Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

16.3.2015
------------

KYSYMYS: Miten on uusi Mokoman levy iskenyt? Mitkä on lempi kappaleet levyltä?

VASTAUS: Mitä, onko Mokomalta tullut uusi levy? Siitä tulikin mieleeni, että kehittelin tuossa uuden sanonnan: ahistaa ku Annalaa.

------------

KYSYMYS: Terve. Nyt päälle 2 vuotias poikani on kuunnellut ikänsä kehtolaulujen sijasta teitä ja ennen kipaletta ”Helvetti jäätyy” hänen suosikkikappaleensa oli ”Minä olen”. Aina kun katsottiin kipaleen musavideota, kolli kertoi ”nyaaaargh” kohdassa miten ”Hynyny” huutaa. Nyt kun uusin kipaleenne ilmestyi, soitti emännyys automatkansa aikana suunnalleni ja kertoi, että kolperoni oli syvästi digastunut siihen ja huuti autossa Hynystä ja jotain, jonka pystyi rinnastamaan biisin kertosäkeeseen. Jannulla alkaa älykin leikkaamaan sillä tajusi pelkästä äänestä, että kyseessä on Kotiteollisuus. Ollaan nyt kuunneltu samaa kappaletta joka aamu puuron ääressä toista viikkoa eikä tälle näy loppua, puurot ei mene edelleenkään alas ilman Hynysen huutoa. Biisi on helvetin hyvä ja toivoisin, että mulla olisi joku mahdollisuus pyytää teitä kaikkia signeeraamaan yksi uusi levy kollilleni. Vaikkakin kolli tuskin osaa arvostaa fyysistä levyä tai nimmareita tässä iässä, arvostaa se niitä joskus kun vuosia karttuu muutama lisää. Tämä signeerattu versio menee säilöön yhdessä muitten vastaavien arvoesineiden kanssa, johon kuuluu tällä hetkellä mm. -paita, jossa Muumipappa ja Haisuli keittää pontikkaa / ”mehua”. -NES- konsoli ja kaikki Super Mariot, Zapper ja Duck Hunt (kuvaputkitöllö puuttuu). -Indican juliste _kaikilla_ nimmareilla (älkää kysykö). -Vanha prätkärotsini, jossa ISO Brody Dallen naama selässä (sexy babe) -Isin rastat (ei revi näitä enää). -Metallica – Master of puppets (single) -Viikate – Kuu Kaakon yllä (en löytänyt sinkkua, jossa olisi ollu ”Viina, terva ja hauta”) -Velipojan Jason- maski -Jne… Tarkoitus on antaa tämä satsi, joka kasvaa koko ajan sen mukaan mikä kollia oikeasti kiinnostaa, hänelle kun ikää tulee hieman lisää. Maut saattaa muuttua iän myötä mutta uskoisin, että tällattisilla asioilla olisi ainakin se arvo, että me vanhempina ollaan jaksettu nähdä vaivaa k.o kokoelman eteen. Olisiko siis mahdollista, että postitan teille painoksen uudesta levystänne palautuskuoren kera ja voisitte heittää siihen nimimerkit ja jonkun nohevan omistustekstin pojalleni ... lle. K18- sensuuri voidaan unohtaa, kolli ei saa tätä satsia vielä vuosiin Kiitos. PS: Isi on kanssa fani mutta ei tarvi nimmareita

VASTAUS: Onhan se mahdollista. Toisaalta herää kysymys: miksi?

------------

KOMMENTTI: Kyllä tulisin hyvälle jos saisin fanipostia olen kova fani ja käyn keikoilla aina kun mahdollista. Olen joutunu 31.1 sairaalaan kovien selkä/jalka kipujen takia. Selkä leikattiin 6.2 joka kesti 6h ja tehtiin nikamanluudutus ja 3 hermonvapautus. Nyt ollaan hyvää vauhtia kuntoutumassa ja pääsin kotia 11.2. Kuntoutus tuloo olemaan raskas ja pitkä 6-viikkoon ei saa istua yhtäjaksoisesti 15 minuuttia kauempaa, n.3kk täys nosto ja kiertoliikkeiden tekoa, sairasloma tulee olemaan pitkä olen ollut marraskuun puolesta välistä ja jatkuu kesäkuuhun tällä hetkellä. Asiaa hankaloittaa se että vaimo lähti joulukuussa ja meillä on 2 yhteistä lasta jolla toisella harvinainen lihassairaus joka liikkuu sähkömopolla ja tarvii nosto apua sohvalta nousuun. Kerron enemmän jos haluat kuulla mitä haasteita on tuonu lihassairas lapsi ja takut avustuksien kanssa esim keittiön muutostyöt olisivat välttämättömät.

VASTAUS: Siis, häh? En tajunnut tästä mitään. Kuulostaa toki ikävälle, mutta mitä me voimme asioille tehdä?

------------

ONNITTELUJA: Onnea Jouni, vanha gubbe

Onnea Hynyne! Edellisviikon seiskassa (7/2015) oli laitettu "onnen tähdet" sivulle Hynysen täyttävän 55v. No sinänsä kun pärstää katsoo, niin olis voinut luulla että on mittarissa jo enempikin. Ja maksalta jos kysyy, niin lähemmäs sata kait pitäis olla. Saatan tulla Turkuun teitä katsomaan, mutta jos en tule, niin olen ryypännyt rahani kolmen edellisen (Mokoma, Stam1na ja Viikate) suomalaisorkesterin keikolla edellisviikonloppuina. Vai saako teidän keikoilla juoda olenkaan?

VASTAUS: Ei. Kiitos onnitteluista kuitenkin. Mutta vähän säälittää tieto, että joku lukee jotain paskalehteä niin tarkasti, että siitä pitää laittaa raporttia minullekin. Näitä vastaavia tuli monia. Ja arvatkaapa miten paljon kiinnostaa?

------------

KYSYMYS: Hei! Tää kuullostaa kyllä ihan hullulta jutulta mutta ajattelin kuitenkin yrittää. Otin teihin yhteyttä koska minulla olisi ehdotus/kysymys/pyyntö. Olen pohtinut miehelleni syntymäpäivälahjaa.. se olisi joko lahjakoritti tatuointiliikkeeseen. Sitten sainkin idean ja se lähti tästä: mies puhuu aina siitä kun on ollut kotiteollisuuden keikoilla ja miten mahtavia ne on ollu ja hänellä olisi haaveena että pääsisi ryyppäämään kotiteollisuuden jätkien kanssa yhden illan. Haluaisin että miehelläni olis ikimuistoiset synttärit. Ja haluisin yrittää toteuttaa sen haaveen. Voisiko olla edes mahdollista? Se riippuu pitkälti teistä..? Hyvää alkanutta vuotta sinne!

VASTAUS: Kysyit tätä jo aikaisemminkin, ja vastaus on yhä sama: e,seriosepouhnjgiyhx.

------------

KOMMENTTI: Hi! My name is R..... . I live in Russian . I a long ago already am the large admirer of your music band and your creation . I very like your songs . I would be very glad to get the autographs of your music band . Also I would like to wish your band of further successes and prosperity ! Thank you !

VASTAUS: Sorry, we can´t read or write.

------------

KOMMENTTI: Hei me nuoret naiset innostuimme keskustelemaan sinusta ja ajattelimme tulla yllättämään sinut lenkillä ollessasi. http://www.demi.fi/keskustelut/suhteet/oon-mustasukkainen-jouni-hynysesta#.VPG5znysWMc

VASTAUS: Olin sen verran pervo, että kävin katsomassa. Parin kommentin jälkeen tajusin, että eiköhän tää riitä. Tytöt, onko teillä elämää?
WEBMESTARI: Tämä on taidettu deletoida Demin sivuilta muuta Googlen cachestä löytyy vielä: http://webcache.googleusercontent.com

------------

KYSYMYS: Moi, pojat! Kuuntelin tuossa uuden Emmauksen tiellä -singlen ja mietin vain että jäätyikö noilla synkillä Murheen mailla pallit teiltä niin että tippui kokonaan pois kun tollasta renkutusta tahkotte tätä nykyä. Lähetättekö uuden levyn postissa korvauksena henkisestä tuskasta, jonka aiheutatte?

VASTAUS: Huomaako kukaan muu tässä viestissä logiikkaa, jota ei ole?

------------

KOMMENTTI: Helvetti jäätyy&Emmauksen tiellä. Ukit on nyt musiikillisesti kyl oikealla tiellä, väkevää ja kaunista. Tuli mieleen Rakastaa ei rakasta biisi, tietyin osin tuosta Emmauksesta. Jos jostain narista saa ja pitää, niin se yksi "ruma sana" ei oikein istunut, muuten hyvään ja harmoniseen tekstiin. Kyllä innolla odotan odotan uutta lättyänne, kovaa on odotettavissa. Ja kohta kesäkin, pitää tulla keikalle todistaan potenssia "hymiö"

VASTAUS: Uhoat vaan, et kuitenkaan tule. Mutta nyt ei sitten saa enää kiroillakaan?

------------

KOMMENTTI: Jos haluatte muutakin, kuin selän taputtelua: Tuuletin on käynyt vuodesta 2002: keskivertoa huonompaa CMX:ää on tämä tyyli. Onko Yrjänältä ostettu biisi, veikkaan että on? Oikea fani välittää, ei vain kehu. Livenä saa onneksi taattua tavaraa kunnes äijät makaa arkussa. Hynynen näyttää ulkonäöltään lähes Dimebag Darrell -tason mieheltä nykyään, mutta vituileenhan se menee. Vittuillessaanhan se menee, no joo. Ulkonäkö ei ole laadun tae. Leikkaa ny helvettiin noi hiukset, jos Yötä teet.... Joo joo. Haluaisin Hynysen kommentin tähän. Onko mies jo kuullut (kuollut) kaiken vittuilun lomassa, tai siis maailmassa, notta korvasta toiseen. Se on perkele kaiken kritiikin ulkopuolella. Siltä tuntuu. Mutta mutta, muista, että järkevääkin kritiikkiä on olemassa. Toivottavasti julkaisette tämän. Kaikkeen kritiikkiin ei tarvi vastata vittuilulla, epätoivoisen ivailevan mukavalla naurulla. Mutta anna tulla vain. Jos en bändiä rakastaisi, en edes tätä olisi kirjoittanut. Ja ihan sama mitä vastaatte, rakastan siltikin. Olette jo niin instituutio, että rakkaus ja viha on sekoittunut. Voiko kumpaakaan olla (kauaa) ihan täysipainoisesti. Missään asiassa. Ei ihminen voi luoja ja jumal olla. 100% - 0%. Kumpaakin löytyy enemmän kuin haluan. Kiitos rakkaat.

VASTAUS: Kyllä. Hiukset = musiikin ”rankkuus”. Vittu, miten voi vieläkin olla tollasia urpoja olemassa? Muistaako kukaan, mikä meteli nousi siitä kun Metallican jäbät leikkasivat hiuksensa 90-luvulla? Musahan muuttui samalla popiksi, eikö totta? Vain hevarit voivat olla noin yksinkertaisia.

------------

KOMMENTTI: Uusi sinkku kuulostaa hyvältä, ja maistuu muuten Leskiseltä! Hienoa että jaksatte tuottaa uutta, ja vieläpä näin hyvää matskua. Vanhan liiton KT fanit tietysti pahoittaa mielensä uudesta pehmeämmästä materiaalista, kun ei oo karjuntaa tarpeeksi ja oksennusta rintapielissä, mutta se ei ole teidän vika. Ehkäpä heidän pitäisi uudistua myös. Lisää odottaen..

VASTAUS: Totta. Mutta kuunnelkaahan se levy ensin, jutellaan sen jälkeen karjunnasta.

------------

KYSYMYS: Mitä helevetin pilipalihumppaa tämä uusi biisi nyt taas on? Ei ole enää kotiteollisuutta ollut vuoden 2009 jälkeen. Voisiko Hongistokin säveltää vielä musiikkia? Kotiteollisuudessa ainut hyvä pointti on se massiivinen riffi ne hölinät toimii sen päällä ihan ok. Jos riffi puuttuu niin pelkkää paskaa. Emmauksen tiellä. T. Maarit, Tomppa ja Riku Loimaalta!!!

VASTAUS: Olisko pitänyt laittaa vielä pari huutomerkkiä lisää tuohon loppuun korostamaan koko perheen/porukan älykkyyttä? Ja kertokaahan yksikin biisi meidän tuotannosta, jonka Hongisto on säveltänyt.

------------

KOMMENTTI: Tarina elävästä elämästä: Moi mun nimi on Marjo ja mua sanotaan Malluks. Mies: Onneks et oo Pirjo.

VASTAUS: BLING! Tää on oikeesti paras faniposti, jonka olemme saaneet koskaan! Jukka, pitää keksiä siulle joku palkinto piristyksestä, nauroin ihan kippurassa. Helmi paskakasassa!

------------

KYSYMYS: Moro! Kun näemmä rakentelette veisujanne ACDC ja DAD kiertojen ympärille, olin syvästi harmistunut ettette kokeile paria muuta, varmaa valintaa: ABBA ja ACCEB7! Luulis toisella heruvan.

VASTAUS: Minkälainen sointu on B7? Nuo muut saattaisin klaaratakin pienen keskittymisen jälkeen.

------------

KOMMENTTI: Terve! En yleensä rohkene kirjoitella ihmisille, joiden arvelen olevan erinäisen viestimössön uhreina ilman omaa lisäpanostani. Mutta nyt on mielenrauhan tähden lausuttava erityinen kiitos kappaleesta Emmauksen tiellä. Kyseisellä tiellä pyörähtäminenkin on varmasti omiaan herättämään runsasta keskustelua ja kritiikkiäkin, ja tässä yhtyeenne on mielestäni tehnyt hyvin.Nerokas kertosäe ja mainio kappale kaiken kaikkiaan. Olette saaneet vanhan kertomuksen hengittämään väkevästi. Laulu synnyttää kokemuksen taiteen puhuttelevuudesta. Kiittäen, .... pappi, opettaja

VASTAUS: Nyt olen otettu. Kerrankin joku on ymmärtänyt jotain.

------------

KOMMENTTI: aika paskalta kuulosti uus biisi

VASTAUS: Tässä taas syvällisempi näkemys asiasta.

------------

KOMMENTTI: Ugh !!! Onko ukoilta ideat loppuneet, kun Emmauksen tien kertsihän on suoraan Sir Elwoodin hillittömien tärinöiden viimeisellä rannalla? T. Yks Turkulainen köyhänmiehen musakriitikko

VASTAUS: Silloin kun ideat loppuvat, käännytään tietysti ensimmäisenä juuri Sir Elwoodin puoleen.

------------

KOMMENTTI: Kumma homma, ei näy tein paitoi lenengradissa

VASTAUS: Niitä myydään ainoastaan Norjassa.

------------

KYSYMYS: Kiitos HELVETIN hyvästä musiikista!!!!! Näin ystävän pyyntönä,olisiko teillä mahdollista tehdä yhteistyötä Leijonaradion kanssa?

VASTAUS: Joo, toki. Lähde Lappeenrannasta ja osoitteesta Vesimiehenkatu 1 kohti Skinnarilan metsiä. Huhuile siellä Mustanaamiota. Ota jatkojohto messiin, purista sitä lujasti, ja kätke 10 000 euroa kiven alle. Nuuhki ilmaa. Siinä vaiheessa, kun kuulet biisonien ja niitä metsästävien intiaanien lähestyvän, juokse lujaa. Juokse kuin tuuli! Ja muista: älä sinä soita meille, me soitamme sinulle. Jonain päivänä kello 7.