Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

16.2.2015
------------

KOMMENTTI: Hei MInkä takia sanoituksesi on niin masentavia ja synkkiä? Kertakaikkisen huonoja! Minulla olisi teille paljon parempia ja hauskempia riimejä tarjolla. Mitä muuten sanoittajalle maksetaan? Voisin myydä näitä teille ja saisit kyllä laittaa ihan omiin nimiisi nämä. Minä en näistä tarvitse julkisuutta, enkä kruunua päähäni. "Mie en tarvitse ennää alkoohoolia/ Kun saan puristaa nättiä peppua/ Ei tarvitse sekavana heilua/ Eikä kantaa kivistä reppua/ On elämä reipasta reilua! Mitäs mieltä olet? Ota ihmeessä yhteyttä jos tällainen iloisempi tyyli kiinnostaa! MInulla on näitä tosi paljon ja voin laittaa lisää tulemaan. Tuo yllä oleva kertosäe on vain näyte. Palataan asiaan!

VASTAUS: Toivon koko sydämestäni, että tämä on vitsi. Samalla vituttaa tietää, ettei ole. Miksi kaikki hullut lähestyy juuri minua? Kaikista maailman ihmisistä.

------------

KOMMENTTI: Hola! you are the Industria Casera guy right? haha Kotiteollisuus in Spanish, I have no damn idea why you appeared in "People you may know" my name is Re..., from Buenos Aires, I have a weird Black Metal project called Rekordikon, let me add you please, best.

VASTAUS: Why?

------------

KOMMENTTI: Olin ostamassa kirjoja ja tämä sinun kirjasi lukitsi katseeni. En tiennyt että teet kirjoja. Musiikkisia olen kuunnellut aina.  Keikoilla en ole ikinä ollut...Olen vain nauttinut kotona olosta ja musiikistanne.  Teidän musiikki saa tunteet pintaan..mutta tämä kirja Paskapuhetta vei jalat alta....luin sen samalta seisomalta.  Kyllä muutamaan kertaan nauroin ääneen ja hymyilin useasti mutta myös purin hampaita yhteen ja jatkoin.  Aijon lukea myös aijemmat tuotoksesi ja toivon että jatkoa seuraa. Kerrankin löytyy ihminen joka laulaa ja tekee kirjoja tässä hetkessä. Kiitos. Sait ainakin minut miettimään monia asioita...ei ainoastaan musiikin vaan myös kirjasi pohjalta. Ja kerrankin joku sanoo ääneen asioita .. suoraan. Aika helvetin  suoraan. Ja hei. ...Taitelijasta on moneksi. Todistit juuri ainakin minulle olevan ammattilainen taiteilija. Kiitos. Mä haluan kuulla susta vielä lisää ja paljon. Ja pakko viel sanoo koirat ei oo kirppukasoja. .ne on mitä puhtaampaa eläintä mitä voi nähdä...siis Suomessa ainakin..jos niistä pidetään huolta. Ja mitä katsoin sulla on saman verran karvaa kun mun koirassa. .. ainakin. Ootko muuten sen tutkimuksen lukenut jossa sanotaan että koirat erittää hajuveden tapaista hajua kun ne ovat tyytyväisiä?  Tämä pitää paikkaansa. Ennen kuin tiesin tämän luulin että kotonani on käynyt nainen , koska koirani tuoksuu hajuvedelle. .  Kaikella kunnioituksella sinua kohtaan...ja jatkoa odottava.

VASTAUS: Päästiinhän tässäkin asiaan viimein. Eli kehujen jälkeen todetaan, että minä olen väärässä. Mutta kiitos silti.

------------

KYSYMYS: Terve Jokke! Mitkä kappaleet on suosikkejasi Palefacen tuotannosta? Meneekö Patinoitunut runomies?

VASTAUS: No, sanotaanko vaikka niin, että on sillä ”pikkusen” parempiakin biisejä.

------------

KYSYMYS: Meinaatteko saada uuden levyn valmiiksi parissa kuukaudessa ja kauppoihin ennen kiertuetta? Pitänee käydä Nivalassa kuuntelemassa uudet biisit. Tulee olemaan kolmas pääsiäinen putkeen teidän keikoilla, hyväksi havaittu perinne.

VASTAUS: Pääsiäinen Nivalassa? Itselleni tulee mieleen parempiakin vaihtoehtoja. Levy ei tule kauppoihin ennen kiertuetta. Se tulee kauppoihin sitten kun se on valmis.

------------

KYSYMYS: Miksi ette ikinä vedä livenä vihattu biisiä? Onko se teille liian vaikea?

VASTAUS: Ehkä se on vaan niin paska.

------------

KYSYMYS: Mites teille kolahtaa CMX:n Mesmeria? Onks Akin sävelkynä yhä terävässä kunnossa? Miten te pystytte juomaan sitä Gambinaa niin paljon? Kun Hynynen sanoi siinä videolla, että Gambina on aina ajankohtainen, niin päätin ostaa pullon sitä ja juotuani sammuin heti, vaikka se on vaan 21 %:sta

VASTAUS: Amatööri. Mesmerian olen kerennyt kuunnella vasta kaksi kertaa, joten en pysty vielä kommentoimaan. Laavan (tai mikä sen biisin nimi sitten onkaan) kertosäe tarttui kyllä kerralla.

------------

KYSYMYS: Mo.keikoilla oon vittu käynyt,mutta ikänä en oo jätkiltä saanut nimmareita.joko isännillä ei oo aikaa tai oon ollu vittu ite niin kännissä.olisko mahdollista että saatais asiaan jotain muutosta.t.ka... kiitos jo etu käteen

VASTAUS: Eiköhän se ole enemmän sinusta kiinni.

------------

KOMMENTTI: Helvetin iso kiitos Kouvolan keikasta House Of Rockissa 30.1.2015! Ja Hongistolle täydet pinnat, että veti keikan loppuun asti kaikesta huolimatta. Ootta työ vaan niin ihania!

VASTAUS: Kouvolan kirous iski jälleen! Aina on joku kipeänä.

------------

KOMMENTTI: Jumaliste jätkät! Veditte helvetin hienosti tänää! Lav juu ...ja kaikki on kuin ennenkin...

VASTAUS: Eikä välissä ole tapahtunut mitään muutosta.

------------

KOMMENTTI: Hello my name is Robex I wonder if I can get to interview you about your band http://ghgumman.blogg.se/ to this blog you can like my like page here please http://www.facebook.com/mosanmusikfriket?ref=hl

VASTAUS: Why?

------------

KOMMENTTI: Hei, Veditte hienosti Kouvolassa perjantaina. Yes! Iso kiitos äänimies Mikalle. Hänen kanssaan otettiin yhdet kossut.

VASTAUS: Mika tais ottaa muutaman jo ennen sitä.

------------

KYSYMYS: Annatko pillua? Jos ei nyt niin viimeistään toissapäivänä?  Oli kiva viikonloppu. Kattelin kaikki tuotantokaudet vain elämää sarjasta. Ja kuuntelin mambaa, yötä ja Coldplaytä.

VASTAUS: Olet ollut siis laatuajan keskiössä.

------------

KYSYMYS: Moi! Olen menossa naimisiin 18.4 ja tuleva vaimoni on henkeen ja vereen sun fani, myös kotiteollisuuden, mutta sängyssä huutaa kyllä Jounia, eli vissiin sinua. On käynyt teidän keikoilla useasti, mutta ei ole koskaan, tai ei ainakaan myönnä tavanneensa sinua henkilökohtaisesti. Siksi kysynkin, että jos sinulla on mahdollisuus/kiinnostus tai aikaa laittaa joku videotervehdys, kirje tai vaikka ihan vaan kuvaterveiset, jolla voisin hänet hääjuhlissa yllättää. Näitä pyyntöjä varmaan sulle satelee sadoittain, mutta jos voisit osallistua niin olisin erittäin kiitollinen. Ja jos mahtuu aikatauluun, niin laita vaikka viestiä, niin kerron lisää.

VASTAUS: Sanotaanko vaikka näin: kassellaan syssymmällä.

------------

KOMMENTTI?: Aina olen uskonut päättääjiin muttta nyt on jopa oma elämänikin eksynyt tähän ruohoon valkoiseen jonka pitäisi valjeta aamuun valkeaan mutta ihmiset ovat... mutta auta kun on aikaaa

VASTAUS: Ööh, mitä helvettiä minä sille, tai yhtään millekään, voin?

------------

KYSYMYS: Moro! Meitä kiinnostasi tulla teidän kanssa muutama biisiä vetä ennen teita? Kiinostako...DUSTIN UNITED BAND *Kun keikka alkaa, Dustin huutaa: * *Nyt vedetään vähän rock n` rollia!*

VASTAUS: Houkutteleva tarjous, mutta nukutaan vielä parin yön yli, jooko.

------------

KOMMENTTI: Hei täältä Turusta. Tiekkös nyt kävi niin että teitin biisi Tämän Taivaan alla : sta tuli mun isäni muistobiisi. Hän kuoli tuossa reilu viikko sitten. Kun olin viimeisen kerran (tietämättäni) häntä sairaalassa katsomassa... starttasin auton ja tuo sun biisi tuli auton radiosta...ja läpäisi koko kehoni...tiesin sillä hetkellä että isäni "lähtee"...ja niin kävi sain tunnin päästä soiton Tyksistä...että isäni kuolee En voi muuta kuin ihmetellä, tai vaihtoehtoisesti oikeestaan tietää...no kaikella on tarkoituksensa. Pikku "noita-akka" olen aina ollut, että ei se niin yllätys toisaalta ollut...

VASTAUS: Otamme osaa. Biisikin on treenattu, joten se saatetaan kuulla kevään keikoilla.

------------

KOMMENTTI: Arvoisat muusikonrentut, Tässä kohta jo täyskasvuisen ihmisen iän Kotiteollisuutta kuunnelleena olen tullut lopputulokseen jotta Meren mutaa on tuotoksistanne parhain. Sanoitus on kohillaan ja pelottavan todellista. Kiitämmä myös samalla muustakin tuotannosta. Ei mulla oikeastaan muuta. Ai niin. Silti en halua teitä esim. synttäreilleni soittamaan onnittelupuheluita, lähettämään nimmareita, soittamaan jotain tiettyä biisiä keikalla, en tulkitsemaan itse kasaamiani biisejä/sanoja, en Facebook-kaveriksi, enkä varsinkaan meille saunomaan vaikka soittaisitte naapurissa.

VASTAUS: Mut kun me haluttais tulla! Arvaa miksi Meren mutaa -laulu on ajettu Leslie-kaapin kautta? Ihan vaan sen takia, koska lauloin sen niin huonossa vireessä. Mutta totta, teksti on parhaita jonka olen tehnyt. Tosin Raskaat veet (meriaiheisista kappaleista) menee kyllä heittämällä ohi.