Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

19.1.2015
------------

KOMMENTTI: Siinä teille kuunneltavaa että miten tehdään kunnon musaa Sleepy Sleepers - Julkusen Mulkku (Full Album) http://youtu.be/g_8P5J0nx1A

VASTAUS: Meinaatko, ettei me olla aikaisemmin Sleeppareita kuultu? Pentu.

------------

KOMMENTTI: Hei, Kiitos rytmikorjaamon keikasta 20.12. Olihan hieno keikka ja mukavaa oli. Todella vaikuttava alku ja mahtava tuo koneen alkusoitto. Aika meni taas aivan liian nopeasti kun oli keikka taas ohi. Todella hienot kahdet encoret oli karkkia. Lopetus aivan täydellinen kun sai kuulla sati peikoista. Kiitos.

VASTAUS: Ole hyvä. Viime kesä ja syksy oli keikkojen suhteen parasta Kotiteollisuutta koskaan. Vaikka setissä ei ole Sati peikoista -nimistä biisiä koskaan ollutkaan.

------------

KYSYMYS: Oon nyt Norjassa pääkalloluolassa jatkojohto kädessä, mutta näissä kivitauluissa ei lue, että mikä järki/idea tuossa Kummitusjuna musiikkivideossa on. Voisitko valaista? Kukkuu!

VASTAUS: Ota tiukempi ote johdosta. Kummitusjuna on tietty metafora elämälle. Ja se, että siinä on sekavia mahtimiehiä, kuvastaa tietysti sitä miten sekaisin me ihmiset olemme, kun luotamme heihin. Ja Perkele on ohjaimissa tietty.

------------

KYSYMYS: Kerropa miten Karri Paleface Miettinen päätyi yhden kappaleenne musiikkivideoon? Ei kai se mikään valtiosalaisuus ole jos Paleface fanittaa tai on fanittanut musiikkianne. Kumpi teistä on liian tarkka imagostaan, että ette ole tehnyt musiikillista yheistyötä? Ismo Alangon musiikkivideossa kuitenkin olitte yhtäaikaa. Ai niin, mitä tykkäät Miettisen uudesta levystä? Shangri-La levyähän aikoinaan kehuit.

VASTAUS: Mitä vitun väliä sillä on? Jätkä tuli katsomaan keikkaa ja päätyi filmille. Ei se sen isompi asia ole. Miksi vitussa meidän pitäisi sen kanssa yhteistyötä tehdä? Häh? Tykkään uudestakin, mutta ehkä siinä on hieman liikaa etnisiä vaikutteita minun makuuni. 8 1/2 vois olla arvosana.

------------

KOMMENTTI: onnea tosi paljon äijä! itse tykitän kotiteollisuutta ihan kybäl heittäkää joskus keikka on the rocksis

VASTAUS: Varmasti heitetään. Mut koita sie tulla paikalle silloin.

------------

ESIMERKKI "KESKUSTELUSTA", JOLLAISIIN JOUDUN SÄÄTÄNA: Olen tässä väännellyt remixejä, mm. pääsemässä Palefacen seuraavalle 12" singlelle ja olisin halukas vääntämään oman mixin jollekin teidän valitsemalle biisille. Olen "lievä" maailmanlopun odottaja, joten olisi hieno päästä tekemään kyseisestä kappaleesta versiota. Lopputulos on arvaamaton: Reggae/Funk/Hip-Hop/Heavy Metal/jne. Odotan vastausta (se tulee kyllä, ei voi estää. Tosin se voi kestää.

VASTAUS: Tee meidän puolesta.

Jatkokysymys: Löytyiskö jotain acapelloja? Varsinkin maailmanlopusta?

VASTAUS: Rauhoitu, lapsi. Mitä vitun acapelloja?

Jatkokommentti 2: Ota iisisti, vaari. Kyllähän muusikko tietää mikä acapella on. aattelin vaan jos pystyisitte lähettään pelkän lauluraidan jotta pystyn vääntämään siihen omia taustoja. Ja ehkä muitakin instrumenttiraitoja?

VASTAUS: Hei, meillä on ihan oikeatakin tekemistä kuin ruveta kaivelemaan jotain vanhoja raitoja vanhoilta kovalevyiltä. Koita nyt vaan pärjätä itse jotenkin.

Jatkokommentti 3: Kunhan kysyin. Julkisuus tekee ihmisistä mulkkuja. Ainakin näin ensivaikutelmalta.

VASTAUS: Joo, totta kai meidän velvollisuutena on käyttää kallista studioaikaa omaan piikkiin etsimällä jollekin tuntemattomalle tyypille jotain ikivanhoja kovalevyjä ja lauluraitoja. Sitä ennen minun pitää tietysti ajaa Lappeenrannasta Helsinkiin ja pistää Karmila etsimään niitä kovalevyjä ja niillä olevia lauluraitoja kesken Nightwishin miksausten. Anteeks nyt vaan kauheesti, jos meillä ei aika riitä ja kermaperse pahoitti mielensä.

VASTAUS: Että näin. Ihan sama mitä minä näille hulluille vastaan. Mikään ei kuitenkaan riitä.

------------

KYSYMYS: Moro, Mitäs mieltä olet tästä : https://www.youtube.com/watch?v=AZHtZrfFuhU ?? Mielestäni paras ulkomainen levy 2014 Foo Fighters: Sonic Highways, vaikka kriitikot haukkuivatkin FF:n poikien menettäneen otteensa. Ja Maaimanloppu ois kotimainen....tai Pepe ja Saimaa.

VASTAUS: Eikös Maailmanloppu tullut 2013?

------------

KOMMENTTI: Rapsakkaa pullantuoksuista uutta vuotta Hynynen!

VASTAUS: Tykkään piparista enemmän.

------------

KYSYMYS: Moi. Terveiset täältä Imatralta,Paikasta mikä on peräreikääkin pienempi mut kuin usein täällä lopunlopuks viihytte?Linjuri on ainakin parkissa jatkuvasti,vai onko kuljettaja myös usein humalassa?Onneks Miitri tuli tei völjyy, voit letittää nyt jotakin. Nii ja 6 min kohalla sieki näytät ihan ihmiseltä,vaikka kännissä oletkin No ni homostelut sikseen ja hyviä jatkoja teille, Karjala kunniaan! _Zakk

VASTAUS: Se, että bussi on parkissa meidän treenikämpän/varaston edessä ei tarkoita sitä, että me olisimme siellä.

------------

KOMMENTTI: En tiedä miksi, mutta joskus olen törmännyt kommentteihin, että osa Kotiteollisuuden kappaleista kuulostaisi samalta, mutta en ainakaan itse niissä huomaa mitään samaa.Tuntuu lähinnä, että ihmiset on enemmän melodian, kuin sanoman perään. Pidän kovasti siitä yksinkertaisesta soinnusta ja ennenkaikkea loistavista sanoituksista. Sain juuri "Vieraan Sanomaa" kappaleen purkkiin syntikalla, seuraava haaste olisi "Taivas on auki". Ps. Onneksi se sormus ei ollut Jouni sinun, koska se katosi muuttohärdellin aikana.

VASTAUS: Kyllä meillä yhdessä biisissä on monta sointua, vaikka yksinkertaisia ne kyllä ovat. Ennätys sointujen vähyydessä taitaa olla Valtakunta. Siinä on kaksi.

------------

KYSYMYS: Moro! Olisiko mahdollista saada biisistä itken seinään päin tabeja nettisivuillenne?

VASTAUS: Ei.

------------

KOMMENTTI: Hei, Kiitos käynnistä hotellissamme ja kirjaamastanne arvioinnista. On mukava kuulla, että viihdyitte luonamme. Lämpimästi tervetuloa jälleen käymään ja hyvää alkanutta vuotta!


VASTAUS: Tämä menee kuskimme Hesen piikkiin. Mies sortui aamuhuumassa täyttämään hotellin palautelapun.

------------

KOMMENTTI: Hei Mussu! Lopetin tupakan polttamisen vuodenvaihteessa, mutta nyt suu ja kädet kaipaavat tekemistä. Olisiko vinkkejä, mitä voisi tehdä? Kiitos kun sinä olet ja koko bändi ootte niin ihania! Koitan päästä edes muutamalle keikalle kevään/kesän aikana, että suapi kaipuuseen lääkettä. Minulla on helvetin ikävä teitä kun ei oo nähtynnä ku kesällä viimeksi! Pieni sydän vain teille sykkien,

VASTAUS: Naiseni kehitteli aikoinaan tupakkalakko-sketsin. Siinä nainen ottaa aina työkaverilta suihin silloin kun alkaa tehdä tupakkaa mieli. Eli usein.

------------

KOMMENTTI: Vissiin siullakkii viijenkympin villitys ja kuuvenkympin kullitus piällä ku eukkos tykkee kivoja juttuja,ja muutennii suhtaudun silleen että sinnuu wirtuttaa sopivasti ni voit roiskasta vaikka härskiäkin.Hyvä.Muuten en diggaa. peacelove& understanding ....selvennykseksi: Siis sun ns. 'musa'-sta en diggaa,oon hiukka syvemmällä siinä maailmassa. Älä vedä poroja torveen,taakkansa meillä kullain...Jumalan siunausta koko yhtyeelle!

VASTAUS: Savolaista sekoilua. "Olen hieman syvemmällä siinä maailmassa" sanoo mies, joka harrastelee musiikkia. Pistetään kulta- ja platinalevyt riviin, verrataan keikkojen määrää vuodessa, mietitään, että montaa levyä kukakin on ollut tekemässä ja katsotaan sen jälkeen kuka on syvällä ja missä säätäna.

------------

KOMMENTTI: Sanoitus osiossa lukee Kuningas Mammonan kohdalla näin: "Kotiteollisuuden Master of Puppets, ei sävellyksellisesti vaan tunnelmaltaan." Nyt paljastan tyhmyyteni ja sen kuinka nuori vellihousu olen, havaintoni on että Kuningas Mammonassa on samaa tunnelmaa kuin Tuomari Nurmion Lapsikuninkaan käskyt biisissä (tästä on varmasti ennenkin jotain joku kommentoinu kyllä). Nimimerkki: Hankin ensimäiset Tuomari Nurmion levyt vasta 29-vuotiaana, kai vielä on toivoa?

VASTAUSI: No, Nurmio teki ensimmäisen levynsä muistaakseni 26-vuotiaana ja ihan hyvin hänkin on pärjännyt. Ikinä ei ole liian myöhäistä, varsinkaan kuuntelun suhteen.

------------

KYSYMYS: Hei! Ajattelin ottaa teihin yhteyttä koska minulla olisi ehdotus/kysymys/pyyntö. Olen miettinyt miehelleni syntymäpäivälahjaa..se olisi joko lahjakoritti tatuointiliikkeeseen.. Sitten rupesin miettimään kun mies puhuu aina siitä kun on ollut kotiteollisuuden keikoilla ja miten mahtavia ne on ollu ja hänellä olisi haaveena että pääsisi ryyppäämään kotiteollisuuden jätkien kanssa yhden illan. Haluaisin että miehelläni olis ikimuistoiset synttärit. Ja haluisin toteuttaa sen haaveen. Voisiko olla mahdollista? Se riippuu pitkälti teistä..? Hyvää alkanutta vuotta sinne!

VASTAUS: "Se riippuu pitkälti teistä"... Käsittääkseni se riippuu täysin meistä. Ei onnistu. Muutenkin saan ryypätä rauhassa enää vain kotona.

------------

KOMMENTTI: Iltaa, Lyhyestä virsi kaunis. Luin Juicen risainen elämä kirjan läpi ja jälkiliukkailla Juicen tuotannon jälkeen kuuntelin, teidän version vaasankin veri vapisee biisistä ja voin sanoa, että tunnelataus ja tulkinta on enemmän kuin kohdillaan uudelleen versioinnissa ja jospa vain olisitte päässeet yhdessä levyttämään..

VASTAUS: Näin jälkeenpäin olen sitä mieltä, että laulan sen vähän liian varovasti. Toisaalta Juice laulaa sen täydessä kaljakännissä ja valitettavasti se kuuluu.

------------

KOMMENTTI: tuli vasta nyt mieleen kysyä onko koirapaitoja jäljellä psykoosikin hellitti, ansaitsen väh yhen Toivoo runkkari!

VASTAUS: Haluaisinkyseenalaistaakoululaitoksemmeäidinkielenopetuksen.

------------

KOMMENTTI: Pojat on kasvussa, yhellä jopa partaa... ruokia saaneet hyvin

VASTAUS: Ja pullaa. Pullasta ne tykkää.

------------

KOMMENTTI: Moro, Hienoa lukea päiväkirjasta, että äijät kuuntelivat keikkareissussa Agentsia ja että Sonic Highwaysia on seurattu myös. Esa Pulliainen on niin karismaattinen jätkä ja FF:n touhu myös digattavaa. Sitä hieman ihmettelin, kun Rytmikorjaamolta palatessa porukkaa jäi kyydistä Ylöjärven seutuvilla ja kuitenkin Mikkeli Savitaipaleen kautta tulitte. Siinä lienee paikannus hieman heittänyt tai olettekin sitten ajaneet aivan whitynmoista siksakkia. No tiedän...aivan sama teille vaikka olisitte tulleet Norjasta ja sheitsemältä. Säätänä. Valitettavasti jäi syksyn keikat näkemättä, mutta aika ajoin autossa rämähtää soimaan Murheen mailla ja tietenkin Maailmanloppu. Kaikki muutkin CD:t kyllä löytyy ja uskonkin että vielä on meitä vanhan liiton turvenuijia, jotka ei kaikkea lataile verkosta. Ja Sonic Highways on kaikesta kritiikistä huolimatta ehkäpä yksi kovimmista ulkomaisista levyistä viime vuodelta.

VASTAUS: No, se viimeinen biisi lunastaa koko levyn, jolla on ennen sitä vain kolme hyvää biisiä.

------------

KOMMENTTI: Toivottavasti Keralan reissu rentoutti ja koetaan taas keväällä/kesällä spektaakkelimaisia live-akteja. Sekä tietysti uutta materiaalia odotellen. Ja ellet vielä tiedä, niin 21.3 olette Levillä. =) Parasta elämää!

VASTAUS: Mitä vittua? Mie luulin, että silloin on levyn miksaukset menossa. Let´s do some kasselleissön.

------------

KOMMENTTI: Hei Nimeni on usko olen nähnyt profiilisi (facebook.com) lopetan näköinen ja minusta tuli kiinnostunut sinusta, minä myös tietää sinulle enemmän, ja haluan voit lähettää sähköpostia minun sähköpostiosoite, jotta voin antaa teille kuvan voit tietää ketä i am.Here on minun email .... uskon, että voimme siirtyä täältä! Olen odottanut postisi sähköpostiosoitteeni edellä. uskon. (Muista etäisyys tai värillä ei ole väliä, mutta rakkaus asioissa paljon elämässä) ota yhteyttä minuun täällä

VASTAUS: Oha se varma.