Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

30.8.2015
------------

KOMMENTTI: Helvetin paljon kiitoksia kirjasta paskapuhetta! Lukasin tämän kyseisen oopuksen ja täyttä asiaa tuli taas!! Tässä ollaan saman ikäisiä juntteja ja isäni ja äitini tekivät virheen heti syntymäni jälkeen ja antoi minulle nimen Jouni..no ei sentään,hyvä nimi..mutta asiaan!! Haluan kertoa kokemuksiani naisten kanssa työskentelystä.. entisessä duunissa hoitoalalla en voinut käsittää miksi naiset aina haukkuvat juuri sitä kuka ei ole kahvihuoneessa...ja kun kyseinen arvostelun,pilkan,kateuden ja mustamaalauksen kohde purjehtii hiki otsalla paikalle,halaamisen ja lässyttämisen tulva on loputon. Tarkoitan sitä että jos miehet käyttäytyisivät samoin olisi maailma kesken tekoinen..hyi saatana!! Mies sanoo asiat suoraan päin naamaa asian osaiselle ja homma sovitaan samantien eikä koko paskaa edes muisteta viiden minuutin päästä..yleensä. Näin nykyisessä duunissani kiinteistönhoidossa tehdään. Ja tulos on..työilmapiiri on hyvä,härski huumori lentää. Enkä myöskään tajua miksi nainen käyttää valtaa myös nyt kun teen oikeaa ruumiillista työtä,omasta mielestä. Jos on jotain vitun kekkereitä me joudumme pystyttämään telttoja ja katoksia joillein saatanan martoille..tietenkään tämä ei kelpaa ja sitten neuvotaan että tuolit on viisi senttiä vinossa tai teltta kaksi ja puoli senttiä. Alkaa moinen vituttaa..kyse on hyvin pienestä asiasta,naiselle se on koko elämä. Ja sitten siihen musiikkiin..haluan kiittää biisistä pullonhenki,kertoo omasta elämästä joskus vuosia sitten. Viinan juonti oli hauskaa niin kauan kun se kesti lapasessa. Pikkuhiljaa viina oli liian hyvää ja avioliitto meni,menköön saatana,akka lähti,menköön saatana! Mutta vaihtoehtoja ei ollut,juodaan itet arkkuun tai korkki kiinni,laitoin korkin kiinni. Urheilu toimii miulla paremmin kuin ryyppääminen. Viinan juonti on helvetin asiaa jos pystyy hoitamaan duunit tai keikat,asiaa!! En ymmärrä mitään nykymusasta,räppiä,Antti Tuiskua,kaikkea muuta paskaa,sie tiiät kyllä..itselle pahuuden siemen kylvettiin musiikin muodossa jo viisi vuotiaana. Black Sabbath,Rainbow,Deep Purple,Maidenit,Metallicat,Diot potki palleille ja potkii yhä. Ja Motörhead!!siunausta!! Veikkaan että moni musiikista omasta mielestään kaikkitietävä ei tiedä kuka on Lemmy...kuka vitun Lemmy!!? Silloin hän ei tiedä mitään..!! Mitä ajatuksia yli nelikymppisen miehen aatokset nyky menosta herättää Hynysessä? Jos ei kovaa vituta ja ehit heitä joku kommentti! Moro ja hyviä keikkoja ja kesää koko bändille!!

HYNYNEN: Nykymeno? Mie oon kirjoittanut siitä muutaman "kirjan", lue niistä miun aatokset. Ja mikä vittu Rainbowssa, Deep Purplessa ja Diossa muka potkii? Ei vittu mikään. Tai ehkä vanhuus.

AALTONEN: En lukenut kysymystä, mutta miksi ei. Periaatteessa vois mennä huonomminkin.

------------

KOMMENTTI: Moron. (suomeksi) Siis vittu mitä paskaa, jee. Luin just kötöstyksesi "Paskapuhetta" ja enpä ole näin nauranut kun viimeks.Pari tuntia tätä kahlasin ja saatanan hyvvää tekstiä oot latonut paperiin. Ja kunnon pöllyytystä, varsinkin se demarin mättään pöllyytys, kovaa kamaa ja suoroo puhetta. Ei iheme, että on vähä kohua pukannut. Pistähän tullee lissää tällasta, niin saatana! Mie lähen vettään kaljaa ja kuunteleen Eppuja !

HYNYNEN: Mitä vitun kohua? En mie ole huomannut mitään sellaista mikä olisi oikeasti tärkeää. Tai välttämättä edes totta.

------------

KYSYMYS: tuutko pohjois savoon joskus keikalle

HYNYNEN: Ai yksin? Miksi?

SINKKONEN: Mie voin lähtee siun kanssa, ehkä.

HYNYNEN: Okei, nähdään muuntajan takana kello 7. Ota jatkojohto messiin, miun oma on poikki.

------------

KOMMENTTI: Solstafir& Kotiteollisuus. My soul & heart .

AALTONEN: En lukenut kysymystä, mutta miksi ei. Periaatteessa vois mennä huonomminkin.

HYNYNEN: Miitri, nyt oikeesti.

------------

KOMMENTTI: Mistä tietää, että pikkusiskolla on alkanut kuukautiset? Isän kyrpä maistuu vereltä. Ostin myös teidän uusimman albumin, joka osoittautui muutaman kuuntelukerran jälkeen aivan hienoksi kokonaisuudeksi. Miitrin panos tuo kaivatun lisän jätkien ehkä aiemmin jo hieman paatuneeseen tapaan tehdä biisejä (en tarkoita biisien rakenteita, lähinnä melodioita ja tunnelmaa). Jotenkin se muutamalla aikaisemmalla levyllä häiritsi. Vittuakos tässä pätemään tai jotain syvällistä musiikkiharrastajaa esittämään, kun en siitä mitään tiedä. Teidän näinkin vahva tason nosto oli itselleni positiivinen yllätys, olette minulle tärkeä bändi. Pitkää ikää!

HYNYNEN: Oliko tuo siulle uusi vitsi? Mie kuulin sen jo 70-luvulla. Tai koin.

------------

KOMMENTTI: Hei! Olisi mahtavuutta saada nähdä teitä enemmän täällä lappeenranta akselilla, etelä-karjalassa ylipäätään! Olen käynyt jokaisella keikalla tähän asti täällä suunnalla. Parasta musiikkia mitä korvat kuulla voi. Viime keikka jalkosalmessa ja LPR kukossa, ai että mitä settiä.!!!!

HYNYNEN: Marraskuussa, Kukossa.

------------

KOMMENTTI: Lapsen paita tuli nimmariretkeltä odotettua paremmassa kunnossa. Ilahdutti kyllä meidän perhettä. KIITOS kovasti

AALTONEN: En lukenut kysymystä, mutta miksi ei. Periaatteessa vois mennä huonomminkin.

HYNYNEN: Sanoitsie notko?

------------

KOMMENTTI: Kiitos bändille nimmareista jotka sain Tampereen keikalla illan biisi listaan. Jounia en tavannut henk,koht koska Sinkkonen nouti nimmarin, mut viestin osoitin sinulle koska halusin myös kiittää kaikista niistä biiseistä joita vuosien varrella olet saanut aikaiseksi ja näin olette olleet mukana elämässäni niin ilossa kuin surussakin. KIITOS! PS: Tuli sitten keikan jälkeen käveltyä yli 20 km kaverin kämpälle kun pihinä miehenä ei voinut taksia tilata vaikka rahaa riitti kyllä kaljaan, noh tyhmyydestä sakotetaan...

SINKKONEN: Jari Sinkkonen, Hynysen kuriiri

------------

KOMMENTTI: Oon jääräpää-pönttö.

SINKKONEN: No miksei?

HYNYNEN: Ja kännissä. Mut eiks sais olla?

------------

KOMMENTTI: Joku tuntemanton nainen laitto miule kaveripyynnön facessa. Pyynnön perusteluna oli,että hänellä ei oo yhtää pitkä hiuksista Hynysmurretta puhuvaa henkilöä kaverina. Oiskoha pyyntö hyväsyttävä ton Hynysmurteen perusteella..

AALTONEN: En lukenut kysymystä, mutta miksi ei. Periaatteessa vois mennä huonomminkin.

------------

KOMMENTTI: Vesalla on iso muna, melkein repee paikat.

HYNYNEN: Ei se iso ole jos vaan melkein repee.

------------

KOMMENTTI: Kiitos loistavista keikoista Sotkamon Sykkeessä ja Qstokissa, ylivoimaisesti molempien festareiden parhaat esiintymiset. Esiintymisenne ovat parantuneet vuosien varrella huomattavasti, vuodesta 2000 lähtien käynyt teitä kuuntelemassa. Olette kyllä tällä hetkellä Suomen ylivoimaisesti kovin livebändi, jatkakaa samaa rataa. Toivottavasti pian taas nähdään.

AALTONEN: En lukenut kysymystä, mutta miksi ei. Periaatteessa vois mennä huonomminkin.

------------

KOMMENTTI: Kiitos qstock keikasta..Kruuna/klaavan levy kannen kuva muistuttaa eppujen aknepop levy.

HYNYNEN: Paitsi ne oli paremman näköisiä ukkoja. Ovat vieläkin.

------------

KYSYMYS: Mitä sää mun unissani teit viime yönä? Tuutko taas ens yönä;-)

HYNYNEN: No, panin tietysti. Siun äitiä. Ja miehän tulen aina. Ja nopeasti.

------------

KYSYMYS: Moi, heti kun kuulin tuon Emmauksen tiellä biisin niin pisti heti korvaan erityisen hieno basso joka siinä soi. Soi todella tanakasti, ja kauniisti matalalla möyrii. Oliko tuossa bassolinjan teossa mitään erityistä, josta voisi mainita?

SINKKONEN: Miitri soitti sen.

HYNYNEN: Joo, näin oli. Ja varpailla.

------------

KOMMENTTI: Te olette kyllä Suomi -bändeistä paras. Tässä näkee, kuinka synkkyydestä voi syntyä jotain kaunista, kun lahjakkaita ja asialleen omistautuneita alkoholisteja laitetaan leikkimään keskenään.

HYNYNEN: Tästä on kuule leikki kaukana.

------------

KOMMENTTI: Päivä pelastettu, ku ootte olemassa

HYNYNEN: Mutta vain päivä?

------------

KOMMENTTI: Kun ei uni tuu voi vaikka miettiä mikä on Kotiteollisuus biiseistä unilauluks sopiva. Yö päivää keinuttaa - liian synkkä vaikka ois itellä niin ajankohtanen. Tullu kuunneltua viime aikoina tosi paljon sitä. Siemen alla routaisen maan - ehkä. Siinä on toivoa. Taivas tippuu - rauhallinen vaikka osin surullinen. Mutta ehkä mie kuitenkin kuuntelen Satu peikoista. Siinä on vaan jotaki niin kaunista. Jotakin niin herkkää ja vahvaa yhtaikaa. Ehkä mie näen siitä peikosta vaikka unia.

AALTONEN: En lukenut kysymystä, mutta miksi ei. Periaatteessa vois mennä huonomminkin.

------------

KYSYMYS: Onkos teillä tietoo onko syksyllä tulossa keikkoja?

HYNYNEN: Mille bändille?

------------

KYSYMYS: Porin /mansen suunnalla millon esiintymässä???

HYNYNEN: Mitä se siulle kuuluu?

------------

KOMMENTTI: Hyvä keikka Virgin Oilissa. Vähän häiritsi se takarivin kaveri joka huuteli "homo". Jäin vaan miettimään kun Hynynen vastasi huutelijalle että eipä ole sitten ala-asteen homoteltu. Aika jännä. Voisin vaikka veikata että ainakin pari kertaa Varkaudessa ja kerran Kuopiossa on näin kuitenkin voinut käydä.

HYNYNEN: Puhuttiin Hongistosta, ei minusta. Minua homotellaan vieläkin.

SINKKONEN: Homo

------------

KOMMENTTI: Hommaa mut lauantaiks ilmaset liput avecin kaa

HYNYNEN: Minkä vitun takia? En mie siuta tunne. Vituttaa tuollaiset ääliö-pummit. Painu vittuun täältä pummimasta!

SINKKONEN: Tottakai saat liput, haluut sie lisäksi vielä rahaa?

------------

KOMMENTTI: Heippa ! Mikä, ettei vois tulla Göteborgiin ja soittaa täälläkin ! On nimittäin monta suomalaista ja muitakin , jotka tykkää metallista. Göteborg on Ruotsin metallimusiikin kaupunki nr. 1. Sticky Fingers on paikkan nimi ja esim. Solstafir sai paikan täyteen niin miksi ei te myös ?

SINKKONEN: Koska myö ollaan Suomesta.

AALTONEN: En lukenut kysymystä, mutta miksi ei. Periaatteessa vois mennä huonomminkin.

HYNYNEN: Mikä vitun Solstafir?

------------

KYSYMYS: Hei, Eilen kattelin teidän keikkaa ja nyt tässä päivähönöjä nauttiessa tuli mieleen. Paleliko Hynynen Floridan auringon alla vai joko oli riittävän lämmin? Oliko muilla bändin jäsenillä lomamatkoja? Teillä oli joku biisi-nimi-kilpailu. Tässä pari siihen. Alligaattorin munat tai Mia, missa palelen? No palmun katveessa tietenkin.

HYNYNEN: Olet nero. Kannattaa vähän kehitellä noita nimiä vielä.

SINKKONEN: Mie oon viimeksi käynyt 6-vuotiaana Ahvenanmaalla. Matkailu avartaa.

HYNYNEN: Mutta monelta?

HONGISTO: Neljältä.

------------

KYSYMYS: Hei eräs fani haluaisi tässä tietää tuleeko Otto-Pelle Kusisen nimi Otto Wille Kuusisesta? PS. Teette parasta musiikkia.

HYNYNEN: Mitäs luulet? Hieno päättelykyky.

SINKKONEN: Ei, se tulee emättimestä.

HONGISTO: Mutta kenen?

HYNYNEN: Genen. Simmonsin Genen.

------------

KOMMENTTI: Kiitokset Virgin Oilin keikasta 7.8.2015. Meno ja soitto oli hulvattomaton hyvä.

HYNYNEN: Pitää paikkaansa.

AALTONEN: En lukenut kysymystä, mutta miksi ei. Periaatteessa vois mennä huonomminkin.

------------

KYSYMYS: Koska syksyn keikka aikataulu julkaistaan?

HYNYNEN: Kello 7.

SINKKONEN: Ja Norjassa.

------------

KYSYMYS: Soitatteko koskaan keikoillanne suosikkikappaleitani Ett, ett, två ja Vittu, perkele, saatana? Ja jos ette soita - aika monta keikkaanne olen nähnyt eikä ikinä noita biisejä soiteta - niin miksi helvetissä ette soita?! Varsinkin encorena Ett, ett två voisi säväyttää!

AALTONEN: En lukenut kysymystä, mutta miksi ei. Periaatteessa vois mennä huonomminkin.

------------

KOMMENTTI: Kun aamussa Ei kukaan, rauhoittaa Kylmä teräs, Itken seinään päin, tuo lohtua Ainoa, on rauha tässä hetkessä sekä Taivas on auki. Kuinka kaunista voi joku olla.

HYNYNEN: Kuka sinun nimi on?

------------

KYSYMYS: Jaahas...Ja koskahan näkyy syksyn/talven keikat??

HYNYNEN: Eilen.

SINKKONEN: Tänään, huomenna.

------------

KOMMENTTI: Moikka, olete kuulemma Saariselällä tänään.. on harmi ettemme kuulleet asiasta vasta kuin juuri nyt, mutta mikäpä estäisi teitä tulemasta vierailulle Tankavaaran kultakylään... Voisimme vaikkapa hieroa yhteen kuvioita josta muut eivät tiedä yhtikäs mitään.. ainakaan vielää.. niin ja kultaakin täällä saa kaivaa ja olla ihan oma itsensä... T Tankavaaran Kultakylä.. ehkä ainoa kylä jossa ihminen on vielä ihmisen arvoinen... jos kultaa sattuu sillä taskussaan olemaan

HYNYNEN: Kiinnostaa ihan vitusti. Meinaatko, että meillä on aikaa tuollaiseen?

------------

KOMMENTTI: Paikallinen kuppila, pub iloinen härkä, jukeboxista *Helvetistä itään*, ja kylmä pitkä tuoppi olutta. mitä muuta mies voi enää vaatia? No ei mitään. Ja niin, ei minulla ei ole yhtään mitään asiaa eikä kysyttävää. Saatana.

HYNYNEN: "Mitä muuta mies voi enää vaatia?" Häh? Oletko koskaan kuullut pillusta?

------------

KYSYMYS: Hey, guys! Where I can find text of "Pakko on vain kuolla"? Kiitos!

HYNYNEN: http://www.kotiteollisuus.com/musiikki/sanoitukset/kruunaklaava

------------

KOMMENTTI: "Meille on aivan sama mitä tuollainen apina haluaa." Äläs nyt tuolla lailla kiukuttele kun tässä Type 0 Negativea kunnellessa ihan tuntuu kun Jouni lipsuttelis alahuulia. Melkein kun Jyrki 69 rakastelis. Ihanat pojat.

AALTONEN: En lukenut kysymystä, mutta miksi ei. Periaatteessa vois mennä huonomminkin.

------------

KOMMENTTI: Perkele! Syksyn keikat kehiin ja vähä nopeeta!!! Murr.

HYNYNEN: Keikka on housuissas.

------------

KYSYMYS: Hei! Esiinnytte lokakuun 17.päivä Seinäjoen rytmikorjaamolla. Olen varannut minulle ja miehelleni, joka tuona samaisena päivänä täyttää 40, liput keikalle. Koko reissu Oulusta seinäjoelle ja keikka ovat yllätys miehelleni. Mieheni on jo pitkään kuunnellut Kotiteollisuuden levyjä ja tykkää teistä kovasti. Olisiko mitenkään mahdollista päästä tapaamaan teitä vaikka ennen keikkaa? Se olisi mahtava yllätys miehelleni.

SINKKONEN: Tottakai, se olisi meistäkin tosi kivaa.