Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

29.12.2016
------------

Muutama sananen vuodenvaihteeseen:

------------

KYSYMYS: Moikka Jouni. Meikäläisen velipoika saavuttaa maagisen 30-Vuoden iän piakkoin. Nyt kyselenkin olisiko sinun mahdollista lähettää lyhyet synttäri onnittelut videolla. Keräilen hänen arvostamiltaan muusikoilta klippejä ja editoin niistä sitten pätkän joka näytetään hänen synttäreillään. Olisin todella kiitollinen mikäli tälläinen olisi mahdollista.

VASTAUS: Joo, onhan se mahdollista. Mutta ei todennäköistä.

------------

KOMMENTTI: Kiitos Jouni, oltiin aikasemmin jo kavereina, mut faces oli joku muutos ja poisti monta mun kaveria. Selasin teiän kirjaa ja oli se aikast rohkee :D! Hyvää Joulun odotusta. Ei ollut Raskasta Joulua Salossa.

VASTAUS: Liitätkö sinä meidät johonkin Raskasta Joulua -paskaan? Hyi helvetti. Harvinaisen epämiellyttävä konseptikokemus.

------------

KOMMENTTI: Karmilalle terkkuja, että Satu peikoista -biisin syntikka kiilaa ihan vitusti ennen kitarasooloa. Muuten koko levy on täyttä kultaa, kuten uusinkin!

VASTAUS: Niin varmaan. Biisi on soitettu muistaakseni klikkiin ja synahommat on ohjelmoitu. Makuuhuonemuusikko marisee. Tuliko mälli lahkeeseen kuunnellessa?

------------

KYSYMYS: Mitäs Jouni tykkää uudesta Metallicasta? Spit Out The Bone on ainakin paras yksittäinen biisi mitä ukoilta on kuultu vuosiin.

VASTAUS: Kuuntelen, kun kerkeän. Ostettu toki on, ihan vanhan liiton fyysinen levy.

------------

KYSYMYS: Terve. Teidän musiikki on ihan kivaa mutta minkä helvetin takia teidän keikkojen jälkeen menee muisti ja perseeseen sattuu? T. Huolestunut Joensuulainen

VASTAUS: Noista voit syyttää vain itseäsi. Jos noista nyt edes itseään tarvitsee syyttää.

------------

KYSYMYS: http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-2000004877675.html Jouni Hynynen: avaa vähän - miksi? Ei lähdetä ruotimaan "tosi - vitun reality -TV" jargoniaa, itsensä myymistä tms. Ihan aidosti kiinnostaa: millä syillä tartuit tuohon? Mieto mukana?

VASTAUS: Pääsin luonnolliselle katkolle.

------------

KYSYMYS: Taidat olla onnellinen?

VASTAUS: No eiks sais olla?

------------

KYSYMYS: Onko hongisto masentunu? Näytti vähä vaisulta eilen.

VASTAUS: Se oli kännissä.

------------

KYSYMYS: Miksi Vaasankin veri vapisee Ei enää löydä youtubesta? Kyselee yks Kauhavailanen.

VASTAUS: Minä en vastaa YouTuben tarjonnasta.

------------

KOMMENTTI: Ihan loistavat sanat Vieraan sanomaa biisissä. Vieraan vallan aurinko levy ei henkilökohtasesti sytyttänyt niin paljon kun esim. Kruuna/klaava ja nää vanhemmat. Mutta ei toki huono sekään. Koin vaan että käsittelee ehkä vähän liikaa deliriumia. Annoinkin sen isoveljelle kuunneltavaksi koska sillä on kokemusta ko, asiasta. No joo jos vois pyytää että et julkaisisi tätä Kotiteollisuuden sivuilla. Monia biisejänne diggaan juuri sen takia että niistä löytyy sanotuksia joihin voin samaistua.

VASTAUS: Joo, en julkaise.

------------

KOMMENTTI: Kiitos tiukasta ja hyväfiiliksisestä Tähti-keikasta 26.11, oli parhaimpia Oulu-vetoja teiltä aikoihin! Uusista biiseistä etenkin Kaiken Valtias toimi mahtavasti ja virekin kohillaan koko keikan ajan Hongiston satunnaisia jazzailuja lukuunottamatta. Tästä on hyvä jatkaa!

VASTAUS: ...kohti lopullista tuhoa.

------------

KYSYMYS: Onko ystäväsi Jone Nikula täysi aisankannattaja? Teininä 00-luvulla kuuntelin jonen höpinöitä mutta nykyään on pelkkää vanhojen kunnon äijäarvojen haukkumista ja sitä perkeleen m'tallicaa! Ryhdistäydy hyvä mies!!! Tarjoon teille BTW kännit jos joskus eksytte Euraan...

VASTAUS: Ensinnäkin: jos me joskus kymmenen vuotta sitten olimme samassa tv-ohjelmassa, se ei tee meistä ystäviä. Toiseksi: Nikula ei päätä Radio Rockin musiikkitarjonnasta. Kolmanneksi: osaan ostaa viinaa itsekin, en kaipaa siihen idioottien seuraa.

------------

KOMMENTTI: Kiitos Kotiteollisuus näin klo 05:03. Huomenna pärähtää käyntiin Slush, työläisenä on touhuttu presentaatiota toimarille jo aamusta asti. Tämän taivaan alla kun soi 05 yöllä ja saa vielä vikat kipinät presiksen viimeistelyvaiheessa... En voisi paremmin iltaa lopettaa. Kiitos parhaista biiseistä! Korjaus! Siis Slushin alkamis ajankohta on "huomisen" sijaan jo kääntynyt muotoon muutaman tunnin päästä. Vuorokaudet sekaisin ja kello lyö vain käkeä täällä päässä. Joka tapauksessa, suuri ilo kuunnella musiikkianne tähän aikaan vuorokautta!

VASTAUS: Mikä vitun Slush? Onko tää taas näitä uusia musiikialan tapahtumia, jotka eivät tarjoa mitään soittajille, vaan pelkästään bisnesporukoille?

------------

KOMMENTTI: Ostin levyn, se oli hyvä: näin kun vanhenee, niin kyllä se iskelmä vaan uppoaa. Ei voi mitään. Puhuit jossain ihan levyn "tarinasta" ja "päähenkilöstä". Ajattelin, että nyt on Jouni mennyt syvälliseksi, tuli Pink Floyd mieleen ja kaikkee. Wau. Ostin myös sen viimeisimmän kirjan ja se oli sympaattinen ja aito - ne virheet paikoissa (esimerkiksi Tampereen Työväen Teatterin edessä ei ole toria, se tori on Tampereen Teatterin edessä) ja sen sellaisissa kertovat siitä, että kirja on kirjoitettu sydämestä ja ulkomuistista, eikä notkuttu missään Wikipediassa (toisaalta se virheiden tarkistaminen lienee Liken hommia). Siinä kirjassa on muuten sama meininki kuin teidän musiikissakin: samat ainekset siellä pyörii ja kiertää. Kirjoittaja on sanonut nyt fiktiivisten hahmojen avulla uudelleen sen, mitä on kirjoittanut jo kymmenisen vuotta. Konsepti on toimiva.

VASTAUS: Älykäs palaute pitkästä aikaa. Mutta silti herää kysymys: mitä sitten?

------------

KYSYMYS: Moro, Mistä helkatista tuo Ruumiinvalvojaisten alun melodia on niin tuttu? Leviää pää! Tai no helvetistäkö sinä tiiät mistä se on mulle tuttu….

VASTAUS: Juuri näin. Ja nytkin käytit vajaat puoli minuuttia taiteilijan aikaa ihan turhaan paskaan.

------------

KYSYMYS: Olenko kusessa? Jos olen, niin missä ja monelta?

VASTAUS: Aina pitää olla edes vähän kusessa. Se pitää miehen hereillä.

------------

KOMMENTTI: Kotiteollisuus vois tulla lutakkoo soittamaa kivireki kappaleen! Rokkia poijaat!!

VASTAUS: Pelkästään sen? Tulis biisi kalliiksi.

------------

KYSYMYS: Mikä saa Hynysen Jounin nostamaan persettä ja tulemaan vierailemaan metallibändin levylle? Ja puhuttakoon selvyydeksi nyt lauluista.

VASTAUS: Ei mikään.

------------

KOMMENTTI: Kotiteollisuuden biiseissä on niin paljon sanomaa että tyhmät ei niitä ymmärrä. Niitä ei voi myöskään sanottaa/säveltää ihminen joka ei olis kokenut paljon. Helvetin älykästä "tekstiä". Tuleehan taas kehuttua mutta minähän en kehu kun aiheesta

VASTAUS: Ei tarvitse kokea, jos on mielikuvitusta ja edes alkeellinen kyky tehdä havaintoja.

------------

KOMMENTTI: Moi vittu, yritin keksiä tähän kaikkea nohevaa. Ei jaksa, hyvä kirja. ps. se yhdessä aikaisemmassa eepoksessa oleva tarina putkimiehistä on totta.

VASTAUS: Taidat olla semmoinen rakkauden rööriroope?

------------

KYSYMYS: Kuka siinä Hullu ukko ja Kotiteollisuuden Rajalla-biisissä soittaa sitä haitaria? Kiinnostais tietää, että mistä te ootte hanuristin saanu studioon silloin aikoinaan?

VASTAUS: Mikko Kangasjärvi, se on kai Yön kosketinsoittaja nykyisin. Me annettiin sille ihan vitun paksu tukku seteleitä. Ne olivat tosin käytettyjä.

------------

KYSYMYS: 5.12 oli loppujen lopuksi helppo valinta että menen ennemin CMX:n keikalle, koska CMX:n keikalla on kauniimpia naisia ja antaa pillluuu erittäin helposti plus niiltä saa enemmän sukupuolitauteja kuin Kotiteollisuuden keikoilta, joka on vain plussaajabonusta. Valehtelin ei se pillu kiinnosta, eikö Jouninkin mielestä Halmkrona ole eroottisempi henkillö kuin Miitri?

VASTAUS: Tuossahan oli kaikki. Teit onnistuneen valinnan.

------------

KOMMENTTI: Olen Mersutaksi/Ajan kahtasataa/ Tulen sieltä missä juoppolaumat raivoaa

VASTAUS: Olen idiootti/ kuljen vajaalla ja / äly loistaa ainoastaan poissaolollaan

------------

KOMMENTTI: Täytyy kyllä nostaa hattua! Tosi moni olis jo perunu keikkansa tollasen kuumeilun ym.takia. Kiitos että jaksoit! Hyvät joulut teille kaikille! Ikävä on, mutta helmikuussa taas mennään!

VASTAUS: Kovilla oltiin koko porukka. Aika pirun kova jengi oli liikenteessä kuumeilusta huolimatta.

------------

KOMMENTTI: No niih. Vastauksia lisätty.... Oot kyllä piristävä tapaus. Koskahan oon muuten viimeks nauranu....!!! Kiitos ihana kun et vihaa mua

VASTAUS: Vihaanhan mie.

------------

KOMMENTTI: No nyt tulee sitten taas...reilu glögi. Keikka alkoi...Janne heilautti lapaa ja katsoi suoraan silmiin. Kysyin daamilta...näitkö? Daami vastasi...Näin. Kysyin kumpaa katsoi? Sinua vai minua? Daami vastasi...Sinua. Pari sekuntia niin Jouni moikkasi tyylikkäästi... ensimmäisen kerran. Jälleen ajattelin, että kumpaa katsoi? Daami vastasi...Sinua. Sen jälkeen en enää tiennyt kumpi meistä kauniimpi on

VASTAUS: Anteeksi vaan, mutta minulla ei oikeasti ole pienintäkään aavistusta, kuka vittu sinä olet.

------------

KOMMENTTI: En kerinnyt ihan kaikkeen, meen Ramstainiin. JönSmit hoitakoon jos sopii Minä olen ja hangitän Kontulasa

VASTAUS: Mene minun puolestani vaikka Norjaan.

------------

KOMMENTTI: Ottakaa johonkin biisiin mukaan iina kangasharju löytyy ääntä

VASTAUS: Miksi? Ota homo itse.

------------

KYSYMYS: Onko tähtäimessä olla Iskelmä-Finlandia ehdokkaina vuonna 2017?

VASTAUS: Milloin ja missä tahansa mieluummin kuin olla ehdokkaana jossain vitun ”hevisarjassa”. Uuh, me ollaan tosi kovia jätkiä, me soitetaan vaan heviä ja karjutaan ”miesasiaa”, välillä lauletaan jostain vitun lohikäärmeistä. Hyi helvetti.

------------

KOMMENTTI: https://www.kuntalaisaloite.fi/fi/aloite/3428 Moro, laitoin tälläsen kuntalaisaloitteen tulille että saatais lappeenrantaan skeittihalli, voi olla et teitä ei vittuakaan skedeeminen kiinnosta, mutta tällä tavalla saatais vähän meininkiä tänne ankeeseen kaupunkiin. Olisi suuri palvelus jos lepran kovimmat muusikot voisi vähän jeesata ja vaikka jakaa aloitteen. Kiitos kaikesta huolimatta, jatkakaa samaan malliin helvetin hyvä juttu että ootte saanut lappeenrantaa näkyville ja teette helvetin kovaa musiikkia!

VASTAUS: Voi kuule, lapsukainen. Me ollaan ”vähän” liian vanhoja tämmöiseen.

------------

KOMMENTTI: no katellaan Kotiteollisuuden Hynynen

VASTAUS: Kattele hanskaas.

------------

KYSYMYS: eikö noita paitoja saa mistään mikä on Hongiston päällä helvetti jäätyy videolla ?

VASTAUS: Mikäs paita sillä on siinä? Ei mitään muistikuvaa.

------------

KYSYMYS: Tajuatko Jouni itsekkään kuinka hienot ja kauniit sanat olet tehnyt kappaleeseen Tämän taivaan alla

VASTAUS: Mistäköhän ne kertoo?

------------

KOMMENTTI: Hei, Kiitokset rytmikorjaamon keikasta 3.12. Kun Jouni astui lavalle ja äänestä kuuli, että ääni on melkein poissa säilähdettiin, että perutaanko keikka, mutta vielä mitä! Todella hieno veto vaikka kuumetta oli kaiketi reilusti. Uskomatonta toimitusta ja hoiditte homman jälleen täydellisesti vaikka oma terveys oli mitä oli silloin. Näin toimii ammattimiehet. Tuhannet kiitokset jälleen hienosta keikasta.

VASTAUS: Kiitos itsellesi. Se oli yhtä helvettiä ja kipua alusta loppuun, mutta sellaista elämä välillä on. Mutta nyt on aika lopetella. Hyvää tulevaa vuotta kaikille ja pian nähdään!

Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

1.12.2016
------------

KOMMENTTI: ehkä se paras kt levy on kuolleen kukan nimi !

VASTAUS: Toinen tykkää äidistä, toinen Sinkkosen Ugosta.

------------

KOMMENTTI: Hervantaan keikalle. Tairan uskaltaa paikalle. Onneks oon lihonu sen verran ettei kukaan tunnista.

VASTAUS: Kuulin huhun, että sie olet nykyisin niin läski, että kun käännät sängyssä kylkeä kellot kääntyy kesäaikaan. p.s. kuka on Tairan? Tarzanin veli?

------------

KOMMENTTI: On se loistava. Nyt on luettu Koposen tarina. Oli ensimmäinen kerta, mutta ei viimeinen.

VASTAUS: Se ei ole tarina. Se on yhdentoista päivän amok.

------------

KOMMENTTI: Tässä flunssan kaatamana makaan sohvan pohjalla ja vedän droppia, että tervehdyn ylihuomiselle Tuiskulan keikalle, jota olen odottanut kuin kuuta nousevaa. Uusi levy on ollut tehokuuntelussa ja on aivan loistava, kiitos jälleen kerran hyvästä musiikista arvon herrat! Ja Jounin romaani on työn alla, hymyilytti sivu 88... Miitrille pistinkin postia jo eilen.. Järjestän takahuoneeseen jotain pientä kun tulette, niin ei jää perinteet välistä Nivalan keikalla. Eiköhän teihin saa upotettua taas osan tilistä kun koitan pistää pöydän koreaksi, vaikkei nyt ns. "kotikenttäetua" olekaan kun ei olla Puustellissa... Tervetuloa tosiaan lauantaina legendaariseen Tuiskulaan, paikka on uudistettu viimeisen päälle siitä kun viimeksi siellä olette käyneet joko v. 2004 tai 2006, en muista tarkkaan... Karaokebaarin seiniltä voi käydä ihailemassa vanhoja keikkailmoituksia, joista on tehty sinne tapetit. Ami teki kulttuuriteon kun pelasti Tuiskulan ja on remontoinut sen uuteen loistoonsa. Onhan sillä niin mahtava historia, että olis ollut sääli jos paikan olisi annettu rapistua... Lemmylle kun sais vielä eteisaulaan muistolaatan niin olisin täysin tyytyväinen. Miitrille kirjoitinkin vähän enemmän paikan historiasta... Ihana nähdä pitkästä aikaa, ikävä tässä on jo ollutkin. Vielä kun tästä taudista selviää niin lauantaina on taas sydän onnesta käppyrällä teidän vuoksi.

VASTAUS: Joo, ”pienimuotoinen” profiilin kohotus oli Tuiskulassa tosiaan totta.

------------

KYSYMYS: Onkohan missään välissä mahdollista saada nimmareita lauantaina? Miehelläni kun on 30-vuotissyntymäpäivä samaisena päivänä kun olette täällä keikalla. On se sen verran hartaasti lukenu tuota teijän Kotiteollisuus.com kirjaa ja kun olen aika huono ostamaan lahjoja.

VASTAUS: Juu, mihin aikaan siulle sopisi? Kerätään miehelles lahjakorttirahat äänd ja leivotaan kakku. Tykkääköhän hää mansikoista? Pitääkö olla laktoositonta?

------------

KOMMENTTI: Paljon kiitoksia uudesta levystä! Sehän oli timangia. Ajankohtaista pohdintaa nykymaailmanmenosta. Hynynen, olet melkoinen filosofi ja ajattelija. Selvästi omaat tietynlaista herkkyyttä ja henkisyyttä, tylyn ja vittuuntuneen ulkokuoren lisäksi. Eli suuri kiitos koko poppoolle.

VASTAUS: Minäkö muka vittuuntunut? Älä nyt kehtaa.

------------

KOMMENTTI: Jouni hei! Olen juovuksissa ja olen heterosexuaali.

VASTAUS: Moikkis! Epäilen, että olet myös idiootti.

------------

KYSYMYS: Mooorrooooo! Saisko nivalassa soimaan tämän taivaan alla? Kiitos!!!

VASTAUS: Me vedimme sen ja tyyppi ei edes kiittänyt.

------------

KOMMENTTI: Tulkaa ny saatana pelastaa meät tältä DJ:ltä. Oikiasti.

VASTAUS: Tää on varmaan Nivalasta myös. Pohijanmaalla on AINA paskimmat DJ:t. Se on ainoa asia mihin voi maailmassa luottaa.

------------

KYSYMYS: Moikka Kotskateollisuus, mietiskelin tässä että harmittaaks Jounia koskaan että Yrjänä aina matkii kaikki hänen idiksensä? Ensimmäisenä mieleen tulee mm. musiikki, sanoitukset, runokirjat, päiväkirjat ja jopa kysy-palstan se Yrjänä meni julkaisemaan kirjana!

VASTAUS: Yrjänä matki myös ylipainon.

------------

KOMMENTTI: Hyvä keikka oli Kemissä, kiitoksia. Oulussa muutaman viikon päästä, siellä nähään taas.

VASTAUS: Onko se välttämätöntä?

------------

KOMMENTTI: Pitää vielä kiittää lauantain keikasta, joka oli aivan loistava! Kaaduin sunnuntaiaamuna keikan jälkeen sänkyyn ja kuumeessa makasin sitten vielä eilisen päivän. Mutta vaikka olotila oli uupunut ja kaikkensa antanut, olin onnellinen hymy huulilla kun vuoden tärkeimmän päivän olin saanut hoidettua kunnialla loppuun. Olette niin rakkaita, ettei sanat riitä. Mutta tätä samaa hoen joka kerta, kyllähän työ sen jo tiedätte. Pitäs tässä iässä jo vähän rauhoittua, mutta teidän kohdalla en vaan voi sitä tehdä. Se on vähintä, mitä voin tehdä ja osoittaa kunnioitukseni maailman neljänneksi, vai viidenneksi parhaalle bändille... (heti Black Sabbathin, Led Zeppelinin, Uriah Heepin ja ehkä jopa AC/DC:n jälkeen...) Nyt ei muuta kuin hyvää loppuvuotta ja nähdään varmaan ensi vuoden puolella jollakin keikalla. Marille kans erityisen rakkaat terkut, samoin Bromanille. Hyvä mies on tanssimaan, hyvin vei naista, joka ei osaa paritanssia ollenkaan... Ja Jannelle erikseen vielä lämmin halaus täältä, olet rakas! Voikaatten hyvin ja halataan kun tavataan!

VASTAUS: Uriah Heep? Hyi helvetti.

------------

KOMMENTTI: Ukko perkele, Tuonelan koivut, Kivireki, Pullon henki ja muut tärähtää soimaan. Iankaikkinen albumin julkaisusta tänään 10 vuotta. Levy mikä siivittäny monesti elämää ja yhä on loistavaa kuunneltavaa.

VASTAUS: Eikö loistavuus liity enemmänkin näköaistiin?

------------

KYSYMYS: moro. mitä rokki äijät? Ootte aika hyvii ja biisitki on kohillaan. tämä musavideo on minun lemppari minkä tiiänkää teiltä: https://www.youtube.com/watch?v=iFAsziS_G4Q p.s. mukavaa loppu vuotta

VASTAUS: Hyvä, että tiedät edes jotain.

------------

KYSYMYS: Saisko kuulla Taivas on auki -kappaleen tulevalla Oulun keikalla. Muuta en vaadi. Tuomas Holopainen ja Satu peikoista ois kyllä kiva lisä!

VASTAUS: Tuomas Holopainen ei oo meidän biisi.

------------

KOMMENTTI: Niin se vaan on että yks suurimmista positiivista energiaa antavista asioista on sun sanotukset. Niistä tulee hyvä olo. Oon kotona. Mulla on se tunne liian harvoin. Osaan arvostaa entistä enemmän sitä mitä laitat paperille. Uskallan tehdä paluun ja syventyä levyihin mitkä jääny väliin.

VASTAUS: Oha se varma. Kunhan uhoat.

------------

KYSYMYS: Heipä hei kikkeli(t)! Ootkos vielä ollut ÄIÄ kaveriis yhteydessä, eli siis Jone Nikulaan? Onko kaveri nykyään ihan täysi aisankannattaja vai syökö se jätkä estrogeenejä? Kummallisen takakireältä vaikuttaa näin mitä julkisuuteen on antanut ymmärtää. Hehkuttaa M'talicaa rockilla ja haukkuu Trumpin joka oli kahdesta pahasta se vaihtoehto joka ei kuse koko maapallon politiikkaa kerralla vaan ajaa jenkit suohon.

VASTAUS: Sinähän se fiksu jätkä olet.

------------

KOMMENTTI: kiitos kirjasta maailmalle, Kadonnutta tavaraa etsimässä oli mieheni ääneen nauramisesta päätellen nappi valinta lahjaksi! Niijaten; J

VASTAUS: Ostat miehelle napin?

------------

KOMMENTTI: Saatana tapat ihmisiä täll' Biisillä Satu peikoista muija sulaaaaaaaaaaa

VASTAUS: Tuo se meidän takahuoneeseen.

------------

KOMMENTTI: Vituttaa, kun ei olla puoleen vuoteen nähty. Olen kuitenkin täällä. Elossa. Ehkä joulupiparissa sitten. Teidän laulut soi. Ja Jannen basso.

VASTAUS: Olet vähään tyytyväinen.

------------

KOMMENTTI: En tiedä, olenko vaan helevetin tyhmä, mutta lappeenrannan marketeista ei uutta levyä tunnu löytyvän niistä metrin pitusista levyhyllyistä. Perseellään koko touhu, jos pitää uskaltautua keskustaan levyä ettimään, liekö siellä levykauppaakaan enää missää. Ei muuta, säätana!

VASTAUS: Vittu, jätkä on sekaisin. Marketeistako sie levyt ostat, kun ne pitäis hakea kivijalkaliikkeistä, jotta ne pysyis pystyssä? Jätkä on Bermudan kolmiossa koti-työ-Prisma. Onnea vaan matkaan.

------------

KYSYMYS: Terskamelaheppis! Olisi yksi kysymys. Onko yhtyeen jäsenistössä havaittavissa minkäänlaista viidenkympinvillitystä tai keski-iänkriisiä?Tai onko sellaista kenties odotettavissa? Nimim. Katkolla kajahtaa

VASTAUS: Joo, molemmat alkavat ylihuomenna.

------------

KYSYMYS: No moro pääurpo;) nii meinasin ku ootte tulos anjalan mariksee esiintyy ja miä oon tämmönen köyhä ja mitä todennäköisemmin ei oo ku teijän keikka-päivänä rahaa ku pussi kaljaan...ni voisit laittaa nimen listaa ni pääsen kuuntelemaa teijän paska musaa ihan livenä...ni ei tartte levyltä...ps:nii toi akkaki kysy samaa...

VASTAUS: Tässä on malliesimerkki siitä miten ei pidä toimia. Tuommoinen ääliö pitäis tunkea takaisin kumihanskaan ja runkata uudelleen.

------------

KOMMENTTI: Kiitos erittäin hyvästä ja " lämmittävästä" rannesuojasta! Pesukoneessa pyöräinyt 50×, Sopii myös hyvin PUHELIMENSUOJAKSI

VASTAUS: Mikä vitun niksipirkka tämä on?

------------

KOMMENTTI: oot tehny hyvän kirjan missä on koponen tuu käymää haminan kannusjärvellä maaseudulla täällä se jouni koponen asuu... lähtösin sieltä lappeenrannasta.

VASTAUS: Tunnen miehen. Mutta kirjassa sekoilee Jari, ei Jouni. Yritähän erottaa faktat fiktiosta. Ja mitä vittua mie siellä muka tekisin?

------------

KYSYMYS: Muistaakos Hynysen Jouni Lappeenrannasta opettajaa nimeltä Riitta Häkkänen. Vietimme viime lauantaina hänen 70-vuotis synttäreitä vaikka varsinaiset päivät ovat vasta piakkoin. Meinattiin pyytää sinuu käymää juhlapaikalla kun olitte tulossa samana päivänä Kouvolaan ja juhlat pidimme Anjalassa. Se olisi ollut semmonen yllätys Ridelle.

VASTAUS: En ole ikinä kuullutkaan kenestäkään Riitta Häkkäsestä. Ja mitä vittua minä hyödyn tiedosta ”meinattiin pyytää sinuu käymää...”? Palstan lopuksi kerron nyt kaikille, että meinasin äsken käydä suihkussa, se olisi ollut yllätys kanssaihmisille, mutta en sitten jaksanutkaan.

Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

19.10.2016
------------

KYSYMYS: Millon tuo kitaristi on tullut mukaan, eihän sitä edes mainita tuossa bändin kuvauksessa?!

VASTAUS: No, siellä ei ole mainittu mistään mitään muistaakseni vuoden 2011 jälkeen, kun herra taiteilija ei ole kerennyt kirjoittaa. Kyllä Miitrin mukaan tulosta uutisoitiin 2014 aika isostikin, mut jätkä on ollut varmaan paskalla silloin.

------------

KOMMENTTI: paras bändi tyylillä ... terveisiä Venezuela

VASTAUS: Ei muuta kun Etelä-Amerikkaan keikoille. On ainakin yksi fani.

------------

KYSYMYS: Terve vaan onko sulla tai teillä kuvaa vanhasta linjaautosts

VASTAUS: Häh? Miksi?

------------

KOMMENTTI: Hei! Tavaran etsintä oli niin hauskaa, että lukaisin kirjan illassa. Musiikillisten nautintojen lisäksi toiveissa on ilmeisesti tulevaisuudessa saada lisää myös kirjallista sanan säilää? Oikeesti mahtavaa, tykkäsin lukukokemuksesta. Sopivan ironista ja humoristista tekstiä.

KOMMENTTI 2: Hei ja kiitos kirjastasi! Romaanin julkaisu on tosi hieno juttu ja hyvältä kirja vaikuttaakin, kun lukenut parina iltana. Eikun vaan jaksamista kirjoitustöihin keikkojen ohella!

KOMMENTTI 3: Just sain luettua romskun loppuun. Huh sentäs, ei ollutkaan kevyttä kakkalukemista eikä menny yheltä istumalta alas tämä teos. Hyvä oli silti tarina, kiitos!

VASTAUS: Kassellaan kirjoitushommia vähän syssymmällä, pitää huilata vähän. Mutta kiitos vaan.

------------

KOMMENTTI: Miellenkiinolla odotan uutta albumia

VASTAUS: Älä nyt enää odota. Käy hakemassa.

------------

KYSYMYS: Olette ehkä tällä hetkellä Suomen kovin rock-bändi. Joten mietin, että millä asteikolla pidätte itseänne nyt Suomen rock-historiassa? Sanottajiahan on Leskisestä, Moog Konttisesta, Jokisen Veskusta, yms... vaikka mihin asti. Samoin muusikoista: Juppo Paavola, Hessu Sillanpää, Jaan Wessmann... Vittuilu vastaushan sieltä tulee, mutta pakko se on vielä sanoa, että Kuolleen Kukan Nimi - levyllä ei ollut yhtään huonoa biisiä. Sen jälkeen...

VASTAUS: Eipä ole tapana aamuisin herätä, katsoa peiliin ja miettiä: ”Sijoitumme todella korkealle Suomen rockkentällä.”

------------

KOMMENTTI: Moi! Yritin SmugglerRokissa jonkun tuntemattoman jäbän kaa huutaa Satu peikoista, Satu peikoista. Ette si soittanu

VASTAUS: Ööö, mitä sitten?

------------

KYSYMYS: Oli kiva vaihtaa muutama sana laivan kannella kun oottelitte Marin kanssa maihin menoo 12.9 maanantaina oon jo fb kamu Jannen &Jarin kaa sopisko sulle sama nm. Fanisi ps. terve tuloa Jyväskylää keikoille !

VASTAUS: Tässä on vähän kaikenlaista.

------------

KYSYMYS: Hyvää päivää ja oliskohan tulevana lauantaina mahdollista saada teiltä 2 levyynne nimmarit koko bändiltä? levyt on: Iankaikkinen ja Murheen Mailla 1996 - 2007. Olisin suuresti kiitollinen

VASTAUS: Noihin levyihin se ei kyllä onnistu mitenkään. Ei vaan, tule kysymään, kunhan et heti keikan jälkeen.

------------

KOMMENTTI: Kiitos kivasta keikasta ja vaahtokarkeista Kankaanpäässä 1.10.

VASTAUS: Vaahtoa oli pöksyissäs.

------------

KYSYMYS: Minkä ihmeen takia joulupipari kiertue ei voinnut olla Lahdessa viikonloppuna...Keskiviikkona Muutenkaan ei tänne suunnalle näytä keikkoja paljon olevan Ankeeta sanon minä.

VASTAUS: Sellaista on elämä. Aina on joku pielessä. Ja ihan kun me päättäisimme keikkapäivät.

------------

KYSYMYS: Järkytyittekö edes pihvimylläristä keikkapaikkana?

VASTAUS: Miksi olisi pitänyt? Ihan perus.

------------

KOMMENTTI: Kiitos Viinamäki-biisistä ja kiitos tulevasta uudesta levystä. Kiva ku joku tässä maassa julkasee vielä musiikkiakin.

VASTAUS: Välillä on kyllä käynyt mielessä, että voisi lopettaa koko paskan.

------------

KOMMENTTI: Huomenta! Että osaatte kiusata fanejanne, kun laitatte kappale kerrallaan maistiaisia tulemaan, ihan mahtavaa. Tulee ihan mieleen joulunaika penskana, kun joulukalenterin kanssa luukku kerrallaan lähestyttiin joulua. Ja triplasti onnea, onnittelut tuoreelle avioparille, onnittelut uudesta kirjasta ja onnittelut tulevasta levystä. Tuntuu, näyttää ja kuulostaa erittäin hyvältä, jälleen kerran.

VASTAUS: Mutta tuntuuko nivusissa? Se on tärkeää.

------------

KOMMENTTI: MOI! Holy Smoke haluaisi tarjota teille ilmaisen ruokailun tänään lauantaina. Paikka aukeaa 11:30 ja se jälkeen kävisi. Holy Smoke Seinäjoki

VASTAUS: No, perkele. Näin tämän liian myöhään, kerkesimme jo jatkaa matkaa.

------------

KOMMENTTI: Mulla on/ oli kaksi kaveria fbsa. Eri nimellä. Hassua minä olen hullu ja vitun Tyhmä?

VASTAUS: Luultavasti molempia.

------------

KOMMENTTI: Tänään sit Vaasankin veri vapisee!!

VASTAUS: Mutta mihin aikaan?

------------

KOMMENTTI: KIITOS!!!! J, M, H ja P. Kuka muuten voitti??? Meillä kaikilla oli muuten kivaa ja nautittiin soitosta. Seuraavaa kertaa odoteellessa. P.S. Se toinen paikka on halvempi kuulien heitossa. Olen liekeissä! Kiitos jälleen!

VASTAUS: Tässä viitataan Vaasan keilailuun. Minä taisin voittaa, jos muistan oikein. Jos se nyt edes kisa oli.

------------

KOMMENTTI: Kiitos kiitos ja kiiiiitoooos eilisen keikan setistä !!! Korvissa soi ja ääntä ei tuu, mut oli se sen arvoista

VASTAUS: Reaktiot ovat oikeita. Hyvä.

------------

KOMMENTTI: Aivan mahtava pienen tilan keikka. Älkää vittu marisko! Pari juttua, etten erehdy olitteko Imatralta vai mist? Nostakaa settiin "Simpeleen ilotalo by sleepers" Tulkaa toukokuussa Mäntyharjun krouviin Blaze Bayleyn keikalla. Se kundi räjäyttää pienen tilan pointin. Ps. Utin ABc:llä on nakit höyryssä teitä varten. Te olette ne ansainneet

VASTAUS: Utin ABC on ihan vitun paska paikka. Ja milloin olet muka kuullut, että me maristaisiin paikan pienuudesta? Ja Imatralta? Vittu, kun jätkä on sekaisin!

------------

KOMMENTTI: Helvetin hyvä että hoilaatte tollasista asioista mitkä koskettavat ihan perustallaajia. Se pistää ajattelemaan. Jotkut saattavat ajatella että taiteen/viihteen tekijät eivät tee oikeita töitä jne. Viittaan nyt tähän niin helppoa luovuttaa ja pudottaa hanskat lattialle jne. Mielestäni taiteen tekijät ovat niitä ketkä herättävät ajattelemaan. Mikään muu ala ei millaan tavalla kannusta ajattelemaan varsinaisesti. Ainakaan suorapuheisesti. Itse olin 4 vuotta opiskelijana ja reilu 5 vuotta työttömänä. Kohta oon ollut pari vuotta työelämässä kohtuullisen haastavissa projekteissa. Monet olivat suoranaisesti tyrmistyneitä etten olekaan loppuelämääni sosiaalipummi tai jotain mitä he kuvittelivatkaan. Esi-isäni oli kansanrunoilija kuka puuttui raskaalla kädellä sen ajan yhteiskunnan ongelmiin. Jonkin sortin taide on hyvä kanava tuoda asioita esille, varsinkin jos saa näkyvyyttä.

VASTAUS: Varmaankin näin on. Jos ihmisiä vaan kiinnostaisi muukin kuin kreisibailaus, chillailu ja voitolla yöhön meno.

------------

KYSYMYS: Hei. Olen fanisi. Musiikillasi on ollut erittäin suuri vaikutus minuun. Ajattelin, että saisin mahdollisuuden seurata elämääsi näin fb:n kautta. Onhan Sinulla tuo sivusto, jota tulee seurattua. Jotkut julkisuuden henkilöt ottaa faneja fb-kavereikseen, niin koittelen onneani. Eroa naisestani käyn, niin saattaisi fb-kaveruutesi piristää. Ei tässä muuta. Olet ykkönen, paras!

VASTAUS: Ei erityisen paljon kiinnosta tietää, että tuntemattomat ihmiset haluavat seurata elämääni.

------------

KOMMENTTI: Sinä Apollon tiskiin nojaillut herrasmies. Facebook-telakoidutaan. Nimim. lakto-ovulaatio-vegaani, humalainen absolutisti, humanitäärinen barbaari ja militantti pasifisti.

VASTAUS: Mielenkiintoinen yhdistelmä hulluutta meissä ja ajassamme.

------------

KOMMENTTI: on kyllä pakko sanoa että jäbä on hieno mies vähän kyrpä mutta hieno mies

VASTAUS: Miten voi olla ”vähän kyrpä”. Sitä on joko kyrpä tai ei.

------------

KOMMENTTI: Kiitos keurusselän keikasta oli hyvä !

VASTAUS: Olihan siinä hetkensä.

------------

KOMMENTTI: Loistava levyn julkaisupäivä. Sillon on myös Roosa Nauha päivä. Kumpikin asia on tärkeä itselle. Tulee mahtava päivä!

VASTAUS: Mikä vitun nauha?

------------

KOMMENTTI: Mun auton moni-cd-soittimessa on kaksi Kotiteollisuus-levyä, kumpikaan ei suostu soimaan eikä tulemaan ulos! Kaikennäköstä vittuilua tässä on tottunut teiltä vastaanottamaan, levyiltä, keikoilla, Jounin kirjoista jne, mutta eikö tää nyt oo jo vähän liikaa, häh! Miten mä nyt otan ne sieltä ulos? Millä mä sitä uutta levyä nyt kuuntelen, mitä?

VASTAUS: Hommaa grammari.

------------

KOMMENTTI: Hello Guys! If you don’t know, your native language isn`t easy to learn. And there aren`t a lot of people in the world who can speak it and teach others, or even translate. I have thried a few times )) it is really difficult. But (as your fan) I want to know what your sing about. Please, put the lyrics in english on your website!!!

VASTAUS: We are singin´ about pussy, ass and tits.

------------

KOMMENTTI: so kiitos Keuruun keikasta. Toivottavasti joku ostaa teidät toistekin tänne keikalle. Sinkkonen näyttää zen mestarilta nykyisellä hiustyylillä. Ja se on hyvä se!

VASTAUS: Jari Sinkkonen ja rakkauden zen.

------------

KOMMENTTI: Poijat on tehny kultaa!! Olen hyvin mykistynyt! Iso kiitos!!

VASTAUS: Ei se meille mikään yllätys ollut.

------------

KOMMENTTI: Moro, Vieraan vallan aurinko on paras KT- levy ikinä. Kiitos tästä, ei mennyt rahat hukkaan tälläkään kertaa.

KOMMENTTI 2: Päissään että pätkähti. Tuli tilailtua Vieraan vallan aurinko - lättyä. Keskiyön ensisoiton perusteella homma toimii edelleen. Olisiko levyä mahdollista saada signeerauksilla varusteltuna? Tarkoituksena olisi siis tilata toinenkin itselleni.

KOMMENTTI 3: Paljon kiitoksia uudesta levystä! Sehän oli timangia. Ajankohtaista pohdintaa nykymaailmanmenosta. Hynynen, olet melkoinen filosofi ja ajattelija. Selvästi omaat tietynlaista herkkyyttä ja henkisyyttä, tylyn ja vittuuntuneen ulkokuoren lisäksi. Eli suuri kiitos koko poppoolle.

KOMMENTTI 4: Ihan hyvä tuo uus levy! Hyvä JJJM!!! Ja MK.

KOMMENTTI 5: Onnittelut parhaasta levystänne sitten Ukonhaudan! Hienoja tekstejä, etenkin kolmikossa Pahuus ja viha-Varjoihmiset-Vieraan vallan aurinko.

KOMMENTTI 6: Suht paskaa tämä levy. ainoastaan Viinamäki ja maanalaiset ihan hyviä. Yrittäkää edes! Mä teidänkin laskunne maksan! Äijät on kohta iskelmäfestareiden finnhits lavalla Frederikin kanssa painimassa soittoajoista! Mutta jos tykkää niin, hei, miksei!

VASTAUS: No, tulihan se idioottikommentti sieltä viimein. Toiselle kommentoijalle: me ei postiteta levyjä, joten emme voi niitä nimmaroidakaan. Ei muuta kun tule keikalle hakemaan. Muille iso kiitos, myös tälle viimeiselle ääliölle.
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

21.11.2016
------------

KOMMENTTI: Kiitos Joensuun keikasta. Meno oli mahtava. Meitsin toinen kerta keikoillanne, ja toivottavasti se on yksi monista tulevista. Uusi levy on juuri tällä hetkellä kuuntelun alla ja täytyy sanoa että se on loistava kokonaisuus. Viimeinen biisi on suosikkini. Kiitos.

VASTAUS: Oho, tämähän lähti yllättävän asiallisesti.

------------

KOMMENTTI: Hey Guys, I am contacting you about a project next week in Lappeenranta. We are looking to collaborate/feature a local band as part of our media art tours - Heavy Metal Detector -On Tour, which takes place this weekend. Are you guys interested in taking part, basically all we need is permission to use one of your tracks as part of the tour, to essentially promote a track you would like people doing this project to hear. I have attached a link about the project bellow, as you can see its all about the music reaching new people out there who wouldn't normally. Check out the video in the link, we made a really cool documentary about the project earlier this year.

VASTAUS: Nou taim, nou will. Sori.

------------

KOMMENTTI: Rakas Jouni hynynen!!olen tuotantoanne kuunnellut biisistä jos sanon !!!!!!ja tuotanto jatkui!!!!!!voin sanoa että oot aika vitun kova!!!!!Biisi minä olen on omasta mielestäni yks kaikkien aikojen kovimpia suomalaisia hard rock biisejä ever!!!!!!T:..kt fani vuodesta 03

VASTAUS: Onko aika pysähtynyt? Kiitos kuitenkin. Mutta pitäiskö noita huutomerkkejä olla vielä muutama lisää?

------------

KYSYMYS: Moi! Hyvää kannattaa aina odottaa ja niin tälläkin kertaa, odotukset täyttyivät moninkertaisesti! Onkohan mahdollista kenties perjantaina kuulla Pahuus ja viha tai Kaiken valtias livenä?

VASTAUS: Molemmat ovat soitettavissa.

------------

KOMMENTTI: Savonlinnan reserviläiset kiittää ja kumartaa loistavasta keikasta sekä uudesta levystä...

VASTAUS: Ootteko te semmoinen kodinturvajoukkoporukka? Kaikki Suomen reserviläiset, yhtykää!

------------

KOMMENTTI: Oli loistava keikka Savonlinnassa. Pien teijän uusinta levyä todella aarteena, se antaa pirusti. Sen maailma on jotakin tajuttoman huikeeta, kaunista, värisyttävää, herkkää sekä jotakin mistä vaan voi tykätä älyttömästi. Koskettavaa se on myös. Oot onnistunu siinä valtavan hyvin. Kuten koko böndi. Oon itkeny sitä kuullessa. Pari biisiä nostaa sellaisen herkkyyden mitä omassa sielussa on. Mie oon niin onnellinen ja kiitolline, että se levy saapui just kun miun elämä on tosi huonosti. Se on oma valo tähän pimeään aikaani. Mie kiitän. Mie oon saanu siitä myös voimaa. Rakkautta sekin on, sitä rakkautta musiikkiin. Ootte ihania! Kiitän.

VASTAUS: Böndi? Onko se bändi, joka tulee böndeltä? No, kiitos kuitenkin.

------------

KYSYMYS: Rakas, Jouni! Ennakkotilasin uuden levynne ja nyt malttamattomana sitä olen odottanut. Onko virhe tapahtunut missä, kenties postissa? No sitä et voi tietää. Anteeksi että Valitan sinulle, mutta terapeutit ei kuuntele suomalaista ahdistusta. Levyä ja paitaa odotellen, kärsivällisyyttä harjoitteleva fani.

VASTAUS: Minä en vastaa levyjen postituksesta, mutta toivottavasti on tullut jo perille.

------------

KOMMENTTI: Hello Hynyskä & co! Tuutte vihdoin(JÄLLEEN) Ukiin ens lauantaina. Sattu sopivasti isännän 30 kemujen kans samalle päivälle. Hynyne vittuili niin makeesti viimekerralla isännälle ni ajattelin et oisko mahista saada revanssi? Olkoon sit vaiks vesilasi bäkkäril tai itkuvirsi lavalla mut jotai extremee olis kiva saada tähän pirun raiskaamaan kyläpahaseen. Tv sen Green Day punkkarin vaimo

VASTAUS: Arvaapa muistako tuollaista tapahtuneen?

------------

KYSYMYS: mikäs sen NO SORI! juorulehden kohtalo on ollaanko haudattu koko lehti jo vai tuleeko kuumimipia juoruja julki?

VASTAUS: Tuli jo. Sitä saa keikoilta edulliseen sheitsemän euron hintaan. Ja jatkoa seuraa.

------------

KYSYMYS: Oottako koskaan sohassu rusinareikään Norjassa seittemältä?

VASTAUS: Emme. Se tapahtui puoli kasilta. Oltiin vähän myöhässä.

------------

KYSYMYS: Morjensta, Ette kai ole sieniä ruvennut poltteleen? Itselle jäi levystä se ensi tuntuma että psykedeelisin KT levy koskaan. Paikoin sain samoja fiiliksiä kun Mana Manaa tai Kingston Wallia kuunnellessa. Ei sen puoleen, tosi hyvää jälkeä olette aikaan saaneet. Tässä levyssä nojaatte mielestäni tosi hyvin niihin vanhoin vahvuuksiinne, mutta kyllä Miitrin kitarat tuonut lisää uusia ulottuvuuksia musiikkiin. KT on edelleen mielenkiintoinen, ei muuta kuin hyvää keikka syksyä!

VASTAUS: Heh, kunpa tietäisit. Syksyn 2015 sienisato oli antoisa.

------------

KOMMENTTI: Osaatte yllättää, loistava levy. Sanoisin jopa Teos. Ei yhtään täyte biisiä vaan silkkaa parhautta! Pitkästä aikaa levy, joka pysäyttää kuuntelemaan ja ajattelemaan jokaisen kappaleen osalta.

VASTAUS: Olen samaa mieltä.

------------

KYSYMYS: Hyömentä. Se onkin näköjään keikat teillä ja CMX:llä itsenäisyyspäivän aattona Hgissä. Keikat ehkä hieman eri kellonaikaan? Tarkoittanee yhteisvetoa Yrjänän kanssa; "Vapaus johtaa kansaa"?

VASTAUS: Tai sitten ei.

------------

KOMMENTTI: HOI ! Ekananakin. Kerubissa olin keikalla ja bändi kuulosti tosi hyvältä. Miitri on tuonut sitä jotain bändiin.

VASTAUS: Mut Sinkkosen Uggopa toi bändiin jatkojohdon.

------------

KYSYMYS: Kuuntelin nyt levyn sanojen kera (seurasin siis tekstejä kannetsa, osaan lukea) ja siellä on parissa kohtaa eroavaisuuksia laulu vs. sanat. Mutta tämä kuulunee rokken rolliin. Andy McCoykin sanoi aikoinaan, että jee ne mogat on mun suosikkeja, ehkä mä jätän ne sinnen ineen. Mutta totesit Joensuun paneelissa pari vuotta sitten, että kyllä ne kaikki on tehty niin hyvin, kuin vain voidaan. Kysyin, että tekisikö mieli nauhoittaa joku biisi tai jopa joku levy uudelleen. Mutta älä huoli. Tulen katsomaan bändiä aina kuin se on tulossa Jojensuun lieppeille ja sikäli kun vapaata on töistä. Kaveri oli istunut Sinkkosen kanssa tovin Kerubin keikan jälkeen ja puhunut NBA:sta. Kysypäs vaikka Sinkkoselta. Se kaveri on sellainen hieman tatuoitu, rastapää. Itse olen ns. peruspystytukka, juntti. Ja Ilosaarirockin vanhat puuharit Pyykönen - Luukkonen tuli myös nähtyä. Uusin kirjasi on luettu ja tykkäsin. Vaimokin nauroi muutaman kerran kun luin ihan ääneen otoksia.

VASTAUS: Onko näin? En ole itse tarkistanut, kun vitutti niin paljon valmiit kannet nähtyäni. Mutta ei anneta pikkuseikkojen häiritä, musa on tärkeintä ja se on meidän vastuullamme, ei kannet niinkään. Äkkiä mietittynä kolme biisiä on tehty kahteen kertaan: Routa ei lopu, Käärmeiden historiaa sekä Valtakunta. Eiköhän ne riitä.

------------

KOMMENTTI: Moro! Haluaisin kuulla Sinulta mielipiteesi meidän levystämme. Yritin sille saada sinua fiittaamaan, mutta et ehtinyt (kerron vaan tässä hieman taustoja)12.11 meillä keikka, levyjulkkari swllain Sellainen. Pienelle porukalle, ima Omassa isossa treeniksessä. Tervetuloa. Vitun kosketusnäyttö. Miksi kutsun Sinut? Siksi, että tajuaisit meidän hyvyyden lämppäriksenne.

VASTAUS: Ei miulla ole aikaa tämmösiin. Sori.

------------

KOMMENTTI: Hei!! Minulla Pyhäsalmen tytöllä olisi pienen pieni pyyntö. Ollaan tulossa Nivalaan teidän keikalle 5.11. Ja toivoisin että soittaisitte kappaleen Tämän taivaan alla.olisi tärkeä kappale minulle ja tulevalle miehelleni. Minulle teidän keikka on ensimmäinen mutta miehelleni teidän keikat on tuttuja niitä on kertynyt useita useita ympäri suomea. Se kun on teidän suuri fani Toivon että saamme tulevaisuudessa ne keikat kulkea yhdessä. Nää keikka jutut on meidän yhteinen juttu.suurella rakkaudella elämäni rakkaalle miehelleni

VASTAUS: Nyt ollaan lässytyksen ytimessä. Syvällä.

------------

KOMMENTTI: Tervetuloa Uuteenkaupunkiin. Teitä kuulemma kuuluu ennemminkin kuunnella kuin kattella sanoo myn miäs

VASTAUS: ...ja on väärässä. Me ollaan niin ihanan näköisiä.

------------

KYSYMYS: Kotiteollisuus "vastaa tavallisesti tunnin kuluessa!" Moneltakos Ugin veto on? Ps. Syöt, Juot Ja Kuolet Pois settiin tänään!!

VASTAUS: Kysykää soittoajoista suoraan baarista, ne tietää paremmin. Ei minulla ole aikaa vastailla jokaiselle erikseen. Ei varsinkaan asiaan, jonka kaikki kuitenkin jo tietää, jos ovat kenen tahansa artistin keikoilla käyneet.

------------

KOMMENTTI: Hei, Kiitokset vaasan keikasta WS areenalla. tai no kiitokset ja kiitokset. Kuulosti todella hyvältä taino hyvältä ja hyvältä. Uudet biisit oli tosi jees vanhojen mukana. Enemmänkin olisi mennyt. Iso kiitos Mika "Live in England" Isotalolle keikan setti listasta. Uusi levy on parhautta. Tai no parhautta ja parhautta.. Mielestäni "Ukonhauta" on ollut ykköslevy tai no ykkös ja ykkös, mutta paras kuitenkin, mutta tämä menee kyllä samaan sarjaan. Useaman kerran kuunneltuna kaikki kappaleet kuulostaa hyvälle. Rytkikorjaamon keikkaa odotellessa.

VASTAUS: Jeah, ooraight, keep on rockin´!

------------

NERO: Taitaa nuo Allahin soturit olla enemmän Hynysen mieleen...

VASTAUS: Neroutesi häikäisee koko horisontin. Niin ääliömäinen kommentti, ettei tätä kehtaa edes tämän enempää kommentoida.

------------

KOMMENTTI: Nykymusiikin tilasta kun huolissaan tunnutte olevan...se on sitä mitä on, koska nykyään yritetään tehdä musiikkia ja olla samalla streittari, vege, hipstereitä... perkele, lisää juomaa ja katseen avartavaa ja välil sumentavaa ja sit taas avartavaa ja juomaa ja sumentavaa...etc. Sieltä se saatana kumpuaa...!!!

VASTAUS: Ei pidä paikkaansa. Minä teen biisit selvänä, urheillen ja syömällä kasviksia. Rauhaa ja vihanneksia!

------------

KOMMENTTI: Taitaa Sinkkonen olla PAKARA-miehiä, kun nimmarien kirjoitus kuvassa (ES 24.10.2016), taka-alalla istuvan naisen katse on suorastaan porautunut kankkuseen...

VASTAUS: Pakara on housuissas.

------------

KOMMENTTI: Moi ja kiitokset mahtavasta Lohjan keikasta, johan kulki! Uudet biisit kuulostivat livenä suorastaan pelottavan hyviltä, kovassa vedossa olette. Jälleen kerran. pojan kanssa! Moro!

VASTAUS: Jep, uudet biisit ovat näköjään sellaisia, että niitä on kiva paukuttaa. Kulkevat pirun hyvin.

------------

KOMMENTTI: Nyt on pakko vähän avautua, paras yksittäinen hetki oli kun Miitri selitti, miten sinä et voi muistaa kappaleiden sanoja, vittu kun on kaikkea muutakin...elämää! Ai saatana miten hyvin mies kertoi sen! (Ja sen että sanojen unohtelun puolesta KT:n olisi pitänyt lopettaa jo 15 vuotta sitten!) Kaupat tuli! Kiitos miehet Kotiteollisuuden! P.s täällä paikalla ollut yleisö piti näkemästään. Se oli tosi hyvin toteutettu iltama, livesoittoineen kaikkineen.

VASTAUS: Elokuvassa oli vähän liikaa puhetta, mutta ihan hauskahan se oli kyllä.

------------

KOMMENTTI: Kirjan kanssa sairaalavuoteella aika kuluu #fuckthecancer

VASTAUS: Voimia sinne!

------------

KOMMENTTI: Leirituomiolla nähty ja hyvä dokumentti oli. Sopivan paljastavaa tietoa oli bändin vaiheista.

VASTAUS: Ei siellä meille mitään uutta ollut. Tai itse asiassa oli: osa haastatteluista oli semmoisia, etten muistanut niistä mitään.

------------

KYSYMYS: Hyvä elokuva. Aaltonen oli ainaki hyvin pohjustautunut haastatteluihin. Kait tää joskus ilmestyy DVD:llä?

VASTAUS: Tuskin. Ei kukaan osta enää DVD:itä. Eikä näköjään levyjäkään.

------------

KOMMENTTI: "Vieraan Vallan Aurinko" ostettu! Ettäs tiedätte!

VASTAUS: Kiva kun avauduit.

------------

KYSYMYS: Uusi levy on erittäin hyvä. Tuntui että nyt on hallittu kokonaisuus, eikä vain nippu biisejä levyn muodossa. Tuli muuten mieleen, että CD-levyn kansivihkossa oli kolme aukeamaa sellaista pelkkää mustaa, josta hädin tuskin valoa vasten näki että siinä poseerasi yhtyeen jäseniä...harkittu juttu, vai sattuiko mulle vaan joku painossa pilalle mennyt kappale? Kirja oli myös hyvä, parissa päivässä lukaisin. Sellainen "Bukowski tapaa Poliisin Pojan". Tapio Piiraisen tai vastaavan pitäisi tehdä siitä elokuva. Jatkakaa. Ja kiitos.

VASTAUS: Viittasin kansiin tuossa aikaisemmin. Pettymys. Kaikki pitäis tehdä itse, mutta kun ei kerkeä.

------------

KYSYMYS: Tuliko hynysestä absolutisti? Meinaan dokumenttielokuvanne viimeinen kohtaus viittasi siihen aika vahvasti.

VASTAUS: Oha se varma. Isäs oli absolutisti, kun siuta teki.

------------

KOMMENTTI: Kotiteollisuus kertoo kappaleissaan jälleen hienosti ajastamme ja ihmisistä siinä.Synkkää faktaa ,mutta sitten aina pieni toivonpilkahdus lopussa.Uppoo kyllä hyvin meikäläiseen. nimimerkki. nauranko itkiessäni ?

VASTAUS: Kyllä. Hulluus meissä ja ajassamme.
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

20.9.2016
------------

KOMMENTTI: VASTA LUKIA TÄRRÄYTIN,NIIN TAITAAPI OLLA AINANEN KESÄ...EN OO VARMA SIIS KESÄMIES....jaa tuli näköjään isolla

VASTAUS: Kirjallisuuden ystävä. Selvästi.

------------

KYSYMYS: Terve! Mielenkiinnostani kamarunkkausta kohtaan ajattelin kysäistä, mikä mahtaa olla Kotiteollisuuden kapasiteetti nykyään vahvistimien suhteen keikoilla? Jos oikein olen kuvat tulkinnut, niin Jouni on tainnut jättää toisen pömpelin reverviin keikoilta? Ja onko Hongisto enää vuosiin käyttänyt vahvistinta? Miitrin tilanne on päivän selvä. Kiitos!

VASTAUS: Hongisto ei ole käyttänyt kaappia enää vuosiin, koska se ei mahdu bussiin, eikä sitä kukaan jaksa raahata. Minä vedän Peaveyn 5150:lla, kaappi on ALT:in 4x12”. Jätin Mesan pois tarpeettomana.

------------

KOMMENTTI: Kiitos. Oli mahtavaa olla kesän viimeisellä keikalla, Puruvesipop 13.8. 2016 Kerimäki. Alkunauha loistava! Koko setti jällee loistava, kiitos Jari toiveeni huomioimisesta. Se biisi on yks rakkain teiltä. Sade piiskas kasvoja, musiikki sävytti sielua, näin edessäni jotakin niin mahtavaa, kuulin jotakin kovin rakasta, sydämen huoneessa on paikka teille aina

VASTAUS: Oikeesti, ei me huomioida kenenkään toiveita. Jari tuskin edes lukee meilejään.

------------

KOMMENTTI: Kiitos Pulisuudelmasta. Keikkaa arvioiden bändin hyvä mieli välittyy yleisöön asti : Tupa nyt ei ihan täysi ollut mut ei haitannut ja oli kiva nähdä, kun Hongisto soitti hyvällä fiiliksellä. Tattis, hieman turhaan teitä ruoskinut bändi toimii livenä kuin kiimainen hirvi

VASTAUS: Miten toimii kiimainen hirvi?

------------

KOMMENTTI: herra hynynen olet äijä !

VASTAUS: Jätkä elää vuodessa 2007 tai jotain. Noloa.

------------

KYSYMYS: Tervehdys! Kirjoitan yhtyeeni puolesta ja kysyisin onko mahdollisuutta päästä lämppäämään Teitä Nivalan Tuiskulaan 5. Marraskuuta?

VASTAUS: Ei.

------------

KYSYMYS: Tietoo koska syssyn orgiat julkastaan? Vuorotyö, tarttis vähä olla ajoissa tutkalla....

VASTAUS: Vuorotyö on housuissas.

------------

KOMMENTTI: Mää en oo sun fani mut pelastit mun illan! Thanx

VASTAUS: En tiedä mistä on kysymys, mutta ole toki hyvä.

------------

KOMMENTTI: Nyt ne syssyn keikat kehiin! T. Hätähousu jo vuodesta -77.

VASTAUS: Siellä lepää.

------------

KOMMENTTI: Fanipostia: Turo 5 v kuuli juuri ekan kerran Kotiteollisuutta. Aloitettiin Kaiholalla. Kommentoi että "tää on niin hyvä, että tuntui kun maailma muuttui!" T: onnelliset vanhemmat, joille taattu astetta paremmat automusat

VASTAUS: Ostin just Tallinnasta Akin ja Turon levyn. Kovaa kamaa.

------------

KOMMENTTI: Hei, Kiitokset Kalajoen keikasta 30.7 Oli todella hieno keikka pienestä yleisö määrästä huolimatta. Hieno keikka lista ja olisihan se hieno ollut kuulla vielä nuo toiset encoret raskaat veet ja arkunnaula. Kiitos vielä Mika "äänen herra" Isotalolle keikka listasta jonka antoi minulle keikan jälkeen.

VASTAUS: Häh? Yleensä se antaa vain persettä. Jo ennen keikkaa.

------------

KYSYMYS: Yleisesti millaisia fiiliksiä on ennen keikkaa? Jännittääkö ennen keikkoja? Ootte ihania. Kiitos.

VASTAUS: Joka kerta jännittää, pääseekö Hongisto lavalle.

------------

KYSYMYS: moro milloin se Nivalann keikka on ?

VASTAUS: Klo 7.

------------

KOMMENTTI: Mun täytyy ny iha turkulaisena sanoa, että vedätte niin hyvin aina täällä. Odotan myös tulevaa kirjaa. Hynynen on loistava. Ne, jotka provosoituvat kirjoituksistaan, eivät kai ole saaristossa käyneet koskaan? Täällä on jo Mäen Reijo käyskesntelemässä.. Turussa. Tää on rakkautta. Ai juu. Mun lemppari on Tuonelan koivut. Kiertotähti on seuraava. Pitäis kai tykätä vanhoista, että osais arvostaa? Kiitos. Arvostan. Kotiteollisuus Ai niin Satu peikoista soittoon! Rakkaudella neiti X

VASTAUS: Tuonelan koivut tehtiin kymmenen vuotta sitten. Eikö se jo aika vanha ole? Satu peikoista vedettiin viimeksi kesän viimeisellä keikalla. Rakkaudella, Herra Ö.

------------

KOMMENTTI: Ootte tulossa Keuruulle. Oli muuten yllätys ja erittäin hyvä sellainen.

VASTAUS: Ollaanko? Yllätys minullekin.

------------

KOMMENTTI: Meillä Savossa arvostetaan muusikoita niin että kadutkin nimetään heistä parhaimpien mukaan.

VASTAUS: Sepi Kumpulaisen katu?

------------

KOMMENTTI: Kotiteollisuus ansaitsisi vuoden hengellinen musiikkipalkinnon. Perkele on kiistattomasti olemassa, mutta onko armoa ja hyvyyttä kenties? Onko kaikki paskaa, kuten itsestäkin tuntuu?

VASTAUS: On. Ja kusta. Paitsi Eppu Normaali.

------------

KYSYMYS: Hei! Aina dikannut sun kirjoituksista Sain mun aikuisilta lapsilta äitienpäivälahjaksi n. kymennen vuotta sitten sun kirjan ja se oli paras lahja! En ole koskaan ymmärtänyt mitään vitun nimmareita! Menin naimisiin 5.8 miehen ( iso mies ja se keikan homopari ja joka sanoi et sun kirjat on parasta paskalukemista) kanssa, joka tapasi sinut joskus Radio Rock risteilyllä ja haki kaverille nimmaria. Nyt minä vonkaan nimmaria! Minä en mihkään ruuhkaan vittu tule nimmaria vonkaan edes kännissä!! Et mielellään otan vastaan, mut annatko?

VASTAUS: Sori, miulla ei ole aikaa, eikä edes halua, käyttää olematonta aikaani nimmareiden postittamiseen. Ehkä sinun pitää vaivautua ihan itse hakemaan se.

------------

KYSYMYS: Kuka lie asentanut sinunkin peräytymismottorin?

VASTAUS: Tajuaako joku tätä kysymystä? Minä en.

------------

KOMMENTTI: Arwoisa Runopoika ! Tämä pieni tarina kertoo siitä millaisia ulottuvuuksia Kulttuuripiirienkin (huom.iso kirjain !) suuresti arvostaman orkesterinne luoma taideinstallaatio saattaa saavuttaa menttaalisesti rajoittuneen koirasihmisen horteisessa elämänkulussa.....se johdannosta...ihan vakavasti puhuen tilanne oli menneen kesän alkumetreillä sellainen, että äitini yllättäen menehtyi erinäisten vähemmän ylevien hoidannollisten vaiheiden jälkeen...olin Hänen luonaan Hänen viimeisillä hetkillään.... aamuyöstä poistuessani sairaalasta, alkoi mielessäni soimaan "Tämän taivaan alla"..ja luonnollisesti kotiin päästyä piti ko.kappale pistää soimaan....sitä en ryhdy analysoimaan mikä ko.kappaleen merkitys minulle oli siinä hetkessä... sen selvittäminen onkin sitten lähinnä Maaret Kallion hommia..tai sitten ei....mutta Kiitos Sinulle/Teille.

VASTAUS: Ole hyvä. Ja voimia.

------------

KYSYMYS: Moi ja kiitos aivan loistavasta Ilosaaarirockin keikasta.Oli helvetin kova veto!Kävin myös Stam1naa kattomassa ja Hyrde sano et Miitri sedälle oli sattunu jotain.Mitä se Miitri oli oikein sekoillu?Avaatteko vähän tätä mystisyyden verhoa?

VASTAUS: Emme.

------------

KOMMENTTI: Eihän tuo uus sinkku ihan paska ees ollu!!!

VASTAUS: Oliko pettymys, kun et päässytkään haukkumaan?

------------

KYSYMYS: Tietääkö jepet missä se Viinamäki sijaitsee?

VASTAUS: Poju, heittämällä tulee ainakin kaksi paikkaa mieleen. Varkaus sekä Sonkajärvi. Eiköhän niitä ole Suomessa aika vitun monta.

------------

KOMMENTTI: On kylä taas niin hilpeä biisi että! Sattukin krapula omalle kohdalle just tähän aamuun. Kiitos oikein paljon!

VASTAUS: Viinamäessä on aika selkeät ohjeet krapulan hoitoon.

------------

KOMMENTTI: Nöyrästi, rehellisesti yllättynyt: uusi biisi riffi toimii Punk - henkisenä riffinä hyvin. Lupaa hyvää. Kysymys kuuluu: kuinka paljon 250 eurolla saa Tulisuudelmassa viinaa?! Sen verran, et koko eturivi tanhukansa sai prikalta ottaa. Muistikuvat on tallenteena ja varmasti teille jotain typeryyksiä huutelin. Perussettiä teille

VASTAUS: Pitää paikkaansa.

------------

KYSYMYS: Onko kuskinne ”Hese” samainen ”Hese” johon saamme tutustua Aleksi Salmenperän mainiossa dokumentissa Alaska Highway? Kovin on ainakin samaa näköä. Ja jos on, niin mitä kuuluu miehen kuormurille? Ja jos taas ei ole, niin eikssais vittu kysyä edes? Terveisiä Heselle! Tai siis molemmille, jos ei ole sama.

VASTAUS: Sama mies. Auton kohtaloa en tiedä.

------------

KYSYMYS: Uusi levy tulossa, no mikäs jottei. Onhan tuo 10" älppäri, näin ajan hengen mukaisesti delfiinin nahka kantinen?

VASTAUS: Hyvä idea. Stop the press!

------------

KOMMENTTI: Sydämelliset onnittelut avioliiton johdosta!

KOMMENTTI 2: Onnittelut Hynyne naimapuuhista

KOMMENTTI 3: Onnea Jounille ja Marille avioliiton satamaan purjehtimisen johdosta! Olkoon liittonne täynnä rakkautta ja myötämielisyyttä. Kestäköön se iäti ja kestäköön se kaikki elämän karikot ja vastamäet, kuin myös jyrkät alamäet. Kippis sille!!!

KOMMENTTI 4: Congratulations, man. Happy for ya. See in The Circus in December :^)

VASTAUS: Kiitos teille.

------------

KYSYMYS: Mikä on nuoruutesi salaisuus Hynynen?

VASTAUS: Hesarin toimittajan lyöntivirhe.

------------

KOMMENTTI: Onnea Hynynen! Lauantain Hesarin kuukausiliite kertoi iäksi 36 vuotta.

VASTAUS: Tarvinneeko tuosta onnitella. Mieluummin olen 46. Nuppi on huomattavasti paremmassa kondiksessa.

------------

KOMMENTTI: Moikka! Hiukan myöhässä kirjoittelen, mutta olin Vantaan keikallanne muutama viikko sitten. Kiitos kun soititte Kuolemajärven! Se on lempibiisini teiltä ja olin hiukan toivonut, että sen soittaisitte. Tämä oli ensimmäinen KTn keikkani ja menin niin hämilleni kun Kuolemajärven soititte että ihan sekosin tanssiaskelissani. Samoin oli hieno että Käärmeiden historiaa oli soitettavien joukossa. Kaiken kaikkiaan hyvä keikka, kiitos siitä.

VASTAUS: Kiitos. Mutta niin kuin joku aikaisemmin totesi: perussettiä meille.

------------

KYSYMYS: Koskas ootte Poriin tulossa?

VASTAUS: Mitä se siulle kuuluu.

------------

KOMMENTTI: Niinhän se on että sitten sitä asian tajuaa kun se koskettaa itseään. Niin itse rakas kuin olenkin. Pyydään, että käykää Kuopion lasten syöpäsairaalan osastolla sanomassa lapsille jotta terve..... ps. Loveen langennu on ihan jees piisi.

VASTAUS: Meistä tuskin on apua. Lapset eivät tiedä keitä me olemme.

------------

KOMMENTTI: mulla on kuva minusta ja sinustase viipurinristeilykivaa syksyä

VASTAUS: Aika vitun mielenkiintoista.

------------

KYSYMYS: Jouni.. Im the president of the mexican association and I would like to invite you to our independence party coming 12th september.. What is your email? Mobile number?

VASTAUS: 7.

------------

KOMMENTTI: Terve Hynynen. Tuli hirveä tarve pienessä maitissa kehua sua lauluntekijänä. Oon kuunnellu Kotiteollisuutta jo reilut 10-vuotta, eikä oo kertaakaan tarvinnut pettyä, kun teiltä on levy ilmestynyt. Sulla on uskomaton taito säveltää helvetin hyviä ja melodisia kertosäkeitä vuodesta toiseen. Odotankin innolla tätä tulevaa albumia. Viinamäki-biisi jo antoi hyvän kuvan, koska siinä on taas kerran ihan vitun melodinen kertsi. Tuli mieleen sellanen biisi, joka on vissiin menny todella monelta ohi, ku Jokelan haamut. Teit sen biisin sille Wanha Jokela-kokoelmalevylle, joka on aika tylsä levy noin muuten, lukuunottamatta Ismon valssia Kulkurin Iltakaljasta. Kuuntelen just sitä Jokelan haamut-biisiä ja se on todella hyvä. Siinä on tosi hyvä, yksinkertainen laulumelodia ja teksti kuvaa tosi hyvin sitä ihmistyyppiä, jollanen on lähestulkoon jokaisessa suomalaisessa paikkakunnan kuppilassa ja siinä on sitä Juice/Eppu-huumoria ja riimitkin toimii. Ei mulla muuta. Ei muuta ku hyvää jatkoa koko orkalle!

VASTAUS: En muista biisiä, pitää kaivaa se jostain.

------------

KYSYMYS: Hei arvoisat juopuneet. Mistähän mahtaisi löytyä vielä Viikate feat Hynynen - suojelusenkeli? Yritin internetin ihmeellistä maailmaa mutta ei löytynyt.

VASTAUS: Kannattaa ehkä kysellä Viikatteen leiristä tätä. Minulla ei taida olla sitä itsellänikään.

------------

KYSYMYS: tykkäättekö SIG yhtyeen musiikista? laulaja teki itsarin.mut pääs mun cd:eelle täytteeksi teidän levylle.kaikki kt levyt ostanut alkuperäisinä,mut piti rahapulassa myydä kaikki (kaljanhimossa),mut latasin koneelle ja poltin sit kaikki sit tyhjille levyille itselle(maksanut jo alkuperäisistä).ei mahda mitään ,kun on alko ja musiikkihimo ja tulee vieroitus-oireita ,jos ei saa kumpaakaan...mut kumpaakin saatava.ei kirkkoon vaan kapakkaan tätä synkkää tietä kuljetaan...tai ei.

VASTAUS: Miulla on Inkinen-vainaan kanssa aika samantyyppinen laulusoundi. Muita yhtymäkohtia ei taida olla. On miulla pari niiden levyä, mutta ei kuuntelussa.

------------

KYSYMYS: Tervehdys. 1. Minkä takia ette ole enään tehneet yhteistyötä Holopaisen kanssa Maailmanloppu -levyn jälkeen keikka- tai studio-olosuhteissa? 2. Lueskelin jotain vanhoja päiväkirjoja ja sieltä paljastui, että olet aikoinaan Hynynen juossut pari puolimaratonia ja kävit säännöllisesti salilla ja sulkapalloilemassa. Mitenkä tänä päivänä pidät kunnostasi huolta, pelkkää lenkkeilyä vai? 3. Onko mahdollista kuulla Hornankattila tai Ruumiinlaulaja livenä? Käsittääkseni, ette ole soittaneet niitä koskaan keikalla. Taittuisiko pienen treenin jälkeen? -Kiitos,

VASTAUS: 1) Jos olisit seurannut Nightwishin toimintaa, tietäisit, että bändi on maailmankiertueella. Meinaatko, että meidän pitäisi tehdä levyjä Holopaisen aikataulujen mukaan? Järjetön ajatus. 2) Samalla tavalla kuin ennenkin. 3) Ei.

------------

KYSYMYS: Koska inariin? Ainaki häihin haluaisin ens kesänä vaikka soolona jos onnistuu Enkä anna ku voivat ja kyyit Viinat Taikka sitte tiukka hinta

VASTAUS: Olen jo tulossa! Jihuu, ikinä ei ole tullut näin hienoa keikkatarjousta!

------------

KOMMENTTI: Viaton Muusikkoparka parta-addiktin kynsissä...keikka oli muuten hyvä, uudet biisit kuulostivat lupaavilta jne.....vielä kun olisitte saaneet Elize Ryydin vierailevaksi tähdeksi kauniiden miesten joukkoon..Kiitos..

VASTAUS: Kuka vittu on Elize Ryyd?

------------

KYSYMYS: Hei jäbät! Suurena toiveena olisi huppari miehelleni missä edessä olisi KT ja takana EI KUKAAN.Mitkä olis tsäänssit tuollaisen tekemiseen? ...11.11.toivottavasti nähdään täällä kotikunnailla

VASTAUS: Painata itse, ei se nyt niin vaikeaa ole. Ei kai me nyt yhden ihmisen takia tuollaista tehdä.