sukulaisiini. Ja ei, en ole mikään hullu, tai narkkari. Joitain juopon piirteitä havaittavissa. (kuulkee ilmeisesti suvussa) Olen V.... 24v Kokkolasta, R... Hynysen lapsenlapsi ja ilmeisesti sinun pikkuserkku. Sukunimi taitaa olla ainoa rantaruotsalainen asia minussa, joten älä anna sen hämätä. Mummoni oli muistaakseni sinun mummosi sisko, ja oli naimisissa Gustin kanssa Öjasta, Kokkolassa. (Öijjasta) Vaari kasvatti nuorempana ajokoiria ja viiksiä, näytti ihan mustalaiselta. He olivat 10-vuotta naimisissa, ja saivat yhden tyttären ja kaksi poikaa. Riitta menehtyi rintasyöpään 70-luvulla, enkä koskaan kerennyt tavata häntä. Vaarille aihe on niin arka, ettei hän puhu siitä koskaan, eikä siitä saa edes kysyä mitään. Sama on ilmeisesti isällänikin, isä tuskin puhuu mummosta, joskus harvoin kännissä. Harmittaa todella, kun en tiedä oikein muuta mummoni suvusta, kuin sen että hän on Hynynen ja karjalasta kotoisin. Sitten vielä tämä mystinen legenda kuuluisasta pikkuserkusta. En tiedä kuulostaako tämä ihan paskalta sinun mielestä, mutta minulla ei ole oikein muutakaan lähdettä sinne itään, En tiedä ketään muuta kuin sinut. Tämä saattaa olla hakuammuntaa, mutta yritän kuitenkin! Pyyntöni olisi seuraava: Saunottas ja juotas kaljaa. Kertosit karjalasta ja suvustas. Tän seuraavan kohan saa ohittaa, kerron siinä vähän itestäni ja tulee lässynläätä. Olen äitini puolelta saamelainen. Minun Ahku (saameksi mummo) on 94-vuotias saamelainen, vaari oli vanhaa lappalaista sukua ja palveli sodassa. Vaarin kohdalla on vähän sama tilanne, kuin mummon kanssa. Ennen kuin synnyin, Matti kerkesi menehtyä aivokasvaimeen. Ahku ja Matti saivat kuusi lasta, kaksi poikaa ja neljä tytärtä. Pitää varmaan selittää tuo ensimmäinen lause.. Tykkään laulamisesta yli kaiken, enkä ole uskaltanut laulaa missään muualla, kuin yläasteella laulukokeessa. Olisin päässyt ala-asteella musiikkiluokalle, mutta kaverit kiinnosti enemmän kuin musiikki. Sait mut vaan jotenkin tajuamaan kun lauloin Tuonelan Koivuja, että perkele. Tätä mä haluan tehdä. Haluan laulaa, ilmasta itteeni, koskettaa ihmisiä jollain tapaa. Aivan sama vaikka siitä ei sais penniäkään, mutta vittu mä haluan laulaa. Aattelin sulle kännipäissään kirjottaa avoimen kirjeen, eihän sitä muuten uskalla mitään puhua. Näin meidän kesken; oot ihan paska laulamaan. En pysy vireessä jos yritän laulaa samalla ku sie öriset taustalla. Ja älä luulekkaan että olisin ostanu tai lukenu sun kirjojas!

VASTAUS: Näitä ”saunotaan ja juodaan kaljaa” -tyrkytyksiä ei olekaan tullut aikoihin, enkä niitä kaipaa. On vähän parempaakin tekemistä kuin ryypätä tuntemattomien kanssa. Sitä paitsi minä en juo kaljaa. Eikä me olla Karjalasta, vaan Savosta. Kaikki Hynyset ei ole sukua, ja vaikka olisikin, kierrän ne kaukaa.

------------

KOMMENTTI: Tänx...oli muute hieno akustinen 'kummitusjuna'- keikka! Tulkkeeha Joensuuhun pian, ois kahtojjiikkii!

VASTAUS: Tullaan heti, kun joku baari tajuaa kysyä, ja jos KT ei ole rundilla tai studiossa.

------------

KOMMENTTI: Jouni hyvvää uutta vuotta! Ootellaanpa mitä siitä teijän levyn teosta tullee

VASTAUS: Kaksi biisiä kohta valmiina. Eli eihän tästä mitään tule.

------------

KOMMENTTI: Helevetin hyvää kuluvaa vuotta!! Helmikuussa ehkä rokataan, ku ne vitun keikat tulis vaan pian julki...

VASTAUS: Rokka on pöksyissäs.

------------

KYSYMYS: Kävitekö katsomassa motörheadin keikan 6.12 Mitäs mieltä jouni olet eppujen studio etana levystä

VASTAUS: Eppujen paskin. Ja välttelen massatapahtumia.

------------

KYSYMYS: Onko tullut hankittua tai kuunnelta Hannu Salama & Hepa Halme: Auringonnousun talosta helvetin kuuseen levyä? Ehdottomasti vuoden 2015 paras levy.

VASTAUS: Sinun mielestä.

------------

KOMMENTTI: kuvaile lyhyesti miten sanotat biisejäs

VASTAUS: Otan kynän ja paperia ja kirjoitan.

------------

JOKU PENTU YRITTÄÄ OLLA TAAS VITSIKÄS: 1. millekkäs pillu on maistunut? 2. jöpöttääkö, kun näätte toisenne saunassa alasti? 3. mulla soi just kaksonen, mikäs biisin sanojen syntyhistoria on? 4. mitäs bändin mielessä liikkui kun kuulitte scott weilandin ja lemmy kilmisterin kuolleen? 5. kuoleeko kt jäsen/jäsenet aikanaan vanhuuteen/maksakirroosiin/sydänkohtaukseen/yksinäisyyteen?

VASTAUS: 1) Sitä sinä et tule tuolla älykkyydellä koskaan tietämään. 2) Emme peseydy. 3) Otin kynän käteen ja kirjoitin sen. 4) Scott Weiland ei hetkauttanut, Lemmy hetkautti kyllä. 5) Minä kuolen näihin kysymyksiin vastailuun.

------------

KOMMENTTI: Virru! Hirvee itkuraivari! Tämän taivaan alla... nenä tukossa

VASTAUS: Miten musiikki ja nenän tukkoisuus liittyvät toisiinsa?

------------

KOMMENTTI: Sir pilluparoni, Kiitoksia neljästä tunnista.

VASTAUS: Tässä viitataan Paskapuhetta -kirjaan. Ole hyvä. Tai huono, ihan miten vain.

------------

KYSYMYS: Haluan kiittää menneestä vuodesta ihan näin konkreettisesti. Julkaisitte albumin joka meni kertaheitolla suosikkieni joukkoon. Musiikista ja esiintymisestä paistaa nykyisin helpotus ja hyvä tunne tekemiseen. Kiitos siitä että jaksatte jatkaa ja karavaaninne kiertää maata yhä. Näin teiltä kolme keikkaa kolmella eri paikkakunnalla ja se sai miettimään livemusiikin tärkeyttä nykypäivänä lähes kaiken ollessa tarjolla sähköisesti. Mielessäni muusikot ovat nykypäivän kiertäviä trubaduureja, elävää perinnettä. Legendaa ja fantasiaa joka kerää ihmiset yhteen kuuntelemaan. Tämä jatkukoon myös tulevaisuudessa, keikat jatkuvat ilmeisesti jo helmikuussa. Oli muuten mukavaa kuulla syksyllä monia kappaleita Iankaikkiselta, saisittekohan koskaan treenattua vielä Kummitusjunaa settiin?

VASTAUS: Ihan hyvä idea, pitää ehdottaa Sinkkoselle.

------------

KOMMENTTI: Niin Taivas Tippuu ja Poissaolevalle ystävälle syttyi kynttilät. Sanaton hiljaisuus ja äänetön kaipaus.. Nyt ei ole muuta. Niin lähti iskä tänä aamuna. Kiitos elämäni valot musiikista ja minua kantavasta voimasta.

VASTAUS: Auts. Otan osaa. Mutta pakko silti kysyä, minne se lähti.

------------

KYSYMYS: Kukkuu. Olet päätynyt jo nettiin Lenin-paita päällä joten miksi et uskalla myöntää, että äänestät joko demareita tai vassareita?

VASTAUS: Vielä pahempaa. Äänestän vihreitä. Kaikki muu menee, paitsi Kokoomus ja persut, mikä on varmaan siun puolue. Käytätkö kartongista askarreltua tötsää?

------------

JATKOA ÄSKEISEEN: Välillä yrität olla hauska vastauksissa, mutta nyt taisit oikeasti suuttua. En ole moraalipoliisi, mutta miksi ajat katumaasturilla jos äänestät ympäristöpuoluetta? Vihreät on muutenkin Kokoomuksen puisto-osasto. En ole mikään itkevä itseni viiltelijä, mutta kaikki vanhat puolueet on samaa paskaa.

VASTAUS: Juuri tuo asenne mahdollistaa sen ettei mitään muutosta tässä maassa tapahdu. Ja mitä miun autoilut siulle kuuluu?

------------

KOMMENTTI: Sinun ikeesi, on Herra, on hyvä kantaa ja sinun kuormasi on kevyt. - - - Ja vitut on. Tässä ohessa oleva kappale on tekemäni kappale, jonka olen ajatuksissani kuullut Teidän esittämänä. Mutta miksi lähettää jotain Kotiteollisuudelle, joka tekee itse sen, mitä tekee. Siksi, että halusin jakaa ajatukseni ja minulle ei itselleni ole tällä käyttöä - ja olen jopa itse sitä mieltä, että tämä voisi ansioitua kokonaisena tai osissa jossain vaiheessa jonkun toisen toimesta. Tai ehkä on vain mahdollisuus saada palautetta, tai sitten ei. Mihinpä sitä elämässä vaateita asettamaan, kuhan heitin. Silti ystävällisin ja kiittävin terveisin, ainakin vastapostiin saakka,

VASTAUS: Vittu, kun ärsyttää nämä amatöörit ja biisien tyrkyttäjät. Miksi te ette tee niitä itse valmiiksi?

------------

KOMMENTTI: Hei rakkaat suosikkimieheni! Osaan kyllä lukea että lisäyksiä on vielä keikkalistaan tulossa, mutta ihmettelen että Tampereen keikkaa ei listassa näy. Toivon että se lisätään vielä listaan. Tampere kaipaa teitä. Tampere tarvitsee teitä. Tampere ei selviä ilman teitä. Tampere ei ole mitään ilman teitä.

VASTAUS: Tampereella ilmeisesti myös vihataan meitä. Siellä kuunnellaan nykyisin vain jotain vitun Jytämimmejä, jotka jaksaa olla kasassa viikon.

------------

KOMMENTTI: On se vaan hyvä tuo teidän viimeisin levy. Lisää tätä elinvoimaista musisointia, kiitos. Kiitos.

VASTAUS: Tulossa on.

------------

KOMMENTTI: Moikka. Yrittäjä ei saa joskus unta varsinkin kun prinsessat tömistelee. Sit laitetaan rumpali kitaraan ilman mitään havaintoja 3+5v tyttöjen kans. Vielä piti nauhottaa Noksulla. Ei saa sit matkia, Suomipopin Kevät hittibiisi tulossa... Mikä se on? 1/11 , lievästi hiomista mut psykedeelinen xylofooni vähän kuin Alangolla. Ens Joensuun keikalla yritän pysyä karsinassa. Homolla oli oma bisse povarissa, tai miten se voi olla sellanen jos on lapsia.. Kiitos monista levyistä ja kirjoista. Prinsessan rohkeaa kuvaa en laita kun Mummo oli hankkinut Spaniasta rokkivermeet ja verkkosukkikset, joku runkkari vielä puuttuis levittämään. Yritellään nukkua, joskus, jos pari sitruunalla höystettyä ottais vielä kun Lemmy laskeutui tänään. Toiset sille. Tärkeä kyssäri ammattilaiselle: Mitä teen haukkuville naapurin koirille kun on yliääniherkkä kimittäville? (Nuohooja kävi ja sanoi suoraan et ampua pitäis) Ei nyt sentäs. Soitanko KT:tä takas takapihalle? Tässä banneri vielä kun niitä on kiva saada. Poista kaikki heti sit kun tuli ladattua älämölyäkin ja Kunnioitusta Sedälle.

VASTAUS: Yhä: tehkää itse nämä valmiiksi, ei miulla ole mitään halua näitä edes kuunnella. Ei varsinkaan, jos biisin mukana tulee näin vitun sekavat saatteet.

------------

KOMMENTTI: Mie oon nuoresta asti haaveillu, että teen oman kirjan.. Hahhahh, no ihan sillee vaikka ees itelleni ja läheisimmille. Niih... siihenkin oli haaveet jo tälle vuodelle. Ainakin runokirjan mie joskus haluisin tehä.

VASTAUS: No, sit siun pitää tehdä semmoinen. Kuka estää?

------------

KOMMENTTI: keiteleelle keikka

VASTAUS: Miksi?

------------

KOMMENTTI: Olipa kiva nähdä sinut eilen paikallisbussissa ja Finnkinossa. Harmi kun en uskaltanut tulla pyytään nimmaria. Olet hieno artisti ja sulla on hyviä sanoituksia. t. tyttö Rovaniemeltä

VASTAUS: Olit noin kaukana kotoa, etkä uskaltanut edes nimmaria pyytää. Ihme hommaa.

------------

KOMMENTTI: Ihan parasta lomalukemista!! isäntä luki tän eka Teneriffalla ja luki mulle puolet ääneen Ite luin tän paluulennolla.. Ja voin kertoa että taaimmaisessa penkkirivissä istuessani tahallaan provosoin vanhoja mummoja laittaen välillä kansi-ja takakuvan pöydälle esiin, sekä muutaman piirroksen nopeasti kääntyi katseet muualle Itekin olen 43-vuotias isoäiti, mutta en sovi tuohon kategoriaan kyllä millään tavalla!! Mahtava kirja ja loistavaa musiikkia teet!! Rock on!!!!

VASTAUS: Kiva, kiitosh. Näitä on kiva lukea kossupäissäni studiolla, kun Mikko miksuttelee just uutta musaa valmiiksi ja kirjan viimeinen luku on työn alla.

------------

KYSYMYS: Tuleeko ikärajattomia keikkoja?

VASTAUS: Ei.