Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

26.11.2015
------------

KOMMENTTI: heippa, keikkakalenterissa on joulukuussa risteily, mutta sitä ei taidakaan olla tulossa..? taidanpa siis fiilistellä porin keikalla..

VASTAUS:
Jep. Sleeppareilla ei hommat olleetkaan niin isolla kuin oli suunniteltu. Tuolla toimittaja Östermanin kiihkeä näkemys: http://www.iltamakasiini.fi. Me emme tästä tiedä mitään.

------------

KOMMENTTI:
Heissulivei! Käykäähän joskus ihastelemassa meitin uusia valoja, on oikein kaksin kappalein kun ajelette Ukonhaudalla tulemaan Iisalmesta päin. Vielä kun spåran saisi täältä sivukylältä keskustaan niin kyllä kelpaisi! Metrokin kävisi paremman puutteessa... Kyllä vaan maalla on mukavaa! Uutiskynnys ylitettiin taas komeasti kun onhan tämä verrattavissa maailman kahdeksanteen ihmeeseen. Meijjän kyllään oikein liikennevalot pistivät, herttinen sentään. Hyvää loppuvuotta teille kaikille ihanaisille, mänee varmaan kevääseen kun nähdään? Ja Jannelle rakkaat, myöhästyneet synttärionnittelut! ❤️ Nivala sai ensimmäiset liikennevalot – ”Täällä pidetään ihmisistä huolta” http://www.iltasanomat.fi

VASTAUS: Te ootte saaneet ilmeisesti uuden liikennesuunnittelijan sinne. Hyvin edistyksellisen.

------------

KOMMENTTI: Mmoro että ollu rukalla nyt karaokefestareilla? Mut mut syväää;)anteeksi pyyntö esim.valvottamisesta...jos aä/re olitta kyseessä;Djoku ei tos.oo nukkunu kunnolla vähää aikaa:-)very soryy

VASTAUS: Mitä vittua!? Miksi mie olisin jossain vitun Rukalla ja vielä karaokefestareilla? Eiköhän tässä ole bändin kanssa festarointia ihan tarpeeks.

------------

KYSYMYS: Etkö oikeesti ole kiinnostunut?moni bändi on niistä kiinnostunut mut haluisin tehdä siun kans Diilin.

VASTAUS: Tää on taas näitä ”sanoitusten” tarjoajia. Miksi vitussa mie olisin kiinnostunut jonkun vitun pöytälaatikkorunoilijan teksteistä? Jos joku niistä on muka kiinnostunut (oha se varma!), niin tarjoa niille ja jätä miut rauhaan saatana.

------------

KOMMENTTI: Hei, Kiitoksia parin viikon takaisesta rytmikorjaamon keikasta. Taisi olla teidän paras keikka jonka minä olen nähny tähän mennessä. Settilista oli tosi hyvä. Lopussa jäi harmittaa, kun ääsjokilaiset ei tajunnu, että toisetkin encoret olis ollu tarjolla. Vit..taa, kun kuolemajärvi jäi tän takia kuulematta. Oli todella mahtava keikka, KIITOS.

VASTAUS: Seinäjoella on jurotettu ennenkin. Mut mikäs siinä, sama liksa helpommalla ja päästiin juomaan. Ollos hyvä siis.

------------

KOMMENTTI: Moi Ville tässä, ajattelin että voitais tehdä sellaisen alapalsta teidän sivustoille kuin Villen-Vitsinurkka. Tässä on ensimmäinen vitsi vitsinurkkaan: Tillin tallin tulkku, hyvin luistaa Hynynen.

VASTAUS: Arvoisa Ville. Syö omaa paskaasi.

------------

KYSYMYS: Hmmm... missä jatkot

VASTAUS: Ne oli siun äidin luona. Kivaa oli.

------------

KOMMENTTI: Aikamoinen lohtu teijän sävellyksistä ollu viime päivinä. Jatkakee samaan malliin

VASTAUS: Ei, kyllä me jatkamme eri malliin.

------------

KOMMENTTI: Päätin elää reunalla ja skipata jokalauantaisen saunavuoroni ja tulla teidän Nosturin keikalle. Kyä kannatti, upee shöw! Ps. Hynynen on söpö

VASTAUS: Kiitos, isä.

------------

KOMMENTTI: Youtube ja corneville cocks. Basistin poika on teidän suuri fani. On tatuoinu teidän logonkin ihoonsa. Mä ite oon vaan yks typerä kitaran rakentaja. Onneks on ees muut mitkä osaa niillä soittaa. Jos haluutte nähä jotaki siitä nii youtube ja pasi esittelee.

VASTAUS: Ei oo rahaa.

------------

KOMMENTTI: Taidan kaivaa niittivyön ja hupparin kaapista. Mukava tulla moikkaamaan teitä. Tavalla tai toisella… siirryn Anjalaan.

VASTAUS: Minä puolestani siirryn Norjaan. Anjala on pimeä paikka keskellä ei mitään. Mut kivaa siellä on ollut molemmilla kerroilla.

------------

KYSYMYS: MIkä on kun ei teitä näy Tampereella enää ollenkaan? Tana teette tota ihan tarkotuksella. Kartta hukassa. Kele.

VASTAUS: Ei ole pyydetty.

------------

KYSYMYS: Vitun kyörät, mihin aikaan soitatte hovissa?

VASTAUS: Heti, kun äitisi päästää minut näistä käsiraudoista, joilla olen sidottuna vanhempiesi aviosänkyyn.

------------

KOMMENTTI: Tänään soi sitten murheen maillle

VASTAUS: Sinähän siitä et päätä.

------------

KYSYMYS: Moikka! Tänään kävi Hynysen Jouni meillä töissä syömässä ja haluaisin pyytää siunauksen yhteiskuvan julkaisulle omalla sivulla. Kysynkin jo lupaa yhteiskuvaan, mutta haluaisin vielä varmistaa että sen saa julkaista!

VASTAUS: Kiva, kun joku kysyy. Julkaise vaan.

------------

KOMMENTTI: Kiitokset viihdyttävästä keikasta!! Ja hyvästä biisilistasta.....

VASTAUS: Söitkö ihan kuivana, vai oliko leikkeleitä?

------------

KOMMENTTI: Olin odottanut tai ainakin luonut kovin suuret odotukset ystäväni puheiden perusteella millaisia teidän keikat on. Toki netistä keikka videoita olen katsellut ja musiikkia kuunnellut. Ne aiemmin muodostamani odotukset täyttyivät jo silloin, kun tulin kuuntelemaan soittimien virittelyt ja paperipussit vitsit ennen kymmentä. Vain pari äijää oli olut lasien kanssa tullut paikalle minun lisäksi siinä vaiheessa. Oli huimaa kokea ne ”nettivideot” aidosti ja olla läsnä. Tilanne oli aito ja käsin koskeltava, bändi, ihmisiä, tungosta, basson painetta rintakehässä... Musiikki oli aivan jotain muuta mitä olin kuvitellut. Livenä kaikki on aivan toista kuin videolla. Tykkäsin todella! Pieni asia joillekkin, kännit ja musiikki taustalla, mutta minulle oli iso asia päästä paikalle ja nauttia. On muutama kappale jotka joskus vielä haluaisin keikalla kuulla. Satu peikoista, Pakko on vain kuolla ja Kadun lait. Ne erityisesti koskettaa minua, joku niissä on.

VASTAUS: Satua soitetaan useinkin ja Pakko on vain kuolla soitetaan Duo Kummitusjunan keikoilla aina.

------------

KOMMENTTI: Olipa muuten huippu keikka Kiuruvedellä. Alko olla jo vähä kuumat oltavat eturivissä ku teidän meininkiä taas katteli, oli niin upeeta! Kahdeksas kerta ku näin teidät livenä ja vihdoin sain yhteiskuvat Aaltosen ja Hongiston kanssa, Hongistolta bonuksena märkä pusu. Hynysen etin ens kerralla käsiini! Ps. Vieläki fiilikseissä keikasta, KIITOS!!

VASTAUS: Älä etsi, saatat pettyä. Jouni 2.0. on tylsä.